Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszi a jókívánságokat, hatott!!! MÁr tudok nyelni és habzsolok, eddig ugyanis szinte csak vizen éltem.
A babakocsi klassz én nagyon szeretem, inkább a kisfiúknak kell megszokni. Egészen mások az ülések, a biztonsági öv pedig nem enged annyi mozgást, szóval biztonságosabb, de kicsit furcsa nekik.
Vikics, köszi, nélküled sose tudtam volna összecsukni! Olyan frankón egyszerü, de jól elrejtették a gyártók!
A találkozót szerintem hétköznap tartsuk. Hétvégén apukák is elökerülnek, több saját program is bejöhet, nem? Szerintem 3-6-ig tartson elviekben, aztán mindenki meglátja, hogy mikor csatlakozik és meddig tud maradni. Jó ötlet szólni másoknak, milyen klassz lenne, ha olyanok is jönnének, akik csak olvasnak itt minket a Babaneten!
Annyit azért még el kell mondanom, hogy a Millenáris Park játszótere inkább 2 éven felülieknek jön be. Különleges játékok, ilyeneket nem találsz egy normális, vagy szuper játszótéren sem, de pl. egyszerü hinta asszem nincs Kép Viszont vannak klassz padok, peremek, amikre fel lehet mászni, óriási terület, ahol el lehet veszni (Vikics!) - de azért belátható!!! tavak, halakkal, amiket körbe lehet járni, jól megnézni és BKV-val többféleképpen is megközelíthetö, ami nem utolsó szempont.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Én is sokat gondolok Zizire! Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi!

Én támogatom a javaslataidat, és azt is, hogy jöjjenek minél többen, akik csak olvasnak minket!Kép
Halljátok, "Kukkolók"??KépKép

Zizi!

Vajon 1ben vagy még?Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Nem akarok ünneprontó lenni és senkit sem megbántani de nem az lenne a jó az egészben, hogy ez egy ikertalálkozó? Remélem nem bántottam meg egy kukkolót semKép

Andi
Ambrosia

Andi!
Pontosabban kellett volna fogalmaznom: EFGabi is említette, hogy van, aki csak olvasni tud minket (pl. kinyomtatva) de nem tud hozzászólni, pedig ikres anyuka/apuka ö is. Rájuk gondoltam Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Én isKép
zsuzsi

VisszaszívvaKép
Ambrosia

Rendben, szerintem is jó a Millenáris park. Akkor mostmár csak egy időpontban kellenne megállapodni az időjárásjelentés függvényében.
Vannak olyan ikresanyukák, akiknek semmilyen módon, kinyomtatva sincs lehetőségük minket figyelemmel kísérni. Szerintem is jó lenne, ha őket is meg tudnánk hívni.
Ziziért én is nagyon izgulok. Mikorra van kiírva?
Ha a férje esetleg olvas minket, kérem írjon pár szót hogy vannak. Köszönjük.

Doris
El ne felejts értesíteni minket, hogy mi volt a genetikai UH-on. Mo.-n nem tudsz internetezni?
Üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!
Nagyon rosszul sikerült az elmúlt két napunk! Tegnapelőtt Zolikának lázgörcse volt, rohammentő vitt be vele a gyerekklinikára. Annyira szörnyű volt! Felakadt a szeme és rángatózott. Senkinek nem kívánok hasonlókat. Egy éjszakát bent kellett maradni megfigyelésre, tegnap délben jöttünk haza. Mondanom se kell, hogy a kórházban egy percet sem aludtam, ott űltem az ágya mellett egész éjjel.
Tegnap hazajöttünk, itthon az Ádám folytatta. Egésznap üvöltött, elvittük az ügyeletre, kapott egy ecsetelőt , mert olyan vírusuk van, hogy magas lázzal jár és a szályukban apró hólyagukok vannak. Egész éjjel nem aludtunk ismért. Ádám egyfolytában csak üvölt, hisztizik, rugdos, nem bírja elviselni a szájában a hólyagokat. Már teljesen ki vagyok, több, mint 40 órát nem aludtam egyhuzamban, nem tudom mikor lesz már ennek vége, de már fogytán a türelmem. Zolikmár szerencsére jól van, csak most az Ádám üvölt éjjel-nappal.
Szóval ennyit a hétvégénkről. Még nem olvastalak vissza benneteket, de majd megteszem. Jó pihenést mindenkinek, aki tud.
Éva
p.éva

