Új privát üzeneted érkezett!

mégegyszer köszi a helyet!!
mi elhoztuk cdén az összes extra képet is. ti?
kerekpocak

Mi nem, egyet kértünk nyomtatva, meg a dvd... de megtaláltam, Zoli kivágott egy-két képet... felteszek, aztán nem tudom, milyen lesz... :)

Kép Kép
Vendég

Zsófi, gyönyörű baba lesz Jónás! Már most látszik! :)
Nálunk a szüleim és anyósomék nem győztek csodálkozni a 4D után, hogy mire képes már a mai tudomány. :)
Nagymamám pedig azért aggódik, hogy a vizsgálatoknál "ez az ultrahangos besugárzás vajon nem veszélyes?" ... kis aranyos :)

Pumpóka, Nálatok a kis kezecskéje van az arca előtt? Olyan "Jaaaaj, ne fotózzatok már!" képek. :))) Nagyon jó!

Petra

Petra
Kép
petricsek

Igen, a jobb oldali képen (ez a kedvenc a családban) feltartja a mutatóujját az arca előtt, a szonográfus oda is irta, hogy na-na, csak le van kicsinyitve a kép és nem nagyon látszik....

Én másik topicban meg azt olvastam, hogy 40 percnél tovább nem szabad állitólag uh-zni, mert felmelegszik a magzatviz.... nem tudom, nekem a doki Barnusnál is volt, hogy majdnem egy órát nézte, mert mindig úgy fordult, hogy nem lehetett lemérni rendesen és sosem mondta, hogy baj lehet belőle... én úgy tudom, sokszor nem jó az uh, de szerintem azt nehéz elérni, hogy sok legyen... minden héten úgysem csinálják... :wink:
Meg most egyszer voltunk egy órát...
Vendég

nagyon jó képek!!! sztem annyira kislány! olyan finom nőies. a na-na képen behaltam!!! kiságy nekünk is kell majd!

petra köszi!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Én ezt a magzatvíz felmelegedést nem olvastam, de ha így is van, erős kisemberek vannak a pocakunkban, kibírják. :)

Petra
Kép
petricsek

Pumpóka, nagyon klasszak a képek :)

Mi ma voltunk AFP-eredményért, meg 18. heti UH-n a Jánosban. Az AFP-ről már tudtam, hogy jó lett, mert sutyiba odatelefonáltam, viszont az ultrahang nagy élmény volt; minden oké a babával, szopta az újját, és nem szégyellősködött, kirakta premierplánba a himbilimbijét :) Így végre megtudtuk, ki lakik odabenn :D

Kép
elan

Elan, gratula a kisfiúhoz!! :P

De furi, nemrég voltam énis a genetikai uh-n.... :roll: és egyem a doki bácsi szivét (inkább szemét) valóban kislány... :D azóta is!!!
Remélem, ezután is igy telik majd az idő, hogy észre sem veszem és már szülünk.... jajj, én megint olyan hihetetlenül türelmetlen lettem!
Nagyon várom már a kiscsajszi érkezését! Biztosan most azért is, mert végre lány és ezért várom annyira, meg biztosan azért is, mert izgulok, milyen apuci lesz Zolim... :oops: hogy fog állni neki a babázás....
De nem türelmetlenkedek nagyon, maradjon odabenn minimum a 37.hétig! Az ápr-májusi babavárók topicjában múlt héten megszületett egy baba a 25.hétre és ma el is kellett búcsúzniuk tőle... borzasztó lehet... nem lennék a helyükben!!!! :( Úgyhogy dehogy sürgetem én Zsófit, csak az időt sürgetném, ha lehetne..... :wink:
Vendég

jahaj ági ilyet ne is írj!!!!! beparázom!!
kerekpocak

Zsófi, Ági!
Tessenek szívesek lenni nagyon gyorsan megnyugodni! CSak szépre, jóra gondolunk! Mást nem veszünk észre, nem húzzuk fel magunkat! Mély levegő, kényelmes karosszék, tejszínhabos kakaó... szem becsuk, madárcsicsergés, mocorgó babára mosolygunk.
Más nem létezik!

