Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

lyly: én emlékszem rád :wink: . Jó, hogy írtál, hogy vagytok?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi,

nagyon örülök!!!
:D

Köszönöm, éldegélünk, párom két éve munka nélkül, én vissza tudnék menni dolgozni, de nem tudjuk kire hagyni a gyereket. A férjem most egy angol intenzív nyelvtanfolyamra ját, a munkaügyi központ fizeti, és nem lehet félbeszakítani, mert akkor vissza kell fizetnünk egy rakás pénzt. Szülők nem is akarnak tudomást venni rólunk, de nem panaszkodom.
:lol:

Bence nagy baba, csak 16 hónaposan kezdett el járni, mindent megért, rettentő akaratos, keveset beszél, pedig apa-anya nagy duma- és dalológép. :) Ja, és még közel két évesen szopizunk, csak tudnám, még mit.

Most tervezzük a tesót, tényleg, mennyi az átlagos idő, amikor jelentkezik a baba? Szóval még szopizunk, de ciklusom van, igaz, 30-33 naposak. Ez szerintetek nagyon befolyásol?

Puszi:

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Boscó, hogy te mikre nem emlékszel! Köszönöm szépen!

Ildi!

Sajnálom a fogadat :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Lyli
Már hogyne emlékeznénk!
Hajrá kistesó!
Nekem négy hónaposan apadt el a tejem de azért Áronom még küzd! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

No és akkor Andorbaba
ill pézsmapocok... :)
Kép
ez meg a sima uhu profilból annyira hasonlít Áronra! :)
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lyly: én mindkét tesóval szopi mellett lettem terhes. Zsoma a második, Lizi a harmadik ciklusban költözött be :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Rajtam mostanában (a wellness jótékony hatása) álomkór van, ha Keve alszik, akkor én is, meg még pár órát, ha Attila tud rá vigyázni. :D 8) Nem is tudom, ma hogy maradtam ébren! :roll:

Névnapi köszöntéseket köszönjük!!! :D

Ildi!
Ez durva, de legalább már nem fáj! (Remélem, még aktuális!) Tényleg sok nyavalyád volt mostanság, de az antibigyót szedjed, nehogy úgy járjál, mint én! Duzzanatra mondták, hogy mennyi idő alatt megy le?

Mamacka!
Szerintem nem is olyan rosszak a képek! Mondjuk a 3D-s lehetne jobb is! Mire legközelebb mentek, mi már itthon leszünk, négyesben! :D
Beteg doki engem kiakaszt, akár maszkos, akár nem! Mindenhol azt hallani, hogy mindenkiben legyen annyi emberség, hogy betegen nem megy be, vagy ha a főnök észreveszi, hogy valaki beteg, azt küldje haza! Remélem, nem szedted össze! A pénz se semmi, ez három év alatt több, mint 50%-os emelés! Ő a szülésre megmondja, hogy mennyit kér, vagy amennyit gondoltok?

Era!
Mi is sokat gondolunk Rátok! Ha tudsz, jelentkezz!

Lyly!
Én konkrétan nem emlékszem Rád, csak visszaolvasgatásokból halványan. (Persze én vagyok itt a legfrissebb fórumlakó.)
Nálunk Keve még szopizott, és első próbálkozásra összejött a kistesó, pedig lányra gyúrtunk, meg papírunk is van róla, hogy a férjemnél "spermium nem látható"! :lol: Ja! És még a ciklusom is elég össze-vissza volt, úgyhogy életem legrövidebbjét vettük alapul a számítgatásokhoz.

Cory!
Ez a kép mindig olyan jókedvre derít! :D

Anita!
Ha van egy bevállalós dokid, meg egy olyan szülészet, ami szabad teret enged az ilyesminek, akkor semmi akadálya a császár utáni sima szülésnek (persze, csak ha nincs más kockázati tényező). A hegszétválás nagyon ritka, és nem hirtelen történik, vannak rá már jóval korábban jelek, amiket nem mondott el a doki, hogy nehogy bebeszéljem őket magamnak. Ha előkerülnek a jelek, még spinális érzéstelenítésre is van idő, úgyhogy ilyesmi miatt ne izgulj! Vajúdni alternatív szobában nem lehet, mert a gyakori vagy folyamatos ctg fontos, de testhelyzetet bármilyet lehet választani, nem kell fekve maradni. Én most olvastam Ina May Gaskin: Útmutató szüléshez című könyvét (ő egy nagyon híres amerikai bába), nála 108 császár utáni sima szülésből 106 volt sikeres, kettő mégis császár lett, hegszétválásra utaló jelek miatt, de náluk sem történt meg, csak ők nem kockáztattak.

Rólunk:
Keve már egy csomó mondókát tud, a legújabb, hogy leül az FP tanulókutyussal, és tőle tanul, aztán együtt mondják! :lol:
A múltkor kitalálta, hogy a kistesót Kordás Elmonak fogják hívni, ehhez néhány hétig ragaszkodott is, de vasárnap, mikor mi a neveken gondolkoztunk, ő meg elmélyülten játszott, felnézett, és közölte, hogy Kordás Vásottvagon (Thomasos figura). Azóta úgy szólítja, úgyhogy röhögni van min! :lol:
Kevének be akarjuk adatni az influenza elleni védőoltást (a kistesó miatt), de az egészséges rendelésen egy idegen védőnő közölte, hogy azt csak a betegrendelésen adja be az ő doktornőjük (aki nem azonos a miénkkel), úgyhogy nem ad egészséges rendelésre időpontot, intézzük el azt is ott!!! Ha odaviszem a gyereket, és várunk két-három órát vele, akkor ott tuti megkapja, nem??? :evil: Holnap felhívom a mi doktornéninket, és megkérdezem tőle, hogy mi legyen.

