Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Haza ugrottam azt majd megyek vissza!Ez az átka az előléptetésnek!
Menni kell ha kell ha nem!Még jó,hogy szeretem csinálni!
Szegény Levusom meg reggel 7-óta az anyósnál majd a Balázs meg érte 5-után/ő is melózik/!Ilyenkor úgy sajnálom! :( :( :( :(

amica!Na ezen a képen már rád is kezd hasonlítani ez a kis manócska! :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter!Szegény vince! :( :( :(
Adsz neki valami vitamint?HA nem eszik továbbra sem akkor szerintem vidd el!

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Megprobalok a sok kerdesre valaszolni.

Nercsi!

Fiunevek közül nekem pl. nagyon tetszik: David, Lucas, Mark
De most ugy nez ki, hogy talaltunk egy lanynevet is. Lisa! :)
Meg nem tudom, hogy biztosan ez marad -e, de tetszik mind a kettönknek.

Zilia!

Lara hajat mar talan 5-ször is levagtuk, olyan gyorsan nö neki.
A karacsonyfatol el volt büvölve, nagyon tetszett neki. Igazabol, hogy anyu jön nem lesz meglepi , mert mindig mondom neki, hogy hetfön jön az Oma. Es majd 23-an megy egyebkent vissza.
Meg dolgozom es azt tervezem, hogy majus 6-ig maradok is. Itt elvileg az utolso 6 hetben nem kell menni dolgozni, persze ha elötte valami gond van hat betegallomanyba megyek. De remelem addig birom azert.
Szobatisztasag ügyben nem valtozott semmi. Föleg ejjel mondja, hogy pisilnie kell. Du. most megint elkezdett aludni, de persze csak a mi agyunkba es kicsit nekem is le kell vele feküdnöm. Ha melozom pedig fenn van estig. Nem tetszik, de sajnos ez van.
Oviba mar 2,5 evesen be lehet adni a gyerekeket, de az atlag csak 3 evesen megy elöször. En sem akarom hamarabb.

Dzsezmin!

Pihenni kicsit tudok ha Laraval lefekszem du. De eddig meg mind az egyszer csörgött ez a k..... telefon, ma kihuztam. :)

Rik!

Szoval, ez az un. Narrentreffen egy 11 eves szülinapi buliba. A boszorkanyok ahol a Dieter is benn van 11 eve alakultak.
Rengeteg csoportot hivtak meg a buli, akik szombaton faklyaval vasarnap pedig rendes farsangi felvonulaskent mennek vegig az utcan. Szombat este pedig nagy bulik lesznek, egyszer van egy nagy sportcsarnok es mellette pedig kisebb nagyobb satrak. Ahol lehet bulizni.
Laraval most decemberben voltunk dokinal, ott 89 cm mertek.

Most mennem kell puszi mindenkinek:
Reni

Kép
Kép
reni76

Andi,
te jó éééééééég!!! :) Milyen édi képek vannak még a tarsolyodban?? :shock: :D :wink: Nagyon aranyosak!!
Emlékszünk ám a pocakos időszakra, páran már újrakezdték! :D Hajrá! :)

Eszter,
sztem is vidd majd vissza dokihoz. Az ő súlyukból másfél kg az nem jó. Egy felnőttnek is elég, ha betegség miatt fogy... :?

Gabó,
azért sajnálod Levit, mert anyósnál van egész nap? Azért jól elvannak, csak neked nem tetszik? Ha muszáj, akkor sajnos muszáj... :?

KépKép
viol81

Kép

Na, elkészült végre a kisszoba, egy kicsit berendeztük, hogy ne legyen olyan üres, de még van mit dolgozni rajta. Nekem nagyon tetszik, olyan modern, mintha nem is Jereván lenne. Örülök nagyon.

jutiboszi

Ez a kép most éjjel készült, vakuval, talán holnap a napfényben szebbek lesznek a színek, most elég sötétnek tűnik.

jutiboszi

sziasztok,

köszönöm az aggódást! Elkezdtem vitacolan-t adni neki és végre eszik. nem úgy, mint régen, de eszik. Úgy látszik ez a betegség angyon kiütötte...

Dzsezmin, megértem, hogy sajnálod, de ha egyszer melózni kell...

Andi,
nagyon jók a képek! Jók lehetnek együtt!

Reni,
szerintem a Lisa nagyon szép név!

KépKép
KépKép
esztermami

szia Juti,

klassz a szoba! A képen nekem is egy kicsit sötétnek tűnik, de ha még figurákat is teszel rá, megelevenedik!

KépKép
KépKép
esztermami

Szia Esztermami. Ja, holnap megpróbálom napfénynél fényképezni, talán úgy nem olyan sötét. De nekem nagyon tetszik így is. Már tervezem, hogy hova kerüljenek a figurák. Csak le ne jöjjenek, nehogy annyira megelevenedjenek! :lol: :lol: :lol:

jutiboszi

Sziasztok!

Köszi a biztatás, de szerencsére csak az egy napom sikeredett olyan lehangolóra, azóta :D :D :D biztos a hormonok.....

Esztermami!

Örülök, hogy Vince jobban van, és eszik! Hiányoztok!!!

Juti!

Tetszik a szoba! :) Képek milyenek lesznek, te csinálod, vagy vetted???
Hogy vagy? Mikor mész dokihoz? Én szerdán...

Amica!

Szuperek a képek! :D mindig kedvet kapok háromra ha látlak benneteket! :)
Hogy vagytok?

Anikó!

Ha olvasol, jó pihit anyukádnál!

Reni!

Nekem nagyon tetszik a Lisa név, nálunk is szó volt róla, de hát egyenlőre most nem lett aktuális...mi még nem döntöttünk mi lesz a kis(nagy :lol: ) kukis neve! :)
Nálam most az Áron a nyerő, de Jocó nem így látja, sajnos :lol:

Szép napot!

katus78

Sziasztok!!

Juti,
hűű, jó lesz a szoba!!! :) Kíváncsi vok a következő képre is!! :) na meg a figurákra, ha meglesznek! :)

Eszter,
én is vitacolant adok Dorkának. Te adtál már máskor is Vincének? És annyira észrevehető a változás? Nálunk eddig nem annyira... :?

Katus,
na látod!! :) Innen meg már csak a szép napok jönnek!!! :) Jocó szabin van még? Vagy már anyudék vannak itt?

Cajok, ezt nézzétek. Megáll ettől a nőtől az eszem... :D
(a félreértések elkerülése végett, Dorka nem mérges az első képen, ezeket a pofikat kérésre csinálja... :D, úgy mint: "nézz mérgesen" "nézz huncutul")
Kép
Kép

KépKép
viol81

Katus,
Jocó mondott más nevet? Vagy csak épp az Áron nem annyira jó?

KépKép
viol81

Viol!

Tündéri a kiscsaj!!!

Majd festek képeket a falra, csak kell hozzá vennem fehér diszperzitet. Micimackó lesz a falon is.

Katus!

Én is szerdán megyek, reggel vérvételre, aztán nst-re. Te este mész a magánrendelőbe?

jutiboszi

Viol!

Imádom Dorkát! :D Gyönyörűűűűűűűűűű!

Jocó már múlt hét óta dolgozik :( anyukámék vannak itt :) !
Név ügyileg nem nyilatkozik, nem tud mondani egyet sem, csak az én "neveimet" szólja le :lol: :lol: :lol:

Juti!

Mikor festesz? Már nagyon kíváncsi vagyok, de azért vigyázz nagyon magadra!
Én magán rendelésre megyek...hogyhogy már mész nst-re??? :shock:

katus78

Juti,
tényleg, miért kell nst-re menned?
És a diszperzit? Az is kell a minták festéséhez?

Katus,
:lol: hát én is imádom. Ja és mostanában úúúgy osztogatja a puszikat, hogy ihajj!! Csak mondanom kell és már jön is és tök nagyot ad! :)
És Máté nevét közösen sikerült kitalálni? :wink: Vagy arra csak rábólintott? :)
Anyudék meddig tudnak maradni?

