Új privát üzeneted érkezett!

Évi.

Neked mi a tapasztalatod a dokinéninkkel kapcs.arra lennék kivi,hogy ált.mikorra tudja szerinted beilleszteni (rendelés előtt v.után)hogy házhoz kijöjjön.?! vagy rendelés alatt szoktad megkérni??? (tudom,hogy nem sűrűn van nálatok ilyen :wink: )csak azért kérd,mert múltkor is (kari előtt) ki akartom volna hívni,de a férjecském ugye mondta,hogy ne zavarjam...úgysem jön ki ...stb..(már nálunk is vagy2éve volt kinn utoljára...)de sose tudni mikor van rá szükség...

Csongi mikor mehet oviba?

Csajok,farsangi jelmezeket árulgatnak már?vagy hol lehet kölcsönözni? a fiam majd díno szeretne lenni,csajszim tigris.na ez utobbi még menni fog...de a dínóóóóóóóó?! :roll: hozzáteszem,varrni,alkotni nem tudok.... :oops:
Bölcsikben lesz végülis farsang?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Holnap megyünk vérvételre,Hetényi gyerekosztály,(lehet nem is kellett volna elolvasnom amit írtatok mert már annyira nem akarom vinni)

Szilbee!
Köszönném!!!

Kép

Kép
katlina

KATLINA! Ezért írtam azt, hogy az egyiknek így sikerül, a másiknak úgy! Hallottam már pozitív véleményt is! Tudod, mint a nőgyógyászok esetében: egyikünk erre esküdött, a másik arra, és kész!
Senki nem jókedvében viszi a gyerekét kórházba. Biztos, hogy nem kellemes dolog, de ha ezen a vérvételen túl lesztek, reméljük, rendeződik Robika súlya :wink:
Próbálj meg nem nagyon idegeskedni, Robcsi nehogy megérezze. Amit a lányok írtak, azt meg próbáld meg elfelejteni....

Andi: Corában van most farsangi jelmezvásár, de hogy dino van-e????
Sohajda Zita nekem is szimpi volt, annak ellenére, hogy ő szúrta fel Lilcsi fülét. 2 héttel később összetalálkoztunk a Kids Shopban, és megismerte Lilcsit (kihangsúlyozta, hogy nem engem :roll: ), és kérdezte, hogy van? Sz'al valamicskével jobb az arcmemóriája, mint az enyém :oops:
Tegnap a háziorvosomnál is odajött egy csaj, és kérdezte, hogy van a lányom? :shock: :shock: Csak néztem, hogy ki ez? Már Lilcsiről azonosítanak be engem is lassan... :lol:

Évi! Már 3 tippet is hallottam, hogy lehet a gyereket orrfújásra ösztönözni, azért kérdeztem itt is...hátha...

Ivett! Rengeteget nőtt, változott Máté! És olyan igazi kisfiús az arca!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Cleo, én anno úgy tapasztaltam, hogy ha délelőtt van rendelése, akkor délután jön, ha délután, akkor meg délelőtt.
Hozzánk anno még hétvégén is jött, amikor nagy volt a baj. Szerintem ha jóban vagytok vele, felhívod, és megbeszélitek, tud-e menni, vagy mit csináljatok.
Én sokszor hívtam hétvégén is, mert szokott (volt) ügyeletes lenni, akkor oda vittem. Ja, és max. nem veszi fel a telefont, akkor tudod, hogy biztos nem tud jönni...

Katlina, azért egy vérvétel az más! És igen, igaza van Elinnek, ez is olyan, mint a nőgyógyász, valakinek bejön, valakinek nem. De nektek inkább se ilyen, se olyan tapasztalatotok ne legyen!
Miért a Hetényi gyerekosztályára kell menni vérvételre????

Elin, bár még nem láttam Lilcsit élőben, de a képek alapján annyira különleges :lol: , hogy nem csodálom, ha meg marad az emberek emlékezetében! És milyen tippet hallottál az orrfújásra?

Évi és
Kép
csongianya

Elin!
És mi az a három tipp?? Én próbálom rávenni Leventét, de nem hajlandó!! :(
szilbee

Sziasztok!
Tudom, el vagyok veszve...

Délután megyünk fodrászhoz. Remélem engedi hogy hozzányúljon Kati néni
Olyan sehogy se áll már a lobonca, jó lenne ha valamit kezdene vele. A múltkori frufru vágásom meg jó bénára (ferdére) sikerült ezért elhatároztam h irány a fodrász.