Én pénteken voltam ctg-n, ahol a nő azt mondta, hogy csücsül a baba, mert magasan van a szívhang. Utána másfél órát vártam a dokit, totál nekikeseredve, aki megvizsgált, és azt mondta, hogy menjek át egy gyors UH-ra, mert ő alul inkább fejet érez, csak nincs leszállva, se beilleszkedve. Hát, ott pont fejjel lefele volt a baba, de még mindig sokat, és nagyon durván mozog, úgyhogy ez sajna nem jelent nála végleges állapotot. :roll: Azért remélem, mire kell, addigra tudni fogja, hogy merre kéne indulnia! Attila nagyon vicces volt, többször elmondta, hogy mondjam meg a dokinak, hogy olyan is előfordulhat, hogy a babára van tekeredve a köldökzsinór, és az akadályozza őt a befordulásban, meg a leszállásban! :lol: Jó, hogy így bízik az orvos szaktudásában! :lol: DR. Kordás Attila! :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

:D Új lánynevünk van, de titkos! :D

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok

Lyly
De örülök ,hogy jelentkeztél! :D
Képet nem tudsz mutatni Bencéről? :shock: :?: :D
Azért az építkezés ,és költözés megtörtént? :)

Lidke
Vásottvagon nagyon jóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Húú már nagyon izgulok érted ,mintha én mennék lassan szülni. :wink:

Ildi
Hogy vagy ma? :?: :roll: :)

Mamacka
Tényleg drága ,és még te ülsz ott órákig. :twisted: Én biztos nem csinálnám, ha fizetek ne én várjak még rá. :evil: De én másodjára nem is mennék magán dokihoz, ezt eldöntöttem. Szülésnél fizetnék azt annyi.

Na most csak ennyi, mert felkelt Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Na, akkor a későnkelők nevében is sziasztok!

Babetta: rettegjetek, mert mostmár jobban vagyunk, úgyhogy a jövő héten -hacsak nem üt be valami krach megint- jövünk csiribirizni!!! És lehet hogy hétfőn is, de annak nem tudom az időpontját.

Lidke! Keve szenzációs! Nálunk még csak simizgetünk, meg naponta ötször elmondjuk, hogy kicsi baba van a pocakban, de neveken még nem törjük a fejünket. Mármint Zazi részéről... :lol: Mondjuk lefogadom, hogy egy Elmot simán bevállalna, de az uh-n úgy tűnt, hogy nem sok jele van a fütyinek... persze ez még nem jelent semmit.

Lyly! Szia, hátpersze, hogy emlékszünk! :) Nálunk is szopi mellett lett a második bébi - első próbálkozásra. Szóval hajrá!

Valikám, itt vagyok, itt vagyok! Köszi! :) Vincének utólag is boldogságosat! Akkor most hány éves? Nekem ez új volt, hogy két apuka van, de hamar felfogtam! :lol:

Ildi! Én is sokat gondoltam ám rád! Csak nem írtam. Képzeld el milyen sz@r lett volna, ha nem drukkolunk ennyien! :roll: :lol: Szívből kívánom, hogy mostmár térjenek észhez a fogaid, mert ezt rossz olvasni... én, aki rettegek a fogorvostól és hajajj, de mennyire kellene mennem! Ráadásul itt még dokim sincs, hazarohangálni pedig extrémsport lenne... szóval nem nagyon visz rá a lélek.

Anita! Hajrá bébi!!! Akkor ez mostmár teljes gőz? :oops: :lol:

Mamacka, örülök, hogy jók az eredmények és minden rendben van. A cd-t őrizgesd és egyszer majd tényleg fussunk össze! :)

Annácska, hát ez non plus ultra. Azért remélem, hogy nem adtad át magad teljesen ennek a sok hülye körülménynek. Hihetetlen, komolyan! Ha legközelebb jössz, már jobban leszünk és felvesszük a telcsit. :) Sajnálom, hogy nem sikerült összefutni, tényleg!

Rólunk:
Baba:
voltunk 12 hetes ultrahangon, ahol hamar kiderült, hogy a baba 14 hetesnél nagyobb ergo a terhesség maga is előrehaladottab fázisban van. Ez csak azért vicces, mert a nyár közepén szülünk és ha amiatt hogy férekalkulált rosszkor megy szabira, hááát, én biztos hogy elgáncsolom! Fütyit nem lehetett látni, pedid Zazinál ilyenkor már előficcent... én nagyon örülnék ha kislány lenne, persze teljesen mindegy.
Suli:
A vizsgaidőszakomnak valószínűeg lőttek, mert karácsonykor elkezdtük abbahagyni a szopit, majd benyaltunk több kórokozót, így mindenre volt időm és energiám, csak tanulni nem. Egyetlenegy vizsgára tudtaam elmenni, ami érvénytelen lett, mert egy előfeltétel hiányában egyáltalán nem vették figyelembe a jelenlétem... Úgyhogy nem tudom mi lesz, mert a tanulmányi osztály kijelentette, hogy megszűnt a méltányosság, mint kérelmi alap :shock: így erre nem hivatkozhatom, ha ki akarnak vágni... hehe. Lidke, azért remélem rendet tesztek, most komolyan!!!
Zazi:
Tapasztalt anyukák megnyugtatttak, hogy nem fogok megőrülni, hanem egyszer majd abbahagyja Zazi az örökös! hisztit és meglátom, hogy minden rendben lesz... hááát, bízom bennük! Mondjuk két napja igazán rózsás a helyzet és hajlandó aludni is tehát nem panaszkodom.

