Új privát üzeneted érkezett!

katata, pihengessél, kapcsolj ki, erős vagy mi tudjuk.

sapé, odry nehezen írom, és a torkomban a gombóc, de kikívánkozik.. :(
Tegnap kaptuk meg a levelet, amiben felajánlottak nekünk egy 2,5 éves kislányt. Amikor anya beolvasta a levelet a telefonba, csak pityeregtem, aztán áthozták, jól megnéztük, elolvastuk. Azt hiszem én a világ összes kisgyermekét befogadnám, de a férjem sokkal racionálisabb.
A kislány koraszülött, és átlagosan 22 hónapos gyermeknek felel meg a fejlettsége, szegénykéről sokféle egészségügyi és mentális problémát leírtak. Az utolsó oldalon pedig egy fotó, arról a kis csontsovány, hatalmas barna szemű tündérkéről. A szívem szakad meg, mennék és hoznám, mert neki igazán szüksége van segítségre. A férjem szerint elég lesz nekünk egy "egészséges" gyermekkel is megbírkóznunk, akik egyik napról a másikra kerül hozzánk, de ő nem tudja bevállani ezt a manócskát.
Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz, egyszerűen elborzaszt, hogy válogatunk, mint a boltban. Belerokkantam egy kicsit.
Szégyellem magunkat, közben azért azzal vígasztalom saját magamat, hogy mindeketten el kell fogadjuk maradéktalanul, különben nem lesz jó neki nálunk. Ugye nem vettek meg?
bbilona
 
 


Ilona!
Ó, te drága!.............................. Én nagyon is tudom, és értem amiről írtál, mert én koraszülött babákkal dolgoztam. Sajos, ők egy kicsit lemaradnak a fejlődésben a társaiktól, de ha gondos kezek közé kerülnek óvodás korra behozhatják a lemaradást. Szeretettel többet lehet gyógyítani, mint bármilyen gyógyszerrel. Nehéz a döntés, mert nagy felelősség egy problémás gyereket magatokhoz venni. Egyébként várható volt, hogy ilyen, vagy ehhez hasonló gyermekeket ajánlanak fel, mert sajnos sok ilyen gyermek vár megértő, gondos családra. Én mindig hálát adok a jó ISTENNek, hogy adott nekem egy egészséges kislányt. Veled érzek!!!!!!!!!!!!!!!!! És akkor most mi a helyzet? Várjátok a következő gyermek ajánlatot?

Kata!
De örülök neked! Fel a fejjel, kitartás! Előbb vagy utóbb sikerülni fog csak nem szabad feladni! Gyere amint tudsz, nagyon hiányzol ám innen! :lol: :lol:
Kép

Tücsökbogár!
De jó, hogy bejelentkeztél! :lol: Neked is BUÉK! :lol:


Én mára elköszönök, megyek fürdetni Ágotát! :lol:
Kép

Kép
sapé
 
 


sapé, nagyon köszönöm, tudod a szívem szakad meg érte.
Még azzal nyugtatgatom magam, hogy azokat a gyerkeket, akiket nem tudnak itthon örökbe adni, azt külföldön tárt karokkal várják.
Egyébként a keresztlányunk aki 27 hétre 1190g-mal született, most 4 éves és nyoma sincs problémáknak, sőt..
Igen, várjuk a következőt, remélem hamarosan megtalál bennünket, mert ezt épp ésszel nem bírom sokáig.

tücsökbogár, nálatok mi újság ez ügyben?
bbilona
 
 

 
 

Sziasztok!

Életjel...

kata! Gyere depizz ide... Hidd el, jobb lesz. Tudjuk,min mész át, öelünk, hallgatunk. És megvígasztalunk, mert tudod, mindenkinek van pont egy olyan ismerőse, aki......

Sapé! Februárban megyünk az intézetbe megbeszélésre, és reményeim szerint, meg a doki szerint beférünk februárba. Aztán meglátjuk. Próbálok türelmes lenni. Volt nálam a ref. lelkész vásárolni. Nekik is lombikbabáik vannak. Ő mondta, hogy türelem. Mire én, hogy az van a legkevesebb. Nevetett egyet s annyit mondott még, hogy egy csomószor csak rossz irányból nézzük a dolgokat.

Bbilona! Hú, de nehéz döntés lehetett. De vár rátok, rád egy egészséges picike! Hidd el!