A számítógépem meg totál kiborít apjuk újratelepítette a rendszert és most elvileg nincs hangeszközöm. Timinek akarok letölteni meséket, cd-ket és így nem tudok. Remélem a hétvégén orvosolja mert én napok óta próbálom de nem megy.
No meg tortarecepteket is keresgetek és babaszobázom..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilbee
Én ezeket a tippeket olvastam
pl a gyertya lángját elfújni vagy valami könnyű dolgot (ping-pong labdát tollpihét) fújkálni. Ez utóbbinál leülni az asztalhoz, a gyerek szembe és odafújni orral a labdát miközben a szád elé teszed a kezed. Ezt még nem próbáltuk csak a gyertyásat de az túl melegnek bizonyult.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Mindenkinek BÚÉK!!!

Tudom már régen jelenkeztem, bocsi...

Rossz volt a gépünk utána pedig elutaztunk Esztivel Kárpátaljára.
Egy hónapig otthon voltunk a szüleimmel.

Már jó itthon és remélem többször a géphez tudok jutní.

Legyen egy jó napotok!

Andi

andi1979

Sziasztok Lányok!

Évi!
Itt vagyok én,csak néma üzemmódban! :) Olvasgatlak benneteket,megnézem a fényképeket,de nem tudok mit hozzászólni a témához!Voltatok már így? :?
Hála istennek Dávid nem volt beteges,a mai napig nem az,és most kopp-kopp de Franci sem még ideáig.De azért az jól esett,hogy észrevetted,hogy nem vagyok! KépCsongi,hogy van,fáj még a torka? És Te jobban vagy már?Mi köszönjük szépen jól vagyunk!Várjuk a tavaszt! :D

Elin!
Remélem Lilcsi is rendbe jön már a héten,és mehet bölcsikébe,ja és persze neked is jobbulást kívánnunk!

Tündi!
Luca arca rendbe jött már?

Ivett!
Nagyon aranyos a Máté baba! :D

Erikáék Réka babája is nagyon szép,az első képet mikor megláttam az jutott eszembe,hogy ő is olyan kis husi - musi mint Dávidka!

Teszek fel én is pár képet!

KépFranci eszik! :D Kép Testvérek! KépFranci takarít! :lol:

Na most megyek!Puszi mindenkinek!
Kép
Vendég

Szia Andi!!! :D
Tényleg jó régen nem jártál erre,de bztos nagyon jó volt otthon a szüleidnél!
Hogy vagytok?
Vendég

Szia Hajni!
Nagyon jó volt már egy kicsit a családdal lenni.

Eszti beteg volt a multhéten,elkapta ezt a vírust de már jól van.Nagyon beteg volt,azt se tudtam mit csináljunk hirtelen.

A papírokat intéztem, meg a gépünk se volt jó azért nem jelenkeztem.Mostmár kérelmezhetem az álampolgárságot,de majd írok bővebben erről is.

Most mennem kell,mert olyan rumli van egy hónap után,hogy nem is tudom hol kezdjem a munkát.
Este benézzek :oops:

Andi

andi1979

Végre én is géphez jutok :) Lucának sokakl szebb az arca,az éjszakánk is jobb volt már,2-3 óránként kelt,cicizett és aludt is vissza az ágyacskájába :)
Jelentem Jelzálog kifzetve :) :) Jövőhéten fizetik a másik részét is :)

Ivett,nagyon szépen gömbölyödik Máté :)

Hajni,nagyon klasszak a képek,Franci látom szereti a felnőttek ruháit :) :)

Katlina,szurkolok holnap a vérvételhez? Unokatesóm "lköszönt" tőletek? Amugy nem tudom meddig fog még dolgozni.

Andi,üdv itthon. Nagyon szép helyen lakhatsz,mi tavaj nyáron akartunk menni Erdélybe,de terhes voltam,és úgy nem mertem elindulni.

Petri,hogy sikerült a fodrászat? :)

Andi,intersparban is vannak jelmezek,de dinosat nem láttam,mondjuk nem is annyira néztem szét!

Nóri,na tessék szépen visszamenni :oops: Lilcsi hogy érzi magát?Közérzete?

Évi,remélem,hogy most tényleg csak úgy nyűgös a kisasszony,mert nem lelem okát,hogy miért kelt 1,5 óránként,és visszaaludni sem akart,de majdcsak megoldódik :)

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!! :)

Merre vagytok?

Kép
Kép
tundi24

ANTÓNIA!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Antónia Boldog Névnapot Kívánunk Neked!!! Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok Csajok!!!!