Na, szóval ennyi. Bocs, ha hosszú voltam.
Talizzunk már valahol, gyerekek!

Puszi,

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdés, mert rohanunk Ringatóba, de délután dolgozom, úgyhogy lesz időm bővebben is jönni. :oops: :wink:

Barátnőm 3 hónapos babával ínhüvely-gyulladást kapott, amit begipszeltek neki, így még a kislányt sem tudja egyedül felvenni. Gyógyszert a szopi miatt nem kaphat, úgyhogy elég vacak helyzetben van. :cry: Nem tudtok valamilyen homeós gyógymódot (vagy bármi mást, ami segíthet, vagy gyorsíthatja a gyógyulást)?
Köszi!

Lidke
KépKép
kövecske

Ildi: Hahóóóóó!!!! Na mi van már?? Hogy vagy ma? Remélem minden oké.

Mamacka: Cuki a pézsmapockotok! :lol: :lol: :lol:

Évi: Utólag is boldog szülinapot! :)
Inszemmel hogy álltok? Mikor lehet drukkolni? :wink:

Lyly: Én is emlékszem rád, pedig én sem vagyok még olyan régi motoros :wink: Jó, hoyg jöttél megint :)
Drukk a kistesóhoz!

Lidke: Sajna homeóban nem tudok segíteni :(
Most meg álomkóros vagy??? Nem csoda .. be kell pótolni a múltkori nem alvásaidat :wink:
Szuper, hogy kistesó megfordult, beszélgessetek el vele komolyan, hogy most már maradjon is úgy :) Reméljük szófogadó gyerek :D

Van egy jó hírem :D Apának bemásoltam az egyik mondatotad, amit hármaskával kapcsolatban írtál (tudod ... anyai ösztönök elfojtása), beszéltünk róla egy csomót, és úgy néz ki, hogy már nincs ellenére a dolog :D Annyira örülök :) Köszi Neked a közreműködést :wink:

Melitta: Örülök, hoyg hallok végre felőletek is :) ... és csupa jó hírek :) Szupi, hogy a babával minden okés :)
Szerintem a 12 heti uhu még nem igazán mutatja ki a baba nemét. Zazinál nem csodálom, hogy már volt mit látni akkor is, láttuk páran, hogy van/lesz mivel büszkélkednie :lol: :lol: :lol:

Tali tényleg jó lenne, csak ebben az influenzás időben, nem biztos, hogy jó ötlet :( De ha lesz, én tuti veszek ki szabit :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Lidke!

Jó ez a Vásottvagon, szép név :wink: Biztos, hogy anyakönyvezik? :wink: Sokáig már nem titkolhatjátok a lánynevet, mindjárt szülsz!

Mamacka!

Nagyon kis formás Andor!

Vali!

Köszöntést neked is köszi! Drukkolni folyamatosan lehet (nagy szükságünk van rá), mert november óta inszemezünk, eddig nulla eredménnyel. Ez van, azért nem kesergünk nagyon... De jó, hogy zöld utat kapott Hármaska :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Bocsi, most csak egy kis segítségre lenne szükségem!

Férj uncsija kedd este megszült, "term".császárral , állítlag egész nap rengetegen szültek, óriási százalékban császárral (itteni kórház :?). Este 10 után került rá a sor, állítólag nagy szaladgálás volt, mert nem volt elég(?) műszer.
Ma mondták a nagyinak (férj keresztanyja), h megvizsgálják, a bébi nem -e kapott fertőzést a burokrepesztés miatt(?). Kapott, úgyhogy most antibiót kap szegény picuri. Ja, és a pici fején van egy kicsi seb, amit a katéter okozott állítólag. A katéter hogy??? Nekem itt sok minden sántít, de lehet, csak mert még nem hallottam ilyenről. Sok mindenkinek repesztenek burkot. Mindig nézik a fertőzést is? Katéter hogy okoz sérülést, mi köze a kicsi fejéhez? Nem lehet, h vhogy megsértették a baba fejecskéjét, és ott juthattak be kórokozók???? Nem sínyli meg a kicsi ezt a fertőzést??????
Nektek mi a véleményetek?

Köszi,ha válaszoltok!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vagy esetleg a műszer, amivel repesztették a brukot? Viszont állítólag a kicsi feje nem volt beékelődve, magasan feküdt. Akkor nem is tudták akkor megsérteni. (Bár a csaj azt mondja,azt mondták neki,h a katéterrel sértették meg.)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita,
szegény babuci... Lidi is kapott valami fertőzést, amikor született, mert ő meg túl sokáig volt magzatvíz nélkül. A burokrepesztés és a császár között 15 óra telt el. De neki végül nem adtak semmit (csak oxigént), mert reggelre már minden értéke jó volt. Én kaptam valami gyógyit csak. Olyat hallottam már, hogy a császáros vágásnál megsértették a baba fejét. Gyógyulást a picurnak! Drukkolok!
Lidke,
de jó neve lesz tesónak. :D Szupi, hogy bébi irányban van. Maradjon is így!
Lyly,
szia!! Én emlékszem rád. :)
Ildi,
hogy vagy??? Kevés fájdalmat és mielőbbi gyógyulást! Tudsz pihenni?
Vali,
hármaska? :) Tök jó!