Jó éjt!
zel
 
 


Kata, legalább benéztél :lol: szívesen meghallgatjuk a depit is, csak gyere!
én is elég rossz paszban vagyok, mintha valami egyfolytában fojtogatna...

Ilona, ez nagyon nehéz lehet! de megértem a férjedet.

Kép
domo
 
 


Csajok!

Köszönöm a babaszoba dicséreteket!!! :lol:

Bbilona!
Tényleg nehéz lehet!Nem egyszerű :roll:
De megértelek és támogatlak!!!!!


Zel!
Jó hogy benéztél,nemsokára itt a február!Mizu a boltba???


Katata!
Meghallgatunk csak gyere nyugottan,és önsd ki a szíved!!!!


Már megint majdnem szívrohamot kaptam,tegnap voltam Nst-én és a babó nem akart mozogni,pedig lépcsőznöm is kellett.Elküldtek áramlásos,és sima ultrahangara,és kiderült,hogy semmi baj,csak lusti.Láttam 4dsen olyan szép baba :lol: Az ultahangos is mondta.
Ja húgyuti fertőzésem is van.Csak tudnám honnan ,mikor annyira vigyázok :lol: Kaptam rá gyógyit!!!!


Pandácska???
m. reni
 
 


Sziasztok!

Reni!
Nyugi, egyre kevesebb a helye a babónak, azért lusti. Nekem is volt oéyen élményem, és tényleg a szívroham keringetett engem is. Nem sok van már hátra. Akkor most már minden megvan?

Zel!
DE jó! Látod van benne valami igazság! :lol:

Ilona!
Megnyugtatlak, ezek a gyerekek kevés kivétellel itthon maradnak, és az állam neveli fel őket. Ez tuti!Sajnos sok a felelőtlen nő aki itt, meg ott szedi össze a gyereket/gyerekeket, iszik, drogozik, dohányzik, és ez lesz a következménye. Sokszor a szülészeteken szembesülnek azzal, hogy beteg, vagy nagyon kicsi a gyermekük, és nem kell nekik! Látod, amit tegnap írtam rátok pont igaz! Ha a gyerek szeretetteljes, nyugodt, biztonsáos környezetbe kerül óvis kor környékére behozhatják a lemaradást!Nálatok van az élő példa.


Jucmuc!
Hogy vagy?

Panda!
Mizújs?

Kép
sapé
 
 


Drága Sapé!

Igen minden megvan a kórházi tatyim is össze van készítve!
Ti hogy vagytok ??Ágota???
Egy kérdés még egy vastag sapit akarok venni a bébinek,hanyas méretűt vegyeK????
m. reni
 
 


Sziasztok!
Leginkább csak olvasó üzemmódban vagyok, elég nagy válság van most nálunk.
Reni:
Mi annak idején 0-ás sapit vettünk Annának, és nem tudtuk a fejére húzni, amikr haza akartuk hozni, olyan kicsi volt a sapi...
Ezért érdemes két három méretet is venni, nem tudhatod mekkora lesz a fejkörfogata, és váltás sapi úgyis kell.
Meg akartam neked nézni, hogy milyen fejkörfogattal született, de bent maradt a szobában, és alszik.. Hülyeséget meg nem akarok mondani. Ha felébred kikeresem.

Ilonám:
teljesen érthető, hogy szeretnéntek ti is egészséges babát. Abban tényleg igaza van a párodnak, hogy elég lesz nektek egy ilyen új helyzettel megbírkózni, hiszen gyakorlatilag egyik napról a másikra egy kisgyerek kerül a házatokba. persze, hogy lelkisimeret furdalásod van, mert jó lelkű és érzékeny vagy, de valahol meg kell húzni a vonalat. És tényleg olyan babát kell örökbe fögadni, akit mindketten fenntartás nélkül szeretnétek, akarnátok.

Pandus ugye szül már??? Én nagyon bízom benne .:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Reni!
Kell egészen vékonyka is közvetlenül a születés utánra, meg vastagabb. A kötött a legjobb, a polárral béleltet inkább kerülném újszülöttnél, mert az tiszta műszál. A méret kiválasztása elég nehéz, mert mindenhol máshogy számozzák a sapikat. (ahány gyártó, annyi számozás!)Általában a 40-es sapi a legkisebb, ez kb. az újszülött méret, máshol ezt 1-esnek vagy 2-esnek jelölik. Szóval, ha veszel akkor újszülöttre valót kérj! Egyébként ha én még jól emlékszem Ágotára 1-es sapit vettem. Egyébként is látni kell, mennyire neged a sapi, nem szoros e. Olyat vegyél ami a fülecskéjét védi!

Kép
sapé
 
 


mágnes, miféle válság? Ne izélj már :shock: Megyek bébiszittelni,akár többször is, ha kettesben akartok lenni.

Mindenkinek nagyon köszönöm a bátorítást, én azért még emésztgetem. Tudjátok úgy képzeltem, megkapjuk a levelet, látogatjuk a kis manót, hazahozzuk, neveljük, szeretjük és pont.

sapé nem nyugtattál meg, jobb lenne ha akárhol is, de családba kerülhetne. Most is otthonban van a kis árva és nem nevelőszülőknél. Valami jó módszert kellene kitalálni, hogy a férjem kicsit kompromisszumképesebb legyen.

reni, látod kicsi a hely odabent, mindjárt világra jön a kicsilány. Most akkor Antónia vagy Zita, vagy netán Ursula, nehogy a végén Renáta legyen?

domo, nyugi nem fojtogat senki (hogy érted ezt?), tök jó létrám van a kakiból való kimászáshoz, kölcsönadom :wink: Vártok még a BMC-vel? Jársz még a természetgyógyászatba? Nem változott a ciklusod?
bbilona
 
 


ILona!
A férjedet is meg lehet érteni, egészséges gyermekre vágyik, ahogyan csak te! Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Azt akit szeretnétek hazavinni, mindkettőtöknek kell akarni. Hiszen együtt fogjátok nevelni, vagy mi! Egyébként gyermekotthonok tömve vannak, én csak azt nem értem miért nem gyorsítják fel ezeket az eljárásokat, hogy a gyerekek minél hamarabb családban legyenek!

Reni!
Köszi, jól vagyunk! Ágota oviban van, szerintem ebédelnek már, és után aludni fognak.

Kép
sapé
 
 


Ilona!
Én is csak csatlakozni tudok azokhoz, akik azt tanácsolták nektek, hogy csak akkor fogadjátok magatokhoz a babát, ha mindketten el tudjátok fogadni. Még ha nehéz is, de tudni kell nemet mondani is, mert ha a férjednek fenntartásai vannak és nem tudja elfogadni a kislányt, abból semmi jó nem sül ki.

Nálunk egyenlőre még semmi előrelépés nem történt. Az alapítvánnyal még a személyes találkozás sem jött létre a sok új jelentkező miatt ez év elejére ígérték. Tehát várunk. A férjem türelmesen, én persze türelmetlenül.
Mi mondjuk csecsemőt szeretnénk örökbe fogadni, hogy minél tovább otthon tudjak vele maradni. A két és fél évvel nekem az a gondom, hogy mire megismernénk egymást és hazavihetnénk a gyerkőcöt, addigra majdnem három éves lesz, akkor meg már nem tudok otthon maradni vele gyesen, pedig az új környezet neki is nagy változás lesz, nem lenne szerencsés egyből oviba mennie.

Persze én még könnyen beszélek, mert nekem még nem volt mire nemet, vagy igent mondani. Egyébként egy kicsit én is tartok attól, hogy ugyanígy fogunk járni, mint ti. A férjem sokkal megfontoltabb, racionálisabb, én pedig abszolút érzelmek alapján döntök és azonnal, minden megfontolás nélkül.
tücsökbogár
 
 


Tücsökbogár,
Hát bármi lehet csibész a lányom szóval... :wink:

Mágnes,
Hát én is bízom benne, hogy szülök de nem úgy érzem :D jöhetne már Dorka :roll:

Kata,
Ha picit jobban leszel gyere, bár így is jöhetnél szívesen meghallgatunk lehet segítene :roll:
Vendég
 


Uramatyám, pandácska te még egyben :shock: Már látod, azt hittem megszületett Dorka. Biztosan jó nagy már a lányzó, kezd izgalmassá válni a helyzet. Én már alig várom, hogy láthassam a képeket róla :D

tücsökbogár, látom nálatok is hasonló a felállás. Nem marad más mint a megérzésekre hallgatni, és esetleg tanácsot kérni nálunk szakavatottabbaktól.

katata, kakis létra mehet?
bbilona
 
 


Csajok!

Biztos akarjátok? Mert akkor zúdítok....