Köszönöm,hogy hiányoltok annyira arik vagytok de igazán nem vagyok a toppon ahhoz,hogy minden nap írjak sajnos... :( Dius most kezdte a héten a bölcsit eddig beteg volt de ne tudjátok meg reggel mennyit harcolunk azért a gondozó nénivel,hogy bemenjen. Nagyon sok volt a 3 hét kimaradás neki teljesen hozzászokott,hogy itthon van velem. Ami persze jó is hiszen imádom de hát azért mentünk bölibe ugye ősszel,hogy talán találok munkát és akkor muszáj,hogy járjon.De sajnos a munka még mindig várat magára még eddig sajnos nem jött össze semmi :( Pedig voltam már jó pár meghalgatáson ill. rengeteg önéletrajzot adtam már be de eddig még nem találtak rám sajnaaaaaa :( teljesen depis vagyok már miatta,ezért nem is írok sűrűn :(

Minden babóca gyönyörű a képeken :) Szinte elfog az irigység,hogy jó lenne megint babázni egy kicsit :wink:
Majd jövök többször igérem!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Vali,jó hogy írtál egy kicsit magatokról!Remélem hamarosan találsz valami munkát,nagyon szurkolok neked!Dius,meg biztosan hamar visszafog szokni a bölcsibe,csak hát otthon azért mégiscsak veled lehet :)

[color=violet]Antónia,[/color]nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked!! Kép

Kép
Kép
tundi24

ANTÓNIA!
Kép
BOLDOG NÉVNAPOT!

Jelentem, mi meg orvost váltottunk. Ugyanis tegnapelőtt este Lilcsi megint hányt, úgyhogy tegnap már vártam, mikor lázasodik be, és estére meg is történt :cry:
Elegem lett a tehetetlenségből (nem a sajátomból, azt el kell viseljem), és kivittem Lilcsit a Szecskára. Ez a doktornéni írt fel másféle antibigyót, komolyabb köptetőket, és láss csodát, még olyan műszere is volt, amivel a fülébe be tud nézni! Csúnya Lilcsi füle megint.

Holnap viszem vissza a régi dokihoz, azt mondták, zárassam le a táppénzemet, ne szóljak semmit, miért, a többit ők intézik....

Hát, nagyon remélem, lesz változás!

Ja, és hab a tortán, anyum is benyelte a Lilcsi baciját, ő is kutyául van :cry:

Zsú! Nem tudod, amikor bölcsiszünet van nyáron, olyankor van valahol összevont csoport?

Szilvi! Én is a gyertyás módszert hallottam, meg hogy a tenyeredbe kicsi vizet teszel, és a gyerek orra alá teszed, hogy abból szippantson be (ezért kell nagyon kicsi víz), ez önkéntelenül is az orr fújására ösztönzi.
Meg a 3., hogy te mutatod neki, hogy csinálod. Na, ezzel szórakozunk hetek óta, de még csak a fejét rázza, mint én :roll: .
A gyertyát Lilcsi már remekül el tudja fújni...persze a szájával. Meg nagyokat gyönyörködik benne :lol:
Levente hogy van?
[/url]

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vali
Sajnálom hogy Diussal nehezen megy a visszaszokatás. :cry:
A munkahelyről már ne is beszéljünk...
Mostanában én se vagyok toppon. Jöhetne már a tavasz!!!!
Mindíg olyan fáradt vagyok és rögtön felhúzom magam Timi nyavajgásán :oops:

Megvolt a fodrászkodás!Simán türte, az ölembe volt és rakosgattuk a csatokat :D csak a lepelt nem lehetett rárakni.
Olyan kis fiús lett :| de majd megnől. :) Többet nem kontárkodok bele hagyom a szakemberre. Majd teszek képet, most töltöm az elemeket.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok Lányok!

Elin!
Teljesen igazad van,meg tudlak érteni,azért szegény Lilcsi már hetek óta betegeskedik néha kicsit jobb aztán visszaesik! :( És kihez hoztad a szecskára megkérdezhetem? Én is gondolkodom doki válltáson,mert a mi dokink is olyan felületes,és Franci sem szereti,bár nem járunk sűrűn,de mi lesz ha megkezdjük mi is a bölcsit ki tudja mennyire lesz ellenálló a szervezete majd a közösségben.

Pircsi!
Tehetnél fel képet Timikéről az új frizurával! :D

Vali!
Jó,hogy írtál te is! Elhiszem ,hogy depis vagy ,hiszen már olyan sokat próbálkoztál,és hiába. :cry: De azért fel a fejjel,és kitartás!Remélem Dius hamar visszaszokik a bölcsibe!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Antónia!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk Neked!

Kép
Vendég

Sziasztok!!