Mi holnap elhúzunk Galyatetőre kicsit pihizni, majd vasárnap jövünk haza.
Puszi. Mindenkinek szép 7végét!
angi79

próba :lol:
Vendég

nem jött össze :lol:
Vendég

Vali!
:D :D :D :D 8) 8) 8) :D :D :D Hurrrrrrrrrrrrrrráááááááááááá!!!! :D :D :D Ez aztán a jó hír!!! Akkor babaprojektre fel! :D Egyébként nálunk rajtam kívül mindenki nagycsaládos, és azt mondják, hogy a harmadik baba nagyjából nem kerül plusz pénzbe, mert a nagycsaládos kedvezmények kiegyenlítik. Persze ez csak rövid távon igaz, elindítani majd annyit kell, amennyi valójában van. :roll:
Babával beszélnénk mi, csak az a baj, hogy azt sem tudjuk, most hogy helyezkedik el. Lehet, hogy mi azt hisszük, hogy a fejével beszélünk, aztán meg a segge van ott. :roll:
Pocakfotót majd hozok, csak nem elég nagy a lakásunk ahhoz, hogy Attila olyan messziről fotózzon, hogy ráférjek egy képre! :wink: Viszont rábeszélt, hogy menjek el fotóshoz, és szombatra már van is időpontom. :D Kíváncsi vagyok! :roll:

Melitta!
De rég írtál!
Taliban én benne vagyok, csak a jövő hét nekem még munkával telik, de ha addig nem babázok, akkor utána már bármi jó!
Sajna én nem azon az oldalon vagyok, ahol most rendet tudnak csinálni, de azért én is rend-párti vagyok! :D Különösen, hogy engem már valószínűleg kidobtak, de még egy értesítést sem küldtek róla. :roll: Mindezt amiatt a kedves tanárnő miatt, aki a témavezetőm lett volna, csak még egy témát sem volt hajlandó megjelölni! :evil:
És most pontosan mennyi idős a baba?
Zazi hisztijének én kifejezetten örülök! Jó tudni, hogy nem csak az enyém csinálja! Ma a Ringató végén Keve olyan örjöngést vágott le, hogy mindenki csak nézett! :? Én meg mondtam, hogy három hét múlva ebből már kettőm lesz! :lol: Mikor befejezte, szó nélkül megfogta a kezem, és jött haza, közben úgy karattyolt, mintha mi sem történt volna. :wink: Próbálj nem törődni a hisztikkel, előbb szabadulsz! Én ilyenkor azzal szoktam magam nyugtatni, hogy ez is a fejlődés része, és ott komoly baj van vagy a neveléssel, vagy a gyerekkel, ahol nincs hiszti és dackorszak. Tulajdonképpen ennek örülnünk kéne, hogy de jó, fejlődik a gyerekem én-tudata! :lol:

Évi!
Inszemhez mennek a drukkok! Ilyenkor minden ciklusban van próbálkozás? Fizetni kell érte? Dóri is inszemes baba?

Anita!
Katéter a fejen? Agyvizet csapoltak? Elvileg burokrepesztésnél karcolt seb van, ha megsérül a baba feje, de én úgy tudom, hogy ez csak akkor lehet, ha a baba már nagyon lent van.
Ez nem hangzik jól, hogy nálatok sok a császár. Ott nem vizsgálják ki, hogy miért? Attila az eü-ben dolgozik, és hallotta, hogy néhány kórházban vizsgálatot indítanak a gyanúsan sok császár miatt, köztük az I. nőin is.

Edit!
Nagyon még nem kell értem izgulni, jövő héten még munka van, addig nem szülök! :D Kórházi pakkom sem teljes még, babacucc meg úgy áll, hogy a textil pelusok ki vannak mosva, vasalva, a ruhák kb. fele ki van mosva, a többit meg majd ha lesz egy kis időm, amit nem alvással töltök. Úgyhogy még van tennivalóm szülésig.

Lidke
KépKép
kövecske

ANita: ha sok idő eltelt a burokrepesztés és a megszületés között, és közben vizsgálták is folyamatosan, akkor sajnos előfordulhat fertőzés :(
A katétert el nem tudom képzelni, hogy okoz a babánál sérülést. Semmi köze a babának a hugycsőhöz! Ellenben olyanról már hallottam nem egyszer, hogy császárnál megvágták a pici fejét.

Talizni én is szívesen mennék, de most brutál sok vírus kering, úgyhogy inkább várnék tavaszig.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Köszönöm a válaszokat!

Cory, külön :)

Lidke, sajnos sok. De majd írok még erről.

Meg jövök vmikor kicsit!

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vanilka
Hajrá hármaska!

Melitta
Gratulálok a nagy talán kislányhoz!!! a cd még megva! remélem

Kövecske
Én teljesen oda vagyok a dokiért férjemmel együtt!
Egy fantasztikus ember és remek orvos... vigyázott hiszen nem is ért hozzám. Ő pl egyáltalán nem is vizsgál manuálisan csak ha az uhun indokoltnak látná, a maszk meg véd. A másfél óra meg semmi eddig mindig hármat vártunk! :)
Viszont attól félek nem fog tudni bejönni a szülésre... :( megy az ima ezerrel, hogy hétvégén, vagy munkaidején kívül szüljünk... pl éjjel! :) :) :)

Köszönjük az Andor dícséreteket! :)

és a pocakfotók

Reggel 70.5 kilót mértem ami 6-7 kiló +

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita
Sajnálom a picit!
Okosat nemtudok mondani.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita! A katéter szerintem is kicsukva,... max. a vágás, vagy a repesztés...