KépKép
viol81

Viol!

Ugye milyen szupi a puszi, simi, ölelés? Máté is szerencsére ilyen kis bujos, simizős, ölelős :D ...igaz ütni is tud :? :?
Hát Máténál közösen választottunk nevet..

Anyukámék, tudnak addig maradni amíg csak kell, szerencsére...

Mikor mész melózni? Beszéltél már a főnökkel? Sulinak mikor van vége?

Többiek?????

katus78

Most mértem a vérnyomásom, tisztára szédelegtem....88/57 :shock: :shock:

Jó éjt!

katus78

Sziasztok !

Katus, örülök, hogy csak egy napig voltál depis légy is csak vidám és pihen aztán megírd ám mit mondott a doki.Kihez is jársz?Hát a vérnyomásod nem semmi nekem is alacsony, de ez .El is hiszem, hogy szédelegsz.

Viol, nem semmi ez a csaj, hogy olyan arcot vág amilyen mondasz neki és még le is fényképezheted ! Alexandrát meg alig lehet fényképezni,nem engedi magát.

Rik, készülsz már nagyon dolgozni?

Csajok megint kérdésem lenne tud valamelyiktek segíteni mit adhatnék Alexandrának körömtöredezésre?

Zília

Kép
kertész ákosné

Cső csajok!

A héten, vagy a jövő héten festek mintát, először a mosással, takarítással akarok kész lenni, az fontosabb.

Holnap kezdem a 36. hetet a terhességben, és most terhesgondozáson a Karazmához mentem, mert lekéstem a Bikkes rendelését, és beírt szerdára nst-re a Karazma. Én is csodálkoztam, de végül is nem bánom, mert a 37. héten úgyis menni kell, most egy héttel előbb megyek. Ártani nem fog.

A fehér diszperzit azért kell, mert én eredeti falfesték-színezővel festek a falra, ami festék is egyben. De ebből nincs fehér, ezért kell szerezni fehéret, diszperziós fehér festéket. Azért festek ezekkel, mert ha megunjuk a mintát, sima falfestékkel le lehet festeni, nem kell lekaparni a falról, vagy ilyesmi. Ha akrillal vagy valami hobbifestékkel csinálnám, megvan a veszélye, hogy olajos, vagy zsíros a festék, és arra nem lehet újra festeni sima falfestékkel, mert ledobja. Szóval ez praktikusabb, és olcsóbb is. Ugyanolyan, mint a tempera, lehet higítani, olyanra, hogy könnyen lehessen festeni vele. Meg lehet keverni is a színeket, és nem kell belőle sok, elég csak az alapszíneket megvenni. Ha kész leszek, felteszem nektek is, hátha valaki megkívánja, és annak szívesen pingálok valamit a falára. De csak ha Milán pár hónapos lesz, addig babázás ezerrel!!!

jutiboszi

Katus,
hűű, gondolom, hogy Máté is ilyen!! :) A fiúk meg pláne anyásak, nem? :) Én külön szoktam kérni jóreggeltpuszit is... Van, hogy reggel átmegyek hozzá, míg alszik, ott vagyok a régi matracon a földön, amikor felébred, lemászik mellém takaróval, párnával, puszi, és még punnyadunk kicsit...:D De ő is tud csapkodni, ajajj... Vagy hozzámvágja a takaróját... :roll: :evil: :D
És anyukád, apukád van itt?
Vérnyomid általában is alacsony, vagy csak most volt illllen? :shock:

Elvileg akkor kezdek, amikor Dorka betölti a kettőt, ez április vége. A pontos időpontot meg úgy gondoltam úgy február elején-közepén beszélem meg a főnökkel. A suli meg asszem márciusig tart. Ha minden igaz, de nem tudom pontosan.

Zília,
áá, Dorka sem mindig hagyja ám magát fényképezni, csodáltam is! Már amikor állítgattam be a gépet - még feléje sem fordítottam - egy pillanatra ránéztem, amúgy hozzám képest oldalt ült, de a feje teljesen felém fordult és teli szájjal vigyorgott... :D Már tudta mi lesz és mosolygott. Nem is értem mi lelte... :)
Köröm-ügyben én nem tudok segíteni, nekünk még nem volt ilyen problémánk... Talán valamelyik vitamin jó erre, vagy az élesztő...?? Most lehet hogy oltári nagy baromságot mondtam. Jahh, az arcra jó, nem? :lol: Hehehehe, jól van, Viol... :lol:

KépKép
viol81

Zília,
sajnos én sem tudom a körmös tutit :(

Reni,
a Liza szép név szerintem is :wink:

Katus,
nálunk is nehézkes volt a névválasztás, nekem voltak ötleteim és erre ellenszavazatok :lol: :lol: :lol: :lol:
A fürdőszobás sarokbaszorítás vált be, mert másképp utol sem értem :lol:

Viol, nem semmi a kiscsaj :lol: :lol: :lol:
Azok a szőke göndör fürtök meg... :oops: :P

Eszter,
még Ágnes sem az igazi, alig eszik valamit :(
A vitacolant én is bevetem hátha nálunk is bejön :wink:

Juti,
a falon jól mutatna néhány munkagép vagy autó vagy vonat, targonca, tűzoltó... nem???????????? Fiús anyukák????????????
Micimackót és "édes kis tásait" lehet, hogy hamar átkell majd festened :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Már mindenki fürdött?????????? :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Katus!
Huhh, az tényleg alacsony. :shock: Egyébként általában mennyi? Van valami hatásos módszered ilyenkor?

Viol!
Dorka nem semmi... :lol: és ezek a szemek :lol:

Amica!
Micsoda kis csapatod van! :wink: :lol: A képről eszembe jutott, hogy a bátyáimmal én is mennyit viháncoltam. :lol: (Mondjuk egy csomószor veszekedtünk is, amiután ugye mindig én bőgtem. :shock: :lol: De annyira szép emlékként marad meg minden pillanat. :)
Hogy vagytok?

Csajok!
Túl vagyunk egy gyertyázáson. :shock: Hááááát, Zoli közölte velem, hogy ha minden kormos lesz, akkor én fogok kifesteni. :lol: Persze nem lett az, de az elején kicsit ijesztő volt a láng, meg a füst. :shock: Aztán meg tényleg furi érzés az egész. Na mindegy, következő alkalommal már rutinosabbak leszünk. :lol:
Kicsit megint belevetettem magam a termgyógyászatba.
Jövő héten meg megyek vissza a gasztrodokihoz. Gondoltam hátha gyorsabban megy a javulás, ha gyógyszerezek is, meg természetgyógyászolok is. :shock: :oops:

Jó éjt nektek!

Gyöngyi

Kép
wirág&

Gyöngyi

pont ma gondoltam Rád.VAgyis inkább láttam egy csajt babakocsival a Lacker utcában.Lehettél Te???
Akkor gyertyázás megvolt ma.Volt benne sárga cucc???
Tényleg nagy lánggal ég! :lol:
A gastros doki adott valamit???
(az én gyomrom is fura két napja,ugy néha fájdogál,és kemény... :? :shock: )

Viol

tündéri kiscsaj!!
Meddig ér a haja?
A Petrus szegénykém meg nézi Réka régi fényképeit,és mivel tiszta egyformák ezért azt mondja ez Ő.Pedig dehogy,még fényképezőnk sincs. :?
Pótolnunk kell a mulasztást!!Igazi képek kellenek amit nézegethet!

Zília

hol töredezik a körme?HA lábujjon,akkor a tanácsot én is elfogadom,mert rettenet ahogy keresztbe törik neki.Hogy mit lehetne tenni??? :shock:
Ja visszaszámolok már... :evil: Már hivogatnak a melóból!

Katus

az tényleg alacsony.Ittál eleget????
BAba melyik szobában lesz, gondolkoztatok már?