Én se vesztem el, csak szintén nem voltam fényes hangulatban az elmúlt héten. Elég sok volt a feszültség mostanában, és olyan bizonytalan minden.
Most már az biztos, hogy lesz munkám, február közepén fogok kezdeni. Ahhoz a céghez megyek, ahol próbanapon voltam, már adtak egy papírt, amivel mehetek bölcsibe beíratni Marcit. Most amiatt izgulok, hogy hova fogják felvenni. Mert nagy szívás lesz, ha nem veszik fel ide a szandaiba.
Meg amiatt is izgulok, hogy milyen lesz dolgozni menni 2 és fél év után, meg hogy fogja bírni Marci a bölcsit, nem lesz-e beteg....

A barátnőm kisfia, aki kórházba került, már jobban van, de nagyon rossz volt hallani, hogy mi történt, mert életveszélyes állapotba került. A múlt héten még az intenzíven volt, most már átvitték a fertőzőre. Úgyhogy akinek kicsi babája van, nagyon vigyázzon a hasmenéssel!

Múlt hét pénteken voltunk Abonyban vese ultrahangon, de minden rendben van szerencsére. Nagyon édes volt Marcika, csak az elején sírt, utána már egy mosolyt is megeresztett a doktor nénire.
Holnap bőrgyógyászhoz viszem, mert hetek óta kisebesedik a kis arca, akármivel kenjük. A kezén meg kiütések jelentek meg, de csak egy helyen, az egyik kezén a könyökénél. Valószínű, hogy viszket is neki.

Petri: kíváncsi vagyok milyen lett Timi frizurája! Én saját kezűleg vágtam le Marci haját. Egész jól sikerült. Nem volt még túl hosszú, csak a végeiből kellett vágni. Most már nem olyan babás, hanem kisfiús.
Én is várom már a tavaszt, mert ez a locspocs idő katasztrófa.

Nóri: jobbulást Lilcsinek, szegényke, annyira elhúzódik nála ez a nyavalya! Remélem, most már hamar meggyógyul! És anyukádnak is jobbulást! Jól tetted, hogy orvost váltottatok.

Évi! És ti hogy vagytok? Én már láttam élőben Lilcsit, tényleg különleges! :D Már messziről meg lehet ismerni a vörös hajáról!

ANTÓNIÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Puszi mindenkinek,
judit_79

Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok. Ha felébred a névnaposom megmutatom neki, hogy milyen szép kéépeket kapott.

Elin! ez borzasztó, hogy Lilcsi megint rosszabbul van.
Nem tudom végül viszed-e Baranya Erzsébethez. A sógoromék nagyon sokat jártak hozzá és rengeteg pénzt hagytak nála. Ezt most csak azért irom, hogy ne lepődj meg, ha mégis elmentek vizsgálatra. ott a gyerekek nagyon fülesek állandóan az arcüregüket öblitette át.
Remélem az új gyógyszerek jók lesznek már. Pihizzetek sokat.

Vali! De jó, hogy te is irsz. Hát elhiszem, hogy elég idegtéő lehet az álláskeresés. Sajnos a mai világban szinte már mindenhez ismeretség kell. Dius biztos hamar visszazöken majd arégi kerékvágásba.

Ivett! nagyon szép Máté baba, tényleg sokat nött. Nagyon szupi kiságya van.
Hogy telnek a napjaitok?

Mano! Én is voltam már igy mint te, hogy nem tudtam valamihaz hozzászólni. Nem baj az.
Franci nagyon édes, igazi kis segitség.

Petri! Várom én is az új képeket Timiről.

Ma megint elmentünk sétálni, ami nagyon jó, csak az bosszanat, hogy az utóbbi időben nem tudunk úgy hazajönni, hogy valamelyikünk ne lépne bele abba a bizonyos kutyasz.rba. Szőrnyű, hogy nem érdekli az embereket, hogy a kutyájuk éppen a járdára csinált, legszivesebben belenyomnám az orrukat.
Na ennyit a dühöngésről.

Kép
Kép
mongi

Hajni! Dr. Bernád Évához mentünk át! Valika is ajánlotta, meg anyum szomszédja is odahordja a kisfiát.

Judit! Ha Szandára akarod vinni, vidd oda, és ne hagyd magad, ha nem akarják felvenni, mert van erre valami önkormányzati rendelet, hogy fel kell venni. Pláne így, hogy körzet is, meg melós papírod is van...
Ez tán nem úgy működik, mint az ovi, hogy x idővel előbb jelentkezni kell. Ezt egy olyan ismim mondta, aki szintén bejárta ezt, ő az önkormányzattól vitt papírt anno (a rendeletet), mert az ő lányát sem akarták felvenni.
Én is csak később hallottam ezt. Bár Lilcsi nagyon jó helyen lenne ott.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit! Neked is köszi a köszöntést.
örülök,hogy rendben van Marci.
Majd szoritok a bölcsihez,csak fel kell,hogy vegyek Marcit, oda is tartoztok.

Majd irj, hogy mi újság veletek.

Kép
Kép
mongi

Nóri,sajnálom,hogy visszaestetek :( Ez borzasztó,hogy nem tudtok meggyógyulni!

Judit,gratulálok a maunkához! :) Jó,hogy Marcival minden rendben volt az uh-n.Aranyos volt az Ildikó? Remélem sikerül megfelelő bölcsit találni Marcinak.Örülök,hogy jobban van a barátnőd
babócája.Mi ezért oltattuk be Lucát a 2oltás 36ezer ft-ba került,de nagyon féltem ettől a rotavírustól.És én nem értem,hogy egy ilyen ellen miért nincs ingyenes oltás!!

Mongi,a kutya piszok tényleg nagyon bosszantó,de szerintem mindig lesznek ilyen emberek sajnos:(

Petri,tényleg rakhatnál fel képet Timikéről :)

Kép
Kép
tundi24

Elin!
Én is rá gondoltam,szerintem nagyon jó választás,én még eddig csak jót hallottam róla,nagyon lelkiismeretes és alapos!De azért azt kívánom,hogy ne látogassátok mostmár olyan sűrűn doktornénit!Mondjuk ha lehet csak a kötelező státuszvizsgálatokkor!De gondolom ezzel te is kiegyeznél! :wink:
Vendég

Antónia!
Boldog Névnapot!!!!

Évi!
Azért a Hetényibe mert így az a dokinéni fogadta aki ide hozzánk kijár!

Eredmény!
Vashiány az bizti!
És a legérdekesebb húgyhólyaggyulladás és ezt nem tudom hogy a fenébe szedtük össze
Szégyellem is érte magam!
Még holnap telefonálok a doktonőnek hogy a pisiminta eredménye milyen lett!

Örölük hogy Lucus arca javul!
És igen az unokatesódnál voltunk ő már nem jön sűlyre többet annyiból sajnálom hogy már ismerte Robit és most újra megkell szokni valakit!

Ja és olyan kis hős volt a drágám hogy vérvétel közben beszélgetett a nővérkével egy hangja sem volt!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Hú, mennyit írtatok ma :wink:

Először is! Antónia, nagyon boldog névnapot kívánok!

Elin, jól tettétek a dokiváltást! Azért ez már nem állapot ami Lilcsinél van! Egy jó gyerekdoki kincset ér, én már csak tudom! Remélem, most már gyorsan helyrejön a kiscsajszi! Te hogy vagy? Az én orrom még mindig eldugulva (már két hete), és szédülgetek is. Lehet, hogy orvoshoz kellene mennem?!

Vali, ne add fel! Nagyon nehéz munkát találni, de minél jobban belesüllyedsz a depresszív hangulatba, annál rosszabb lesz! A sors úgy is eléd dob egy lehetőséget, majd meglátod! Én kb. 80 önéletrajzot adtam be anno, válasz kb. 10 %. Ebből kb. 1 % volt ahová egyáltalán behívtak. Aztán tök véletlen, ismerős által lett munkám!
Ilyen internetes hírleveleket szoktál kérni? Iwiw-en is hirdesd magad, hátha...

Judit, no, akkor te is belépsz az újra dolgozó nők sorába! Nem tudlak vígasztalni, eleinte marha nehéz lesz, de hozzá lehet szokni. Egy idő után neked is és Marcinak is természetessé válik majd! Azért meglátod jó lesz megint emberek között lenni is!
Remélem a bölcsi sikerül, majd mesélj, hogy mit mondtak!

Mongi, kutyapiszok... hát ennél még csak az szörnyűbb, hogy a játszótérre hordják a kutyákat. Hogy mi mennyit veszekedtünk ezért!!! De semmi nem változott :(

Manó, jóóóó nagy papucsa van Francinak! Körömsarkúdat még nem próbálta :wink:

Üdv, Andi itthon! Gondolom jó volt egy kicsit otthon! Mesélsz nekünk egy kicsit arról milyen az élet Kárpátalján?

Katlina, első blikkre gondoltam én is a vashiányra (volt nekünk is), csak már nem akartam nagyon okoskodni! Cseppet kapott?
A gyulladás miatt meg ne szégyelld magad, bármitől lehet, nem Te vagy a hibás!!!

Tündi milyen volt az éjszaka? Hányszor ébredt Luca?

Évi és
Kép
csongianya

Antónia! :)
Kép Boldog Névnapot!
Kép
Kép
szilbee

ANTÓNIA

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

SZIASZTOK

Vali.hidd el lesz munka :) de tudom,hogy azt kivárni... :evil: .majd nyitva tartom a fülem én is...

ELin.nagy gyógypuszi Lilcsinek.egy vígasztaljon,a füleseknél ált.tél végén végetér a fülfájás szezon...és meglásdd túllesztek ezen a rossz időszakon.adsz a csajszinak valamilyen vitamint vagy immunerősítőt?

Ti hallottatok már olyan szuriról amit a (sokszor) fülfájos gyerekeknek adható???? nekem az ismim mondta,hogy felajánlotta nekik a dokinő,hogy adassák be....de én semmit nem tudok róla.

Judit,Pircsi,Andi jó,hogy írtok :)

Katlina.örülök,hogy túl vagytok a vérvételen.ne vádold magad a hólyaggyull.miatt.ugyanúgy összeszedhette,mint más bacit/vírust

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

No, nehéz napunk volt ma is. Ebéd után vagy 40 percet aludt :roll: Délután tiszta láz volt, mikor az elmúlt, valamitől a kis hasa fájt, aztán nagy nehezen kakilt. Ezt az új antibiotikumot meg nem akarja Lilcsi. Nagy nehezen belediktáltam 2 dl tejet este -dél óta pár szem kekszet evett csak- utána a gyógyszerek, és hát kihozta az összes addig lenyeltet :cry: . Mostanában minden este pizsamát, ágyneműt cserélek, ma még ruhát is. Holnap nem tudom, mibe csempésszem ezt a keserű sz.rt....? Most őszilébe tettem, de érezte benne, nem akarta inni :roll:

Andi! Nekem most a dokinő ezt a streptilococcus, vagy milyen oltást modta, tudod, az agyhártyagyulladás ellenit, mert ezek a bacik okozzák a középfülgyuszit is, és bölcsis-ovis gyerekek 60%-ának benne vannak az orrában. 2 éves korban beadják 1 oltásban, Lilcsinek már a jövő hónapban be is adná, ha úgy gondolom, nem várnánk meg a márciust. De nem tudom, mennyibe kerülhet, meg hát tudod, én ódzkodok minden ilyen + oltástól. Még alszok rá párat. Meg meglátom ennek a kúrának az eredményességét is.
De ez nem vígasztalt, hogy tél végén vége van a fülfájásnak :wink: ! Akkor jövő télen táppénzen leszek végig? :shock:

Katlina! Ne rágd magad a hólyaggyuszi miatt! Igaz, én is sokszor elgondolkodok, hogy lehet, hogy rosszul csinálok valamit, és azért esik vissza Lilcsi mindig? :cry:

Évi! Én annyiban javultam, hogy esténként kapok már levegőt, de most is felébredek 4 körül, onnantól kezdve csak az agyam járatom :evil: . De a hangom még mindig olyan, mintha csipesz lenne az orromon :lol:

Hát, kutyával póráz és szájkosár nélkül, és kutyapiszokkal a játszótér környékén a Szecskán is és ezen a környéken is lehet találkozni :evil: Egyből felszalad a vezérhangyám, mikor itt a fűben wc-ztetik a kutyájukat, de zacskó egynek sincsen a kezében. Összeszedném utánuk, és a lábtörlőjükre tenném a kutya-csomagot :evil: :twisted:

Hajni! Jó lenne csak akkor menni mostmár dokihoz, amit írtál! Mondták, hogy milyen aranyos a doktornéni, hogy mennyire szeretik a gyerekek, persze Lilcsi egyből üvölteni kezdett, mikor bementünk, pedig akkor még hozzá sem szóltak. Fehér köppeny...Francinak is tetszeni fog :wink:
Tényleg, a takarítós képet nézve az jutott eszembe, ha a konyhába is így takarít (seprűvel hadonászva), nincsen sok törölgetnivalótok :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin, ugye a fülészetre nem kell beutaló :?: Tartok tőle, hogy arcüreggyulladásom van :( Már két hete be van dugulva az orrom, ma már szédültem is... Lehet, hogy most már meg kellene magam mutatnom Omid doktorbácsinak...
Azt lehet tudni előre, hogy ő mikor rendel az SZTK-ban?

Szóval Lilcsi kihányta az antibogyót? Az nem jó :(

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Nem kell beutaló, de ha nem kérsz időpontot, akkor ki kell seggelni, míg lesz szabad 5 percük! A múltkor időponttal 1 órás csúszás volt. :roll:
Omid nem tudom, mikor rendel, múlthéten pénteken délelőtt volt (pedig nem ő volt kiírva, meg is lepődtem). De ha felhívod az SZTK-t, fülészeten meg mondják!

Utána adtam Lilcsinek másik adagot...csak így gyorsabban elfogy, mint kéne :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Elin,Sziszi is pont ilyen-ha nem jön be neki az antibigyo kidobja a taccsot-ezért én ha pontosan kiszámolt adag,akkor íratok 2-t :wink: -de legutóbb tabit írattam és bejött.igaz,Lilcsi még ahhoz nagyon kicsi.
A broncho-vaxomról hallottál már-elvileg immunerősítő féle (amolyan szájon át szedhető végőoltás)-mi amikor Zsolti 2évesen nagyon beteges volt-írattam neki-és hónapokat kihúzott vele.
Sajnos,ha érzékeny a fülecskéje,akkor vissza fog térni-sajna nálunk ez a tapasztalat-márctól nov-ig nincs probléma ált....de utána...
Esküszöm én is utánanézek ennek a szurinak...kikérdezem a dokinőnket legközelebb (bár remélem nem kell menni egyhamar)
Amúgy a csajszi aki mondta nekem vmi 6e-s összeget említett érte

Évi.igazad van,inkább nézesd meg magad-legfeljebb teszel egy felesleges utat ,mert remélem nincs arcüreggyuszid :wink:

Menek aludni.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Holnap teszek képet, most nem tudok mert apa gépén nyomulok és ezen nincs.

Andi
www.pneumo.hu
Szerintem erre gondolt.

Nóri
Ezt már olvasni is rossz amin végig megy Lilcsi :cry: :cry: és Te is..
Remélem ez az antibigyó ha már olyan űber s.z.a.r. ízű akkor használ is!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Nem tudtam még végigolvasni azt a mennyiséget amit írtatok... csak épp hogy belekukkantottam...

Nóri!
Levente is detto ilyen. Mi úgy oldottuk meg az antibigyó beadását, hogy egy kis mennyiségű teába tettük bele, amit tuti megiszik rövid időn belül. Ezt úgy szoktuk megoldani, hogy vagy nem adunk 2 órán keresztül neki inni... vagy valami sós kaját kap, esetleg szilárd kaját (vajaskenyér...stb) amitől megszomjazik.

Majd jövök még, .... ahogy időm engedi!

Teszek gyorsan egy fürdetős képet Dávidról.

Pusz!
szilbee

2 óra helyett 1 órát akartam írni.... kicsit mellé nyúltam... bocsi! :oops:
szilbee

Szép napot!

Pircsi! Boldog névnapot neked!!
Kép

Szegény Lilcsi éjfélkor is tüzelt, borogattam, simogattam vizes zsepivel, meg reggel is Nurofennel kezdtünk (korán reggel nem akartam, análisan zaklatni, pedig a kúpot jobban szeretem).
Az antibigyót most reggel mézes tejbe tettem neki, mert abban nem látszik. De így is kutya íze volt, nem is nagyon ment le neki, de azért valami bement :roll: . Éhgyomorra adtam, hogy ne búvárkodjon, az utolsó 2 korty így is visszaköszönt :cry: .
Gondoltam rá, hogy veszek Olympos narancslevet, hátha annak az íze jobban elnyomná.

Pircsi! Köszi a linket, én is elolvastam...mostmár csak azt kéne tudni, mennyit kell érte pengetni...?

Andi! Nem hallottam még erről a szerről. Az Oscillot adom neki hetente, de szerintem az is kár bele...bár az influenza még nem ért ide....

Szilvi! Dávid egyszerűen csak Michelin :lol: ! És egyre jobban hasonlít Ádámra, Levente meg rád!

No, megyünk Vicziánhoz.... :x

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Pircsi nagyon sok boldog névnapot!

Hát Nóri,ezt már nem lehet szavakba leírni szegény Lilcsi,min megy megy keresztül na és persze te is!

Évi!
És Csongi helyrejött már???

Kép

Kép
katlina

Pircsi! :)
Kép
szilbee

Sziasztok!

Jó rég jártam erre...
Nem tudtok vkit Szolnokon, aki a flavon termékekkel foglalkozik? Nem az a flavon7 v mi, ami gyógyszertárban is van, ez ilyen ügynökös. Flavonkids érdekelne.

Elin, a pneumococcos elleni oltás 17 e ft!!!! 2 év alatt 2 kell, szóval 2szer, 1 év alatt 3.... Nem tudom, hogy gondolják.
Egyébként Omid szerint nem kell, nagyobb a reklámja, tudjátok ezt reklámozza a Liptai-Gesztesi páros.

