Sziasztok
Vali:)
Hogy miért hozzánk ránk a frászt, azt nem tudom, de lassan kezdem megérteni az ő álláspontjukat.
Később részletezem
Megnyugvásunk kicsit elnapolva, de már látom az alagút végét
Azt hiszem legközelebb elkapom Tibit és egy kicsit elbeszélgetek vele
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jó persze tudom, hogy nem könnyű a gyereknevelés és sokan vannak úgy, hogy azért vállalnak csak egy gyereket, hogy neki mindent meg tudjanak adni, de a gyerekek a legtöbb amit adhatsz az a szeretet és a testvér! Oké, nálatok van tesó, de akkor is
Angi
Remélem én is, hogy ez csak egy átmeneti "nemalvás" Lidinél
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Túl kicsi még az egész napos ébrenléthez
Lidke
Boldog névnapot Kevének!
Az ultrahangos istennek képzeli magát! Gyakorlatilag nem is foglalkozott azzal, hogy a gyerekkel minden rendben az nem számit, csak az hogy mi volt a másik kettővel...
Genetikai konzultációra az I. női klinikára mentünk.
A nevek nagyon szépek és különlegesek
Az egyik ismerősöm, akinek első fia Kende a második gyerkőc pedig Regő. Szerintem ezek is nagyon szép nevek
Lánynévvel most még meg vagyok lőve. Úgy látszik mindig olyan nemű nevet nehéz választani, amilyet az ember épp vár
Bár mondtam, hogy mindenki mondhat nevet, aztán szavazásra bocsátom, de a végén én döntök
Tünde
Hát remélem is hogy végre néhány hét múlva megnyugodhatunk
Drukk a vizsgákhoz
Ügyi leszel
Ha eladsz mindent mi lesz a négyeskével?
Mamacka
Klasszak az új rucik
Nem semmi, hogy a Tesco-ban mennyire nem figyelnek oda néha a dolgokra...
A pocid is már szépen gömbölyödik
A 30 ezres nyeremény, ha az Istenhegyi klinikára szól, akkor az a kombinált-tesz. Ez egy gén-marker kockázatelemzés az anyai vérből és egy részletes uh. Mi ezt megcsináltattuk, hogy tudjuk hányadán állunk, de a mai doki azt mondta, hogy ez csak 80%-os biztonságot ad, ami azért nem annyira jó.
Gratula a pisiléshez
Györgyi
Csak így tovább
Majd csak sikerül a kisasszonyt leszoktatni az éjszakai kaszinózásról
Cory
Engem valósággal sokkolt mikor Annamari sulis lett. Szeptember elsején nem Annamari, hanem én sírtam az iskola előtt
Olyan furcsa, hogy milyen hamar elröpül az idő... Most születtek, aztán hipp-hopp azon kapjuk magunkat, hogy leérettségiztek és az esküvőjén itatjuk az egereket
Ildi
Sajnálom a fogadat
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Már évek óta halogatok egy fogműtétet, mindig jó indokot találok rá
Hol pocakos vagyok, hol meg szoptatok
A doki legalább normális?
Karácsony előtt én is nézegettem a meleglevegős körkeféket, de nem mertem belevágni. Neked milyen van?
Kicsit bővebb élménybeszámoló:
Délelőtt a doki tényleg nagyon rendes volt. Szerintem ott hagytam volna az egészet, ha nem így lett volna.
Reggel 8-ra mentünk a dokihoz, de mire végre átjutottunk az ajtónálló asszisztensen, addigra azt hittem megőszülök
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Nem tudom szebben megfogalmazni, mit hogy bunkó, unott, nem akarok dolgozni hölgy "segítette" volna a genetikus munkáját. A folyosón elkaptam a dokit, aki mondta, hogy adjam be a lapomat és jön. Na persze ezt a kedves hölgy elég sokára tette meg...
Az agyam akkor borult el mikor a dokival együtt egy óra múlva belépve az ajtón szembesültem azzal, hogy a nő semmit nem csinált a lapommal
Az orvos kérte, hogy csinálja meg a kartonomat mire végzünk a megbeszéléssel, de ezt se tette meg. Ekkor újra megkérte, majd jó negyed óra várakozás után hajlandó volt megírni a lapomat. Arrogánsan kérdezett meg mindent, amire szüksége volt. És még ezek az emberek panaszkodnak, és nem értik miért rúgják ki őket! ÁÁÁÁÁ
Ja és még csak egy apróság. Hétfőn sehogy sem tudtuk felhívi a kórházat időpont miatt. Ma rájöttem miért, a telefon egy pillanatig sem volt a helyén, végig mellé volt téve
Elhiszem, hogy fáradtak és túlterheltek, de mi kismamák tele aggodalommal és kétellyel állunk egy nem veszélytelen beavatkozás előtt és emberszámba sem vesz. Egyszerűen rosszul esett
Még a szúrás előtt a "kedves" asszisztens a kezembe nyomta a kartonomat és közölte, hogy egy hónap múlva van eredmény. Előtte a dokival pont erről beszéltünk, hogy nekünk nincs egy hónapunk, max szűkös 3 hetünk. Szóval mondtam a nőnek, hogy az nem jó erre háromszor közölte, hogy akkor is csak akkor van eredmény. Már a sírás határán voltam és mondtam, hogy akkor nem csináltatom meg, mert semmi értelme... A doki ezt hallotta és mondta, hogy jöjjek és utána megbeszélünk egy másik időpontot. Szerintem látta rajtam az összeomlás jeleit.
A beavatkozás maga nem volt annyira rossz, bár azért arra nem számítottam, hogy nem kapok semmilyen fájdalom csillapítást
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Petinél két éve kaptam egy kis szurit, hogy ne érezzek semmit, de most nem.
Én marha végignéztem az egészet. Hát komolyan el sem tudtam képzelni, hogy milyen a magzatvíz színe, most már legalább ezt is tudom
Utána a dokival megbeszéltünk, hogy mikor telefonáljak a lelet miatt.
Kint még le kellett ülnöm egy kicsit, de úgy remegtem mint a nyárfalevél. Azt hiszem rajtam akkor jött ki a feszültség
Mire a kocsiig elsétáltunk, már keményedett a pocakom, de bízom benne, hogy minden rendben lesz
Azóta pihenek és nem emelek semmit. Annamari még az olvasókönyvét sem merte odaadni, nehogy megemeljem magam
Annyira aranyos
Segítségem van. Ma anyu volt itt egész nap, holnap meg a keresztanyám lesz velünk.
Amúgy pocaklakó jól érzi magát, rúgkapál, mocorog, úgy tűnik nem viselte meg annyira az amnió.
Hű most nézve kicsit hosszú lett, bocsi érte
Szép álmokat!
20+5