Juti

Én is 35 hetesen mentem először NST-re,csodálkoztam is.Ők már nem annyira! :wink:
Pocakodról fotót nem mutatsz nekünk??? :P

Hajusról,és Csilláról tudtok???
A két dolgozó nő igen eltünt,hiányoznak!!
Vendég

Kép

Kérésetek számomra parancs!
Ez a kép anyuéknál készült karácsonykor! Kicsit szűk a felsőm, azért tűnök ilyen nagynak. Meg hát nagy is vagyok! A 18 kg plusz azért látszik már! A Csabim is hízott, de rajta semmi nem látszik. Férfi!

jutiboszi

Amica!

Én is gondoltam már arra, hogy valami sokkal fiúsabbat festenék, de az nekem nem tetszene. Amíg baba, addig marad a Micimaci, pár év múlva meg majd együtt eldöntjük, hogy szeretne-e mást, majd választhat valami más mintát. Igazából az én álmom ez a Micimackó birodalom, talán azért is, mert nekem nem volt saját gyerekszobám. És most az én vágyaimnak teszek eleget, ha felnő a feladathoz, akkor olyan lesz, amilyet a kisfiam szeretne. De azért simán elképzelhető a Te ötleted is, egy másik fiúszobában! :)

jutiboszi

Rik!
Igen, lehet hogy mi voltunk. De én nem vettelek észre bennetek.
Írtam privit. :wink: :)

Juti!
Mennyit nőtt a pocakod, mióta nem mutattad nekünk. :) És, Milán, sokat kopogtat odabenn?

Na, indulok húnyni, mert kicsit megint el szaladt velem a ló. :lol:

Sziasztok, Gyöngyi

Kép
wirág&

Sziasztok!

Juti!

Nem olyan nagyon jo a kep minösege, de azt hiszem ismerem a ferjedet. Kerdezd csak meg, hogy nem ismeri a Dolgos A. exfeleseget? Szep nagy mar a pocakod! :)

Viol!

Te, ez valami döbbenet, hogy Dorka milyen arcokat bir vagni. Nagyon gyönyörü. Ha Laranak mondom, hogy mutasd meg hogy mosolyogsz a kepeken mar mutatja is. Fejet picit hatra hajta szemevel hunyorit es mutatja a teljes fogsorat! :)

Mindenkinek szep napot.

Kép
Kép
reni76

Juti,
a mi szobánkba jöhetne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , de mivel kicsi és egyenlőre hárman vannak benne, meg most lesznek a garanciális repedés javítások így nem is állok neki festeni. (na meg kissé időhiányban szenvedek, éjjel nem lehet megcsinálni miközben alszanak...)
Most úgyis jelmezeket kell hamarosan varrnom, Márton tűzoltó lesz Janka pedig királylány :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Wirág!

Ja, szépen növögetünk, ő belül, én kívül. Tegnap éppenséggel csendesebb napja volt, már nem tud annyit mocorogni, mert kisebb a hely, meg front lehetett, mert olyankor többet alszik. Remélem megtartja jó szokását akkor is, ha kibújik, mert a barátnőm kisfia tegnap olyan nyűgös volt a front miatt, hogy egész nap üvöltött, és alig akart enni. Aztán este már nagyon éhes és fáradt lehetett a babuci, mert mindkét cicit kiitta, és bumm, elaludt. Szegény kisbogárkám.

Szia Reni!

De tuti, hogy ismered, mert a Dolgos A.-t én is ismerem!!! Nem vagyunk azok az összejárós haverok, de néha találkoztunk már, szóval tudom, kiről van szó! :lol: Látod, kicsi a világ!!!

Neked növöget már a pocid? Én nem emlékszem, mikor kezdett el látszani. Bár szerintem elég korán, mert a rosszullétektől állandóan fel volt puffadva a hasam, pedig akkor még nagyon picike volt a babuka.
Hogy bírod a terhességet? Remélem minden okés!!!

jutiboszi

Juti!

A ferjedet meg anno a Freestyle-os idökböl ismerem. :) Milyen reg is volt... :lol:
A pocakom mar nekem is növekszik, de azert meg hordom a "normalis" nadragjaimat. Pontosabban azt az egyet amibe beleferek. :) A terhesseggel minden ok, este azert jo faradt vagyok, de különben pörgök meg. :lol: :lol:
Az elöbb nem irtam jo lesz nagyon a szoba!
Majd ha kesz vagy, tegyel am fel kepet!

