Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,

Az én pocim nem is fog leszállni, 3.babánál már csak akor megy lejebb amikor megindul a szülés. Amugy a fiukkal sem ereszkedett le, csak burokrepesztés után kb fél órával érzékeltem, hogy lejjebb ment.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Csak jelentkezem, hogy megjöttünk a 3 hónapos szuriról, minden rendben volt, éppen csak megnyikkant, most nem sírt úgy, mint a múlt hónapban. Martin baba 5680gramm és 61 cm. Meg van vele maximálisan elégedve a doktornő. Még februárba kap egy oltást, aztán ha úgy van, mehetünk babausziba. Azért gondoltuk elvinni, mert nagyon szeret fürcsizni, aztán majd meglátjuk.

Vikike, Alexa! Ti vittétek a fiúkat babausziba? Ha igen, hova és mikortól, mármint hány hónapos kórtól? Előre is köszi!

Most megyek, majd megpróbálok még jönni!

Addig is puszi mindenkinek!!!
Vendég

Halihó!

Chrissyy
Láthattalak titeket olyan negyed egy körül a plázánál? A piros lámpánál álltatok, és mentetek át a Palotaváros felé. Vagy nem Ti voltatok?

Szilvi
A házikóval kapcsolatban sak azt tanácsolom, hogy nézzetek meg mindent nagyon alaposan. Ne csak a külsőségeket. Beázások, vizesedések, penészesedések, stb. Ha van padlás, és pince aott is alaposan nézzetek körül. Remélem nem vettem el a kedved!

Judy
A pocakod szerintem egyáltalán nem vészesen nagy, sőt szép formás. Már nekem is hasonló méreteket kezd ölteni! Pont azon gondolkodtam, hogy nem irigylem azokat, akik ikreket várnak!

Kép
tand

Chrissyy
Martinka igazi hősként viselte a szurit.
A babaúszka engem is érdekel (majd ha lesz kis úsztatni :D ).

Andi
Nem vetted el a kedvem. Köszi a jótanácsokat!
Nézelődtem a teszveszen, egész jó kiságyak vannak baráti árakon.
Vendég

Sziasztok! Gyorsan írok aztán irány a suli.

Gabi, igen, gyönyörű az Alpok. Voltunk már Svájcba is, na az még szebb. Aki szereti a hegyeket és el tud menni, feltétlen nézze meg!

Judy, szegény Bazsikád, utáltam a dolgozatokat. Hát szűz az max a horoszkópom szerint vagyok már. :) Nagyon szép a pocid!

Szilvi, nagyon jó házakat néztetek, mutattam apának is kérdezte egyből hogy költözni akarsz. :) Seregélyestől nem akartam ám elvenni a kedved. Ismerem a rendőrt és az egyik védőnőt is ott, nagyon jó barátaink. Igazándiból nincs bajom a kisebbséggel amig engem nem baszogatnak (ahol régen laktunk ott is kisebbség volt a szomszéd (bár a jobbik fajta) de semmi gondunk nem volt velük).

Chrissy, gratula Martin babának, nagyon ügyi volt.

madiani

Ani
Seregélyessel az a bajom, hogy nincs semmi púp (nem úgy mint Bodajkon), meg kicsit lepusztulónak tűnik. Viszont busz szempontjából jobb. :?
A kisebbségiekkel alapban nekem sincs bajom, csak ne kötözködjenek. Bordányban majdnem kertszomszéd volt egy család, rendesen eljártak, eljárnak dolgozni.
Egyre jobban elhatalmasodik rajtam a zsongás. Majd otthon lehűtöm magam egy kis mosogatással. :D
Vendég

Jajjjj, de szép képek!!!!!! Egyszer nagyon szeretnék eljutni svájcba. Majd beszélek a mánágeremmel, hogy küldjön ki egy kis ismerkedésre a svájci kollégákkal. :D
Vendég

Sziasztok!

Judy

Nagyon szép a pocakod:)))

Ani
Nagyon szuperek a képek,irigyellek hogy ilyet is láthattál élőben:)

Kriszti

Örülök hogy minden oké Martinkával majd engem is érdekel a babauszi..persze csak ha lesz kedve a kishölgyeménynek hozzá:)

Szilvi
Szorítok a házvásárláshoz mi ma írtuk végre alá a hitelt és úgy tűnik ez a lakás amiben lakunk a miénk lehet végre..tavaly február óta húzódik a dolog és valahogy reményveszett volt minden...de most már alakul!:)Azért még nem merünk örülni neki csak ha tényleg a nevünkön lesz minden..illetve anyós nevén mert ő intézte.

Gabi

Olyan szépen fogalmaztál...nagyon tetszett amit írtál ki is másoltam:)

Egész éjjel úgy görcsölt a hasikám..gondolom azért mert megvizsgált a doki..ma meg úgy érzem mint akin átment egy teherautó..front van szerintetek?

:)
Vendég

Krixta
Gratula a lakáshoz!
Bezony, ma front van, és holnap is lesz (forrás: www.met.hu):
Ma melegfronti hatás várható, fejfájás, migrén jelentkezhet. Holnap hidegfronti hatás ronthatja a reumatikus és asztmatikus betegségben szenvedők állapotát.

No, lassan szedem a sátram és ellépek haza.
Szép délutánt mindenkinek!!!
Vendég

Tand!A plázából jöttünk ki és mentünk a kis Tescoba apának kajcsit venni, mert ment délutánra dolgozni. Én láthattalak téged?

Amúgy köszi csajok Martin nevében, mi is büszkék voltunk rá.

Ani! Jók a képek! Én még sosenem voltam külföldiában!

Judy! Jól megnőtt a pocakod!

Kriszta! Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! Csak halkan, de gratulálok.
Vendég

Sziasztok!

Chrissyy!
Ne ijesztegess :( annyira szörnyű volt a 2 hónapos szuri?Tényleg Martinka belázasodott tőle?
És akartam kérdezni, átalussza már az éjszakát?

Kriszta!
Örülö,hogy mosolyt csaltam az arcodra,azzal amit írtam,igazából csak azt írtam amit én is éreztem terhesen.Csajok,azért hiányzik ám néha a nagy pocak,és a mocorgások(amit szülés után is néha éreztem:shock: ,de csak a beleim lehettek... )
amúgy anyósom volt bent a turiban és hozott egy-két darabot,inkább nagyobbakat,de nem baj.Úgy döntöttem valamelyik nap megfűzöm az egyik jó ismerőst,hogy menjünk be (neki van kocsija),úgy is akartunk már együtt turkizni menni.Azért,köszönöm,nagyon kedves tőled,hogy felajánlottad a segítséged.

Ani!
Tényleg gyönyörű Svájc,csodálatosak a képek,szinte érezni a friss hegyi levegőt,ahogy nézem őket.

Most megyek,lassan fürcsi van,addig harapok valamit amíg alszik!

Puszika Mindenkinek!
Vendég

Jóóóóóóóóóóó reggelt!!!!!

Elég rosszul aludtam. Elszoktam a délelőtti műszaktól, óránként felnéztem rápillantani az órára, nehogy elaludjak. Bár ha elalszok is, mi van akkor?! Semmi....

Még egy kicsit fájdítottam a kis szívem a képekkel. Mondtam már párszor apának, hogy a 7 vezért jól el kellett volna porolni, hogy ebbe a porfészekbe hozta a népet. Igazán mehettek volna még egy kicsit tovább is, pl. svájc jó is lett volna vagy görögország. :D

Még mindig zsongok és egyre jobban. Úgy várom már, hogy 2 óra legyen. :)
Vendég

Sziasztok!

Jeges macika! Gondolunk rád 2-kor!
Ani! Hát valóban gyönyörűszép helyen voltatok. Én is el szeretnék jutni Svájcba!

Judy! Hát az enyémhez képest óriási a pocakod. :D De tényleg szép formás.
De a CSNK-ba én is láttam akkora pocikat, amiket szerintem én el sem bírnék. :)

A vonalzót tegnap megcsináltam, de bemásolni nem tudtam. A profilba kell bemásolni igaz? De pontosan mit? Próbálgattam sokféleképpen, de nem tudtam. Ha tudtok segítsetek.
Köszike!
Szép napot Nektek!
n.k.ildi

Sziasztok,

Chrissy,

Nagyon ügyi volt Martinka, hogy nem igazán sírt a szurin. Az enyémek sajna mindig akora cirkuszt rendeztek, hogy alig lehetett őket lefogni.
Nagyon szép súlya van már. :lol: :lol:

Tand,

Hát igen, már te is jócskán benne vagy a "korban" mármint terhességi idő szempontjából. Tehetnél fel pociképet te is. :lol: :lol:

Ani,

Nagyon jók a képek. Én még sosem voltam Svájcban, de talán egyszer eljutunk mi is. :lol:

Krixta,

Köszia pocidícséretet. Pihizz ám sokat, ha görcsölgetsz.
Ja és gratula a saját lakáshoz. :lol: :lol:

Szilvi,

Ma délután mentek "háztűznézőbe"?????
Szorítok, hogy minden olyan legyen ami nektek megfelelő. :lol:

Tegnapi nőgyógyivizsgálat eredménye.

Szívhang tökéletes, szép egyenletes.
Méhszáj 2100-as és puha. Külső méhszáj 1 cm-re nyitva, belső zárt. (még a végén túlhordom majd) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most egy kicsit fájt a vizsgálat, kicsit jobban megnézte mint máskor, de hát hol van ez a szüléstől. :lol: :lol:
Adott 2 homeos bogyó nevet, az egyik fájásokat csinál, a másik a méhszájat puhítja. Jövő héten megveszem őket.

Ja, és jan 30-án kell mennem a kórházba az első NST-re és lesz UH is. Már alig várom. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Jó reggelt!

Köszi mindenkinek, Svájcba mi se jutottunk volna el ha nincsenek a szüleink. Remélem egyszer mindannyian láthatjátok.

Kriszta, gratula a lakáshoz! Remélem ma már jobban vagy és nem görcsöl a pocid.

Szilvi, gondolok rátok 2 kor. Én is nagyon várnám már a helyedbe.

Ildi, megkérdzetem a védőnőt, nincs a Kelemenen kismami torna, a Nővédelmiben viszont igen, ő is azt ajánlotta (viszont az de. van) Én szívesen segítenék a vonalzóba, de túl szoktam ragozni és senki nem érti. Szóval csajok segítsetek már Ildinek lécci.

Judy, nagyon örülök a jó híreknek, nem fogsz te még szülni :)

Én meg védőnéninél voltam ma, minden oksika vérnyomással, súllyal (3 kg-ot híztam az elejétől fogva), vizelettel. 4 hét múlva megint megyek, azután ő jön hogy megbeszéljük a kelengyét. bocsi csajok, hülye kérdés, de mit kell azon megbeszélni? Hogy mire lesz szüksége a babának?

madiani

Lányok,

Lenne egy kérdésem.

Amikor a babás vonalzót csináltátok, melyik dátumot adtátok meg "due date"-nak, azt amelyiket az orvosotok mondott, hogy szülni fogtok, vagy azt amelyiket a szülési kalkulátor dobott ki az utolsó menstruáció alapján?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ani,

Húúúú.. de jó neked csak 3 kg-nál tartassz. Én már 13-nál. :shock: :shock: :evil: :evil:
El kell nekik mondani, hogy miket vegyél, még akkor is, ha nem azokat veszed meg. Ez a dolguk. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ani,

Akkor nekem miért nem???

Doki szerint február 23-án szülök. Aszerint szombat lenne a fordulónapom. Viszont május 16-án volt az uccsó menzeszem, május 28-án voltunk együtt,(hétfői nap) és legkésőbb 30-án volt pé-em. Ez tuti mert ugye hőmérőztem. Na az meg szerda, ha szombaton lett volna pé-em, akkor a hétfői spermáknak már annyi lett volna és most nem lennék terhes. Na meg ugye 29-én kedden reggel már nem voltak tüszőim, mert megrepedtek. (ezt mondta a doki)
Most akkor mi van????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Na várj Judy, gyorsan számolgatok egy tavaji naptárral.
Igen te 13 kg-ot híztál, de te minjá szülsz én meg csak félidős vagyok :D Ahogy most nézem napról-napra nő a pocim, lehet még le is hagylak. :)

madiani

Judy!
Gratula a jó hírekhez! :D És szerintem tuti nem hordod tul Barbikát! :lol:
Örülök hogy jó lett a cicitartó! :)
Ja,és én is 14 et híztam :?

KépKép
KépKép
andesz78

Sztem is a február 20.-a a jó dátum. Na de ne aggódj, nekem is minden doki mást mond, de úgy gondolom az a pár nap ide vagy oda nem hozhat ki nagy eltérést. Én is mondtam a dokimnak hogy ismerem a testem és tudom mikor volt pé-m (na meg úgye a hőmérő és LH teszt is igazolja). Nálatok meg a szexi is a te igazadat adja (bár most olvastam valahol hogy bizonyos esetekbe a sperma 1 hétig is élhet benünk)

madiani

Andesz,

Remélem igazad lesz és nem fogom túlhordani Barbikát. Már nagyon szeretném a kezemben tartani. Türelmetlen vagyok, mi???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Hülye kilók. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ani,

Én is ugy gondolom, hogy 20-a, de aztán majd ugyis akkor jön amikor akar. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Már majdnem mindent megvettem ma, délután még a gyógyszertár-ban beszerzem a mellszívót meg a garmastan krémet, aztán már csak pár apróság van. Pl fürdetőkrém, gézlap, hintőpor, ásványvíz, szőlőcukor, de ezt ráérek majd később beszerezni.
Ja, meg még fürdőkádat kell venni. De az is ráér. A lényeg, hogy a szüléshez meglegyen minden. Aztán ha hirtelen kell menni a fürdőkádat anyu is meg tudja venni amíg bent vagyunk. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Köszi a gratokat a lakáshoz de azért még várunk az örömködéssel..bármi történhet..de ne történjen. :wink:

Judy
Nekem sem ugyanaz a két számolással..de igazából én úgy vagyok vele hogy úgyis akkor jön ki a kisasszony amikor akar..bár kértem tőle hogy febr.20-a körül jöjjön mert akkor van apa 30. szülinapja és nagy meglepi lenne..szerintem sem fogod túlhordani Barbikát...te mikorra szeretnéd ha jönne?Vagy mindegy?
Én 02.12-én megyek Nst-re...irigyellek amiatt a 2-3hét miatt amivel előrébb vagy.

Ildi
A profilba kell bemásolni a vonalzó direkt linkjét..asszem..:)
Nagyon jól döntöttél hogy otthon vagy(már írtam ugyan) ,most jött ki az influenza járvány is!

Szilvi

Én is gondolok rád 2kor..:)
Képzeld mikor mutattam a páromnak Ani képeit Svájcról ugyanazt mondta a párom is hogy mehetett volna még az a 7vezér arrébb...:)

Ani
Nemsokára akkora pocid lesz hogy csak na!A 3kiló meg nem sok!:)Ezt a kelengye dolgot én sem értem de gondolom arra gondolt mit kell majd beszerezni..az én védőnőm adott egy papírt és annyi.A Kriszti hasznosabb dolgokat mondott és adott is!:)

Gabi
Én is gondoltam hogy elviszünk turkizni csak addig nem akartam konkrétat írni míg apa nem mondja meg mikor menjünk..de végülis megoldottad...majd legközelebb!:)(lehet nem is lesz pénzünk hogy menjünk)Amúgy amíg Schwarzinál vártunk mondtam Csabinak hogy pisilnem kell erre elkezdett nevetni aztán mondta hogy nehogy abba menjek ahova a tesód..meg mondta hogy milyen fura hogy már megszültetetek ti is..szóval témáztunk rólatok!:)

Képzeljétek már 4óta fennt vagyok..nem hagyott aludni a kis pocaklakóm..de tök friss vagyok..pakolgatok szépen komótosan..a görcsök még vannak remélem most már elmúlnak!

Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Chrissyy
Elvileg láthattál volna, de gondolom nem az autósokat nézegeted, amikor álltok a piros lámpánál. Én álltam a külső sávban elsőként.

Judy
Már akartam többször csináltatni pocakfotót magamról, de amikor a barátnőimmel vagyok, akkor sosem jut az eszembe, anyáék meg nem igazán vágják a fényképezőgépek használatát. Na de ami késik, az nem múlik.
Barbi biztosan tudja, hogy neki mikor kell kibújnia. Bár azt elhiszem, hogy már szeretnéd a kezedben tartani!

Ani
Svájc tényleg nagyon szép lehet. Még én sem voltam. Bár én megmondom őszintén a hegyeket csak télen szeretem, amikor jó nagy a hó és lehet síelni.

Kép
tand

Judy
Elfelejtettem írni de megírod nekem is hogy miért nem szeretnél érzéstelenítést?A héten kérdezte a dokim hogy szeretnék-e,igazából eszembe sem jutott és nem is szeretnék de érdekelne hogy te miért döntöttél a "nem"mellett.Köszi!
Vendég

Krixta,

privi ment

Amugy én meg azokra vagyok irigy, akik már a 38-39. hét tájékán járnak. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tand,

Semmi gond, csak már annyira kiváncsi lennék, hogy mennyit nőtt a pocid mióta nem láttalak. Az meg igen régen volt. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bocsi, teljesen be vagyok havazva melóval. Kész káosz ez a mai nap!!!!! :evil:

Holnap visszaolvasok és írok. Addigra talán helyreáll a rend (és a béke :) ).
Vendég

Judy
Hát az én pocakom sem kicsi már, sőt :shock: ! Mintha egy jó méretes görögdinnyét nyeltem volna!

Kép
tand

Sziasztok!

Hű de szarul vagyok! :? Jól elkaptam vmit v megfáztam, de az a klasszikus T Ny egybe-jelenség...tegnapelőtt kezdődött és hordtam lábon, tegnap voltam vele vizsgázni, marha jó volt egész nap Stresszprémben ülni és tanulni meg mászkálni és így vizsgázni...képzeljétek, úgy kellett beharcolnom magam, mivel 2 tárgyból volt egyszerre vizsga, csak ketten voltunk az egyikből és előbb a másikakat akarta hallani a tanár, akik viszont vagy 15-en voltak...csukta volna rám az ajtót, én meg benyomtam, hogy ácsi...végül húzhattam rögtön tételt és meglett a vizsga :D Ráadásul hazafelé lekéstem a buszt mert Kisati nem engedett sietni, szóval vártam vagy 3/4-ed órát. 8-kor indultam otthonról és 6-ra értem haza...

Szerintetek tud vmit adni a doki a náthára így babásan?? Lázam nincs, meg semmi különös, csak nem tudtam aludni az orrom miatt és 1 óta fenn vagyok...Jövő héten végzek, úgy döntöttem, hogy nem csinálom meg a 2 szigorlatot, mert embertelen. Szóval még kell egy kis erő, nem dőlhetek ki :)

bocs, hogy ennyit írtam magamról, most visszaolvasok, hogy Veletek mi újság! :)
Vendég

Márti,
én még a 18-20 hét környékén voltam náthás, és akkor Sinupret-et szedtem, ami max két nap alatt megoldotta a nátha problémám. Szerintem érdemes megpróbálni. Ja és ne felejtsük el a mézet, valamint a C vitamint. Én a C vitamin bevitelemet úgy oldom meg, hogy minden reggel egy kifacsart citromnak és egy kifacsart grépfruitnak a levét iszom meg két teáskanál mézzel. Ja és nem utolsó sorban a gyomorégést is megelőzi ez az itóka.

Kép
tand

Kriszti, a mosolygásról azt tanultuk, hogy először akármitől mosolyoghat, ami testi örömöt okoz neki,egy jó érzést, és az igazi "szociális mosoly" csak 3 hónaposan van, ami tényleg nekünk anyukáknak és apukáknak szól. Most ez nem okoskodás, nem is kell egyetérteni (én is meglepődtem, mikor hallottam) :) Szerintem én még az első pislogását vagy grimaszát is akkora élménynek fogom megélni, hogy csak na!! :D :D Amúgy elég furi, hogy tanulok ezekről és most tényleg meg is fogom élni, lehet a végén azt mondom a tanárnak, hogy kenje a hajára a pszichológiát :D Martinka ügyes fiú, örülök, hogy jól viselte a szurizást.

Ani, tök jó kis kukacos képek!!! És Svájc is szép, sose voltam még ott (külföldön is csak Velencében, de erről asszem meséltem :) ) Az asztalos ismerősöd szerintem 15 körül ki tudja hozni anyagárból+ha rátesz munkadíjat is, max 20. (mi is megkérdeztük a sógoromat :) )

Krixta, annyira örülök, hogy mnden rendben Veletek, már biztos megnyugodtál és csupa várakozás és izgalom vagy. (mondjuk mindegyikünk :D ) Pihenj sokat baloldalon!

Szilvi, drukk a háznézőhöz! Majd mesélj ám! Amúgy milyen sulin gondolkodtál? Továbbképző vagy vmi tök más? Én szeretnék vmi egész mást csinálni/tanulni majd mint most, de így nem hiszem, hogy összejön :?

Judy, mi a neve Bazsi homeos köptetőjének? Szerinted terhesek szedhetik? És a másik 2 cucc, amit a dokid mondott? Nagyon készülsz már, nagyon helyes!! :D Tudom már sokszor írtam és most is többször láttam az oldalon, de én is irigylek ey kicsit mnden előttem állót! :) Csomagolnék már én is...Gratu a jó eredményeidhez! Hogy van ez a méhszáj-számozás?? Nekem azt mondták, 3000-es, a kiskönyvembe mégis 2000 került..Mekkora a szülés előtt?? A pocid nagyon helyes, nem is bálnaszerű. Én most inkább pingvines vagyok a hátrahúzott vállaimmal meg a fekete cuccaimmal (itt a póló véletlenül fekete, de terhesgatyám csak olyan van, meg a kabim is feka, nem volt más színben... :? )
Kép
Vendég

Andi, kösz a tippet! Ez a Sinupret recept nélküli? Hol vetted? (csak mert sajna a mészölyös gyógyi elég gyatra, sosincs pl elevitük :? )
Vendég

Jaj, Judy! Mindig elfelejtem írni, hogy szép nagy pocid van és egyáltalán nem vagy bálna. Jó sokat nőtt, mióta nem láttalak! Kitartás, már nincs sok hátra és hamarosan dédelgetheted Barbi babát!!!
Vendég

Gabi! Annyira nem volt vészes a 2 hónapos szuri, de sírt. És nem lázasodott be, mert adtunk neki fél kúpot pár órával az oltás után, így megelőztük, hogy belázasodjon. Tegnap is adtam neki délután és mit ad isten, rá 10 percre pont kakilnia kellett és kikakilta a kúpot, így kapott másikat és tegnap sem lázasodott be. Ne félj, nem lesz baj, most 3-at kap havonta, aztán majd csak 15 hónaposan, meg 18 hónaposan, meg 6 évesen.
Vendég

Gabi! Annyira szita az agyam! December 9-e óta átalussza az éjszakákat Martin, most már egy jó ideje úgy csinálja, hogy eszik este 7-8 körül, aztán vagy fent van még, vagy elalszik egyből és hajnalban felébred 3-4 körül, eszik és alszik tovább reggelig. Aztán délelőtt fent van, max fél órát szunnyant, eszik és utána alszik egy jó nagyot. Majd délután eszik és fürcsiig fent van, fürcsi után eszik és alvás. Naponta 5x eszik mindkét ciciből.
Nálatok alakul már a napi ritmus, vagy még nem? Jó baba Noel? Ti alszotok éjjel, vagy felkel enni?
Vendég

Márti
A Sinupret-et a Lisz Ferenc utcai gyógyszertárban vettem és recept nélkül is lehet kapni. 3x2-t kell bevenni belőle.

Katáról tudtok valamit? nagyon eltűnt mostanában. Zsu-t már meg sem merem kérdezni!

Chrissyy
Írtad még a múltkor, hogy majd értesíted a lányokat, ha már mennem kell majd, illetve, ha Gréta baba megszületik. Ha lehet élnék ezzel a lehetőséggel, de a telefonszámomat majd csak akkor adom meg, ha már vetem saját telefont. Most még csak céges van, amit le kell majd adnom, ha már nem dolgozom.

Kép
tand

Andi, köszi. Most jöttem meg a dokitól, ugyanezt adta :) csak cseppekben. Mondta a bioparoxot is, de azt nem vettem, nem a torkom szar...tök volt értelme elmenni. Ráadásul elfelejtettem megkérdezni mi az a bigyó a karomon (ilyen kis bőrkinövés, ami begyulladt és most épp le akar esni) :x már nem megyek vissza, tele van göthös emberekkel.

Kata??? :D
Vendég

Kriszti, tök jó a házasságos vonalzód! :D
Vendég

Márti! Köszike! :)

Tand! Rendben, azért én elküldöm priviben a számom és ha lesz saját telód, akkor majd elküldöd te is a számodat! Nagyon örülök, hogy ilyen sűrűn jössz közénk. Meddig akarsz dolgozni és amúgy mivel foglalkozol?
Vendég

Tand! Privi ment!

Tényleg! Hova tűnt Zsu és Kata? Csak nem babáznak már? Tud valaki róluk valamit?
Vendég

Kriszti
Akkor holnap átcsámpázok hozzátok..legalábbis remélem hogy átbírok majd menni..mióta elment Csabi csak pakolok de most már lassan leállok :)
Tényleg klassz a vonalzód! :wink:

Márti
Gyógyulj meg hamar!Mondtam a Schwarzinak hogy üdvözlöd,be is ugrottál neki de csak mosolygott...látszott rajta hogy hulla fáradt..2szülése volt aznap,mindenhonnan csúszott stb.
Ja és grat a vizsgához ügyes vagy!!

Andi

Tényleg jó lenne már látni rólad is pocakos képet.. :)

Vicuska??Bessy?Kata?Eva???Zsuzsot már nem is merem említeni..

Na megyek főzök valamit... :roll:
Vendég

Chrissyy
Oké, várom a számodat! Dolgozni addig szeretnék, amíg nem esik nehezemre. Feltéve, ha a dokik nem tiltanak le. Alap esetben febuár közepéig, végéig tervezem. Egyébként egy építőipari cégnél vagyok vállalkozási mérnök (árajánlatokat, pályázatokat csinálok).

Kép
tand

Chrissyy
Köszi a számod, megkaptam! Majd febuárra tervezem a telefon vásárlást, majd akkor küldöm a számomat.

Kriszta
Ígérem délután csináltatok a barátnőimmel képet a pocakomról, és holnap felteszem!
Lehet, hogy én lemaradtam, de hol vettetek lakást? Mekkorát?

Kép
tand

Andi
Nem semmi a munkád..le a kalappal!!a párom is az építőiparban melózik..
Nem maradtál le semmiről és köszi az érdeklődést nem írtam a lakásról mert féltem hogy elkiabálom.A párom anno az exével lakott itt,ez a csaj lakása volt de ő kiment olaszba dolgozni megcsalta a páromat miközben ő itt mindent lebontott és újraépített a lakásban a saját félretett pénzéből..persze a csaj szart rá nagyívben...aztán szakítottak de abban maradtak hogy azt a 2milliót amit a Csabi a lakásra költött lelakhatja...aztán jöttem én a képbe és marhára utáltam itt lakni de azóta megcsinálta úgy a Csabi ahogy nekem tetszett alakítgattunk rajta ezt-azt és már kezdtem itt jól érezni magam...és végülis úgy döntöttünk anyóssal hogy veszünk fel hitelt megvesszük a lakást és akkor levonják az árból a 2millát..de már tavaly február óta húzódott az egész és azt hittem sosem lesz belőle semmi.Hát ennyi a történet :wink:
Nagyon várom a képet,én időzítővel szoktam csinálni...kell egy kicsit bénázni mire sikerül..:))
Vendég

Hello csajok, itt vagyok, csak inkább olvasó üzemmódban.
Természetesen (?) egyben vagyunk még, csak annyi mindent kéne csinálnom, hogy amire oda jutnék, hogy írok, már van is más dolog....

Ja, ha beindul a szülés, tudni fogjátok, üzenek Natinak. Sőt, ha lassan indulgat be, még az is lehet, hogy ide írom be én. Egyébként BB-vel és a szülésznővel is azt beszéltük, hogy csak akkor kell azonnal bemenni a kórházba, ha elfolyt a magzatvíz. Ha "csak" a fájások indultak be, még ráérek. Erre mesélte a dokim, hogy volt olyan kismama, akinek alacsony a fájdalomtűrő küszöbe (mintt nekem :? ), és 2 napig bent vajúdott, mert csak jóslófájásai voltak, de ő már bent akart lenni. Én inkább itthon vajúdgatok, ha lehet... Bb is azt mondta, olyankor jó befeküdni a meleg kádba, csökkenti a fájdalmakat és ellazít. Szépen megfürcsizek, hajat mosok, "meg"borotválkozom, stb. Persze lehet, hogy akkor majd nem így gondolom, demajd meglátjuk...

Na mindegy. Minden okés velünk, tegnap voltunk BB-nél. Geri buksija már 9.3 cm átmérőjű (hogy is fog OTT kibújni??? :roll: :shock: :shock: :shock: ), a combocskája 6.6 cm. Már 2.6 kg. Nagy fiú :wink: 2 hét múlva kell mennem NST-re (te jó ég, az is már a terhsség végét jelenti szinte.....) de a szüléstől nem félek. Meglátjuk, változik-e ez, ahogy közeledünk... A hasam sokszor nehéz, és húz lefelé, de azt mondta BB ez természetes. Nekem is ajánlott 2 homeós bogyót:

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=898 itt egy link, itt olvashattok érdekeseket. Nekem BB a Caulophyllum-ot és a Cimicifuga-t ajánlotta, a 36. héttől napi 1x5 bogyó, valamint szülés alatt óránként.

Márti, gyógyulgass mielőbb! Még a Calciumusc-ot szokták ajánlani, de azt csak receptre lehet kapni. Meleg tea minden mennyiségben, meg Andi citrom és grapefruitleve mézzel is jól hangzik.

Andi, nagyon jó, hogy ilyen sokat jössz. Már neked sincs sok hátra.

Chrissy, büszke lehetsz magatokra, hogy Martin átalussza az éjszakát!! Ügyes kisfiú!! Remélem Geri is így fog majd tenni!! :wink:

Maci, majd mesélj a házról, milyen??? Mikor gondolkodtok majd neveken??

Na ezt elküldöm, mielőtt elszáll....

Ja, különben nagyon megcsappant a létszám.... Vicuska, Nati, Alexa, és sorolhatnám még....

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Gabi, Andesz: nekem a két kissrác szinte olyan, mintha ikrek lennének. Én látom csak ennyire hasonlónak őket, vagy szerintetek is nagyon hasonlítanak egymásra???

Ani, kb. ilyennek képzeltem Svájcot. Szép helyen voltatok, nem tudom, eljutok-e valaha oda...

Judy, kíváncsi leszek, meddig bírja Barbi baba odabent?? :roll: Te fogsz inni málnalevél teát?? Én igen, hátha segít...

Vicuska??? Többiek??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?