Sziasztok!!
Én se vesztem el, csak szintén nem voltam fényes hangulatban az elmúlt héten. Elég sok volt a feszültség mostanában, és olyan bizonytalan minden.
Most már az biztos, hogy lesz munkám, február közepén fogok kezdeni. Ahhoz a céghez megyek, ahol próbanapon voltam, már adtak egy papírt, amivel mehetek bölcsibe beíratni Marcit. Most amiatt izgulok, hogy hova fogják felvenni. Mert nagy szívás lesz, ha nem veszik fel ide a szandaiba.
Meg amiatt is izgulok, hogy milyen lesz dolgozni menni 2 és fél év után, meg hogy fogja bírni Marci a bölcsit, nem lesz-e beteg....
A barátnőm kisfia, aki kórházba került, már jobban van, de nagyon rossz volt hallani, hogy mi történt, mert életveszélyes állapotba került. A múlt héten még az intenzíven volt, most már átvitték a fertőzőre. Úgyhogy akinek kicsi babája van, nagyon vigyázzon a hasmenéssel!
Múlt hét pénteken voltunk Abonyban vese ultrahangon, de minden rendben van szerencsére. Nagyon édes volt Marcika, csak az elején sírt, utána már egy mosolyt is megeresztett a doktor nénire.
Holnap bőrgyógyászhoz viszem, mert hetek óta kisebesedik a kis arca, akármivel kenjük. A kezén meg kiütések jelentek meg, de csak egy helyen, az egyik kezén a könyökénél. Valószínű, hogy viszket is neki.
Petri: kíváncsi vagyok milyen lett Timi frizurája! Én saját kezűleg vágtam le Marci haját. Egész jól sikerült. Nem volt még túl hosszú, csak a végeiből kellett vágni. Most már nem olyan babás, hanem kisfiús.
Én is várom már a tavaszt, mert ez a locspocs idő katasztrófa.
Nóri: jobbulást Lilcsinek, szegényke, annyira elhúzódik nála ez a nyavalya! Remélem, most már hamar meggyógyul! És anyukádnak is jobbulást! Jól tetted, hogy orvost váltottatok.
Évi! És ti hogy vagytok? Én már láttam élőben Lilcsit, tényleg különleges!
Már messziről meg lehet ismerni a vörös hajáról!
ANTÓNIÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!
Puszi mindenkinek,