Sziasztok Lányok!
Hú, de régen nem írtam már, alig gyozlek benneteket visszaolvasni.
Niki! A toxoplazmáról az a véleményem, hogy mondd el a dokinak az aggályaidat és feltétlenül csináltassatok vérvizsgálatot! Én azért félek tole ennyire, mert a kozmetikusunk unokája született súlyos agyi rendellenességgel, a toxoplazma vírus miatt. Amikor már egy egyszeru vérvizsgálattal ki lehet mutatni, és gyógyszeresen lehet kezelni, egyszeruen megdöbbentő, hogy van egy gyönyöru kislány, és hiányzik szinte a fél agya. Ez a mai körülmények között szerintem orvosi (és szüloi) felelotlenség, de annyira sajnálom oket...
Torna: megvettem Kállai Ildikónak a kismama-torna kazettáját, szerintem egyáltalán nem nehéz, aki tornázni akar, annak ideális. Van olyan része, amit azoknak ajánl, akik terhesség előtt is sportoltak, a másik része pedig azoknak szól, akik terhesen kezdik a mozgást.
Émelygés: képzeljétek, nekem mostanság, 14 hetesen kezdődik!
De szerencsére nem vészes.
Szeretettel puszilok mindenkit, aki az elmúlt egy héten csatlakozott hozzánk!
Nagyon sok boldogságot nektek is!
Márti! Nagyon jó volt olvasni, amit az UH-ról írtál! Én is átéltem még egyszer, milyen is volt. A párom nekem is olyan szégyenlos volt...
Legszívesebben hetenként nézegetném a Pocaklakót!
Babakrém: unokahugom Nivea krémmel kenegette magát, semmilyen csíkja nem lett. Szerintem itt is inkább a hajlam a fontos, meg hogy egyáltalán kenegessük magunkat valamivel, nem?
Pocok: Teljes megdöbbenéssel olvastam a történetedet! Nekem rögtön az jutott eszembe, hányszor kell hallanunk: "Ezek a mai fiatalok!" Mi is mondhatjuk: "Ezek a mai taták!"
Ancsi! Nagyon-nagyon sajnálom, ami veled történt!
Ez mitol lehetett, nem tudod? Kérlek szépen, amint magadhoz tértél ebbol a szörnyuségbol, írd meg nekünk légyszíves, miért van ez nálad! Nem lehet, hogy a megtapadással volt valami probléma?
A következő babánál mindannyian egyszerre fogunk szorítani neked!!!
Puszi mindenkinek: Laura