Karácsony nagyon rossz volt, iszonyatos hiányérzettel telt el,még sosem volt ilyen rossz. A szilvesztert végigbőgtem, napokig tiszta halott voltam. Aztán persze megjött, a spontán hónap sikere... Utána megkaptam a legutóbbi beültetés számláját, amiből kiderült,hogy hatchingeltek, amiről nekem az ég világon senki nem szólt, nemhogy megbeszélte volna velem. Erre elrohantam a dokihoz, hogy most akor volt-e ez egyáltalán. Kiderült, hogy volt. Mikor mondtam a dokinak, hogy iszonyú min megyek keresztül és iszonyú mit fizettünk már a 4 beültetésért (1 millió Ft), és a leszívást nem is említem, akkor csak széttárta a kezét, meg hümmögött és lapozgatta a dossziémat. Mondtam, hogy lehetne akkor,hogy blastocite legyen mikor lesz a traszfer. Erre lepasszolt,hogy ezt a klinikával beszéljem meg. Nagyon szar volt. Számára egy rossz statisztika vagyok,akinek nem tudott gyereket csinálni. Hívtam a klinikát, de majd visszahívnak, hogy akkor most lehet-e így, hogy már blastok lesznek mikor megkapom őket.
És meddőnek érzem magam, mikor nincs is semmi bajom, de 4 beültetés után miben tudnék még bízni?????? :cry:

Tényleg bocsi....
katata
 
 


jaj katata, ne hibáztasd magadat! Erős vagy, rajtad nem fog múlni!
Látod ott ahol ilyen flegmán, és unottan foglalkoznak az emberrel, ott nem biztos hogy nem az orvosban van a hiba. Egyébként felháborítonak tartom a hozzáállást és a tájékoztatás hiányát, akkor is ha a biztosító fizeti, akkor meg pláne ha a zsebetekből húznak ki nem kevés pénzt. Tuti hagynám az egészet, ezzel az intézette. Ilyet Magyarországon is tudnak, de megmerem kockáztatni, hogy itthon jobb a helyzet. Nem próbáljátok inkább itt meg, újult erővel, teljesen előről?
Ugyan nem kérted, de küldöm a kakiból kimászós létrámat :wink: puszillak :wink:
bbilona
 
 


Sziasztok!

Kata!
De jó, hogy itt vagy! :lol: :lol:
Bavallom őszintén, én már doki cserén gondolkodnék a helyedben! Nem biztos, hogy veled van baj, hanem a doki szemléletével. Nem tudsz máshoz átmenni. Vedd csak az én példámat Ágotával. Az első 3 inszemet teljesen más doki csinálta, és a 4.re kerültem a mostani dokihoz, és neki elsőre sikerült, ugye persze ami már a valóságban nekem a 4. inszemem volt!
Ilonával egyet tudok érteni, abban, hogy felháborató a doki viselkedése és hozzállása az egészhez! Mondom, én már cserélnék a helyedben! Tényleg Magyarországon nem akarjátok megpróbálni? Nagyon sok jó intézmény van, és persze doki!
És még egy sok múlik a dokin is, nem csak rajtad!Bízol még benne egyáltalán ezek után?

Kép
sapé
 
 


Ilonkám,
köszönöm, igyekszem kimászni rajta.
Tudod most nem tudok váltani, amíg itt vannak a babáim, még van 11 lefagyasztva.
Olvastalak a koraszülött kislánnyal kapcsolatban. Nagyon szomorú és azt hiszem én is rohantam volna érte, de az én férjem sem hagyta volna. Főleg, hogy ő egyáltalán nem akar örökbefogadni. Rettenes lehett ez a helyzet és biztosan meghaltál egy kicsit,de tényleg nem tudsz mit tenni. Ha a párod nem vállalja őt,erre nem lehet kényszeríteni, mert hosszú távon nem biztos működne, a házasságotok is rámehetne, na meg a kislány sem lenne boldog,mert nagyon megérezné, hogy a papa nem fogadja őt el.
Az ismerős még sem tud segíteni gyorsítani a dolgot?
Ti mit jelöltetek meg legmagasabb életkornak?
Ja, és a pasikkal tényleg nehéz, de nekik meg velünk. Az én párom is nehéz eset, és zéro kompromisszum örökbefogadás ügyében, pedig az úgy megnyugtatna, mert akkor tudnám, hogy tuti lesz gyermekem. Ha hazaköltöztünk (nyáron?) megint felvetem a dolgot,addigra hátha ő is belátóbb lesz.
Puszi!
katata
 
 


Kata!