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Zsófi! Hogy csináltál ilyen kicsi vonalzót? Lehet, hogy akkor beleférne a két fiú képpel is az aláirásba? Mert igy csak Zsófi fér bele, még egyet teszek képpel és máris túl hosszú az aláirás, pedig az url-t már kitöröltem.... :roll: hogy én milyen béna vagyok ehhez... azon csodálkozom, hogy vonalzót sikerült egyáltalán csinálnom.... :lol:
Vendég

Zsófi, hihetetlenül jól sikerültek a képek! Jónás is jó kis fickó lesz!Eszter, oké, szüljünk egyszerre! :) Ha ez nem is sikerül, egyeztessünk tel.számot Veled is, mert ha minden jól megy, bent elég nagy az esély arra, hogy összefutunk majd!
Ági, a Ti fotóitok is nagyon klasszak, nagyon szépen látszik rajta a pocaklakó!
Elan, gratula a pöcsöshöz :)
Én ma voltam a terheléses cukros vérvételeken - hát, nem volt egy nagy élmény, de ott még mindig gördülékenyen ment. Viszont közben/utána 2 órát kellett várnom az UH-ra, és nem éreztem túl jól magam attól a hülye lötyitől... De legalább az kiderült, hogy megint megfordultak a gyerekek, fejjel lefelé fekszik mindkettő, ismét össze tudják dugni az orrukat, bal oldalon van Csenge, jobb oldalon Marci :) :) :)
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

ági lehet minivonalzót csinálni, ugyanott, ahol a nagyokat! csaka miniticker-re kell kattintani.
kerekpocak

Sziasztok!

A dokim javasolta, hogy szedjek magnéziumot, de azt nem mondta, milyet. Ti milyet szedtetek? Amiatt kell, mert időnként eléggé fáj a derekam, meg szúr a hasam...

Kép
elan

én magne b6ot (béres) de ági tud vmi pénztárcakímélőbbet.

kata köszi édes vagy!!!!!!!!!!! én végül majd hétfőn megyek cukor cuccra.
kerekpocak

Sziasztok!

Elan! Én 3X2 Magne B6-ot szedek az 5. héttől,azt mondta a doki az maradjon!
Nekem időnként olyan mintha megfeszülne a hasam,de azt mondják normális és mostmár egyre furább dolgokat fogok érezni!
Mi majdnem egyszerrre megyünk ugye?
Kinél fogsz szűlni?
Én mikor voltam a Jánosban uh-on annyira szimpi volt mindeggyik dr. akit láttam,pedig nagyon tartottam a Jánostól!
És ami még pozitív nekem,hogy teljesen külön épületben van a szül.-nőgyógy!
Szerintem ez tök jó!

Kép

Kép
ibm

Kerekpocak, ibm, köszi a tippeket! Kipróbálom a Magne B6-ot.

Ibm, igen, szerintem mi majdnem egyszerre szülünk :) Dömötöri dokihoz járok, odavagyok érte. Még soha nem volt ennyire gondoskodó orvosom.

A János nekem is nagyon szimpatikus volt, már az első pillanattól (oda jártam a meddőségi centrumba), nem is volt kérdés, hogy maradok-e. A gólyás szobor eldöntötte a kérdést, imádom :lol:

Kép
elan

Sziasztok!

Kata! Örülök, hogy a babókkal minden ok!!!! :wink:

Magnézium, nekem a doki most irta fel (még nem váltottam ki) Magnézium citrát vagy citrit (ezek a dokik úgy irnak, hogy ember el nem olvassa) azt mondta, ebben nagyobb dózisban van magnézium, mint a magneB6-ban, eddig azt szedtem, de kevésnek bizonyult, mert sokat keményedik a pocak... :( igy irta ezt, olcsóbbra jön ki mint a napi 3x2db magneB6!

Zsófi, a cukrot még én sem csináltattam meg, de akkor nem vagyok elkésve vele, ha te sem! :lol:
Vendég

Én Magnerotot szedek, nekem sem a MagneB6, sem a Magnesii citrici nem moldotta meg a problémáimat...

Hol van gólyás szobor? Még nem láttam... :shock:

Kép
babyteve2

:) A szülészet-nőgyógyászat épülete mellett van, hű, hogy magyarázzam. Ha a főbejárat felől jöttök, akkor mielőtt elérnétek az épületet, balra kell nézni. Így néz ki:

http://www.budapest-photo.hu/Huszar%20s ... obra_1.htm

Köszi a magnéziumos tippeket. Most vettem egy magne b6-ot, egyelőre napi 1-et kell szednem, ha nem múlnak a problémáim, akkor kettőt, vagy hármat. Ki kell tapasztalnom.

Kép
elan

Ez tényleg jól néz ki!
Nem is láttam pedig ott mentem el!
Legközelebb majd megnézem!

Kép

Kép
ibm

Na tessék....ebből is látszik, hogy csak nézek, de nem látok...legközelebb megkeresem... :oops: Köszi! :D

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Szobor tényleg aranyos. Én majd megnézem, ha megyünk szülni, mert minket meg a Margitban vizsgálgatnak. :)

Elan: én 3x2 Magnézium citrici-t szedek és nekem is azt mondta a dokim, hogy erősebb, mint a MagneB6 (ezt csak kb. 1 hónapig szedtem). És tényleg olcsóbb, csak győzze a gyógyszertár! :) Nekem mindíg kb. 15-20 dobozzal írt fel eddig a dokim.

Petra

Petra
Kép
petricsek

A MINDENSÉGIT, A VONALZÓM 49 NAPOT MUTAT! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ..... :shock:

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok Lányok!

Húúúú, jó régen nem jártam itt... :oops:
Előszőr a nettel volt bajunk, azután a gépünkkel, és utána meg annyi mindent kellett bepótolni :roll:
Jó sok minden történt azóta :o

Azóta már biztos mindenkinek vannak konkrét infói az új szülőszobákról, de ha esetleg mégsem, akkor elárulom, hogy nekem tetszik :) A szülés felkészítőn láttam fotókat, meg kis videót (egyébként azt mondta a szülésznő, aki tartja ezt a cuccot, hogy esetleg a választott orvossal meg lehet dumálni, hogy mutassa meg élőben, ha a kórházba hív és éppen van szabad szülőszoba..).
A vízben, kádban vajúdásról annyit mondott, hogy használgatják, próbálgatják, de mindenki másképp vélekedik róla, szóval még nekik is szokniuk kell...

Üdv mindenkinek!

Livi
Kép
livcsi

Ja, még valami eszembe jutott. Tudna valaki segíteni, hogy a vonalzómon hogyan tudok változtatni? Mert azóta már tudjuk, hogy Danink van és szeretném a vonalzón is a nevét látni :)

Köszi előre is, ha tud segíteni valaki

Livi
Kép
livcsi

Helló lányok

Megint jövök a gügye kérdéseimmel :oops:, de ti fogtok használni hasszorítót a szülés után? Mi a véleményetek róla? Ha igen nem tudjátok hol lehet olcsón beszerezni?:roll:

A másik kérdés ti milyen popsikenőcsöt és fürdetőt fogtok használni az első időkben? Sőt a popsikenőcsöt már a kórházba is kell vinni de azt nem az orvos írja fel? :?

Elan
A Béresnek is van egy Mg+B6 nevű készítménye és olcsóbb mint a magneb6.Nekem hányingrerre ajánlotta az orvos,de sajnos nekem se ez, se az nem segített :(

Üdv Ági

Kép
hági

Halihó!

Ági:
popsikenőcs: én Sudocremet viszek mivel nálunk az vált be a lányoknál bár arra emlékszem hogy eleinte a gyógyszertárinál (amit a doktornéni ír fel) nincs jobb. Tehát amikor hazaérünk és meglesz a recept visszaálunk a gyógyszertári készítményre.

Én is a Béres félét használom most de arra az van rá írva hogy napi egynél ne egyél többet és ez kicsit bezavart???!!!

Hasszorítóhoz nem tudok hozzászólni mert sosem használtam bár lehet hogy jó lenne :lol:

Orsi

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Szerintem vicces: :lol: Kép felülnézet

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

Vmelyik topikban olvastam, hogy a doki is írhat fel hasszorítót, és úgy 2 db 1500 ft (gyógyszertári), ugye az Aniták ennél jóval drágábbak...majd rákérdezek...

Tök jó kép! :D

Kép
babyteve2

Na, utánanéztem, 2008. márciusi topikból másolom:

Felírhatja: általános sebész, NŐGYÓGYÁSZ, rehabos és onkológus, vagy Pro-familia receptre (ha van orvos a családban). Hasi sérv, vagy mütött hasi sérv címén, így kb 1300 ft egy darab. Egy évben kettőt lehet felíratni.

A tépőzárast javasolják a szült nőknek (teljes áron majdnem 9 ezer).

Neve: PPH-10
BNO kódja: amire felírható: K43.90

Kép
babyteve2

hasszorító: én csak azt hallottam, h TILOS mert a hasizom nem dolgozik tőle. sokkal többet árt mint használ.
kerekpocak

popsikrém és fürdető, ahogy a baba megszületik ki lehet váltani az orvos által felírt biankó recepteket (apuka) és be lehet vinni a kórházba. vagy megveheted a gyógyszertárban recept nélkül is, csak így drágább. a sudocrem jolly joker, azt simán lehet használni, de fürdetőben sztem (főleg az első időkben) a gyógyszertári a legjobb. (a johnson 'n' johnson pl a legdurvábban TILOS)

szal a dokit kell megkérdezni, h nála mi a rendszer de ált előre megírják a receptet, csak a szül. dátum nincs rajta (mivel nem lehet tudni) és az anya taj számával kell kiváltani. így ahogy megvana baba még aznap (másnap) az apuka beszerezheti.
kerekpocak

Na nemá, hogy fürdetőt is vinni kell a Jánosba a babáknak.... :shock: vagy csak rosszul értelmezem? Remélem! :roll:

Egyébként első időkben énis gyógyitári fürdetőkenőcsöt használtam, popsikenőcsöt viszont nem a gyerekorvos által felirtat, hanem Heim Pál Kórház-ast. Amit ott csinálnak náluk... anya mindig hozott... ez egy nagyon zsiros popsikrém (kifejezetten popsikrémnek is készitik) és véleményem szerint a világon a legjobb. Mást én nemis használtam, csak egy picike tégelyes Sudocremet vettem utazáshoz, mert ez a másik nagy tégelyben van....

A hasszoritóról osztom Zsófi véleményét teljesen. Én is ugyanezeket hallottam róla, hogy nem dolgozik a hasizom és nekem még azt is mondták, hogy téves elgondolás, hogy majd szülés után könnyebben visszamegy a poci, ha ezt használják. Én ismerek anyucit, aki használta, mint állat és olyan hasa van, mint most nekem. Tehát én tuti nem veszek... :wink:
Vendég

Jajj, kiselefánt... :lol:

Orsi, nagyon jó a kép, tényleg mókás felülnézetből apró lábakkal a nagypocak... :lol:
Vendég

Remélem még emlékeztek rám, sajnos ahogy elköltöztünk idáig nem volt internetünk sem, tegnap óta azonban újra van, úgyhogy gyorsan egy kis szüléstörténet, remélem hasznos lesz valakinek, aztán majd igyekszem visszaolvasgatni, az Anyukás topikban biztos visszatérek!!!!
Igyekszem képet is feltölteni, ahogy lesz időm!!!!
Pusszantás mindenkinek!

Szüléstörténet:
Mivel nálam a crohn és a gerincem miatt a 38.héten szülésindítás mellett döntöttünk a megbeszélte nap előtt (november 06) bevonultam a Szent Jánosba. Megbeszéltük, hogy császármetszés lesz, de 6-án átbeszéltük az orvossal mégegyszer és úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk a természetes utat, aztán, ha bármi adódik, még mindig van lehetőség közben császározni.
Én nagyon örültem, hogy megpróbálhatom természetesen megszülni az én kis Annácskámat, de a család iszonyúan aggódott értem. Hogy a gerincem és a bélésem hogy fogja ezt kibírni. Úgyhogy a 6-a este azzal telt, hogy én nyugtatgattam a családot és mondtam, hogy ugyan ne parázzatok én 100%-ig bízom a dokimban és én is kifejezetten szeretném megpróbálni.
Másnap reggel hatkor beöntés, szülésindító és szépen gyorsan meg is indultak a fájások. A hugom volt velem addig, amíg a párom meg nem érkezett, 9-kor már 3 perce fájások voltak, de délig nem tágultam ki csak egy ujjnyira. Ekkor úgy döntött a doki, hogy próbáljunk még egy EDA-t, mert az jó hatással van a tágulásra és ha nem alakul a dolog, akkor császár. Mivel a gerincem kutya rossz állapotban van (nyitott gerinc, gerincferdülés, csigolya kopások, meszesedések) ezért nehéz volt beadni, nekem az egész szülésben ez volt a legfájdalmasabb. Mondta is az anesztes, hogy alig sikerült a dolog, nade utána egy óra alatt négy ujjnyira tágultam és így végül 14,30-kor hetedig tolófájásra egy picike gátmetszéssel világra jött Bakura Anna Laura, a kis drága. A párom végig mellettem volt, bár a fájdalmakat elég hősiesen viseltem, de a kitolásnál már nem volt erőm felhúzni a lábaimat, és mikor a szülésznő és a doki mondták, hogy húzzam, húzzam feljebb a lábam, már nem volt hozzá erőm és a lélekjelenléte szuperül működött, megkapta a lábam és helyettem is tolta felfelé, hogy csak a születésre kelljen koncentrálnom. Tudni kell még, hogy a párom nem bírja a vért, de mondta, hogy amikor meglátta, ahogy bújik elő Annácska buksija egyszerűen nem bírta levenni a szemét és örömkönnyekkel elérzékenyülve figyelte Őt.
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy szakmailag egy fantasztikus orvos felügyelte és vezényelte le a terhességemet és a szülésznő is maximálisan segítőkész volt. Ráadásul a végén még én kaptam tőlük annyi bókot, hogy már én voltam zavarban.

Nos nagyjából ennyi, és hogy édesanyának lenni a nehézségek ellenére is egyszerűen csodálatos!!!!! :D :D :D :D
bvica

Vica! Gratulálok Annához! És nagyon örülök, hogy ilyen szép élmény volt a szülés!

akkor ezek szerint a Jánosban lehet szülni úgy, hogy nem kell feltenni kengyelbe a lábamat kitolásnál??? A vajúdásnál amig nem kaptad meg az EDA-t, úgy vajúdtál, ahogy akartál??
Vendég

Sziasztok!

Orsi! Nagyon vicces a kép! :lol: :lol: :lol:
Tök jó!

Bvica! Hatalmas gratula Anna babához!
Örülök,hogy ilyen szép élményed volt!
Szabad tudni ki volt a dr.?

Képzeljétek több helyen hallottam már,hogy a fogadott orvos már úgy működik,hogy nem jön be külön ha szülsz,ha ép nem dolgozik!
Vagy akkora hív be mikor ügyel és akkor megindítja vagy császár!!
Ez tök gáz!
Mit tudtok erről?
Remélem a Jánosban nem így működik! :cry:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Orsi, hehe, nagyon jó a kép! :lol:

Hasszorító: én is azt hallottam, hogy nem igazán javasolt a méh elégtelen visszahúzódása, hasizom gyengesége, miegymás miatt, császár után pedig főleg nem. ... :?:

Bvica, szép élmény lehetett! Gratula Nektek! :) Én most még inkább be vagyok tojva az egésztől. :)

Lányok, én úgy tudom, hogy pelus, popsikenőcs, textilpelus kell a kórházba, fürdető nem ... Ez egyébként azt jelenti, hogy szülés után pár órával már teljesen nekünk kell ellátni a babákat? ... Lassan átmegyek siratóasszonyba! :oops:

IBM! Én ezt nem hallottam, de jövő héten úgyis "terhesgondozunk", megkérdezem a dokim (bár ő Margitos).

Petra

Petra
Kép
petricsek

Oké!
Elvileg nemrég behozott törvény,de gondolom vannak kiskapuk,orvosa válogatja!

Én,bár még odébb van,de most van időm és energiám,tegnap nyomtattam ki a honlapról (golyahaz.hu),hogy mit kérnek mit vigyél magaddal!
Ott minden le van írva!
Ha már nézted bocsi! :oops:

Kép

Kép
ibm

Pumpóka, Tomit is kengyel nélkül szültem, és 3 éve a barátnőm is anélkül szült...azt csak a varráshoz rakták fel (nem is értettem, mit szerelnek, miután már kint volt a baba :D ) Addig nyomásnál én fogtam a lábam (meg abarátosnémét, amikor már nem bírta tartani Ő).