Szia Éva!
Jobbulást a fiúknak!!!KépKép
Iszonyú lehet!Már ahogy leírtad beleborzongtam.Nagyon sajnálom Őket!KépA legrosszabb,amikor az ember gyereke beteg-az hogy nem tud rajta segíteni az ember,"tehetetlenül"nézi a fájdalmait.A szereteten,a törődésen és a vigasztaláson kívül mást nem tudunk tenni-és ez bizony sokszor kevésnek bizonyul.A rohammentő hangától még az utcán is kiver a víz,hát még ha az ember gyerekét viszi a kórházba.Nagyon szorítok Nektek,hogy hamar kigyógyuljanak a skacok ebből a szörnyű betegségből!!!
Sok mosolygós arcocskát küldök a jobbuláshoz...
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
pusza Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Éva!

Jobbulást a fiúknak!KépKép
Anyukám mesélte, hogy egyszer mi is egyszerre kaptunk lázgörcsöt...ő se pihent akkor sokat!Kép
De, Te pihend ki magad, amennyire tudod!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Éva!
Jobbulást a kisfiúknak!!!!!!!!!!!!!!
Fantasztikus, hogy mennyi eröd van!
M.

KépKép

KépKép
2in1

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Most végre elaludtak mind a hárman és végre alhatnék, de én ehelyett már megint itt vagyok! A kislányomat anyuék elviszik egy pár napra aBalatonra, talán így könnyebb lesz.
Most megyek pihenek egykicsit, amíg még lehet.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Éva!
Nagyon sajnálom a mi Veletek történt, borzasztó lehetett...
Remélem most már végra abbamarad a pechszéria. Milyenek azok a hólyagocskák? Fehérek?
Én még mindíg arra voksolok, hogy zárt helyen legyen, mert amúgy erősítést kell vinnem. Az én fiaim úgy meglépnek mint a sicc! Vagy jobb esetben bemásznak a halak közé a vízbe mivel halmániásak. Csütörtökön is fogott a Dundi a dorogi strandon egy félig élő kis snecit.
Szóval lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de én nem vagyok mellette. Ráadásul el sem tudom képzelni, hogy azon a környéken fellelhető a jó levegő. Kép (A moszkva térnél dolgoztam)

Nekünk nagyon jól telt a hétvégénk szerencsére. A fiúk nagyon élvezték a piliscsabai levegőt. Egyik nap 14-18-ig aludtak délután. Nem semmi!
Vikics

KépKép
vikics

Ezt nem hiszem el! Elszállt az egész!!!Kép
Akkor kezdem újra!
Sziasztok!
Éva!
Remélem már jobban vannak a fiúk!!!KépKép
Marcsi!
Ugye Te is meggyógyultál?Kép
Zsuzsi!
Tegnap délután elmentünk az állatkertbe és aláírtuk /a párom is/!!!KépKép
Családunk gazdagabb lett egy kötőhártyagyulladással,a szőke herceg révén...Kép
Mindenkinek szép hetet kívánok!!!
Üdv Erika

/ha ez is elrepül,megy utána a gépem is...Kép/

KépKép
herika

NA AZÉRT!!!!Kép
Zizi!
Mi van Veled/Veletek???????????KépKépKép
Sokat gondolunk Rátok...
Pusz Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Ikertali: Nekünk az összes helyszín jó, mert mi 100%-osan mobilak vagyunk, mindenhová el tudunk menni.Kép
Javaslok egy dátumot: augusztus 27., szerda. Ez nem hétvége, és mellesleg pont túl lennék a vizsgáimon...KépKép
Ha nem mindenkinek jó, akkor más legyen, mert az lenne igazán jó, ha mindenki ott tudna lenni!KépKép

Erika!

