Új privát üzeneted érkezett!

Encu!
Ez érdekes. :shock:
Nekünk a gyerekorvos is meg az ügyeletes doki is azt mondta, hogy algopyrint szedjek, sőt szülés után fájdalomcsillapításra is csak azt vehettem be, és terhesen is csak azt lehet bevenni, és nekünk még a gyógyszertárba is azt mondták, hogy algopyrin. :?

Timci!
Nonó is csak úgy ül, ha felültetem, viszont ő már mászik össze-vissza, és mindenáron föl akar rám mászni, de úgy erőlködik, hogy már közben próbál felállni. :D
Nonót pénteken mértem, akkor volt 8140g, de hogy hány cm azt nem tudom. :roll:

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Encu!

Jobbulást, mostmár mindkettőtöknek :wink:

Panadolt :shock:
Nekem is mindenki azt mondta hogy algopyrint lehet csak, és azt is max 4 db-ot 4 óránként.
Viszont egy másik fórumon olvastam, hogy van egy új nézet miszerint nem algot kell szedni hanem valamilyen másik hatóanyagút, nem tudom mit de nem algot. Hááát, én nem mertem volna bevenni a panadolt, az algop. viszont receptköteles lehet azért nem akart azt adni a patikus, vagy nem tudom, fura. :roll:

Niki!

Nemsokára feláll Nonó :D :D A Ricsi is így csinálta csak ő ülésből állt fel és utána mászott :lol: Gratulálok a mászáshoz!!! :wink: Jövőhéten kergethetik egymást a manók :D :D

Édi volt a Ricsi, fürödtem és addig ő ott ült a kád mellett. Illetve csak egy darabig, mert megunta és elkezdett bemászni utánam a kádba :lol: Persze magas még az neki, így csak a karjaival tudott pacsálni a vízben. Gondolhatjátok hogy örültem neki, ő már pancsi után volt hosszúujjú pizsiben. De most már csak nevetni tudok rajta, haláli volt :lol:
Viszont jövök ki a kádból, megtörölközök közben ugye szórakoztatom a Ricsit, aztán öltöznék fel és tök véletlenül kipillantottam a szobába, és ott áll anyós és bámul. :shock: Úgy van az emeleten megcsinálva hogy a szobánkból is be lehet menni a fürdőbe, csak egy harmónikaajtó van és egy rács a Ricsi miatt, de nem húztam be az ajtót, csak a rácsos ajtó volt bezárva nehogy lelépjen a Ricsi. Basszus olyan pipa vagyok, ez végignézte ahogy megtörölközök kimászok a kádból és ha nem veszem észre még azt is végig nézte volna ahogy felöltözöm. Kérdezem tőle hogy mi van, persze ott állok tök pucéran egy zoknival a kezemben, ő meg csak bámul, aztán kinyögte hogy mit akar és bámult tovább. Aztán elküldtem a francba. Legszivesebben megfolytanám :evil: undorító, mert ha odajön a fürdőbe és úgy mondja hogy mi van akkor azt mondom hogy jó, utánam jött fördés közben, de basszus a szobából kukkolt és ki tudja mióta ált ott, ugyanis a szobaajtó be volt mögötte csukva és pont ott ált ahol telibe rálátni a fürdőkádra. Hát nagyon berágtam :evil: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Látom mindenki alszik :roll: :D

Hát tök jót tett hogy leírtam ezt, meg is nyugodtam :lol: Bizti bejöhettem anyóspajtinak pucéran, szóhoz sem jutott úgy ledöbbent vagy nem tudom :roll: :lol: :lol: Holnap felhívom apóst is, családi spa lesz :lol: :lol: :lol:

Na jó, lelövöm magam úgysem jön már erre senki sem :roll:

Jó éjt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni, tök jó, hogy ilyen lazán tudod venni ezt a dolgot :D Legalábbis egy kis idő múlva...azért nem semmi, milyen anyósod, kukkol :shock:
Én biztos akkorát sikoltottam volna, nagyon megijedtem volna.

