Sziasztok!!!
Jelentem: javulnak!!!
Csak nagyon taknyosak!!!! Szegény Sára alig kap levegőt, ennek megfelelően alszik
Én rendszeresen ellenörzöm még a lázukat is, így reggel hulla fáradtan indulok dolgozni. De szerencsére apa lázasan is nagyon jól tartja itthon a frontot!!!
De a délutánom így egy ámokfutás!!! Elég fáradt vagyok, de egészséges!!!!!!
És most ez a legfontosabb!!!!!!
Bea!!!
Bebe tv!!! nálunk is megy
Sára szereti, de amikor nagyon lázas volt a Marietta ő is csak azt nézte. Gondolom nem kellett túl sokat figyelnie.
Hogy milyen mesék mennek nálunk, azt nem is tudom, mert olyan sok. De a kisvakondot is szeretjük. És van egy olyan dvd is, amin beszél a kisvakond (Kisvakond nadrágja). Mariettánál most a Pónis mesék, a Tapsi hapsi, Tom és Jerry
, Space jam, Lilly baba, Magyar népmesék, Kiváncsi FÁncsi , Bolondos dallamok minden mennyiségben a nyerő
Éva!!
Hiába van influenza vírus hivatalosan (nem is tudom hogyan
), amikor a mi betegségünket és még sokunkét a baráti körben influenzaszerűnek ítélt meg a doki. Ezt nem kell jelenteni - ügye. Mégis országos járvány van
Mi is a Mini manót szoktuk venni, Marietta is szereti.
Kory!!
A jégkorszak nagyon aranyos mese (felnőtteknek is
) Van benne nagy mammut, kardfogú tigris, lajhár.
El kell hogy szomorítsalak
az én gyerekeim betegen is jól esznek, csak ha lázasak akkor nem, de azt bepótolják
Bárány!!!
Tényleg azt mondták, hogy fiatal felnöttek kapják el??? Akkor ezt vegyem sértésnek??
Ha én nem kapom el, akkor öreg vagyok??? Bár.....inkább beválalom, hogy öregnek titulálnak
A homeos cuccokat terhesek is szedhetik. Vagy vehetsz oscillocconicumot is, az is jó ilyenkor.
A láz esetén az a baj, hogy a magas hő miatt beindul a fehérjelebontási folyamat (pedig a baba fehérjét akar beépíteni) és ez árt a babának. De ilyen téli hónapokban nincs terhes, aki ne lenne lázas és szerencsére gond nélkül átvészelik. Viszont nagyon fontos, hogy ne tartson sokáig!! Tehát csillapítani kell!!!!! Gyógyszerrel, prizniccel, hűtőfürdővel, akárhogy!!! Ez a lényeg!!!!!
És elvetélni ettől nem fogsz!!!! De beteg se leszel, mert öreg vagy Te is
Tünde!!
Bevallom én sem szívesen fürdök Balatonba
, De máshol sem
Voltunk Görögországba a Sanyival még a lányok előtt és csak bokáig mentem a tengerbe. Én csak a napot szeretem
Andi!!
Nekem szerencsém van az urammal (is) mert nem haldoklik, ha beteg. Nem kell jobban körülugrálni, mint amennyit az állapota megkíván
És volt már, hogy én feküdtem lázasan és akkor is hagytak, ellátta a ygerekeket . Hát ha már nagyszülői segítségünk nincs, legalább egymásnak segítünk
Hát.... ennyire futotta, megyek orrot szívni és vacsorát adni!!! Követelik. mármint a vacsorát