Az ünnepek miatt teljesen együttérzek veled. Mi is végéigsírtuk, sőt a tegnapi napom is nagyon depis lett. Tegnap volt egy éve, hogy a babácskáimat visszatették a pocakomba.....
De én most is csak bíztatni tudlak. Lehet, hogy neked sem ártana, ha kihagynátok pár hónapot. Bár nálunk nem én választottam a várakozást, hanem kötelező, és nagyon nehezen múlnak a napok (és mikor lesz még május), de ahhoz is idő kell, hogy egy kicsit lelkileg összeszedje magát az ember. Lehet, hogy ez most neked is jót tenne egy kicsit.
Aztán utána újult erővel, feltöltődve lehet belevágni a folytatásba.
Lehet, hogy nem elég alaposan olvastam vissza a történteket, de mi a helyzet a telekvásárlásotokkal és az építkezéssel? Na az majd egy kicsit eltereli a figyelmedet.....

Akár hogy is, de előbb-utóbb szülők leszünk!!!!!
Ebben hinnünk kell!!!

Most hogy ezt leírtam, még a nap is kisütött.

Szép napot mindenkinek!
tücsökbogár
 
 


Közben már válaszoltál is.
tücsökbogár
 
 


Tücsökbogár,
igyekszem, de már nagyon nehéz bíznom, hinnem. Televagyok félelemmel. És hát a ház tényleg elveszi a figyelmemet, talán ez segíthet. Most várjuk, hogy megkapjuk két cégtől az árajánlatokat és utána léphetünk tovább, ha persze az ár megfelelő nekünk. Sokat tervezgetünk, mit hova tegyünk a házikóban.Nagyon sok szempotot figyelembe kell venni és hát ugye nem egy évre építünk.
Neked használ a gyógyszer? Vagy mikor ellenőrzik, hogy ér-e valamit?
katata
 
 


Kata,
Az orvosod egy... nem is értem miért nem szóltak, hogy volt hatching. Egyáltalán minek kellett? Erre mondott valamit? Sokkal jobb lenne egy új lombikot kezdened, mert azért ott több az esély mint a fagyiknál főleg így, hogy nekik nem alap az, hogy ennyi embriónál blasztóig vigyék őket :? nem csoda, hogy rossz a kedved más is így lenne azért 4 beültetés az 4 beültetés bár úgy érzem nem adták meg neked a maximális esélyt a sikerre. Kicsit olyan mintha őket nem érdekelné, csak berakják a babákat utána lesz ami lesz, max mész mégegyszer :evil:
Vendég
 


Sziasztok Lanyok! :D

Kata!

Sajnalom nagyon, hogy padlon vagy, megertem es szeretnek nagyon segiteni is ha tudnek! Most olvastam amit Ilona irt Neked es csak csatlakozni tudok hozza! Nem gondoltal meg arra, hogy hazamenj lombikozni? En sokkal jobban ereztem magam otthon mint az itteni orvosoknal. Persze mi, ahogy megtudtuk mi a helyzet rögtön ugy döntöttünk, hogy otthon lesz minden mert itt nem volt valami szimpi.
Mi is fizettünk mert nem volt otthon ervenyes biztositasom.
Tudom, hogy van meg embriotok, de erre is van megoldas csak utana kell nezni, hogyan lehet szallitani öket. Szerintem at lehet szallitani masik intezetbe az embriokat. A hatchinget valoszinü azert csinaltak mert fagyasztott embriokrol van szo. A Kaaliban is mindeg hatchingelik a fagyikat. A Kaali intezetben mindig nagyon segitökeszek, barmit kerdezhetsz en erdeklödnek a helyedben!
Egy telefont mege’r szerintem!


Ilona!

En egyaltalan nem itellek el! Azt gondolom ezeket a dolgokat csak az ertheti igazan aki benne van! En csak elkepzelni tudok egy ilyen szitut.. Rengeteg eröt kivanok Nektek! :D

Reni!

Huu jol radijesztett a kis huncut, de az a lenyeg, hogy jol van! :D Sajnalom a fertözest, gondolom kaptal ra valamit..

Sape!

Aranyos vagy köszike! :D Jol vagyok, Davide szepen növöget, legközelebb penteken megyünk ctg-re azutan pedig hetfön ujbol uh+ ctg.

Kép
Kép
jucmuc
 
 


jucmuc:
Még a végén előbb fog jönni a kisfiad, mint Pandus csajszija :)
nagyon kevés van már hátra :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Agi!