Örülök, hogy aláírtátok az ívet!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Vikics
Valóban nincs körbekerítve, meg talán a levegő sem a legjobb, de igazából semmi más ötletem nincs jobb helyszín ügyileg. Még esetleg az Orczy kert is megfelelő lenne, az körbe van kerítve, de nagyon nagy az elcsatangolás lehetősége, és persze van egy tó a közepén. Szerintem sok pici gyereknek Mo.-on nincs megfelelő hely. A népliget sincs körbekerítve a levegő sem jobb ott sem. Egyszerűen nincs semmi ötletem. Vagyis ötletem lenne csak az nem kivitelezhető. Pl. egy bölcsi, vagy ovi kertje. De szerintem nem adják nekünk kölcsön.

Éva
Remélem mostmár jobban vagytok, tényleg borzasztó lehetett amin átmentetek.

Zsuzsi
Aug. 27. nekünk is jó lenne, ha a többieknek is jó, akkor maradhat ez az időpont.

Erika
Mit kaptatok a kötöhártyagyulladásra? Mit mondott az orvosotok, honnan szedte össze a szőke herceg?

Üdv. Böbe
böbe

Zsuzsi!
Én is a 27-ét javasoltam 1-2 héttel ezelőtt,ha jól emlékszem,pont a vizsgáid miatt (bocsi,hogy akkor nem Neked címeztem Kép).
Böbe!
Szemcseppet írt fel az orvos-de recept nélkül nem kapható.Lehet,hogy vmi a szemébe ment,vagy az a nagy szélvihar,ami a múlthéten elkapott minket.Huzatot nem kaphatott,mivel itthon soha nem nyitunk alsó ablakokat abban a helyiségben,ahol Ők vannak.Már.Amióta kitörték az egyik ablakszárny üvegét...Kép
Üdv
Erika

KépKép
herika

Lányok!
Van még egy javaslatom. Szintén a Moszkva tértöl nem messze a Városmajorban is van egy KERÍTÉSSEL KÖRBEZÁRT nagyon szuper játszótér.
Elönyei: frankón belátható, sokféle játék, homokozó, hinták, mászókák, bringázásra alkalmas terep. Jó levegö, árnyas és napos terület egyaránt.
Hátrányai: pontosan nem tudom leírni, hogyan lehet oda eljutni. Egy ikres barátnömékkel mentünk (ök ott laknak) a Városmajor zegzugain keresztül. Szerintem a parkban meg lehet kérdezni a járókelöket, hogy hol van pontosan, vagy kisgyerekes anyukát tutti sikerrel le lehet szólítani. Ide is metróval, 4-6-os villamossal, 5-ös busszal, autóval el lehet jutni. Nos?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Marcsi!
Az nem egy Máltai játszó? Nem jártam még ott soha, de ha Máltai akkor én javasoltam már a Timár utcait. Az is tele van tök jó játékkal és rossz idő esetére a házba i be lehet menni. Bár árnyékosra nem emlékszem és ott sincs rezeda illat. Itt nálunk Békáson van kettő tuti Máltai is jó levegővel csak az gondolom sokaknak eléggé kiesik.
Dátum nekünk is jónak tűnik.
Éva!
Jobban vagytok??
Böbe!
Orczy kert nekünk már a világ másik vége és ha hétköznap tartjuk délután, én nem igazán tudok sofőrt szerezni. Marad a BKV békásmegyerről meg nem egy álomtúra.
Bölcsit vagy ovit szerintem tudtunk volna valahonnan leakasztani, ha meghírdetjük, de 26.-án már mindenhol beiratkozás égy egyebek vannak amik miatt szerintem már nem aktuális. Kép
Vikics

KépKép
vikics

A Máltai játszók tényleg tuti helyek, mi odajárunk mindig pingpongozni (Óbudára).Kép
zsuzsi

Sziasztok Lányok!
Jó rég jártam erre, időnként be-be kukkantottam, de annyira zsúfolt volt az életünk az elmúlt pár hónapban, hogy nem jutottam el a gépig.
Az ikertali érdekelne engem is, de sajna pont ezen a héten megyünk haza, vasárnap jövünk is vissza. Szerintem a városmajori játszótér jobb hely lenne találkozásra (ha mondhatok véleményt), egyrészt zárt, másrészt a felszereltsége jobban fekszik a 3 év alatti korosztálynak. A Millenáris inkább nekem tetszett, s nem a gyerekeknek.
Mi jól vagyunk, a nagyok szobatiszták lettek, de nem egyik napról a másikra és nem egyszerre a kettő. Míg az egyik azonnal rájött a dolog nyitjára, a másik abszolut nem reagált. Volt idő, míg egyik bilibe intézte a dolgokat, a másikra pedig a pelust visszaadtam. Képzeljétek, a kicsi(15 hónapos) állandóan utánozza a nagyokat. Ha az ikrek mennek pisilni, ő is feláll a sámlira a vécé előtt, s előretolja a pelusos fenekét, mintha pisilni akarna. Annyira vicces kis fazon.

Jól láttam, hogy valaki egymásmelletti, esernyőre csukható babakocsit keres? Ha igen, írjon mailt, nekünk van.

Éva, remélem meggyógyultatok. mlítettem, hogy Leányfalua szeretnénk majd költözni. Lassan már a tetőt ácsolják. Voltunk ott strandon a múltkor, szerintem régebb színvonalasabb volt.
üdv Nektek!
Molnárka
molnárka

Sziasztok!

Üdv Molnárka!
Tényleg régen jártál erre!! Gratulálunk a szobatisztasághoz!! Érdekelne a története. Mi csak apránként haladunk vele nagyon.
Hová tűntek a többiek???
Tettem fel pár képet. De a javát ide is felrakom annyira jópofa. Kép
Kép
Kép

KépKép
vikics

Sziasztok

Éva
Sok-sok erőt és gyógyulást kívánok nektek tiszta szívemből. Te meg megérdemelnél már egy alapos pihenést a lurkókkal együtt.

Böbe
Való igaz, hogy a Népliget nincs körbebástyázva az viszont nem igaz, hogy nincs jó levegő. Igaz nem az osztrák alpok, de nincs a belvárosban.

Zsuzsi
Tényleg nem gyűlik elég gyorsan az aláírás? Azt hallottam a híradóban, hogy mégcsak 15.000 van. Akkor ezek a mocskok nem fogják tárgyalni.

Vikics
Lehet, hogy a szegedi csillagbörtön lenne a legmegfelelőbb? Az enyémek is szöknek, de ezerrel.

Andi
Ambrosia

Sziasztok!
Vikics!
Csúcs a két srác!!!KépKép
Andi!
Ez a "CSILLAG" jó volt!Hangosan r.högtem!!!Kép
Zsuzsi!
Valóban csak ennyi aláírás gyűlt volna össze???Hát ez elkeserítő...Kép
Éva!
Csak egy szóban értesíts minket,hogy jobban vannak-e a gyerekek?
Nagyon sokat gondolok a fiaidra,SZORÍTOK ezerrel!!!KépKép
Remélem hamarosan mi is 100%-osak leszünk,és a szőke hercegem szeme rendbejön.Kép
Üdv Mindenkinek
Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Szerencsére egy kicsit előrébb tartunk az aláírásgyűjtésben, kb. 25-30-re becsülik az Állatvédők, és ebben csak a Szigetes (6 ezer), az állatkertes (eddig kb. 18 ezer), meg néhány ezer a Bevásárló központokban (pl.Árkád) van benne. Nincsenek benne az emberek által gyűjtöttek!Kép
Nyugi, tuti meg lesz az 50 minimum, még félidőnél sem vagyunk!KépKépKép

Vikics!

Nagyon édesek a fiúk!Kép

Nekünk a Csillagbörtön is jó helyszín, ha gondoljátok!KépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Már jobban vagyunk, még a szájuk fájegy kicsit és lTegnap is írtam nektek, csak állandóan lefagy a gépem és nem tudtam elküldeni. Nekünk is jó lenne a tímár utcai máltai játszó, amit Vikics említett.
Éva
p.éva

Húú, oda elég macerás elmenni, de, Vikics, Éva, ha Ti meg tudjátok oldani, akkor valahogy én is. Azért nem lelkesedek érte annyira, mert egy csomó lépcsö, HÉV, busz, villamos meg egyebek kellenek ahhoz, hogy odajussunk. A végén alig tudunk majd maradni Kép A két 1 évesem még nincs hosszabb útra kallibrálva Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Olyan régen jártam erre, hogy azóta 4 archív is készült az írásaitokból. Bocs, de ezt most nem tudom mind végigolvasni. De az ikertalákozóban benne vagyok. Mi az időpont és a helyszín? Vagy erről folyik a csevely? Szerintem 27-én a Tímár utcai máltai játszótéren fussunk össze, és szóljunk, akinek lehet!