Encu, jobbulást nektek!

Zsuzsa, nagyon jó, hogy te is tudsz jönni a talira:D

Niki, nagyon ügyes Nonó, hogy már mászik, biztos nemsokára fel fog állni:D

Kép

Kép
sbarbi

lányok
én megörülök a coláért tegnap is lenyomtam egy fél litert ma már nem mertem venni de reggel ota azt kivánom nem tudom medig birom

mi hiányozhat a szervezetemböl hogy et kéri ötlet :? :oops:
anha

Jó reggelt!

Hát, húzós éjszakám volt...este 39 fokos láz, reggel meg 38,5...és rájöttem, hogy utálom a hűtőfürdőt..
Ja, és Algot szedek már én is. Az ügyeletes doki is azt mondta. És letolta 37,6-ra máris...viszont a fejem szanaszétszakad!!!!!

Hála Istennek Karcsika még eddig nem kapta el, remélem nem is fogja... UGYE????? :roll:

Tesóka, télleg dúúúrva ez az anyóssztori...én is kiakadtam volna, bár nekem nem olyan az anyósom. Meg amúgyis, szoptatok előttük, olyan marhasokaal többet már úgysem láthat ;) NA jó...viccelek ;)

MEgyek, foglalkozom kicsit Manótjal, mert nagyon eleven...

Niki, Timci: szép nagyok a fiúk!!! És nagyon ügyesek!!!!

Jó, hogy egy hét múlva lesz a tali, talán addig rendbe jövök... :D

Kép
Kép
encu

Zsuzsa!

Nekem is volt Colás időszakom..mértékkel ittam. :D Talán a koffein hiáyzik, vagy a cukor...mert nekem a terhesség végefelé Fanta MAngó-mániám volt.... Jó édes és tök műanyag...

Kép
Kép
encu

Nekem is volt terhességem alatt, hogy kivántam a colát, pedig mondjuk 10 éve nem iszom csak elvétve szénsavasat. Ki érti ezt?

Encu jobbulást neked!!!

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Bocsi, hogy mostanában nem jöttem... :oops:

Encu
Jobbulást Neked, gyógyulj meg mielőbb!

Zsuzsa
Nekem is volt egy időszak a terhesség alatt, amikor kifejezetten a
colát kívántam!
Lehet, hogy nektek is kisfiatok lesz???! :)

Móni
Az anyós sztori durva :shock:

Nálunk megvolt a napokban az első igazi mosoly, nevetés, azóta Marci állandóan nevetgél, nagyon ari :) Már nem sír fürdés közben, sőt a vetkőzést-öltözést is hősiesen tűri, nem sír :)
Elkezdték érdekelni a játékok, most a kedvenc egy Malacka, aminek csörög a feje (csak baromi fárasztó állandóan csörögni vele :D)

Tudtok segíteni, hogy milyen játékot vegyek neki, ami csörög, zörög,zenél...? és kicsit önállóan is el tud vele lenni? Holnap megyek orvoshoz, és gondoltam beugrok bababoltba, ami ott van a dokitól nem messze. Csak sajnos nem lesz sok időm válogatni, konkrét elképzeléssel kellene oda menni, és gyorsan vásárolni, mert haza kellene érnem következő kajcsira, és a buszok sokszor csiga-lassan közlekednek :?

szisszka

Sziasztok!

