Sziasztok!
Betegeknek jobbulást!
Tesóka!
Ténylek megritkultál
ennyire lebetegedtél?
Karcsika?
Timcike!
Szerintem tuti bejön Atticynek az új ülés, nagyon trónól benne
édi
Barbi!
3-kor ott leszünk
Csilla!
Milyen nagyot nőttek a fiúk
Neked meg még mindig küldjük az energiákat ++++++++++++++, kitartás
Szopival kapcsolatban elég nehéz bármilyen tanácsot is adni, de leírom mik jutottak eszembe ahogy olvastalak
-Nincs lenőve a nyelve?
-A kiegészítést cumisüvegből kapja, gondolom. Nálunk ez cumizavarhoz és nemszopáshoz vezetett. Mondanám hogy felejtsd el a cumisüveget és fecskendővel add a pluszt, sőt ne kapjon pluszt, hanem sűrűn próbálgasd mellre tenni. Dehát a ti esetetekben nem hiszem hogy ez megvalósítható lenne, még
-Próbáld bimbóvédővel szoptatni, lehet kicsi a mellbimbód és nem tud jól rácsatlakozni még.
-Lehet hamar elfárad szopi közben.
-Nem görcsölsz rá erre a szoptatás dologra? Lehet nem indul meg a tejleadó reflexed a görcstől. Meleg borogatás szopi előtt segíti a tejleadást.
-Egyáltalán van még tejed? Bocsi a kérdésért
És mégvalami eszembe jutott de lehet rossz szemmel fogsz emiatt rámnézni
Biztos kell ennyire erőltetni a szopizást? Megpróbáltam beleélni magam egy picit a helyzetbe és ez jutott az eszembe, bocsi. Ha minden adott hozzá, én a 6 hónapos korig a csak szopit támogatom. De belerokkanni sem kell. Lehet érdemes lenne fontolóra venni, hogy fejsz, azt megkapják igény szerint elosztva cumisüvegből és a többi meg legyen táp. És fokozatosan áttérni a tápos életre. Rosszul hangzik , tudom, de lehet megoldaná a helyzeteteket. Dáviddal hamar hazamehetnétek, hisz eszik csak nem tejet és Bálint is szépen fejlődhetne ettől még és Te sem rokkannál bele.
Nem akarlak semmire sem rábeszélni és semmiről sem lebeszélni. Ezek jutottak eszembe hírtelen. Ha úgy döntesz hogy még próbálkozol a szopival, hát hajrá. Szurkolok nagyon hogy sikerüljön
De ha a tápszer mellett döntesz, akkor is megértelek és szurkolok. Nem hiszem hogy lehet rosszul dönteni e téren, egy a fontos, a fiúk szépen fejlődjenek és Te is maradj életben, ne legyél zombi
Ja és lehet kérni szoptatásguruk segítségét is,
http://www.lll.hu/telefon
Gabó!
Mennyi program, nagyon jól hangzanak
Képzeljétek, délelőtt hőemelkedése volt a Ricsinek
remélem a fogzás miatt, és nem lesz beteg. Mindenesetre dupla cebiont kapott ma.
Na megyek, felkelt a legény...