Hello csajok, itt vagyok, csak inkább olvasó üzemmódban.
Természetesen (?) egyben vagyunk még, csak annyi mindent kéne csinálnom, hogy amire oda jutnék, hogy írok, már van is más dolog....
Ja, ha beindul a szülés, tudni fogjátok, üzenek Natinak. Sőt, ha lassan indulgat be, még az is lehet, hogy ide írom be én. Egyébként BB-vel és a szülésznővel is azt beszéltük, hogy csak akkor kell azonnal bemenni a kórházba, ha elfolyt a magzatvíz. Ha "csak" a fájások indultak be, még ráérek. Erre mesélte a dokim, hogy volt olyan kismama, akinek alacsony a fájdalomtűrő küszöbe (mintt nekem
), és 2 napig bent vajúdott, mert csak jóslófájásai voltak, de ő már bent akart lenni. Én inkább itthon vajúdgatok, ha lehet... Bb is azt mondta, olyankor jó befeküdni a meleg kádba, csökkenti a fájdalmakat és ellazít. Szépen megfürcsizek, hajat mosok, "meg"borotválkozom, stb. Persze lehet, hogy akkor majd nem így gondolom, demajd meglátjuk...
Na mindegy. Minden okés velünk, tegnap voltunk BB-nél. Geri buksija már 9.3 cm átmérőjű (hogy is fog OTT kibújni???
), a combocskája 6.6 cm. Már 2.6 kg. Nagy fiú
2 hét múlva kell mennem NST-re (te jó ég, az is már a terhsség végét jelenti szinte.....) de a szüléstől nem félek. Meglátjuk, változik-e ez, ahogy közeledünk... A hasam sokszor nehéz, és húz lefelé, de azt mondta BB ez természetes. Nekem is ajánlott 2 homeós bogyót:
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=898 itt egy link, itt olvashattok érdekeseket. Nekem BB a Caulophyllum-ot és a Cimicifuga-t ajánlotta, a 36. héttől napi 1x5 bogyó, valamint szülés alatt óránként.
Márti, gyógyulgass mielőbb! Még a Calciumusc-ot szokták ajánlani, de azt csak receptre lehet kapni. Meleg tea minden mennyiségben, meg Andi citrom és grapefruitleve mézzel is jól hangzik.
Andi, nagyon jó, hogy ilyen sokat jössz. Már neked sincs sok hátra.
Chrissy, büszke lehetsz magatokra, hogy Martin átalussza az éjszakát!! Ügyes kisfiú!! Remélem Geri is így fog majd tenni!!
Maci, majd mesélj a házról, milyen??? Mikor gondolkodtok majd neveken??
Na ezt elküldöm, mielőtt elszáll....
Ja, különben nagyon megcsappant a létszám.... Vicuska, Nati, Alexa, és sorolhatnám még....