Megnyugodtam, hogy nem csak én szenvedek a lázzal! :twisted: Tegnap előtt hajnalban 37,5-tel kezdtem, délelőtt ülőfürdőztem, délután viszont az ügyeleten voltam, mert 39,5 volt a lázam. Nekem is Algopirint írt fel az orvos és megállapította, hogy semmi bajom nincs... Valószinűleg most jött ki rajtam az elmúlt hetek fáradtság és idegeskedése. Tegnapra már jobban lettem, csak 1 napos volt a kínlódás. Ma reggelre Viktor lett szarul, egész éjszaka rohangált a wc-re! Lehet, hogy valahol összeszedett egy kis hányás-hasmenés vírust.
A fiúkról annyi hír van, hogy valószinűleg ma fognak egy szobába kerülni.
Dávidot kitették kiságyba és próbálkozik a szopizással, de valamit nagyon nem csinálok jól, mert szombaton 10g-ot szopott, vasárnap 5g-ot, tegnap pedig egy g-ot sem volt hajlandó. Nem értem mert érzem, hogy szívja és nyel is elvileg... :roll: :roll: :roll: Sajnos a kobakját meg kellett szúrni, de így legalább kiderült, hogy szépen ürül a fehérje az agyvizéből. Azt mondta a doki, hogy ha megtanulna enni, akkor 1,5-2 hét múlva haza engedné.
Bálintot megviselte az átszállítás, ismét orrszondát kapott, amit szerencsére tegnapra már kivettek. Sajnos őt még a mai napig nem vehettem kézbe, sőt még egy puszit sem adhattam neki. Örülök, hogy egy helyen vannak, de egyre rosszabbul viselem, hogy őt csak az inkubátorban simogathatom meg...
Kép Dávid Kép Bálint :cry: :cry:
rnecsi

csilla

minden oké nehogy a végén ad fel minden oké lesz már csak2- hét minden jo lesz kitartás it vagyunk veled
anha

Csilla-nagyon orulok,h.minden ok veletek.Vegre.Remelem,hamarosan az ici pici faicskadat is megsimogathatos,es olbe veheted,etetheted.Kitartast es gyogyulast!!!

Csajok vannak Aventol cuccaim,akit erdekelne,olcsobban,mint az uzletbe.Teszek fol kepeket,h.mik vannak,hatha valakinek megtetszik valami. :oops: :lol: Ha barkit erdekelne valami,csak szoljon.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint eltüntem, de Flórával sokat játszunk járunk tücsökzenére érde, zenebölcsibe tárnokra, közben igyekszem itthon kis rendet és tisztaságot tartani, pedig megint nem főzök, hanem hozatunk és mégis! :oops:

Csilla!
Szemmel láthatóan gyarapodtak a fiúk és kezdenek kikerekdni!!!
Gratulálok a kitartásotokhoz és óriási tiszteletet érzek!
Millió puszi nektek!

Encu!
Jobbulást kívánok és küldöm az energiát!++++++++++++++++++

Móni!
Hát nagyon ismerős a szitu csak nekemFlóra 2 hós volt amikor anyós ezt megcsinálta!

Zsuzsa!
Én is kívántam párszor a colát szerintem normális!

Barbi!
Nekünk is jó a kedd!
Hánykor???

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Encu hogy vagytok? Nem nagyon voltál tegnap :roll:

Gabó, olyan délután 3 körül, hogy ne kelljen még Szilárdért is mennem, lehet elhozom délben, és akkor kényelmesen várhatjuk a vendégeket :)

Csilla, örülök, hogy jól vagytok, és remélem nemsokára hazajöhetnek a fiúk :)

Ezek szerint, Móni+Ricsi, Encu+Karcsika, Niki+Nonó, Gabó+Flóra, Zsuzsa+Zoé+Lívia jöttök, jaj de jó :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok
Barbi

ha délelöt van a randi akkor a csajk nem jönnek csak én
meg a pocak :lol:
anha

Sziasztok!

Most megyek Flórával münkaügyben, mert ugye szeptembertől dolgoznék (nem, mintha nagyon akarnék, de kell!!!)
Szorítsatok nekem!
Bár már lenne azonnal februártól felvétel, de tuti, hogy most nem hagyom a Flórát, még nagyon szüksége van rám!
Szóval drukkoljatok, hogy viszont szeptembertől felvegyenek! :wink:

Ki hogyan aludt?

