Sziasztok!
Vicky,
megadrukkok mennek es rengeteget gondolok Rad az elkovetkezo 2 hetben is!Aztan varunk vissza!!!!!!!!!!!!!++++++++++++
Pinkine,
huuuu hat nem irigyellek Anyosod miatt!Nem egyszeru a helyzet.
Nalunk is az van,hoygha vmi van,akkor megkerem a ferjem,hoyg beszeljen veluk o,legyen ez barmi,nem csak feltetlenul konfliktus,de amire ugy erzem az en szambol nem hangzana jol...
altalaban bevalik,bar nalunk nagyon ritka barmi ilyesmi,vitank meg sosem volt,szoval en nagyon szerencses vagyok.Es en mondjuk nagyon-nagyon vigyazok nehogy megbantasm oket,vagy barmi,szoval uvoltes meg ilyesmi nalunk szerintem elkepzelhetetlen.
De ehhez az kell,hoyg ok nagyon jo fejek es partnerek mindenben.
Ha nem ilyenek lennenek...huuu hat akkor nehez lenne,mert ne sem vagyok az,aki magaba fojtja a dolgokat......
Azert bizom benne,hoyg javulni fog a helyzet es csak nem lesz olyan "elrontos" nagymami,amirol beszel....
Porsi,
en pont ugyanigy csinalom Attilaval,mindent bevetek,ha ejjel felke es ha semmi nem segit,na akkor szopi.Perzse van olyan,hoyg nincs erom"taktikazni"...es akkor egbyol szopi...
Az az iagazsag,hoyg abban angyon egyetertek Veled,hoyg valtozni fog ez is,ahogy MINDEN az o kis eleteben.Olyan gyorsan valtozik minden szokasa,hogy csak na..legalabbis nalunk...szerintem semmi nincs,ami szuletes ota meglenne.
En azt hittem nagyon-nagyon sokaig,hoyg csak cicin fog tudni elaludni,mert eleinte ugy ment.Aztan kb 3 hos kora ota magatol alszik el az agyaban!Este is,nappal is.Ha esetleg nyugosebb es meg dobalja magat,akkor bemegyek simizem,cumi,ujra es ujra es kb 15 perc ilyen utan elalszik.
Nem tudom honnan jott neki ez,de egyszer csak igy alakult.Mondjuk probalkoztam vele,persze,hoyg magatol aludjon el,estenkent is,meg amugy is,de pl nem hagytam uvolteni,amig el nem alszik,meg ilyesmi!!!
Ha nem ment,akkro ujra cici,volt olyan,hogy azt hittem,megorulok,mert mindieg igy lesz az alatatas,es nem!
Szoval en is abban bizom,hoyg az ejszakak is valtoznak.
Nalunk most rosszak az ejszakak,de 4hos koraig okesak voltak,es azota is ez az utobbi 1,5 het nagyon rossz,de elotte meg hol jo volt,hol rossz.Siman at tudja aludni az ejszakat,mert csinaltam mar olyat,hoyg aludt egyhuzamban este9-reggel6ig,vagy 7ig is!Szoval vmi mostansag ebreszti,de kepes ra
Neha en is ketsegbe esem,hoyg ez igy lesz meg veekig,de hat csak nem!massal nem tudom magam vigasztalni.
Sogornomeknel is 2 evesen szokott le az ejszakai cicirol a nagylanyuk,de ugy,hoyg befujtak parfummel a cicit,mert mar semmi nem segitett,nem lehetett vele megbeszleni,hisztirohamot kapott,ha nem adott neki cicit.Aztan racuppant a parfumos cickora es elfintorodott...ez eg ynapig tartott,es elfelejtette,hyog valaha is volt cici.Perzse ez eleg "drasztikus",de naluk nem maradt mas..
Ez volt a negativ pelda a leszoktatasra,de sok pozitiv is van!
Es naluk pl a masik ket gyerkoccel egyalataln nem igy volt,szoval erdekes,hoyg mennyire gyerekfuggo.
Angyalkrisz,
en is pont ilyeneket gondolok ejjel
Marmint,hoyg nehogy torest okozzak meg ilyesmi....
Nem emlkeszem,hoyg multkor irtam-e,de Csenge annyira helyes kislany!Annyira edi a hossszu hajaval!!!!!!
Bodzi,
Bence baba nagyon szep!Ugy elment az ido,hihetetlen,hoyg mar o is ekkora!!!Jo,hoyg jottel,remelem most mar surubben
Nandorka,
jot nevettem en is a terkepdarabon es a fuszalon
Szeri,
en is szoktam magamtol iylet kerdezni,hoyg "vajon fogja-e ezt vagy azt valaha is csinalni????"de mindig rajovok,hoyg perzse,csak az o tempojaban,amikor o akarja,ki kell varnunk.
Hisz meg nem lattam olyan ovodast pl,aki nem tud ulni
Nalam az a dilemma,hogy nem akar hasra fordulni,pedig mar majdnem,de meg nem.....hason meg mar kezdi a kuszast!Olyan edin huzza maga ala a labikoit
Fio,
nagyon aranyosak a kepek!!!!!Zabalnivalo mindketto!!!!!
Olio nagyon ki eros
A konyvet mar be is tettem a bookline-on a kosarba,mar ugyis varakozik ott par konyv,csak meg nem rendeltem meg
Ragota,
hat en is kivagyok,amikor UGY sir,nagyon megvisel engem is...
Gondolom,hyog a foga...na de ki tudja ezt biztosra....
Alul kint van a ketto,mar nagyon cuki vele
de hogy hol bujik meg...azt nem tudom..nem igen engedi megnezni....
De pl este is mikor ebredt bekentem Dentinox gellel alul,felul,es megnyugodott,visszaaludt.Szoval csak az lehet.....
De nagyon sajnalom......
Kaja:nalunk tizoraira kap gyumit,azt kivaltottuk,most meg ebedezunk fozelekkel,aztan majd valamikro azt is kivaltjuk.
Attila mar evett tejpepet este,neki nagyon bejon,de pl az alvasa ugyanugy alakul,nem alszik tole tobbet
Csajok,nekunk kedden kellene majd egy kis drukk,mert Attilamat visszuk szemeszetre.Apajanak volt eg yksi kancsalsag gyerekkoraban (aztan meggyogyult,szemuveggel),es Attilanak is neha ugy tunik,mintha...de ezt lehet,hoyg csak a szeles orrnyereg meg stb miatt van,de ezt csak szakember tudja megmondnai,szoval elvisszuk mindenkepp.Drukkoljatok,hogy mindne okes legyen a pici szemivel!!!!
Kepzeljetek megint van egy telek,amire beindultunk
Szombaton visszuk az epiteszt,hog ynezze meg o is,hoyg ugy lehet e csinalnia dolgokat,ahogy mi elkepzeltuk,es aztan ha ok,akkor hajra!Remelem a tulaj jo fej lesz (mar talalkoztunk vele,normalisnak tunt,remelem az is marad),na meg minden oke lesz a telekkel-a papirk szempontjabol....
De minden jo,ott ahol szerettuk volna,nagyon jo kornyek,hatalmas telek,minden a kozelben,csendes...szoval nagyon tetszik.....
DRukkot kerunk majd ehhez is
Visszaolvasom az elozo oldalt is