Sziasztok!
Megprobalok a sok kerdesre valaszolni.
Nercsi!
Fiunevek közül nekem pl. nagyon tetszik: David, Lucas, Mark
De most ugy nez ki, hogy talaltunk egy lanynevet is. Lisa!
Meg nem tudom, hogy biztosan ez marad -e, de tetszik mind a kettönknek.
Zilia!
Lara hajat mar talan 5-ször is levagtuk, olyan gyorsan nö neki.
A karacsonyfatol el volt büvölve, nagyon tetszett neki. Igazabol, hogy anyu jön nem lesz meglepi , mert mindig mondom neki, hogy hetfön jön az Oma. Es majd 23-an megy egyebkent vissza.
Meg dolgozom es azt tervezem, hogy majus 6-ig maradok is. Itt elvileg az utolso 6 hetben nem kell menni dolgozni, persze ha elötte valami gond van hat betegallomanyba megyek. De remelem addig birom azert.
Szobatisztasag ügyben nem valtozott semmi. Föleg ejjel mondja, hogy pisilnie kell. Du. most megint elkezdett aludni, de persze csak a mi agyunkba es kicsit nekem is le kell vele feküdnöm. Ha melozom pedig fenn van estig. Nem tetszik, de sajnos ez van.
Oviba mar 2,5 evesen be lehet adni a gyerekeket, de az atlag csak 3 evesen megy elöször. En sem akarom hamarabb.
Dzsezmin!
Pihenni kicsit tudok ha Laraval lefekszem du. De eddig meg mind az egyszer csörgött ez a k..... telefon, ma kihuztam.
Rik!
Szoval, ez az un. Narrentreffen egy 11 eves szülinapi buliba. A boszorkanyok ahol a Dieter is benn van 11 eve alakultak.
Rengeteg csoportot hivtak meg a buli, akik szombaton faklyaval vasarnap pedig rendes farsangi felvonulaskent mennek vegig az utcan. Szombat este pedig nagy bulik lesznek, egyszer van egy nagy sportcsarnok es mellette pedig kisebb nagyobb satrak. Ahol lehet bulizni.
Laraval most decemberben voltunk dokinal, ott 89 cm mertek.
Most mennem kell puszi mindenkinek:
Reni