Kép
gabriel79

Gabi

nem fognak izé furin nézni hogy gyerekel mész : Bocsi
anha

Ja És szoritounk
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3
anha

Gabó, szorítok neked, hogy sikerüljön!!!

A tali akkor 22-én kedden délután 3 órakor lenne, a Fogoly u. 3-ban lakom, és aki fázós hozzon vastagabb zoknit, mert járólap van nálunk és nincs padlófűtés, és nincs ennyi papucsunk :oops:
Már nagyon várom :wink: :D :D

Kép

Kép
sbarbi

encu-kepzeld vettunk neki egy uj babaulest,mert a masikba mar nem fer.Fojton sirt benne,utalta.Hat nagyon kivancsi vagyok,h.ezzel most mi lesz.Remelem elvezni fog benne utazni.Egyebkent hova tuntel?Mindig te tartod itt a frontot.Csaknem vagy beteg? :shock: Teszek fol par kepet rolla.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást! :wink:

Tesóka!

Ténylek megritkultál :shock: ennyire lebetegedtél? :(
Karcsika?

Timcike!

Szerintem tuti bejön Atticynek az új ülés, nagyon trónól benne :D édi :wink:

Barbi!

3-kor ott leszünk :wink:

Csilla!

Milyen nagyot nőttek a fiúk :shock: :D
Neked meg még mindig küldjük az energiákat ++++++++++++++, kitartás :wink:

Szopival kapcsolatban elég nehéz bármilyen tanácsot is adni, de leírom mik jutottak eszembe ahogy olvastalak :wink:

-Nincs lenőve a nyelve?
-A kiegészítést cumisüvegből kapja, gondolom. Nálunk ez cumizavarhoz és nemszopáshoz vezetett. Mondanám hogy felejtsd el a cumisüveget és fecskendővel add a pluszt, sőt ne kapjon pluszt, hanem sűrűn próbálgasd mellre tenni. Dehát a ti esetetekben nem hiszem hogy ez megvalósítható lenne, még :roll:
-Próbáld bimbóvédővel szoptatni, lehet kicsi a mellbimbód és nem tud jól rácsatlakozni még.
-Lehet hamar elfárad szopi közben.
-Nem görcsölsz rá erre a szoptatás dologra? Lehet nem indul meg a tejleadó reflexed a görcstől. Meleg borogatás szopi előtt segíti a tejleadást.
-Egyáltalán van még tejed? Bocsi a kérdésért :roll:

És mégvalami eszembe jutott de lehet rossz szemmel fogsz emiatt rámnézni :roll:
Biztos kell ennyire erőltetni a szopizást? Megpróbáltam beleélni magam egy picit a helyzetbe és ez jutott az eszembe, bocsi. Ha minden adott hozzá, én a 6 hónapos korig a csak szopit támogatom. De belerokkanni sem kell. Lehet érdemes lenne fontolóra venni, hogy fejsz, azt megkapják igény szerint elosztva cumisüvegből és a többi meg legyen táp. És fokozatosan áttérni a tápos életre. Rosszul hangzik , tudom, de lehet megoldaná a helyzeteteket. Dáviddal hamar hazamehetnétek, hisz eszik csak nem tejet és Bálint is szépen fejlődhetne ettől még és Te sem rokkannál bele.
Nem akarlak semmire sem rábeszélni és semmiről sem lebeszélni. Ezek jutottak eszembe hírtelen. Ha úgy döntesz hogy még próbálkozol a szopival, hát hajrá. Szurkolok nagyon hogy sikerüljön :wink: De ha a tápszer mellett döntesz, akkor is megértelek és szurkolok. Nem hiszem hogy lehet rosszul dönteni e téren, egy a fontos, a fiúk szépen fejlődjenek és Te is maradj életben, ne legyél zombi :wink:

Ja és lehet kérni szoptatásguruk segítségét is, http://www.lll.hu/telefon

Gabó!

Mennyi program, nagyon jól hangzanak :D :D

Képzeljétek, délelőtt hőemelkedése volt a Ricsinek :( remélem a fogzás miatt, és nem lesz beteg. Mindenesetre dupla cebiont kapott ma.