Olvastátok a júniusi Kismamában a Szoptatás a négyzeten-t? Írtam egy SMS-t Monikának, hogy nézzen be hozzánk, de sajnos nem tud otthonról internetezni. De nagyon szívesen segít mindenkinek ikrek szoptatása ügyében, lehet őt hívni az
Aktív Szülés Központ Ikervonalán:
Oyeyele Monika 06-30-292-3029.

Sziasztok

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Képzeljétek, beszéltem Doris-szal, volt ma genetikán. Szerencsére semmi komolyabb problémát nem találtak. A Picilány 60 dekás, a Kisfiú 72 dkg. A Kisfiú veséjénél láttak egy kis tágulatot, így 1 hónap múlva vissza kell mennie (az én Pocaklakómnál is volt, a következő UH-n már semmi nem látszott. - a szerk. megj.Kép). A lényeg, hogy nem csinálnak magzatvíz-vételt sem.
Gondolom, Doris majd részletesen beszámol, én "csak" a jó hírt hoztam.Kép

Sziasztok:
Viki
vikici

Sziasztok!Kép

Nekünk jó a hely is, meg az időpont is.Kép
Az lenne a legjobb, ha minél többen lennénk, szóljatok az iker ismerőseiteknek, vagy az ikres ismerőseiteknek, akiknek nincs net hozzáférésük!KépKépKépKép

Örülök, hogy minden rendben van Dorisékkal, Viki, köszi az informálást!KépKép

Remélem Ziziékkel is minden OK.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Szerintem ez a vesetágulat valami ultrahangos kórság a doktoroknál,- me mé ne írjunk valami vackot a kismamának. Mikor bent feküdtem, akkor is azt láttam, hogy minden mamát ezzel rémisztgettek, hagy kapjon agyvérzést az idegességtől. Doris ha olvasol minket, emiatt ne aggódj, ez csak ballasztanyag a leleten.

Andi
Ambrosia

Ambrosia, sajnos ez azért nem ilyen egyszerű... kisfiúknál sajna elég gyakori ez a tágulat. A szerencse az, hogy legtöbbjüknek születésig eltűnik, vagy ha nem, utána még kinőhetik. Ha nem, akkor van szükség valami apró műtéti beavatkozásra.
Az már más kérdés, hogy csak a Jóisten tudja, hányan élünk ilyen-olyan "rendellenességgel", csak hát hol voltak UH-k, mikor mi születtünk...Kép
Én az mondom, nagyon hasznos az UH, de néha ugyanolyan átok is, mert csak idegesíti az embert.

Viki
vikici

Sziasztok!
Láttam hogy Deby (Rózsa) ide szokott írni, most kaptam a nagy hírt TőleKép)
Délben megsuzülettek a FIÚK!!Kép
Örs 3150gr Ákos 3050gr és nagyon jól vannak.
Igaz nem hatalmazott fel, de annyira örülök Nekik, hogy minden rendben van velünkKép

Szaisztok
HAjni
hajnii

Hajni
Köszönjük a tájékoztatást, ez nagyon jó hír! Már nagyon vátuk a fejleményeket! Ha beszélsz vele, mond meg neki, hogy sokat gondoltunk rá és szívből gratulálunk neki!

Éva
p.éva

Sziasztok!!!