Vali, hajrá harmadik!!! Így megjegyezted? :lol:

Lidke! Tudom én, inkább kicsit költői kiszólás volt...

Évi! Nektek is nagy drukk!!!

És Boscó! Mi lesz ebből a sok próbából??? :lol:

Ildi! Mi van veled???

Mamac, ki a dokid? Engem a Kodaj vizsgált ultrahangon és beleszerettem. Valaki ismeri?

Melitta

Kép
nyf

sziasztok

Hűű, jó sokat írtatok :)

Ildiről nincs hír? Eltünt mint szrke szamár a ködben. Remélem nincs baj

Anita: A Lilit születése után felvitték 2 órára megfigyelésre az intenzívre. Neki is volt a fején meg a kezén is seb. De ez olyan tű szúrásnyi volt. Nem tudom mit adtak neki, tény, hogy ott volt. Nálunk zavaros volt a magzatvíz, azért kellett megszúrni

Vali: Hajrá hármaska. Annyira lelkes vagy, hogy én is kedvet kaptam :) Azért várok még kb.2 hónapot, addigra talán már versenysúlyban leszek :)

mamacka: szép nagy már a pocakod :)

Lidke: bocsánat... nekem most tünt fel, hogy ennyire a végén vagy. Ez tök jó. Megnyugtatásul: A Lili is tud hisztizni, mostanába egyre többet. Ráadásul közben ordibál, hogy AKAROM. jó mi? :)

Kép

Kép
pgyöngyi

mamacka: pont akartam kérdezni, hogy ciciztek-e még, de megválaszoltad kérdés nélkül is :) Alvással, hogy álltok?Múltkor mintha írtad volna, hogy átaludtátok az éjszakát

Kép

Kép
pgyöngyi

Lidke: fantasztikus a hisztihez való hozzáállásod! Nagyon helyesen látod a dolgokat, és elméletben ezekkel egyértelműen én is tisztában vagyok, csak néha oly nehéz gyakorlatban is alkalmazni! :lol: Hamarosan megszületik a kistesó, jaj de izgi már!

Melitta: új vonalzót szerettem volna, de most nem volt hozzá türelmem már. Majd legközelebb.
:wink:

Lyly: nekem is rémlik valami, de azért néhány képpel felfrissíthetnéd memóriám... :lol:

Vanillka: fantasztikus hogy belevágtok a babaprojektbe!Büszke vagyok Rád. Nagyon jól csináltad! Jöttél előlről, aztán hátulról, és összejött. :wink: :wink: :wink: :lol:

Évi: drukkolok Nektek nagyon hogy hamar jöjjön Pocaklakó!!!!

Ildi: Mizujs Veled? Minden oké?

Anita: sajnos nem tudok segíteni! Jó egészséget mindenkinek!!!

Mamacka: anyukád hogy van? Pici pocaklakó nagyon formás! És Te is az vagy! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lidke!
Bocsika, csak gyorsan neked: homeóhoz nem értek. Nekem, amikor ínhüvelygyuszim volt, árammal rázták, de azt szoptatós és terhes anyukának nem lehet. De a bioptronnak van egy olyan valami készüléke, ami rezeg, miközben lámpáz. Az nagyon jó rá. Hasonlót csináltak már olcsóbb változatban is.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Na megtaláltam azt a készüléket: a Zepter forgalmazza Vital system kézi masszírozó néven. És nem lámpáz. Hiába, a memóriám... :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Livi!
Köszi! Remélem találnak, mert szegény teljesen ki van borulva, hogy még szoptatni is csak úgy tud, ha valaki mellre teszi a gyereket neki! :cry:
Gyere azért majd bővebben is! :wink:

Boscó!
Ó, én meg már azt hittem, hogy valami meglepit tartogatsz! :wink:
Hiszti azért néha engem is fölbosszant, de elég ritkán. Olyankor szoktam kipenderíteni a szobából (eddig kétszer), és becsukni mögötte az ajtót, attól azonnal észbe kap, és előveszi a jógyerek fejét. Olyan is volt már, hogy arcot mostunk, nem hideg vízzel, csak sima langyossal, utána megtöröltem, addigra el is felejtette, hogy mit is akart eredetileg. Meg igyekszem a jót megerősítéssel jutalmazni, ma sem a hiszti volt a téma a Ringatóról, hanem azt meséltük Apucinak, hogy ő milyen okos és szófogadó volt, hogy nem ment föl engedély nélkül, egyedül a színpadra, még akkor sem, mikor én "nem figyeltem". (Ebből volt a hiszti a végére, hogy megsajnáltam, mert pár gyerek ott rohangált, ő meg csak szeretett volna, és az utolsó pár percre fölvittem. Ennek nagyon örült, de mikor mennünk kellett, akkor kiakadt. :cry: )

Gyöngyi!
Nekem még mindig nem tűnt föl, hogy ennyire a végén vagyok! :lol: Pedig most sokkal tudatosabban készülök a szülésre az eleje óta, csak valahogy most gyorsabban eltelt. :roll:
Keve, ha valamit meg akar kapni, akkor azt ordítja közben, hogy ENYÉÉÉÉÉM! :lol:
Ezek szerint beindul a második kistesó-hullám a topikon? :D

Mamacka!
Csini vagy! Pocakod már nem is látszik nagynak a korához képest! A 6-7 kiló sem látszik, nagyon ügyi vagy! Én az 5 kilóval bálnának érzem magam, bár egy csomóan meg szoktak dicsérni, hogy milyen jól áll, amit meg elhiszek, mert el akarok hinni! :lol:

Anita!
Ja! Hogy az Anya katétere! :idea: Az szerintem is képtelenség, annyira, hogy én elképzelni nem tudtam, hogy miről beszélhetett a nagymama! Antibiotikumot Keve is kapott megelőzésként, első pár órában ő is az intenzíven, utána minden nap szájon át a meconiumos víz miatt, de én nem bántam. Immunrendszerét nem tette tönkre, beteg még nem volt (lekopogom).

Angi!
Jó pihit nektek! 8)

Mindjárt hozok képeket a múlt heti kiruccanásunkról, ami egyébként szuper volt!

Lidke
KépKép
kövecske

Kép Kép Kép Kép

Keve kedvence volt a "Víz ajá!" nevű játék. :D
Kép Kép Kép Kép Kép

Így lovagolja meg a kistesót:
Kép

Lidke
KépKép
kövecske

Ó, csajok, bocsi, hogy eltűntem :oops: (aha, Gyöngyi, szerda reggel óta intézem a gyerekeket :wink: )

szóval, most nem csak ígérgetek, de lassan összeszedem magam, és jövök :wink: :wink: :wink:

Puszi!!!
vas

Na, akkor közkívánatra:
élek :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!

Viccet félretéve, vagyok.Csak szerdán nem volt kedvem írni, pihengettem egész nap, du. még aludtam is 2 órát. :wink:
Tegnap meg itt volt a barátnőm.

Jól vagyok, köszönöm szépen.
Duzzanat is elmúlt.
Egyenlőre nem érzek fájdalmat sem.
Arra gondoltam inkább mégsem írok részletes műtét leírást, az a lényeg, hoyg baromira fájt, és közben is kellett még érzéstelenítő.
a végén(fél órán át tartott a buli), annyi feszültség gyűlt össze bennem ennyi idő alatt, hogy ott a székbe, frissen összevart sebemmel elbőgtem magam.
Egyébként, doki, aszisztens nagyon rendes volt, profik voltak nagyon.
Majd keresek a dokiról képet, jóképű pasas volt :wink:

folyt.köv.....
vas

itt a dokibácsi:
A Gusztit nézzétek :wink:
http://www.implantcenter.hu/fogaszat?pi ... unkatarsak

Akkor ha már úgy gondoljátok, hogy ennél több baj már nem történhet velem, akkor ne keseredjetek el, produkálom a bajokat:
Tegnap este vacsi közben LETÖRÖTT EGY DARAD A BÖLCSESSÉGFOGAMBÓL!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Valaki bakker,akkora rontást dobott rám, de már baromira unom :roll: , úgyhogy kérem vegye már le rólam.
Mi lesz ezután woodo bábú???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, mindegy, ezen már csak röhögtem este.(mármint a letörött fogon)

Akkor ennyi rólam, nehogy má sok legyen belőlem.

VALI!!!!
Éljen, éljen!!!
Sikerült szőrös szívű apát megpuhítani!!!
De jóka!!!! :D :D
Tök örülök neki!!!
vas

juj, elküldtem véletlenül :roll: :wink:

Lidke, nagyon jó neve lesz a kistesónak :wink:
És szerintem meg tök jól nézel ki.
És az 5 kiló meg nagyon, de nagyon jó.
Helyesek vagytok a képeken.
Álomkór???
Azt én is ismerem :wink:

Mamacka, én is csak ismételni tudom önmagam, meg másokat is, ruhábna tényleg sokkal nagyobb a pocid.
3 órát várni?
Hú........
Szép méretei vannak Andornak :D

Melitta, hol találkoztál Kodajjal???
Istvánba dolgozik most?
Én Leventét nála szültem 99.-ben a Szabolcs utcában.
Egész terhesség alatt tök normális volt, meg minden, DE:Rámtehénkedve nyomta ki belőlem a gyereket, és ez baromi rossz emlék maradt tőle.
Felugrott az ágy szélére, és teljes súlyával rámnehezedve, belémkönyökölt, és nyomta ki Leventét, :shock:
És olyan szinten volt kék-zöld ,aztán sárga-bordó-lila-stb színű a hasam, hogy nem is tudtam mim fáj legjobban, a gátsebem ,mert azt se vágtak éppen kicsikét, vagy az agyonnyomott hasam. :roll:
Mondanom sem kell, hogy ez milyen nyomot hagyott bennem, és azóta hányszor láttam a dokit.(egyszer a 6 hetes kontrollon)
Szerintem ez is közrejátszott, hogy több, mint 4 év lett a két fiú között.

Anita, sajnálom a picit(de már jól vannak ugye?) , meg tényleg gáz ez a sok császár szám.
Elhiszem, hogy kicsit tartasz a következő szüléstől.

Angi, jó hétvégét, és pihenést!!!! :D :D

Szia Lyly!!
Én is emlékszem ám :wink:
drukk a kistesóhoz!! :)
vas

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
na, bepótoltam a két napos lemaradást?????????
vas

Úhh, Ildi! Köszi! Nem hiszem hogy váltottam volna, de nagyon jófejnek találtam. Az én dokim mondjuk nem bratyizós, nem akar szimpatikus lenni, de profibbnak tűnik ennél... ajajj, szegény! Örülök, hogy jobban van a fogad! Hogy a bölcsességgel mi történt??? Hihetetlen! Háát, kitartás!

Lidke! Zazi a "nem akarok" című bűvös varázsszót skandálja hiszti közben, de nem hajlandó szinte soha elárulni, hogy mit nem akar... :shock: Az éjjel hiszti közben annyira összerugdosott, hogy amikor a szemgolyómat rúgta meg teljes erőből a sarkával, akkor rácsaptam a lábára. Egyből abbamaradt. Érthetetlenek ezek az éjszakai mutatványok. Minden éjjel legalább kétszer felébred és nem lehet vele tárgyalni, nem kér semmit, csak rúgkapál és üvölt. Aztán ha nem szólsz hozzá, akkor egy idő után abbahagyja. De mit lehet ezzel csinálni? A legdühítőbb pedig, hogy a bömböléstől megduzzad az orrnyálkahártyája és ki kell szippantani, különben nem tud aludni. Szóval jókat bulizunk.

Én most jutottam a végére egy kétnapos lázas-fekvős bulinak, aminek a vége az lett, hogy tegnap este óta a budit nyomom és olyan szinten megy a hasam, hogy nem tudok szavakat találni rá. Semmit nem tudok megenni, most a nyáron jól befőzött paradicsomlevet kortyolgatom. Ez legalább jólesik.

Homeos szerkeresőként mindenkinek ajánlom a natursziget.com oldalt. Nagyon részletes és tényleg szakemberek rakják össze.

Esztipeszti, Bettiékről tudsz valamit?

Puszi mindenkinek,

Melitta

Kép
nyf

Melitta,
Benyónál is vannak ilyen balhék, szó szerint, ahogy mondod, csak azt hajtogatja, hogy nem, nem, vagy nem akarom, nem kell, de hogy mire, azt nem mondja meg. Azért még 1 hónapja durvább volt, most már csak hetente 1x-2x van ez, főként éjszaka, vagy korán reggel nálunk is. :shock: Van, hogy kijön, szalad egy-két kört a lakásban (inkább hagyom), a sötét lakásban :shock: , aztán mondja, hogy Bence alszik, és megy vissza a szobájába, és alszik tovább. Szerintem ez megint valami korosztályos fejlődési szakasz, mert sokaknál hallok ugyanilyeneket. 8)

Bettiék jól vannak, az utóbbi időben kevesebbet találkoztunk, de ha jó idő lesz, biztosan megint sokat fogunk bratyizni. :)

Ildikém, jobbulást. :)

Lidke, csini kismami vagy, le a kalappal. :) Keve még mindig szívdöglesztő. :)

Marcsi, a + 6 kg naaaagyon jó, legyél büszke magadra!!! :)

Anita, erre nem tudok mit mondani.... :roll: Egyébként hogy vagytok? Mikor indul a tesóprojekt?

Angi, lassan kéne találkoznunk, ezer éve
Vendég

Eszti, puszi nekik, ha összeszaladtok! Örülök, hogy Benyó is meg van kergülve, mármint igazán annak örülnék, ha ő SE lenne :lol: , de ez megnyugtat.

Sejtelmes-Lidke tényleg csini vagy! És a 6 kiló se rossz, Mamacka! Rajtam sincs semmi plussz, sőt jelenleg fogyok :shock: .
Mondjuk csodálkoznék, ha az első gyerek mellett valaki ugyanannyit szedne fel! Legalábbis az én energiagombócom mellett ez esélytelen!

Melitta

Kép
nyf

sziasztok

Ildi: Na, hál Istennek, hogy meg vagy. Örülök, hogy tudtál kicsit pihizni. A bölcsesség fogat sajnálom. Lehet, hogy tényleg elkéne menned egy kuruzslóhoz rontás levételre :)

nyf: én is ezt a naturszigetet nézegetem, ha valamit szeretnék. Vagy egyszerűen beírom a keresőbe a gondomat és kidob egy csomó lehetőséget.

Lidke: Olyan szépe az egész család és milyen jól éreztétek magatokat :) Az egyik barátnőmnek is inhüvely gyulladása volt, és vett rá egy rögzítő kötést. Azt hiszem gyógyászati segédeszközben lehet kapni. Írni nem lehet vele, de szerintem emelni igen. Kicsit olyan mintha sínbe lenne.

Most beszélte a férjemmel. Tök kivagyok. Az unokatesója április elejére van kiírva és képzeljétek kórházba vitték trombózis gyanúval. Ilyenkor mennyire van veszélyben a baba és a mama? A lábában van valami ha jól értettem

Kép

Kép
pgyöngyi

Eszti: Nektek is jó kis buli szokott lenni az éjszaka. Még jó, hogy nem minden éjjel adja elő a kiszsivány :) . Nálunk a Lili mostanában kiabál, hogy ANYA,ANYA meg, hogy ANYA SEGÍTS. Én nem tudom miket álmodhat ez a lány

Kép

Kép
pgyöngyi

Lidke : Ezt találtam (bocsi, nem tudom, hogy kell beilleszteni :oops: ) www.biovital.hu/kezeltpanaszok+inhuvely-gyulladas.html

Ez a hely a Mamutban van, én itt voltam 3D és rákszűrésen is. Szerintem elég korrekt hely

Kép

Kép
pgyöngyi

Jólvan, magátó beilleszti :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Most nézem, hogy ez alapján túl sokat nem lehet megtudni. Esetleg érdemes lenne telefonon egyeztetni velük

Kép

Kép
pgyöngyi

Ildi: Végre, hogy megvagy! :D

Miattad kukkoltam be :wink:

Mára laza pénteket terveztem, de a főnököm már reggel keresztbetett :evil: Úgyhogy majd este próbálok reagálni!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Kedves Anyukák!

Egy különleges ajándékot szeretnék Neked ajánlani, bármilyen alkalomra! Slide-show(zenés fotóbemutató) készítését vállalom dvd-re szerkesztve menüvel, borítóval, 4000.Ft-tól fotómennyiségtől függően!
Eredeti ajándék Párodnak, Nagyszülőknek, Rokonoknak, Barátoknak gyermekedről, családodról készült fotókból!
Részletekért a milakmeli@freemail.hu címen érdeklődhetsz!
Én is egy itthon lévő, 16 hónapos kislányomat nevelő anyuka vagyok, és a Róla készült slide-show családunk minden tagjánál könnyekig ható örömet okozott, arról nem beszélve, hogy egy örök emlék!
Ha felkeltettem érdeklődésedet, várom leveled!
További szép napot kívánok Mindenkinek!
Melinda

zsebzebra

Ildi: Küldtem pü-t!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

Elég kihalt minden, na azért én írok

Holnap megyünk orvoshoz. Olyan borzasztó volt az elmúlt éjszaka. Éjjel 2-ig fennt voltunk. A Lili sírt, meg mondogatta, hogy fáj. SZegény még nem tudja pontosan, hogy mit és hol érez, ezért fogalmam sincs, hogy mi lehetett a baj. Mindenesetre levegőt azt nem kap alvásközben. Ez fix. Mivel nem jön ki semmi trutyi neki, én orrmandulára gyanakszom. Holnap remélem okosabbak leszünk. Ma éjjel meg remélhetőleg jobban alszunk.
Az az érdekes, hogy a Lili napközben egyálatalán nem rosszkedvű

Na jó éjt

Ildi: Elintéztem a Neckermannt. Végűl is a Kolpinga megyünk. Ezt már ismerjük és bevállt :)

na most már tényleg jóéjt

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Lidke!
Naaaaaaagyon csini vagy!!!! És nem vagy bálna! :D Nosztalgiázom ezerrel a nagy pocid láttán... :D
Csinik vagytok együtt!! :D És miért titok a kiscsaj név?????
Keve nevei se rosszak :lol:

Mamacka!
Nem sok egyáltalán a 6 kiló! És azért kell a kicsinek a súly! :D:D

Anita!
Hogy van a kicsi?????

Ildi!
Jajjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha nem felejtem el megnézlek este és ha van rajtad tényleg valami rontás, akkor megpróbálom leszedni. Ez már tényleg sok a "jóból" :( Örülök, hogy már jobb a műtét helye!

Gyöngyi!
Drukk, hogy ne legyen komoly!!!!

Lyl!
Szijjja!!!!! :D:D Örölök, hogy írtál! :D:D Kép???
Tavaszi talira eljöttök majd?

Vali!
Éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D Hajrá hármaska! :D:D :lol:

Rólunk:
És megtörtént a csoda. A lányom ma egyáltalán nem aludt, így nem 10kor, hanem 20.15kor már le bírtam rakni aludni... juhhhééé! :D:D:D Puzzle-oztam végre egy kicsit. :D
És megkaptam a szülinapi ajándékomat is.... egy ellipszis gépet.... Remélem fog is segíteni egy picit a hátsóm méretének kicsinyitésében :lol:
vége van a féléves lezárós hajtásnak. És örlülök neki! :DVoltam egy állásinterjún is, ahol kedvesen közölték,h ogy a munkaidő 8-MINIMUM 17.30ig tart...Azok se normálisak! Persze a fizuról csak a következő fordulóban beszélnek, ha behívnak.... Valahogy nem vágyom arra a melóra! Anyám nevelné végül Hannát én meg végelgyengülésben összeesnék 2 hónap után. Egyébként teljesen véletlenül az interjú napjára olyan szinten lett arcüreggyulladásom,h ogy azt hittem ottmaradok... Ennyire már nagyon régóta nem fájt. Ja, és aznapra meg is jött. Mondjuk pont 28 napra, szóval azzal nem volt semmi baj, de értettem a jelekből. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok mamik!

Megőrülök!!!!

Fiam mindent de mindent összefirkál... és persze valahogy mindig talál alkoholos filcet... anyuéknál a kanapét, a mobilom, a varrógépet a falat, a padlót, a ruháit, a frissen megvarrt játékot Andornak... nemtudom már mit csináljak vele... Olyan rohadt nehéz volt azt a majmot megvarrni és az volt a legszebb erre kidekorálta... elment a kedvemm az egész varrogatástól... :cry: :cry: :cry: rávertem a kezére leszidtam... olyan kis aranyos volt úgy sajnáltam... de egyszerűen nem tudok rá hatni... odabújt hozzám és megvígasztalt... :cry: :cry: :cry: nekem olyan lelkiismeretfurdalásom lett....
a legújabb meg, hogy köpköd... mama megtanította fogmosás után köpni... és ezt sajnos nem csak a fürdőben gyakorolja... :(

A nagymama meg megsértődött mert rászóltam, hogy ne nevessen meg ne mondja a firkálmányra hogy milyen szép!!!

Nnna megyek összeszedem magam és varrok tovább!

Köszönöm a pocakdicsit

A betegeknek jobbulást..

Gyöngyi
Biztos gyógyszeresen kezelik a trombózis miatt a baba már elég nagy nálunk egy hónappal nagyobb.

Litke
Olyan csini a pocid irigylem a kilóidat én sajna biztos több leszek.
...és már nemsokára szemtől szembe! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?