Krisztina
k78

Sziasztok!

Most jöttünk vissza a bölcsiből... :evil: Nem jött össze...
Azt mondták, a 40 helyre 59-en vannak már. Ez a rendszer egy kalap sz@r. Mi már ugye tavaly is jelentkeztünk, de akkor még semmilyen papírom nem volt, állás nem volt kilátásban. Most meg azt mondta a vezetőnő, hogy mért nem jeleztem, hogy én februártól dolgozni fogok. Mivel fogalmam sem volt, mikorra lesz állásom! Mindegy, azért jól megmondtam a véleményem. Mondtam neki, hogy hamis papírt én is tudtam volna szerezni, mivel tudom, hogy tele van ilyenekkel a bölcsi. Ezért aki tényleg dolgozna, annak már nem lesz hely.
Na jó, nem is folytatom, mert megint felhúzom magam. :twisted: :twisted:
A következő a városmajori lesz, amit megpróbálok, mert az a munkahelyemhez esik közel.

Nóri! Én is sajnálom szegény Lilcsit. Sok-sok gyógypuszi neki!

Ez a pneumococcus nem ugyanaz, mint amit meningococcus C ellen lehet beadatni??? Én most már kicsit belezavarodtam, mert megnéztem, mivel oltattuk be Marcit 1 évesen, az is ilyen nem kötelező oltás volt. Az pedig meningococcus volt.

De ezek szerint ez két különböző dolog?

Még az influenza ellenin is gondolkodunk, pláne így hogy közösségbe megy.

Na majd még jövök, csak most van egy kis dolgom.

Pircsinek Boldog Névnapot!!
Kép
judit_79

PIRCSI BOLDOG NÉVNAPOT!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Judit!
Sajnálom, hogy nem sikerült a szadaiba bíratni MArcit. Bár lehet jobban jársz a melóhelyed közelsége miatt a városmajori bölcsivel. Tudod, ha dugó van akkor nem könnyű átvergődni a városon, hogy fel tudd időben venni Marcit a szandaiban.
Ha kell segítség beiratkozás terén, akkor szólj, mert tudunk érdeklődni... Levente is oda "jár". HAvonta egy hétre... :lol:
Egyébként hol van a melóhelyed pontosan?
szilbee

Szia Kriszti!
Tényleg rég nem jártál erre... :wink:
Én még nem is hallottam a Flavonról, úgyhogy nem tudok segíteni... :cry:
A Pneumot meg 2 éves kortól adják 1 oltásban, de mivel Lilcsinél csak 1 hónap lenne a difi, ezért mondta a dokinő, hogy februárban be lehetne adni neki (márciusban lesz 2 éves)
Omid azt is mondta, hogy minden antibiotikumban ugyanaz van. Mégis látom a papírjukon, hogy más hatóanyagokat tesznek beléjük. Ebből azt vontam le, hogy nem ő a hülye, mert biztosan tisztában van ezzel, hanem engem nézett annak. :evil: .

Szegény Judit, akkor most te is rágod az ideget, mint én szeptemberben... :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Én úgy tudom, hogy az antibiotikumokban olyan cuccok vannak, amelyek bizonyos baktériumtörzsekre specializálódtak, illetve vannak olyanok is, amelyek minden (hasznos és káros) bacit is elpusztítanak.... pl. augmentin. Ezt ugye akkor adják, ha gőzük sincs, milyen baci támad, vagy mint az én esetemben volt, nem lehetett kenetet venni a tenyésztéshez (az arcürggyuszimnál... mert ugye szorított az idő)... stb.
szilbee

Erika izent! :)

"Jó vagyunk, bár én megint fogytam, ami aggasztó. Réka viszont úgy néz ki, mint egy kis hörcsög. Picit kötött a csípője, ezérttornázunk. Szülési sérülései elmúltak. Lassan 6 hetes lesz, döbbenet. Puszilunk Mindenkit! Lassan mi is visszatérünk!"
szilbee

Köszi Szilvi! Mi is nagyon várjuk vissza! Milyen sérülései voltak Rékának? :shock:

És igen, jól tudod! Középfülgyula esetén pl. az amoxicillin tartalmút ajánlják-ez lett volna az Ospamox, ami hát nem sokat javított.
Ami most van, a Clacid, ez meg klaritromicin tartalmú. Akut középfülgyulára.
Sőt, kiváltottam azt is, amit most Viczián írt ki, a Ceclor, ez meg cefalospirin hatóanyagú. Hogy mit csinálok vele, azt még nem tudom :oops: .

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?