Kép
babyteve2

Vica! Gratula a babóhoz! :D

Kép
babyteve2

Petricsek!
Érdeklődhetek, hogy ki a dokid a Margitban? Ugyanis nekem is ott a dokim, oda járok terhesgondozásra (ott szültem Rékát is). Annó még az ősszel merült fel a János kórház, mint esélyes intézmény, de most bizakodok,hogy talán mégis margitos szülésem lesz :wink: , mert úgy hírlik, ismét beindulhat a szülészet, csak az időpont változik állandóan, most asszem márc. 1-jei kezdést terveznek.... én ápr. végére vagyok kiírva...... hátha... :lol: :roll:

Lányok!
A johnson's-os babafürdetővel mi is megszívtuk, mosta kétéves lányomat még mindig fürdetőkrémezem.... :evil: szóval amíg tudjátok húzzátok ki a fürdetőkrémmel, tényleg az a legjobb a baba bőrének!

Kép
Kép
meli30

Bvica!
Nagyon ügyes voltál, főleg azért, mert ilyen adottságok mellett be merted vállalni a természetes szülést...... mert hát nincs is ennél szebb esemény egy nő életében.... :oops: Szóval gratula Annácskához!

Kata!
Drukkolok, hogy a manócskáid ha már ilyen szépen elhelyezkedtek a pocidban, maradjanak is úgy..... legalább nagyjából.... bár szerintem már nagy hancúrpartira már nincs túl nagy helyük :lol:

Kép
Kép
meli30

Babyteve!

Nekem Atisnál nem rakták fel a lábam, csak a varrásnál (mondjuk, idő sem volt rá, mert mire visszaüvöltöttem a dokit a dohányzóból meg a szülésznőt, már tolófájásaim voltak, amiből az első kettőt orvosi utasitásra vissza kellett volna tartanom, de nem ment, igy nem volt idejük, húztam a lábam, ahogy birtam... már amennyire magamnál voltam....
Barnusnál feltették a lábamat kengyelbe a kitolásnál... nem tudom, miért, pedig a Péterffy sokkal előrehaladottabb gondolkodással birt szülés és vajúdás terén, mint a Schöpf-Mérei....

Most jó lenne lábhúzással szülni.... :lol:

Petra! Nincs mitől betojni, akkor már nem is fogsz... csak most érzed úgy, akkor úgyis csak azt fogod érezni, hogy mindjárt megvannak, nemsoká láthatod őket, igy eszedbe sem fog jutni bepánikolni! :wink:
Vendég

Meli, nekem a Ruzsvánszky a dokim. Tavaly azt mondta, talán visszakerül pár ágy jan. 1-től, de nem így lett. Elég bizonytalan, de megyek hozzá jövő szerdán, akkor rákérdezek mindenképp. :idea:

Pumpóka, akkor nem tojok ... vagyis ... igyekszem. 8)

Fürdetőtéma:
kb. 6. hónapban volt egy herpeszes bőrkiütésem (rózsakiütés), akkor a bőrgyógyitól én is ezt a gyógyszertári mosakodókrémet kaptam és pár napon belül csodákat művelt a bőrömmel. Kicsit fura krémmel tusolni, de biztos, hogy tuti jó a babáknak is! Én akkor teljesen rákattantam. :lol:
(Ja, a dokim már röhögve mindíg azzal fogad, hogy "Magának mindíg van valami baja? Mi is volt eddig? Fülgyulladás, bőrkiütés, mellkasi nyomás, nehéz légzés!" :) ... Adja Isten, hogy más ne is legyen!)

petra

Petra
Kép
petricsek

Bvica, köszönjük a történetet, és nagy gratula a babához! Én is kiváncsi lennék a doki nevére. Nem mintha a mostanit le akarnám cserélni. Csak női kiváncsiság :)

Kép
elan

Elan te kihez jársz?
Most körbeérdeklődöm mert lehet kell majd másik!

Kép

Kép
ibm

Háááát most elbizonytalanítottatok a hasszorítóval kapcsolatban mert eddig nagy híve voltam :? Minden honnan mást hallani.

Neem fürdetőt tényleg nem kell vinni a kórházba, azt csak azért kérdeztem hogy mi a jó,mert én is halottam hogy eleintem kerülni kell ezeket a jonson-os kencéket.

Szóval akkor előre fel lehet iratni. Akkor az lesz majd.

Bvica
Le a kalappal, és gratula.

Ági

Kép
hági

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?