Ez írtó jó hír!!!!!!!KépKépKépKép
Köszi a tájékoztatást, Hajni!Kép
Örülök, hogy minden OK, annyit gondoltam én is Rájuk, és nagyon örülök!KépKépKépSzép nagyok!Kép
Remélem majd mihamarabb be tud számolni a részletekről!Kép (szülésről, tapasztalatokról, babákrólKép)

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok ikres mamák + Zsuzsi!
Ha 27-én du. lenne az ikertalálkozó én is el tudnék menni a Tímár u-i játszótérre a nyolchónapos kisfiaimmal, akik ugyan ikrek, de ezt csak az ikerkocsiról lehet tudni, annyira nem hasonlítanak. Kép
Ott lesztek?

Mimóza
Mimóza

Szia Mimóza!Kép

Ha a Többieknek is jó a helyszín, akkor ott leszünk, és várunk nagy szerettetel Benneteket!KépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Zizi
Hurráááááááááá!!! Áldás békesség rátok. Nem semmi a súlyuk! Remélem majd egyszer visszaolvasod a sorainkat, mert nagyon szurkoltunk értetek. Bőséges tejáradást kívánok nektekKép

Viki
Én egy dokitól hallottam ezt a vesetágulatos balhét, hogy nem kell komolyan venni, mert ők szívük szerint oda sem írnák. Az esetek 99.9 %-ában ez fiziológiás, tehát élettani, vagyis megszűnik. Az más kérdés, hogy a mamákat ez mennyire viseli meg.

Lányok!
Nem lehetne ezt a találkozót hétvégén kivitelezni? A hites uram most jelezte, hogy Ő is szívesen eljönne, hétközben viszont dolgozik. Sajnos rá vagyok szorulva, mert a skacok tényleg folyamatosan elkószálnak. Ma voltunk a játszón és elkelt volna két lasszó!

Andi
Ambrosia

Sziasztok!
Zizi!
Gratulálok a kisfiaidhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKép
Nem semmi súlyuk volt!!!Hogy bírtad?!
Sok boldogságot és nagyon jó egészséget
kívánok!!!Kép
Doris!
Megértelek,biztos én is be lennék t.jva,ha bármilyen eltérésről hallanék!De reméljük a születésükig valóban rendbejön.Kép
Az allergiám megint tombol,aludni sem bírok - ezért is írok most hajnalban.Bár kicsit tovább tart,mert alig látok...Kép
Reggeltól Mindenkinek szép napot!!!
Pusz Erika

KépKép
herika

Zizi!
Fantasztikus!!!!!!!! Helló Ákos és Örs!

Erika!
Kitartás! Gyógyszert nem szedsz?

Ambrósia!
A Timár utcai játszó rendesen körbe van kerítve. Új helyen is bátran elkószálnak? Nekünk már csak 31-én vasárnap lenne jó, utána meg szept. vége felé. Újra nagymamázunk Pécsen!!!

Vikics!
Az a felüljáró, amin át lehet jutni a HÉV-töl a játszótér oldalára végig lépcsös, nem tudod?

Éva!
Klassz, hogy jobban vagytok!
M.

KépKép

KépKép
2in1

LÁnyok!
Szerintetek hol érdemes gyerek fürdököpenyt venni? Nem mentek mostanában tesco-ba, vagy auchanba, cora-ba? Megnéznétek, hogy mennyibe kerül ott? (télre kellene, mert hüvös az elöszobánk, 92-est gondoltam venni, hogy jövöre is jó legyen Kép Elöre is köszi! M.

KépKép

KépKép
2in1

Zizi!
Gratulálunk a két kiskopéhoz. Remek súllyal születtek.
Ákos és Örs!
A lányok küldtek nektek egy-egy puszit.

Szerintem mostmár ne változtassunk a dátumon. Az enyémek is elkoszálnak mindenfelé, de valahogy csak megoldjuk, hogy egyhelyen legyenek. Segítségül én tudom hozni a két hugomat, az egyik 25 éves a másik csak 14 de már felnöttként viselkedik. Szerintem nagy segítség lesz. Ha tehetitek egyformába öltöztessétek őket, így könnyebben meg tudják állapítani, hogy melyik gyerköc tartozik hozzánk. Reméljük az idő is jó lesz. Még nem voltunk azon a játszón, aki ismeri leírná, hogy nagyjából milyen játékok vannak rajta? Autóval hogy lehet megközelíteni?

Erika!
Remélem az allergiád jövöhétre valamelyest csökken. Tényleg borzasztó érzés. Nekem napközben semmi bajom, időnként csöppen el az orrom, de este amint lefekszem egyszerűen nem kapok levegőt.

Tettem fel egy pár képet az albumba Böbe babái néven. Ha lesz időm előkeresem a születési képeket is és kiegészítem velük.

Üdv. Böbe
böbe

Sziasztok

Látom a hír már eljutott hozzátok , én már csak megerősíteni tudom, és kiegészíteni
Örs 3150g 52cm
Ákos 3050g 53cm
A képen bal oldalt van Ákos
Kép
Sziasztok

Egy boldog Apa
debyand

Sziasztok!

Marcsi!

Azt hiszem , hogy a Margit híd ról érkező részen nem lépcsős a felűljáró, de lefele a játszóra tutira nem. Ha az Árpád híd felől jön valaki azon a részén biztos lépcsős mert azt már kijártuk.
Nekünk anyós a corába vett vastag köntöst nagyon édeseket 1.500ft körül csak sajna nincs kapucnija.

Zizi párja!

Nagyon gratulálok mindannyiótoknak!! Hát ezek a súlyuk nem semmik!! Reméljük mielőbb beszámol Zizi is a részletekről. Bár gyanítom egy kicsit melósak lesznek az elkövetkező hetei.

Megpróbálok hozni én is egy felvigyázót, ha sikerül. Meg egy ikerpárt is. Kép
Mimóza!
Várunk szeretettel!
Szerintem a másik topicra is beszólhatnánk ahol volt az a balhé nem?
Böbe!
Bár egyre jobban utálom az azonos ruhákat, most ez nagyon jó ötletnek tűnik! Támogatom!
Ha az Árpádhíd pestije felől jössz akkor a balra kanyarodó sávból a híd MELLÉ kanyarodsz utána jobbra és onnan már látnod kell.
Nagyon jópofa játékok vannak és van saját homokozókészletük, dömpereik, kismotorok amiket bárki használhat. Bébihinták, kis és nagycsúszdák ötletes mászókák szinte mind kizárólag fából. Nálunk van ilyen 2 házzal odébb is és oda vannak érte a fiúk.
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Örs-Ákos Apukája!Kép

Köszi a képet, nagyon aranyosak a fiúk, gratulálok!KépKép

Lányok!Kép

Aki még mindig nem tudja, valahol ott van a játszó, ahol le kell menni, meg fel kell jönni a Rakpartról, már messziről jól látszik, mert nem házak között van annyira, hanem egy füves terület mellet. Egyébként az Aquincum Hotel is egy jó támpont!Kép
Nem tudom, hogy ott vannak-e, de elvileg kell lenniük "gyerek-felügyelőknek", Máltais polóban vannak, és az a dolguk, hogy figyeljenek a gyerekekre. Mondom, hogy csak elvileg kell lenniük, nem tudom, hogy ott vannak-e, a Kerék utcai Máltai játszón mindig vannak ketten!Kép

Böbe!

Édesek a képek, megnéztem Őket!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Akkor regizek más fórum(ok)ra is, és beírom nekik!Kép
Ráérek, mert holnap nyelvvizsgázom, és a 20 témakörből 3-at tudok...és már nincs kedvem ezt a számot növelni!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Hová tűntetek? Mindenki lelécelt?
Sajnos leejtettem a gépemet és tönkrement.Kép Nagyon szomorú vagyok. Nemrég kaptam meg a szervízből és most vihetem vissza, pedíg annyira jó kis gép. Kép Kép
Azért 27.-re szerzek valamit kölcsönbe, hogy meg tudjam örökíteni a találkozót.
Éva!
Nincs már semmi bajotok? Olyan keveset írsz. Vagy megint oda a net?

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!
Vikics, köszi az infokat! Sajnálom, ami géppel történt! Az jó lenne, ha tudnál hozni egy másikat szerdára!

Böbe!
Nagyon helyesek a leánykáid! Olyan kis finomságok! Kép Kép

Zizi fiai nagyon kis édesek, ugye? Már alig várom, hoyg meséljen!!!
M.

KépKép

KépKép
2in1

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?