Bizony, keves van mar hatra! :D Barmi lehet... :lol: Mar nagyon faj a derekam is, a hasam egyfolytaban kemeny, de fajasaim nincsenek.

Kép
Kép
jucmuc
 
 


katata, akkor gyors mászást a létrán! Vigyázz csúszik! :wink:
Hagy kérdezzem meg,a férjed is ennyire ragaszkodik a fagyibabákhoz, szoktatok erről beszélgetni?

Az alapítványnál áprilisban részt kell vegyünk egy találkozón, majd csak eztán lehet örökbefogadni :roll: DE férjemnek egy gyermekkori barátja nőgyógyász, a minap találkoztak és felajánlotta a segítségét. Nála évente előfordul 2-3 olyan szülés, amikor a baba a kórházban marad, most ez az új reménysugár. Talán ez is szerepet játszott a döntésünkben. Hiszen egy csecsemő, aki születésétől fogva a szárnyaink alatt.......jaj de jó lenne :roll:

jucmuc, köszönöm a megértő sorokat. Klassz lesz Davidae és Dorka kb. egyszerre születnek, nem győzzük majd hallgatni a jó híreket és nézegetni a gyönyörűséges babákat :D
bbilona
 
 


Katata!

Én is megértelek teljesen ,én is ki voltam borúlva,hogy több mint
3évig nem jön a babó,nagyon megviselt.Én szívemből érzem,hogy neked is sikerülni fog,és édesanya leszel,de én is újóból kezedeném egy másik intézetbe.!!!

bbilona!

De jó egy ujabb reménysugár :lol: :lol:
Ma van Antónia nap :lol:

jucmuc!
Szerintem te fogssz a leghamarabb szülni :lol:
Igen kaptam gyógyit a fertőzésre.
A párod nincs besózva?Te ugye Olaszországaban laksz,ott nem olcsóbbak a peg perego babakocsik??

Zel!
OLyan kis ügyi vagy,hogy lefoglalod magad!!!! :lol:
m. reni
 
 


Ilonka,
na ez nagyon bíztató, de jó, de jó,de jó! Biztos anyuka leszel idén!!!! 8)
A férjem is szeretné a fagyibabákat, annál is inkább, mert az a tavalyi túlstimulálás után nem szeretné, ha újabb hormonbombákat kapnék. Most kezdek visszarázódni, az utolsó két ciklusom volt végre normális és az arcbőröm is mostanra tisztult le rendesen. Szóval a sok hormon, kb. mostanra tisztult ki teljesen belőlem. Na meg ő sem szeretné otthagyni a babáinkat.

Jucmuc!
Szerintem is te leszel a következő!!!! :D

Reni,
tudod úgy gondolom, hogy ezek a fagyibabák is megérdemlik az esélyt! És ha erre gondolok, akkor nincs kérdés, hogy nem hagyhatom magukra őket. Sarkamra állok a dokikkal, esélyt adva ennek a 11 kis porontynak is, akik szintén a mieink.

Egyébként megbeszéltem mindent a klinikával és 2 picuri blastót fogok kapni kb. a hónap végén. Kezdek megint bizakodni.
katata
 
 


Ja és Jucmuc!

A szállítás nem nagyon megoldható, mert ez az egy ilyen klinika van itt a francia nyelvterületen, németül meg nem beszél egyikőnk sem. Enélkül meg nem megy.
katata
 
 


Ilona,

Tenyleg nagyon biztato ez az uj lehetöseg! :D Drukkolok nagyon! :D

Kata, :D Reni, :D

Huuha azt mondjatok??? :lol: :lol: haaat majd meglatjuk... :lol: 8) :lol:

Reni,

De igen, a ferjem is nagyon be van mar sozva, nagyon varja a nagy esemenyt, talalkozast.. :D
De igen, O. orszagban lakom de sajnos a Peg arait nem tudom.. :oops: Sem az ittenit sem az otthonit. Viszont feltetelezem, hogy itt valamivel olcsobb kell hogy legyen.
Pl. az a'gy es a pelenkezo amit vettünk az PALI összesen 235 euro volt itt. Egy magyar honlapon 6-700 euroert lattam...

Kata,

Ertem. En Magyarorszagrol beszeltem. Nem nemet nyelvterületröl. Azert irtam, hogy beszelnek egy otthoni központtal es erdeklödnek, hogyan lehetseges a szallitas.

Persze ez csak az en velemenyem. Szoritok nagyon, hogy a következö sikeres legyen! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Ilona!
Ha véletlenül otthagyott babadömping lenne a nőgyogyi ismerősnél, akkor csak szólj bátran nekünk is!

Kata!
Nálad egy stimuból lett ennyi fagyibaba?
Nálam majd csak májusban lesz kontrollvizsgálat, úgyhogy addig szóba sem jöhet a lombik.

Panda, Jucmuc, Reni, nagyon a célegyenesben vagytok.
tücsökbogár
 
 


Tücsökbogár,
igen, egy alkalommal. 27 petesejtet szívtak le, 21 termékenyült meg és lett lefagyasztva. Akkor rögtön nem volt beülti a hiperstimuláció miatt. Még 11 db van.
Május, jó messze van még! De neked már sikerült lombik, úgyhogy biztosan megint sikeres lesz!
katata
 
 


Jucmuc!

Igen te vagy a befutó szerintem,utánna Pandi,és én! :lol:
Apás szülés lessz?Jó áron vettétek a babadolgokat.Mi peg peregot vettünk,és itt nem lehet hozzá tartózékot rendelni :twisted:
Még nem láttam a babaszobátt Nem fényképezed le??? :lol:
m. reni
 
 


Reni,

Haaat mostmar tenyleg nem kell sokat varni es mindanyian tulleszünk ezen a csodas elmenyen.. :D

Sajnalom, hogy nem lehet hozza tartozekot rendelni ba'r egy kicsit furcsa'llom is... :? A boltnak kellene biztositani a tartozekokat is szerintem...Probalj a neten körülnezni biztos van honlapjuk.

Mar tettem fel kepeket a babaszobarol, de hamar keresek Neked ha annak idejen nem lattad! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Voltunk ma uh-on Dorka baba jól van, kb. 3100 g méhszájam 1100(hatásos a homeo+tea :D ) minden rendben. Szóval marad tovább a várakozás, de most hogy láttam, picit nyugodtabb a lelkem :D
Vendég
 


Jucmuc!

Nagyon gyönyörű a babaszoba!!!! :lol: :lol:
A babakocsid nem Jané??,
Minden nagyon szép!

Próbáltam már minden oldalt de sajna az ami nekem kéne nem lehet rendelni!!!! :roll:
m. reni
 
 


Pandácska!

Időben jön a Dorka bébi!!!! :lol: :lol:
m. reni
 
 


Reni,
Mit szeretnél rendelni?
Vendég
 


Köszi Reni! :D En is azt akartam kerdezni mit szeretnel rendelni? :D De igen, JANE' SLALOM. :D

Pandacska,

Orülök, hogy minden rendben veletek! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Kata!
Lehet, hogy nagyon hülye a kérdésem, de nem lehet, hogy a túlzott hiperstimuláció miatt mégsem megfelelő minőségűek azok a petesejtek? Nálunk Tapolcán 10 db volt a maximum amiről hallottam, nekem pl. csak 8 olyan petesejtem volt, amit megtermékenyítettek.
Vagy egyszerűen csak annyira kimerítette a szervezetedet, hogy ezért nem sikerül most a megkapaszkodásuk. Most képzeld csak el, a 27 petesejt az két éves termésnek számít a szervezet normális működése mellett és Te ezt egy ciklusban produkáltad.

Még egyszer bocs, ha hülyeségeket beszélek, csak ilyen gondolataim támadtak - persze mindenfajta hozzáértés nélkül.
tücsökbogár
 
 


.tücsökbogár, ami a babadömpinget illeti, én is gondoltam már rá, ha nekünk bejön, akkor nem felejtelek el, hátha tud nektek is segíteni.

katata, hát be kell lássam a te érveidet is meg lehet érteni. Emlékszem arra amikor kiderült, hogy mennyire túlstimuláltak.. tudom felháborító volt számomra már akkor is, hogy hogyan történhet meg ilyesmi. Hát pihenjetek egy kicsit, hogy lelkiekben és testiekben is megerősödjetek!

jucmuc, ha sokat mutogatod annak a kisembernek ezt a szép kis ágyat, bizonyára siet majd kifelé :wink:

pandácska, a kiscsaj már msot nagyon szimpi, igazán tud viselkedni. Örülök, hogy minden rendben!
bbilona
 
 


Ilona!
Köszi, aranyos vagy!

Pandácska!
Én olyan béna vagyok, nem tudom letölteni a filmedet.
tücsökbogár
 
 


Jucmuc!

Ott vetéttek a babakocsit?A kedvenc márkám,én is ilyet szerettem volna.Lábzsákot szerettem volna,de nem rendelhető!!!Néztem a peg perego oldalát,mert ugye olaszország a hazája,de nem tudok olaszul!
m. reni
 
 


Tücsök,
Ha nem megfelelőek azokat nem termékenyítik meg, vagy nem termékenyülnek meg. Nekem is 22 petesejtem lett, szintén túlstimu, és abból van a pici a pocimban. A túlstimu még segít is a beágyazódásban. Katt a linkre és akkor elvileg elindul? Vagy nem?

Ilona,
Aranyos vagy :D

Reni,
Peg-Perego lábzsákot akarsz?
Vendég
 


Tücsökbogár,
igen, ahogy Pandácska már írta is, azok nem termékenyülnek meg, amelyek nem jók. Szóval ezek mind jók, velük nincs baj. Viszont az nagyon is elképzelhető, hogy ez a túlstimulálás nekem nem tett jót. lassan egy éve volt, sztem most kezdet helyrerázódni és ez is segíthet már. A stimu óta a ciklusom hossza össze-vissza volt. Az utolsó kettő volt végre megint óramű pontosságú, mint régebben.

Lábzsák....Hmmmm.bár már én is itt tartanék!!!!
katata
 
 


pandácska!

Igen peg perego lábzsák babakocsihoz!!!
m. reni
 
 


Reni!

Igen, itt vettük a kocsit. :D Melyik oldalon nezted? Linkeld be ide, megnezem neked szivesen. :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


sziasztok, mindenkinek köszönöm a jókívánságokat!!!

odry, köszi!!!! és nagyon édilli-bédilli ez a fiúcska!!! olyan kedves és szép az arca!!!

spé, köszi neked is!!!! jól vagyunk, borka nagyon jó kislány, éjjel alszi és óraműpontossággal kel enni 3 óránként!! ma vittem ki először a levegőre alukálni, úgy yzuyzékolt mint egy medve..
nagyon szeretjük ezt a leányt, annyira megváltoztunk a párommal, néha meg is lepődöm ezen...ti jól vagytok?

katám :!: nagyon is érzem amiket írtál,...a tavalyi karácsony nekünk is pokoli volt, úgy éreztük a párommal, hogy soha-soha nem fog sikerülni....aztán jött az új év és új lendületet kaptunk, hidd el a január mindig nehéz, ilyenkor át kell lendülni ezeken a rossz napokon, de a dokid egy genya, ennyi pénzt-energiát belefektettetek és neki csak ennyi a válasza, hogy a klínikával beszéld meg :?: :?: :?: őrület komolyan mondom!!!tarts ki és légy erős!!! puszillak

zelem, neked is köszönöm a kedves gondolatokat, és gratula az öcsédnek!!!

jucmuc, nagyon édi a szobája a babótoknak!!! ízléses, vidám!! már csak a lakóját kell várni, igaz :P :P :P húúúúúúúúúúúúú de izgi.....

reni, nagyon jó kis stílusa lett a babaszobának, tetszik!! ügyik vagytok :lol: és most néztem, hogy már benne vagy te is rendesen az időbe!! hamarosan átélheted a csodálatos napot amikor anya leszel :lol: nagyon szorítok, hogy szép szülésed legyen!!! tudod: ez a nap megismételhetetlen lesz, használj ki mindent amit lehet!!

pandi, nagyon cuki gömbölyű pocid van ám!!! ez már olyan finises hasi!! neked is ezerrel szurkolok a naphoz, ami életed nagy napja lesz, ha nem a legemlékezetesebb :lol: Dorka nagyon jó kislány, szép érett baba már!!! és szuper, hogy minden okés vele, na hajrá majd!!

ilonkám, hát ez az örökbefogadás nem egy egyszerű dolog ahogy olvaslak...és én megértem a párodat is..és egyáltalán ne legyen lelkifurdalásod, szerintem sokan hasonlóképpen döntöttek volna, majd összejön nektek spontán a baba, én ezt kívánom
:P :P

itt van borka: Kép

Kép
kicsiboris
 
 


Boriskám,
ez a lány egyszerűen zabálni való!!!! Itt vigyorgok magamban a monitor előtt. :lol: Egyszerűen tündéri!!! :lol: Olyan jó érzés látni a nyugodt kis arcocskáját és az édes mosolyát!!!!
Puszi nektek!!!!!
katata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?