Kép
Kép
reni76

Reni!

Én is jártam még anno a Free.be, de én már csak az Ágfalvi útra, ahova átköltözött. Azóta mi a K. Balázsékkal meg a L. Gáborékkal tartjuk a kapcsolatot, elég rendszeresen. Velük kb. havonta egyszer összejövünk, de már nem diszkózunk, mindig valakinél házibulizunk.

Az jó, ha pörögsz, én rengeteget aludtam abban az időben, és ha nem aludtam akkor émelyegtem vagy hánytam. Nagyon rosszul viseltem az elején. De most már teljesen jól vagyok, egész nap pörgök, sőt, tegnap éjjel 5ig takarítottam meg mostam a babaszobában!

jutiboszi

Juti

nem vagy semmi!!!!Éjjeli bagoly! :shock:
Ezeken a képeken ahol nagy pocis vagy,szép a szoba szine,tetszik!!!A pocid meg nagyon jól áll Neked!!!

GYöngyi

visszairtam,csak azt felejtettem le,hogy én buszon voltam! :wink:

Amica

ilyen ügyi vagy,hogy egyedül varrod a jelmezeket?Varrónő is vagy?
VAn szabásmintád?

Reni

nekem is későn kezdett nőni a pocim.A nadrágjaimat sokáig tudtam hordani,ugy hogy gumit tettem a gombra! :wink:
Birod a melót??
Vendég

Juti,
a K.Balázs, az a Kó....ki Balázs?
Hűű, jó nagy a pocid!! :shock: :P
Különben meg minden kismama fotogén!! :D
[quote]t írta:egnap éjjel 5ig takarítottam meg mostam a babaszobában!

az már hajnal!!! :shock: :P azért akkora kupi bizti nincs ott!! :wink:

KépKép
viol81

Virág!

Ja, nem is kupi volt, csak 68-as méretig kimostam a babaruhákat, meg lemostam az ágyat, a szekrényt, volt meló bőven. Meg el is tudok szöszölni rendesen!!!

Egyébként igen, az a Balázs! Ő is Jereván gyereke, onnan ismerheted!

jutiboszi

Juti,
nem baj! :D Különben meg anno még tesóm is benne volt a haveri körben, én meg mint az általános iskolás kishugi, mindig azt vártam, mikor visz el magával meg a haverjaival... Nekem tök nagy ünnep volt pl. egy-egy Beni-Ben billiárd... :lol: Jah, és természetesen titkon tetszett ám a Balázs!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Na, megnősült ő is? :D Az jóóó! :) Mondjuk bennem csak a tinikori feje él, azóta nem is láttam, talán 12-14 éve... Tényleg általános isis voltam... :roll: :D Az mondjuk az a korszak, amikor színészekbe is szerelmes voltam! :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Ja, annak idején én is Leonardo Dicapriót tartottam a világ legszebb pasijának. Ma már nem tudom, mit láttam benne szépnek!

jutiboszi

Sziasztok !

Rik, ha tudok valami tutit körömtöredezésre szólok.Eddig csak a lábán töredezett és vált ketté a körme és már elég régóta mutattam is a dokinéninek azt mondta nem kell negyon vele foglalkozni vágás után reszeljem meg neki egy kicsit amit lehetetlenség örülök ha engedi levágni a körmét és nem rug kapál folyamatosan.A baj, hogy most már a kezén is kezd kettéválni és töredezni.Majd kérek a védőnénitől tanácsot ugyis aktuális egy mérés.Petra várja már az ovit?

Jutiboszi, a teljesen kész szobáról is tegyél ám fel képet.A pocid meg nagyon formás.Panelba vagy fertődi építésübe laktok? 3 szobátok van?Látom kis MIlánnak már bordásfala is van.Nem vagy semmi hajnali 5-ig takarítani.Férjed mit szólt hozzá?Mondott valamit neked a doki, hogy mekkora lesz kb. Milán?Kihez is jársz?Ja és irigylem a papádtól örökölt tehetségedet.Ide most képzelj egy nagyon nevetős kis sárga gömböcskét.