Na megyek, felkelt a legény... :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gabó!

Naaaaaaaaaaaaa??? Mondtak valamit, sikerült?
Én még szurkolok :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Atya ég :shock: hol vagytok :?: :?: :roll:

Nem tudom mi lehet a Ricsivel :? Az egyik pillanatban semmi baja, jókedvű mosolygós, aztán kipirosodik, elkezdt tüzelni, izzad és nyüszít. :shock: Kiváncsi vagyok mi sül ki ebből, remélem nem betegszik le :(

Most tényleg, merre vagytok? Mindenki beteg? :shock: :shock: ennyire :shock: :shock:
:roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Tényleg eléggé haldoklik a topic :( Aki beteg, annak jobbulást!!!

Móni, hogy van a Ricsi??? Remélem nem lesz beteg!

Gabó, sikerült a munkahely? Flórát már beirattad a bölcsibe?
Tényleg jó sok helyre jártok, tök jók ezek a mondókás dolgok, és Battán még mindig nincs ilyen :shock: Hihetetlen!

Szisz, minden rendben volt a dokinál?

Csilla, egy kicsit egyetértek Mónival szopi ügyben, de nem lebeszélni akarlak én sem...A lényeg, hogy minél hamarabb hazajöhessenek a fiúk, és meglátod itthon már minden könnyebben fog menni :)

Kép

Kép
sbarbi

momi-nagyon remelem en is,h.birni fogja.Encunak nem jon be a babanet,ideges is rendesen miatta. :?

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

encu-ha majd sikerul belepned,csak szolok,h.vettunk mi is egy edi kis rugit a kisfiadnak.Nekem nagyon tetszik.Es tiszta pamut,nagyon jo az anyaga.Pizsinek tokeletes.Atticy-nak is akartam venni,de nem volt az O meretebe sajna. :evil:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Csilla
Tündériek a fiúk! És milyen nagyot nőttek már!
REmélem jobban vagytok már!
Na, már egy szobában vannak a fiúk?
Nagyon jó lenne, ha Dávid hazamehetne, és nyugi, Bálintkát is hamarosan
a kezedben tarthatod, és össze-vissza puszilgathatod, mert ő is nagyon
erős kislegény!
Szopival hogy álltok?

Gabó
Sikerült a munkahely?

Timcike
NAgyon édi Atticy, szerintem is be fog válni, láthatóan nagyon tetszik
neki :)

Móni
Ricsivel minden ok?

Barbi
Köszike, minden rendben volt :)
Persze bababoltba nem jutottam el :( Épp beértem az Etelére, Apája
hívott hogy nem bír Marcival, és hallottam ahogy sír a háttérben.
Majd megszakadt a szivem :( Aztán már hazafele jöttem, akkor is hívott
Apája hogy hol járok, akkor is sírt Marci. Tök lelkiismeretfurdalásom
volt :( De amikor hazaértem, akkor meg nyugiban feküdt, és dumált :)
A fiúk hogy vannak?

Encu
Mi van? Le lettél tiltva a babanetről???? :shock:

szisszka

Szisz, köszi jól vannak a fiúk! Szilárddal egyre nehezebben bírok, már most a fejemre nőtt :lol: Apa szigorúbban fogja, és hát az esték elég hisztisen zajlanak...Vince jó baba, néha már egész jól elvan egyedül a játszószőnyegén, ma is gagyarászott meg hangot adva nevetett azokra a lelogókra, de azért ez nem tart negyedóránál tovább, de már ez is haladás.
Igen rossz otthagyni a babákat, ezt megértem :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Tegnapelőtt este Nonóka lefejelte, vagy megütötte véletlenül az orromat, és tegnap reggel már hihetetlenül fájt, aztán délutánra már belülről feldagalt, és estére belázasodtam. :(
Most ott tartunk, hogy be van dagadva, de kívülről szerencsére nem látszik, viszont még mindig lázas vagyok! :(

Csilla!
Szépen kerekednek a fiúk! Nemsokára Bálintot is a kezedben tarthatod, ne add fel!!!!!!!! :wink:

Gabó!
Hogy sikerült a munka ügy?

Timci!
Nagyon klassz az autósülésetek, mi is veszünk jövő hónapba, mert már Nonónak is elég kicsi! :?

Kép
niki+baba

Én is beszéltem Encuval, és sajna még mindig nem jön be neki a babanet! :cry:
Tegnap este kihívták az ügyeletet, és még most is 38 fokos láza van. :cry:
Kiskarcsi is lázas volt, de ő most már jól van!

Kép
niki+baba

Móni!
Most néztem, hogy már csak 3 hét van Ricsike szülinapjáig! :D :D :D

Ja és Timci érdekes a vonalzónk, mert mert mind a kettőnknek az írja ki, hogy 138 nap van még az 1 éves szülinapig. :?

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Meglett az eredménye a tegnapi hőingadozásnak :( Délelőtt belázasodott a Ricsi, picit folyik az orra, köhécsel és van hogy igen kapkodva veszi a levegőt, főleg mikor sír, tök olyan mintha nem kapna levegőt. Várjuk a dokinénit, 4-ig rendel és utána ígérte hogy kijön. Már várom. Addig is apát gyorsan elzavartam sterimarért és megtripláztam a c-vitamin adagját. Az a rossz hogy nem akar sem enni sem inni és még szopizni sem. Egy-két falat, korty és elég neki. Hát ez van, ilyenek a beteg gyerekek :? Ja és az éjjelünk katasztrófa volt. 20 percenként kelt a Ricsi sírva. Csak hőemelkedése volt, így nem tudom hogy miért sírt, mi fájhatott neki. Mindenesetre hajnalra meguntam és adtam panadolt neki , utána aludt fél9-ig.

Tesóka!

Neeeee máááááááááááááár, legyél ügyes és tessék elővarázsolni a babanetet :wink: úúúúúúúgy de úúúúúúúúgy hiányzol :!:

Timcike!

Köszi az infót az Encuról :wink:

Niki!

Jujj, elég durván hangzik ez az orrbafejelés :shock: :shock:
Jobbulást :wink:

Bocsi lányok, mennem kell, csöngettek, majd jövök még

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Gyorsan írok, mert Flóra lassan kel és indulunk babaprtira!
Valaki kérdezte, hogy milyen babatalira járunk minden héten!
Azokkal az anyucikkal és babákkal maradt meg a kapcsolatunk(4anya-4baba) akikkel elvégeztük a babmasszázs tanfolyamot!

Szóval a munka! Szerintem sikerülni fog, de egyenlőre vissza kell mennem 21.-én délelőtt 10-re, így hát kell a következő szurkolás is!

Encu!
Nincs ez így jól, tessék gyorsan meggyógyulni!!! :cry:

Móni!
Remélem csak valami enyhe lefolyású náthát kapott el Ricsi és küldjük a pozitív energiákat!

Niki!
Mit tett veled a fiad????!!!! :shock:
Nem lehet, hogy a kettő nincs összefüggésbe?

Barbi!
Kitartás tuti, hogy hónapról hónapra könnyebb lesz!
Mondom ezt én 1gyerekkel! :oops: :lol:

Zsuzsa!
Miért lenne szégyen gyerekkel menni? Hiszen tudják, hogy gyeden vagyok és az Óvodavezetők ilyenen nem rökönyödnek meg, bár ha valami nagy cégnél doliznék... :?

Menek!
Sziasztok!!!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Gyorsan írok, mert Flóra lassan kel és indulunk babaprtira!
Valaki kérdezte, hogy milyen babatalira járunk minden héten!
Azokkal az anyucikkal és babákkal maradt meg a kapcsolatunk(4anya-4baba) akikkel elvégeztük a babmasszázs tanfolyamot!

Szóval a munka! Szerintem sikerülni fog, de egyenlőre vissza kell mennem 21.-én délelőtt 10-re, így hát kell a következő szurkolás is!

Encu!
Nincs ez így jól, tessék gyorsan meggyógyulni!!! :cry:

Móni!
Remélem csak valami enyhe lefolyású náthát kapott el Ricsi és küldjük a pozitív energiákat!

Niki!
Mit tett veled a fiad????!!!! :shock:
Nem lehet, hogy a kettő nincs összefüggésbe?

Barbi!
Kitartás tuti, hogy hónapról hónapra könnyebb lesz!
Mondom ezt én 1gyerekkel! :oops: :lol:

Zsuzsa!
Miért lenne szégyen gyerekkel menni? Hiszen tudják, hogy gyeden vagyok és az Óvodavezetők ilyenen nem rökönyödnek meg, bár ha valami nagy cégnél doliznék... :?

Menek!
Sziasztok!!!

Kép
gabriel79

Sziasssssztok!!!

Visszajöttem!!! :D

Mindent elolvastam, de nem hiszem, hogy mindenre tudok reagálni, bocsi... :oops: :lol:

Csilla, gönyörűek vagytok!!!! :D

Niki, Tesóka, jobbulást!

Szisz! Édes lehet Marci nevetgélés közben...jaaaaj, olyan kár, hogy nem tudsz jönni....Biztos, hogy nem???? :roll:

Barbi! Vincét élőben is lecsekkolom nevetésügyileg ;) :D

Gabó! Mi mikor végezhetjük el a babamasszázst? ;)
Majd kedden megbeszéljük :D

Naszóval elég betegek voltunk...én még most is hőemelkedéses vagyok, a fiúk hálistennek jól/jobban vannak.
MEgyek is egy kicsit még pihizni, mert a szoptatásos-pelenkázós kicsit játékos 20 perctől teljesen elfáradtam... :?

Örülök, hogy megint vagyok ;) Pusza!!!!
És köszönöm mindenkinek az energiát!!

Kép
Kép
encu

Szíííííííííííííja Tesóka :D :D :D :D :D :D :D

NA végre hogy itt vagy, hiányoztál ám :wink: És mostmár tessék meggyógyúlni, áttvettük a betegséget :wink:

Most ment el a dokinéni, nagyon aranyos volt. Persze ahogy meglátta a Ricsi sírógörcsöt kapott, úgyhogy fél órán keresztűl csak nyugtatgattuk, még játszott is a dokinénivel :lol:

Van most valami vírusos nyavaja, azt kaptuk el. Jó kis torokgyuszi, takony, köhögés. Azért nem eszik mert állítólag baromira fáj neki a nyelés és van amikor a levegővétel is :shock: Úgyhogy nyomatom a fájdalomcsillapítót neki :(

Na megyek mert sír a Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Gyógyuljatok meg hamar! És a fene egye meg, hogy ilyen buzi vírusos időszak van....vajon tudsz jönni talira? :? :roll:

Kép
Kép
encu

Jajj, de jó Encu, hogy vagy! :D
Ma nem volt fül-orr gégészet, úgyhogy kihagytuk! :(

És egy pár kép! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
niki+baba

Gabó!
Én kérdeztem, a heti talit! :lol: És ez tök jó dolog, hogy hetente taliztok!

Móni!
Jobbulást nektek!!!! Reméljük hamarosan azért csak eszik Ricsike!
Nonónak most visszajött az étvágya szerencsére! :D

Kép
niki+baba

Köszönjük!

Tesóka!

Miért ne tudnánk jönni? Reménykedem abban hogy tudunk, a doki hétfőre vár javulást. Bízzunk benne :wink:

Na megyek mert megint sír :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hali!

Niki! De attól még hogy nem látott doki, ugye jobban vagy? Vagy nem adtad fel és megmutatod magad?
Nagyon éééédes Nonó, alig várom, hogy lássam hétfőn!! Olyan kis husi... ;) És nagyon vagány a haja, ahogy fel van neki tüsizve ;)

Tesóka, én csak aggódtam, hogy nehogy ti is olyan sokáig húzzátok, mint mondjuk én... Úgyhogy megy az energia!!!!! ++++++++++

Én megint elfáradtam...Karcsika folyamatosan enni akar....mitől lehet... :shock: :roll:

Kép
Kép
encu

:roll: :lol: :?: :?: :?:

Kép
Kép
encu

Encu!
Nem mondanám, hogy jobban vagyok, sőt már hőemelkedésem van és megy feljebb. :(
Holnap nem tudok elmenni dokihoz, mert csak délelőtt rendel, úgyhogy ha hétvégéig nem javul, akkor Pestre bemegyek dokihoz.

Gabó!
Tuti , hogy a kettő összefüggésbe van, mert ha nem lenne begyulladva akkor nem lenne lázam sem. Csak a láz miatt rossz a közérzetem. :(

Jó lenne, ha keddre mindenki meggyógyulna! Bár az enyém nem fertőz, csak azért lázasan elég gáz lenne menni. :(

Encu!
Hétfőn is láthatod Nonót, de kedden lesz a tali! :D

Kép
niki+baba

Niki! Miért nem tudsz menni délelőtt? Nonót nem viszed? Nem akarod? Mondjuk tök érthető...és ha nem muszáj, szerintem ne is menj...influ-járvány van...:(:(:(

Hogyhogy láthatom hétfőn? :D

Kép
Kép
encu

Niki! Most látom, hogy én írtam a hétfőt... :D Kicsit el vagyok pilledve.. bocsi ;) :P

Kép
Kép
encu

Á nem viszem le, főleg hogy ki tudja mennyit kell várni. :?
Meg igen nem szeretném, hogy most még ő is elkapjon valamit, elég az én szenvedésem.
Viszont, ha nem fog javulni, akkor megkérem apumat, hogy vigyen be Pestre, és akkor amíg én elmegyek dokihoz, addig anyu tud vigyázni Nonóra.
Mivel Pesten van a körzetim, majd beutal valahova. :?

Gondoltam, ha jól leszek meg ti is végre meggyógyulnátok, akkor talizhatnánk, végülis most elmaradt ezen a héten.

Kép
niki+baba

Niki! Mármint kedden? VAgy hogy? (tessék szépen a számba rágni, mert gyengeelméjű vagyok most... :D:D:D:D :p:p:p)

Kép
Kép
encu

elvileg hétfőn lett volna egy talink nálatok. :roll:

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Encu,
De jó, hogy tudtál jönni, és örülök, hogy jobban vagytok! Kiskarcsinak lehet, hogy fejlődési ugrása van, azért akar állandóan enni, hogy növelje a tejcsit. Vince is elvétve eszik 3 óránként, pedig tök jó lenne, de ő általában 2 óránként éhezik meg, és van olyan, hogy állandóan cicin lenne. Tudod, függők :wink:

Képzeljétek Vince reggel 6ig aludt, lenyomta a 10 órát :D Azért még van olyan éjszaka, hogy 2kor kelünk, de az is a kaki miatt van, és ha felébred, persze hamizik is...

Móni, Ricsinek jobbulást, és tényleg gyógyuljon meg hétfőig!!!

Niki, Jó Nonóka frizuja, milyen hosszú haja van, és a képen vöröskésnek tűnik, pedig szőke, nem? Majd élőben megnézem :) Jobbulást neked!

Kép

Kép
sbarbi

niki-marcsak 137 nap van hatra.Naprol napra kozelednek az 1 evhez. :( Hogy rohan az ido. :roll:

Encu-vasarnap megyunk anyudekhoz,addigra tessek meggyogyulni,mert nem szeretnem ha Atticy elkapna,hallom milyen influenza jarvany van arrafele,ugyhogy!!!!!!!!!!!! 8)

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X