Sziasztok!
Köszi a jókívánságokat, hatott!!! MÁr tudok nyelni és habzsolok, eddig ugyanis szinte csak vizen éltem.
A babakocsi klassz én nagyon szeretem, inkább a kisfiúknak kell megszokni. Egészen mások az ülések, a biztonsági öv pedig nem enged annyi mozgást, szóval biztonságosabb, de kicsit furcsa nekik.
Vikics, köszi, nélküled sose tudtam volna összecsukni! Olyan frankón egyszerü, de jól elrejtették a gyártók!
A találkozót szerintem hétköznap tartsuk. Hétvégén apukák is elökerülnek, több saját program is bejöhet, nem? Szerintem 3-6-ig tartson elviekben, aztán mindenki meglátja, hogy mikor csatlakozik és meddig tud maradni. Jó ötlet szólni másoknak, milyen klassz lenne, ha olyanok is jönnének, akik csak olvasnak itt minket a Babaneten!
Annyit azért még el kell mondanom, hogy a Millenáris Park játszótere inkább 2 éven felülieknek jön be. Különleges játékok, ilyeneket nem találsz egy normális, vagy szuper játszótéren sem, de pl. egyszerü hinta asszem nincs
Viszont vannak klassz padok, peremek, amikre fel lehet mászni, óriási terület, ahol el lehet veszni (Vikics!) - de azért belátható!!! tavak, halakkal, amiket körbe lehet járni, jól megnézni és BKV-val többféleképpen is megközelíthetö, ami nem utolsó szempont.
M.