Reni, a te növekvő pocidat is szívesen megnéznénk.Anyukád unokázik ezerrel?Örült neki Lara? Mit fog kapni szülinapjára?A Lisa név nekem is tetszik.

Képzeljétek az utobbi héten többször előfordult, hogy én kicsi lányom játszott egyedül.Olyan jó volt.

Katus , mi van veled ? Mi volt a dokinál?

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília

Várja nagyon!!Minden reggel megkérdezi,hogy :Akkor ma megyünk oviba??(nem óvoda!!Szigorúan ovi!!)
Már veszegetem neki a cuccokat,pizsi,fogmosócucc ilyenek..
Te eddig nem játszott egyedül a lánykád?? :shock:
Furi nekem,mert mindketten,szuperul el voltak,vannak egyedül is.Réka anno szőrmés állatokkal játszott,órákat.Petra na nem órákat,de sokat babázik egyedül...
A töredezést én is megkérdem,jövő szerdán megyünk 3 éves vizsgálatra!!

Viol
arról a K.B-ről van szó aki az Ép...k utján lakott???
Vendég

Sziasztok!

Zilia!

Persze Lara nagyon örült anyunak. Most is epp együtt setalnak valahol. Lara kap tölünk egy biciklit, anyuektol egy orvosos taskat, a többit meg en sem tudom. Ja a masik omatol mar kapott egy elöszülinapi böröndöt. :) azota azt huzogatja, meg pakolja bele a cuccait.
Kep egyenlöre meg nincs a pocirol, ha lesz majd felrakom.

Kép
Kép
reni76

Reni, gondolom anyukád nagyon élvezi az unokázást hisz oylan ritkán látja.Milyen biciglit kap?Na akkor majd ha betegek lesztek háznál lesz a kis doki.Nálunk is Alexandra mindenkit gíógyít meg persze őt is kell.Valahol Alexandra is látott egy neki való húzható kis böröndöt majdnem kihuzta a boltból annyira tetszett neki, de aztán otthagyta.Hozzám jön Alexandra anyu adjál táskát, mert pakolnom kell,persze utánna meg nem találja a cuccait,mert nem tudja melyik táskába van és épp hol rakta le.

Rik, nem Alexandra nem játszott el magába már panaszkodtam is nektek emiatt, hanem egész nap vagy engem vagy az apját nyúzta játszunk vele.Karácsonyra kapott egy csomó játékot nem mintha elötte nem lett volna neki , de monduk ha nem hajlandó kicsit egyedül játszani akkor kidobjuk a kukába, hát ez nem nagyon tetszik neki.Azt nem tudom ennek a hatására vagy mert most érik meg rá vagy jön rá, hogy egyedül is lehet játszani de kezd elleni egyedül is.Remélem így is marad sőt egyre jobban ellesz majd egymagába.Persze ezzel nem az akarom mondani, hogy nem akarunk vele játszani, de sokszor nem lehetett tőle semmit sem csinálni .

Zília

Kép
kertész ákosné

Rik,
mosolyogtam egy jót, hogy pizsit veszel az oviba :lol:
Éjjelre is beadod? :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Olyan jóóó anyunál!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyokat beszélgetünk, Kincsővel csavargunk, játszunk. Teljesen átrendezte a lakást :shock: , mindenhol csipeszek...

Juti-csodaszép lett a Milán szobája!!!

A körmös dolgot én is figyelem, mit mondanak nektek, mert Kincsőé is töredezik a lábán...

Puszi mindenkinek, majd még benézek!

Anikó

Kép[/url]
quito

Alíz!

Nagyon Boldog Szülinapot!

Kép

katus78

Szia Anikó!! :lol:

Zília

el tudom képzelni milyen lehet ha rajtad lóg egész nap.Azért persze hogy kell külön játszás is.Ugy függetlenedik :roll:

Amica

nálatok nem kell??? :shock:

Alizkának Boldog szülinapot!!!! Kép
Vendég

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT ALÍZ!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: