sziasztok, mindenkinek köszönöm a jókívánságokat!!!
odry, köszi!!!! és nagyon édilli-bédilli ez a fiúcska!!! olyan kedves és szép az arca!!!
spé, köszi neked is!!!! jól vagyunk, borka nagyon jó kislány, éjjel alszi és óraműpontossággal kel enni 3 óránként!! ma vittem ki először a levegőre alukálni, úgy yzuyzékolt mint egy medve..
nagyon szeretjük ezt a leányt, annyira megváltoztunk a párommal, néha meg is lepődöm ezen...ti jól vagytok?
katám
nagyon is érzem amiket írtál,...a tavalyi karácsony nekünk is pokoli volt, úgy éreztük a párommal, hogy soha-soha nem fog sikerülni....aztán jött az új év és új lendületet kaptunk, hidd el a január mindig nehéz, ilyenkor át kell lendülni ezeken a rossz napokon, de a dokid egy genya, ennyi pénzt-energiát belefektettetek és neki csak ennyi a válasza, hogy a klínikával beszéld meg
őrület komolyan mondom!!!tarts ki és légy erős!!! puszillak
zelem, neked is köszönöm a kedves gondolatokat, és gratula az öcsédnek!!!
jucmuc, nagyon édi a szobája a babótoknak!!! ízléses, vidám!! már csak a lakóját kell várni, igaz
húúúúúúúúúúúúú de izgi.....
reni, nagyon jó kis stílusa lett a babaszobának, tetszik!! ügyik vagytok
és most néztem, hogy már benne vagy te is rendesen az időbe!! hamarosan átélheted a csodálatos napot amikor anya leszel
nagyon szorítok, hogy szép szülésed legyen!!! tudod: ez a nap megismételhetetlen lesz, használj ki mindent amit lehet!!
pandi, nagyon cuki gömbölyű pocid van ám!!! ez már olyan finises hasi!! neked is ezerrel szurkolok a naphoz, ami életed nagy napja lesz, ha nem a legemlékezetesebb
Dorka nagyon jó kislány, szép érett baba már!!! és szuper, hogy minden okés vele, na hajrá majd!!
ilonkám, hát ez az örökbefogadás nem egy egyszerű dolog ahogy olvaslak...és én megértem a párodat is..és egyáltalán ne legyen lelkifurdalásod, szerintem sokan hasonlóképpen döntöttek volna, majd összejön nektek spontán a baba, én ezt kívánom
itt van borka: