Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok :)
Most egy gyors heyzet jelentés.
Túl vagyunk az amniocentézisen. A genetikus nagyon normális volt és minden kérdésünkre készséggel válaszolt. De a végeredményen nem változtatott, javasolta az amniót.
Kegyetlenül féltem tőle, de túléltem :)
Most a következő 48 órában vetélési kockázat miatt szigorú ágynyugalom és utána 2 hét pihi, nem emelhetek. Szegény Peti :(
Az eredményre kb 3 hetet várni kell, de igyekeznek a szűkös határidő miatt.

Most csak ennyi, indulunk haza és pihi :)
Este jelentkezem kicsit bővebben is.

Puszi és köszi a drukkokat.

20+5

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

sziasztok

Annácska: továbbra is megy a drukk, szerintem nem lesz semmi gond. Pihengess

Vok: Láttam :) Nagyon egyszerre írtunk, csak én lassabban küldtem el :) . köszi a szernek a nevét. Próbálkozok a beszerzéssel. Szóval a te csajszid is ilyen éberke lett, pedig mindig irigykedtem, hogy Hanna milyen nyugis :)

Ildi: Ezt még olvasni is fáj. Szegénykém, remélem gyorsan helyre jösz. Nekem tavaly március óta van kiszedve a tömés az egyik rágóból, meg a gyökeret is kinyírták, bár ebbe nem vagyok biztos, mert azóta is fáj, csak nem merek visszamenni, mert megfenyegetett a doki, hogy ki kéne húzni. Szóval Te nagyon bátor vagy én meg egy gyáva nyuszi :)

Cory: Most esett le, már ISKOLA :shock: . Megy az idő.... mi is megyünk idén beiratkozni az oviba, hogy jövőre felvegyék :idea:

Kép

Kép
pgyöngyi

Lidke: Hármaska probléma kicsit bonyi :( Apa fő ellenérvnek a pénzt hozza fel, de vannak más okok is. Leírni hosszú lenne, de egyszer szóban kitárgyaljuk, ok? :wink: :D
Az érvek kontra anyai ösztönnel kapcsolatban igazad van, de ezzel egy férfi sztem nem tud mit kezdeni :?

Tünde: Ugye 5-öst kaptál ma is? :wink: :lol: :lol:

Mamacka: Snoopy-s gatyó tök jó (nekem is van, szeretem :) ), a pocid is alakul. Továbbra is tartom, hogy ruhában sokkal, de sokkal nagyobbnak látszik :shock:

Eszter: Jó, hoyg kicsit azért sikerült megbeszélnetek a témát, mégha apa nem is érti a lényeget. Az mindenképpen pozitívum, hogy jó irányba változott :)

Ildi: Na nem erre a hírre számítottam :? Jövő keddre nem cserélnék veled :( De majd küldök sok ++++++ , hogy minél jobban elviselhető legyen. De szerintem a neheze majd csak utána jön :( Na nem akarlak ijesztgetni :oops:

Hajvasalóval kapcsolatban nem írtad, hogy miért nem vált be neked!

Gyöngyi: Szóval ti is iylen nehezen alszotok el :( Nálunk is a 40 perc a minimum. De ez most még csak pár napja megy. Remélem nem is tart sokáig!

Annácska: Az jó, hoyg túl vagytok az amnion! Biztos nem lesz semmi gáz. Ha van, akkor állítólag hamarabb telefonálnak.
Én pont fordítva éltem meg, nem féltem tőle egyáltalán (talán tudat alatt mégis :? ), és nekem nagyon fájt :( Aztán a kocsiban úgy bőgtem, mint egy állat. Sztem akkor jött ki rajtam az ideg :?
Várom az esti beszámolót!
Pihengess sokat, ebben a 2 napban tényleg szigorúan feküdj, amennyit csak lehet! Ugye van segítséged addig?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: Ti is szenvedtek Alízzal? Úgy látszik ez egy ilyen korszak :) Nálunk a max. altatási idő másfél óra volt. Simiznem kell a hátát és ha abbahagyom, emelgeti a fenekét, meg nyög hozzá. Már most zsarol :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Jujj Ildi nem irigyellek... nekem is azt műtötték, de én nem emlékszem, hogy annyira ocsmány lett volna utánna a képem... igaz ez már 12 éve volt... :roll:

Engem a Mária utcában műtött egy nagyon aranyos nőci... műtét közben készült jó néhánysztárfotó mert állítólag annyira randa volt... :( :)

Annácska
Remélem nem lesz semmi baj... pihenj sokat... gép elé sem ülhetsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meg ne lássunk itt a pihi időszak végéig!

Nektek is elmesélem...

Képzeljétek voltunk Tescoban, vettem két tetrát sajnos a nagy méretből nem volt.

ÉÉÉSSS Lehet kapni Y záródásu rugit!!!
eddig csak turiban láttam pedig ez szerintem a legpraktikusabb ruhadarab...
12000 Ftot fizettünk a kajával együtt mindenrt... egy kicsit sokaltam, ezért otthon átnéztem és kiderült, hogy a nőci nem húzta le a baba holmikat... csak levette a csipogót róla. Háromból egyet húzott csak le... így ötezerrel kevesebbet fizettünk nem többet. Remélem ebből neki nem lesz gondja... de már nem visszük vissza reklamálni... :)
A sok kis vacak 250 Ft-os tétel tette ki a végső összeget... döbbenet mennyire nem ér semmit a pénzünk...

Az Andor holmik:

Ezeket ingyen kaptuk :oops:
Kép
Kép

A három utolsó, zöld, csíkos és a kék van összecsomagolva, ebből egyedül a kék bebújós.
Kép

Egyedül ezért fizettünk :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

És a végén két kép a kedvenceimről! :)
Kép Kép

Áronom két napja hihetetlen nyűgös... nemtudom mi lehet vele, éjjel leesett mellőlem az ágyról is... egyész éjjel hánykolódik,. dobálja magát sír... hajnali háromkor apja levitte kakaózni hátha éhes... sokat nem javított a helyzeten.

Cory
Még nem hívtam fel őket előbb be akarom váltani... de szerintem biztos belefér mert ez genetikai vizsgálat vérből (Annának most jól jött volna egy ilyen nyeremény) de a rendelőben van 4D is... engem ez a genetikai dolog nem érdekel... 30000 Ft a nyeremény... abba csak belefér egy kis babakukucska... :) gépük lehetőség végülis van.

Vanilka
Eegen ruhában sokkal nagyobb darabnak látszok...

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Áronom bilibe pisilt!!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka: nagyon tutik a rucik :) És állva pisilt mint a nagyok? :wink: :lol:
Szupik a képek, mint mindig :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Vali:)
Hogy miért hozzánk ránk a frászt, azt nem tudom, de lassan kezdem megérteni az ő álláspontjukat.
Később részletezem :)
Megnyugvásunk kicsit elnapolva, de már látom az alagút végét :)
Azt hiszem legközelebb elkapom Tibit és egy kicsit elbeszélgetek vele :D Jó persze tudom, hogy nem könnyű a gyereknevelés és sokan vannak úgy, hogy azért vállalnak csak egy gyereket, hogy neki mindent meg tudjanak adni, de a gyerekek a legtöbb amit adhatsz az a szeretet és a testvér! Oké, nálatok van tesó, de akkor is :D

Angi :)
Remélem én is, hogy ez csak egy átmeneti "nemalvás" Lidinél :) Túl kicsi még az egész napos ébrenléthez :)

Lidke :)
Boldog névnapot Kevének!
Kép

Az ultrahangos istennek képzeli magát! Gyakorlatilag nem is foglalkozott azzal, hogy a gyerekkel minden rendben az nem számit, csak az hogy mi volt a másik kettővel...
Genetikai konzultációra az I. női klinikára mentünk.
A nevek nagyon szépek és különlegesek :) Az egyik ismerősöm, akinek első fia Kende a második gyerkőc pedig Regő. Szerintem ezek is nagyon szép nevek :)
Lánynévvel most még meg vagyok lőve. Úgy látszik mindig olyan nemű nevet nehéz választani, amilyet az ember épp vár :D Bár mondtam, hogy mindenki mondhat nevet, aztán szavazásra bocsátom, de a végén én döntök :D

Tünde :)
Hát remélem is hogy végre néhány hét múlva megnyugodhatunk :)
Drukk a vizsgákhoz :) Ügyi leszel :)
Ha eladsz mindent mi lesz a négyeskével? :D

Mamacka :)
Klasszak az új rucik :) Nem semmi, hogy a Tesco-ban mennyire nem figyelnek oda néha a dolgokra...
A pocid is már szépen gömbölyödik :D
A 30 ezres nyeremény, ha az Istenhegyi klinikára szól, akkor az a kombinált-tesz. Ez egy gén-marker kockázatelemzés az anyai vérből és egy részletes uh. Mi ezt megcsináltattuk, hogy tudjuk hányadán állunk, de a mai doki azt mondta, hogy ez csak 80%-os biztonságot ad, ami azért nem annyira jó.
Gratula a pisiléshez :)

Györgyi :)
Csak így tovább :) Majd csak sikerül a kisasszonyt leszoktatni az éjszakai kaszinózásról :)

Cory :)
Engem valósággal sokkolt mikor Annamari sulis lett. Szeptember elsején nem Annamari, hanem én sírtam az iskola előtt :D Olyan furcsa, hogy milyen hamar elröpül az idő... Most születtek, aztán hipp-hopp azon kapjuk magunkat, hogy leérettségiztek és az esküvőjén itatjuk az egereket :D

Ildi :)
Sajnálom a fogadat :( Már évek óta halogatok egy fogműtétet, mindig jó indokot találok rá :) Hol pocakos vagyok, hol meg szoptatok :D A doki legalább normális?
Karácsony előtt én is nézegettem a meleglevegős körkeféket, de nem mertem belevágni. Neked milyen van?

Kicsit bővebb élménybeszámoló:
Délelőtt a doki tényleg nagyon rendes volt. Szerintem ott hagytam volna az egészet, ha nem így lett volna.
Reggel 8-ra mentünk a dokihoz, de mire végre átjutottunk az ajtónálló asszisztensen, addigra azt hittem megőszülök :x Nem tudom szebben megfogalmazni, mit hogy bunkó, unott, nem akarok dolgozni hölgy "segítette" volna a genetikus munkáját. A folyosón elkaptam a dokit, aki mondta, hogy adjam be a lapomat és jön. Na persze ezt a kedves hölgy elég sokára tette meg...
Az agyam akkor borult el mikor a dokival együtt egy óra múlva belépve az ajtón szembesültem azzal, hogy a nő semmit nem csinált a lapommal :x Az orvos kérte, hogy csinálja meg a kartonomat mire végzünk a megbeszéléssel, de ezt se tette meg. Ekkor újra megkérte, majd jó negyed óra várakozás után hajlandó volt megírni a lapomat. Arrogánsan kérdezett meg mindent, amire szüksége volt. És még ezek az emberek panaszkodnak, és nem értik miért rúgják ki őket! ÁÁÁÁÁ :x :x :x Ja és még csak egy apróság. Hétfőn sehogy sem tudtuk felhívi a kórházat időpont miatt. Ma rájöttem miért, a telefon egy pillanatig sem volt a helyén, végig mellé volt téve :shock:
Elhiszem, hogy fáradtak és túlterheltek, de mi kismamák tele aggodalommal és kétellyel állunk egy nem veszélytelen beavatkozás előtt és emberszámba sem vesz. Egyszerűen rosszul esett :(
Még a szúrás előtt a "kedves" asszisztens a kezembe nyomta a kartonomat és közölte, hogy egy hónap múlva van eredmény. Előtte a dokival pont erről beszéltünk, hogy nekünk nincs egy hónapunk, max szűkös 3 hetünk. Szóval mondtam a nőnek, hogy az nem jó erre háromszor közölte, hogy akkor is csak akkor van eredmény. Már a sírás határán voltam és mondtam, hogy akkor nem csináltatom meg, mert semmi értelme... A doki ezt hallotta és mondta, hogy jöjjek és utána megbeszélünk egy másik időpontot. Szerintem látta rajtam az összeomlás jeleit.
A beavatkozás maga nem volt annyira rossz, bár azért arra nem számítottam, hogy nem kapok semmilyen fájdalom csillapítást :shock: Petinél két éve kaptam egy kis szurit, hogy ne érezzek semmit, de most nem.
Én marha végignéztem az egészet. Hát komolyan el sem tudtam képzelni, hogy milyen a magzatvíz színe, most már legalább ezt is tudom :) Utána a dokival megbeszéltünk, hogy mikor telefonáljak a lelet miatt.
Kint még le kellett ülnöm egy kicsit, de úgy remegtem mint a nyárfalevél. Azt hiszem rajtam akkor jött ki a feszültség :) Mire a kocsiig elsétáltunk, már keményedett a pocakom, de bízom benne, hogy minden rendben lesz :)
Azóta pihenek és nem emelek semmit. Annamari még az olvasókönyvét sem merte odaadni, nehogy megemeljem magam :D Annyira aranyos :D Segítségem van. Ma anyu volt itt egész nap, holnap meg a keresztanyám lesz velünk.
Amúgy pocaklakó jól érzi magát, rúgkapál, mocorog, úgy tűnik nem viselte meg annyira az amnió.
Hű most nézve kicsit hosszú lett, bocsi érte :oops:

Szép álmokat!
20+5

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Tünde!
Hogy sikerült? Mentek a drukkok!

Eszter!
Hát, a férfiak már csak ilyenek! :wink: Persze, nem az ő szülinapjáról volt szó... :wink:

Annácska!
Jó, hogy túl vagytok rajta! I. nőin van egy-két nagyon kedves nővérke, de a többi sajnos ilyen, és nem lehet velük mit kezdeni, királyi kegynek tekintik, már azt is, hogy egyáltalán ott ülnek, és föl se fogják, hogy tulajdonképpen ők vannak értünk. (Nálunk az ilyen suttyók nemtörődömsége miatt lett végül császár. :roll: ) Különösen akkor engedik ezt meg maguknak, ha csak úgy "beesel" máshonnan valami miatt, ha már saját dokid van ott (akitől esetleg még tartanak is picit), és rá hivatkozol rögtön visszavesznek az arcukból. Melyik dokinál voltatok? Keve a Tóth-Pál Ernőnél született, ő is genetikus (akkor a genetika osztályvezetője volt), és nagyon szerettük. (Mikor mi elkezdtük kórházváltáson törni a fejünket, én sajnáltam, hogy akkor nem ő lesz, Attilának meg a fő ellenérve volt hetekig.)
Drukkok továbbra is mennek ezerrel, hogy minden rendben legyen!

Keve inni kér, majd jövök holnap.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

SZiasztok

Annácska: sajnálom, hogy ilyen bunkó, paraszttal volt dolgod.Én ott szültem, és hát a csecsemősök között is volt egy-kettő, aki bizony megrígatott a szülés után. Sajnos mindehol megtalálható ez a fajta. Velem Pl. közölték, hogy nem rakhatom le éjszakára a megörzőbe a gyereket (pedig nagy szükségem volt alvásra, mert akkor már a 3. éjszakát virrasztottam volna át). Végűl én is az orvosomra hivatkozva tudtam beadni a gyereket. Ekkora taplók. Pihengessél sokat. Annamari nagyon aranyos, hogy így félt :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Mamacka: Nem azt mondtam, hoyg nagy darab vagy! Csak annyit akartam kihozni az egészből, hoyg a pocakod tűnik nagyobbnak ruhában. Biztos a ruhák fazonja olyan, hogy jobban kiemelik :)

Gratula Áronnak! :) Kérte is a bilit, vagy csak véletlenül sikerült oda?
Mi is lassan kezdjük a bilizést, Aliz is egyszer már szólt előre, hoyg kaka, de arról lemaradtunk :? Viszont a bölcsiben is rákéredzkedett, szal valami beindult :)

Annácska: Pfúúúú de egy bunkót sikerült kifognod! :twisted: Mintha nem nőből lenne ős is :(
Az I. női-ről egyébként nekem sincs jó véleményem :( Engem is ott szúrtak hasba, az időpont ellenére akárhányszor voltam, mindig órákat kellett várnom. Futószalagon megy az egész, mindenféle emberségesség nélkül :evil:
A lényeg, hoyg túl vagytok rajta! Az eredménnyel meg minden okés lesz!

Lidke: Keve később éjszakai zugivó/zugevő lesz, ha így folytatjátok a hajnali eszem-iszomokat :wink: :lol:
Napközben tudsz azért pihizni?

Gyöngyi: Voltál már babázni a tesódéknál? :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vanilka tudom... :) csak vicceltem... :)
Nem vagyok ám sértődős és tisztában vagyok a paramétereimmel! :)

Amúgy szerintem a cicik miatt is nézek ki sokkal nagyobb darabnak... :( én nem élvezem, hogy ekkora hatalmasra nőnek... előre köszönnek helyettem az utcán... :(

Annácska
Gondolom az ő érveik, hogy félnek a pereskedéstől... no mindegy nekem megvan erről a véleményem de inkább nem írom le...
Te meg pihenjél!!!

Amúgy oda nyertem, de gondolom nem csak arra lehet felhasználni mert engem az nem érdekel. Nem is adott semmi rosz eredményt az afp de ha adott volna sem csináltattam volna amniót mert amúgy is megszülném és nem kockáztatnék.... remélem nekik tök mindegy hogy mire használom fel az összeget... így még lehet jobban is járnak...

Mindenhol vannak otromba emberek, de én meg látom ennek az egésznek a másik oldalát is... anyukám műtősnő és mióta megy az egészségügyisek elleni állami hergelés (valakire uszítani kell az emberek jogos dühét) hihetetlen, hogy miket mesél. Az eddig kedves betegek ordítoznak velük a folyosón, hogy bezzeg a pénzt elteszik így meg úgy...nem ők tehetnek a kormány intézkedéseiről amik miatt hihetetlen sokat nő a várakozási idő. Nem ők kérték, hogy műtösnő létére egész nap adatokat körmöljön mert ezt megkövetelik tőlük. Így sem jutnak a végére mert nem lehet... különben a betegekre nem marad idő. Egyáltalán nem keresnek sokat anyukám jövőre lesz hatvan az egész életét a betegeknek adta és mindezért 60000 Ft-ot visz haz. Fél háromig tartana rendesen a munkaideje, de ötig rendszeresen benn van, van hogy tovább is (ezt senki nem fizeti ki neki... ha ezért kapna pénzt már előbbre tarthatna... miért kell neki ingyen dolgoznia????) ... hátt én bizony nem irigyelem őket... és ehhez képest nem számottevő amit a zsebükbe csúsztatnak... mióta állambácsi nagyfennen emelte 50 %-al (ami tudjuk, hogy nem egészen az volt aminek látszott) a béreket szinte nem is kapnak semmit.

Anyukám világ életében hihetetlen kedves segítőkész volt a betegekkel... csupa szív... ezen mindig viccelőtünk, hogy anyum csupa szív aki mindig csak szív...
Erre most egy bunkó arogáns ember feljelentette a rokon igazgatónál, hogy anyukám durván bánt vele és rácsapta a lábára az ajtót... Rákos betegek órákat ülnek kötözésre várva ő úgy gondolta, hogy megengedheti magának, hogy megkerülje a protokolt és soron kívül betolakodjon a benőtt körmével.. amikor anyukám megkérte, hogy töltse ki az adatlapot bepipult és felment az igazgatóhoz panaszkodni. Anyukámnak meg anélkül, hogy meghallgatnák adtak egy fegyelmit (amit azóta a többi orvos közbenjárására visszavontak) anyukám napokig bőgött...

Nnna ezt ki kellett írni magamból, mert egyre több támadás éri az egészségügyben dolgozókat és azért látni kell a másik oldalt is. Persze ez senkit nem ment fel az alól, hogy szeretettel bánjon betegekkel, kismamákkal.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Apja és fia itt táncolnak a szobában... olyan vidám látvány... :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska,
ez a nő hihetetlen tapló. :twisted: Nagyon vigyázz magadra és pihenj! Annamari milyen kedves. :) Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Ildi,
sajnálom, hogy szájsebészet vár rád. :( Nagyon szorítok, hogy ne fájjon!!!
Mamacka,
a szerzemények nagyon klasszak! Áron pedig milyen ügyes a bilivel!
Cory,
eddigi infóim szerint ha márciusig született a gyermek és van hely az oviban, akkor felveszik évközben. De én nem a körzetisbe szeretném járatni és most azt is hallottam, hogy a kiszemelt oviba csak decemberig született gyerekeket vesznek be évközben. Szóval még telefonálgatnom kell, hogy akkor most mi van.
Tünde,
vizsga?
Lidke,
Kevének boldog névnapot!

Lidi tegnap megint a babakocsiban aludt el, ma viszont az ágyában. :D

angi79

Mamacka: Szegény anyukád :( Azért az se semmi amit vele műveltek :(
Voltam a múltkor az Óbudai SZTK-ban, és ott egy csomó oszlopra kiragasztották, hogy a vizitdíjat nem az ott dolgozók között osztják szét. Gondolom ott is beszóltak néhányan :?

Angi: Én most úgy elvagyok a bölcsivel, hogy nem is gondoltam még az ovira.
Ha jövőre megy oviba a csaj, akkor ezt már az idén intézni kell??? :shock: Én meg csak itt ülök a babérjaimon, és a végén lemaradunk ... :roll:

Ügyi Lidi hátha visszatér a régi kerékvágásba :wink: :D

(Látszik, hoyg nincs ma főnököm, és még el is akarok húzni korábban függönyt nézni :oops: )

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali,
szerintem Alíz bölcsis lesz 3,5 éves koráig és csak jövő szeptemberben megy oviba, így őt csak jövő májusban kell beiratni.
Jó függöny nézést! :)
angi79

Vali: Még nem voltam, csak a kórházban. Olyanok felénk az útviszonyok, hogy csak tegnap ültem előszőr be az autóba. Meg a Lili is tiszta takony, és ez most igazán nem hiányzik az Orsiéknak. Talán jövőhéten kijutok, már nagyon várom :) . Úgy tudom, hogy idén kell beiratni, ha jövőre viszed oviba. Én mindenképpen beiratom, de ha jön közbe a kistesó, akkor itthon marad még egy kicsit (terveim szerint). Na megyek, mert ütni akarja a gombokat

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!!
Viki vagyok és még uj!!szertném megkérdezni tölletek hogy hogyan tudok a gyerekeimröl adatokat beirni és képeket feltenni,mint ahogyan Ti is csináljátok??Elöre is köszi a segitséget!
Sziasztok! :) :)
viktoria80

Köszi csajok az érdeklődést, 5-ös lett a tegnapi vizsgám, mondjuk én hülye maximalista vagyok, kíváncsi vagyok meddig bírom... :lol:

Lidke:
Kevének boldog névnapot!!! :)
Még éjjel fél 3-kor is irogatsz?? :roll: :P , Te tényleg komolyan készülsz az éjszakázásokra... :)

Annácska:
tényleg pihenj sokat, szerintem is minden oké lesz!!
Annamari nagyon cuki kiscsaj!! :D
Miféle négyeskéről beszélsz???? :shock: :shock: :lol:
Tuti, hogy már csak az unokáimmal fogok babázni!!!! :D

Vali:
igen, ha jövőre akarod, hogy oviba járjon 3 éves korától, akkor idén tavasszal be kell iratnod (meg kell kérdezni a kiszemelt oviban, hogy mikortól lehet beiratni)
én Dorinát tavaly a hivatalos beiratás előtt 3 hónappal írattam be és így is alig vették fel!!
Persze ahogy Angi írta maradhat a bölcsiben is, ezt ott kérdezd meg!

Gyöngyi:
az én véleményem, hogy nehezebb az éjszakázásokat újra kezdeni, mint folytatni egy újabb babával, így hamarabb vége :D , úgyhogy hajrá kistesó!!! :lol:

Mamacka:
szegény anyud!!! :( , viszont az ő lelkiismerete tiszta, ez a lényeg, ő mindent megtesz a betegekért!

Anyukámnak meg titokzatos betegsége van, Parkinson-kórra való gyógyszert szed 4 éve, de senki nem tudja megmondani mi a baja.
A jobb oldala sokszor megmerevedik (keze, lába), alig bír menni és nem tud fogni. A gyógyszer egyszer hat máskor nem.
Volt már kül. vizsgálatokon, de el kéne menni valami profhoz csak nem tudjuk merre induljunk, már egy csomó vizítdíjat fizetett :?

Ildi:
ó, Te szegény :( , és akkor mi lesz a foghelyeddel? tesznek be majd pótlást? azért is kérdezem, mert nekem egy tejfogam 28 évesen esett ki, persze azóta sem nőtt helyette másik és valahogy a hézagot pótolni kellene, de nem akarom, hogy a mellette lévőket csiszolják
Tegnap kémiából (anyagismeret) volt szóbeli, a persókat és a szőkítés reakcióegyenleteit húztam (Neked biztos mond valamit :wink: )

Szelivi:
mi újság Veletek?? Amióta apa itthon van alig írsz... :lol: :wink:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Most csak egy kép erejéig. :)

ILDI, ezt neked küldöm, most nőttünk bele. :wink:

Kép
Vendég

Eszti, de aranyos!!! :D :D :D
Először a képet néztem, aztán olvastam, és tök ismerősnek tűnt a puli.
De így már oké :wink:

Tünde, gratulálok, nagyon ügyes vagy!!! :D
(aha , ismerősek :wink: )
Foghellyel semmi se lesz, mert a fog marad.
Mindez a gyökércsúcson fog történni, a fogínybe. :shock:

Létezik már olyan pótlás is, amihez nem csiszolnak mellette lévő fogakat. :)

Vali, néztél függönyt??
Én nem tudom, mikor kell oviba iratni, OLivért is csak 3 évesen irattam be, aztán ősszel 3,5 évesen ment is.
De addig Alíz úgyis bölcsis lesz még.

Mamacka, szép kis cuccokat vettetek.
sajnálom, ami anyukáddal történt

Anna,, hát basszus, miylen egy barom állatot sikerült kifognotok :shock:
Nemhogy kicsit empatikus lenne szegény kismamákkal, akik épp nem egy veszélytelen beavatkozásra készülnek, ez meg itt szívózik :evil:
Levele!!! :evil:
Jól vagy ?
Pihengetsz, ugye??

(csak zárójelben merem megjegyezni, mert már elegem van, abból, hogy mindig van valami bajom:valószínű, hogy holmloküreggyulladásom van :roll: .
Múlt héten volt egy tök jelentéktelennek tűnő náthám, alig voltam taknyos, de téynleg.
simán kijött minden, pár napig tartott, mégcsak piros se volt az orrom alja, szóval semmi extra.
erre 2-3 napja meg iszonyúan fáj a holmlokom, és főleg ha lehajtom(tipikus jele).
Na, tegnap már inhaláltam, meg lámpáztam, talán msot jobb egy kicsit :?

Asszem felmondok :wink:
vagy kötök lassan egy életbiztosítást.
bakker, hát már tök unom, ősz óta csak szívom:
arcüreggyuszi, gégegyulladással,
aztán decemberben a 2 fogam, januárban a cisztás fogam, meg a műtét,
(meg a spirál felrakás)
meg most a homloküreg
ja, és ott a két vesekövem, ami még mindig nem jött ki..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Nem azért írom ám, hoyg sajnáltassam magam, de már tényleg lassan elegm van ebből.Eddig tűrtem-tűrtem, de még ez a homlokgyuszi is, ez most betett..Puszi

vas

Tünde
Anyumnak sem jönnek rá, hogy mi okozza a pattanásokat az arcán... valószínű, hogy ez valami belső szervi dolognak a tünete, de nem találják... remélem nem komoly... az eséstől meg úgy néz ki, hogy elrepedt egy bordája... fáj ha levegőt vesz ha nevet, köhög.

jajj Ildi ez durva... szegényke... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, hú,szegény anyud.
mutassa meg dokinak mindneféle képpen.

Anna, nekem babyliss meleglevegősöm van, most utánakerestem, de ami nekem van, már nem is lehet kapni.
Ez már 4 éves, nagyon jól bírja, és nagyon könnyű használni, szeretem nagyon.
Előtte egy philips volt, az is jó volt, de tönkrement,(azt is használtam jó pár évig)
szerintem ha veszel, akkor nagy körkeféset vegyél, és magas watt-osat. :D

ja, azt még nem is írtam, hogy jártam két napja. :lol: :lol: :lol:
Szilveszterkor kibontottam egy dobozos tejszínt, amiből maradt egy kicsi.
beraktam a hűtőbe, hogy majd megcsinálom valamikor.
igenám, de az ilyet 3-4 napon belül el kell használni.
Na, én a 9. napon csináltam belőle habot.Semmi baja nem volt, felverődött simán, nem volt savanyú sem.
Gondoltam, ha nem tetszik a gyomromnak, max. befosok tőle.
Nem kell asszem részleteznem, hogy mi történt :oops: :oops: :oops: Mikro hazaértünk az oviból, rohannom kellett a wc-re :lol: :lol: :lol: :lol:
gyerekek a kocsiba, én meg száguldok a jégen az ajtóig.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De odaértem!!! :wink: :wink:

NEM ÉR RÖHÖGNI!!!!
Aki megtette, legközelebb ő is ilyet kap a kávéjába!!!!!!!!

puszi :D :D :D :D :D
vas

Gyöngyi, neked akartam még írni, hogy igenis meg kell csináltatni azt a fogat :wink:
Főleg, hogy már ki szedték a gyökeret,
Most van egy lyuk azóta a fogadon???Nem szabad úgy hagyni, hiszen, bemegy mindneféle ételmaradék, meg minden, már nem csak a fogba, henem a gyökérbe is, és még rosszabb lehet a helyzet,
meg az egy góc pont a szervezetedben
Szedd össze magad, aztán csináltasd meg(van egy nagyon jó fogorvosom, ha érdekel) :wink: :wink:

Annácska, te se halogasd :wink:
(ha már nem leszel terhes, meg nem szoptatsz---bár, úgy is meg lehet csinálni :wink: )

na, megyek tényleg
vas

Sziasztok!

Olvasgatok én, csak írni nem sok időm. Szal képben vagyok, de már nem tudok mindenre reagálni.

Tünde, nagyon ügyes vagy a vizsgákkal!

Annácska, sajnálom, amin keresztül kellett menjetek. Ezután már csak jó jöhet! Feküdj, pihenj! Minden rendben lesz. Gondolok Rád sokat! Annamari nagyon aranyos, kedves kislány!

Ildi, sajnálom a fogadat :( Én meg fogszabályoztatni készülök vmikor :D
Na, meg tényleg sok, amin átmentél. Sóbarlang esetleg? Állítólag csodát tesz!
Én nem röhögtem! :wink: Te szegény, jó hogy odaértél!

Mamacka: sajnálom anyudat :( Rucik édesek!

Gyöngyi, gratulálok a tesódéknak! Sajnálom a sok megfázást meg a rossz alvást!

Benyó nagyon vagány!

Angi, sztem teljesen normális, amit Lidi csinál az alvással. Botinak is volt ilyen szakasz. Nem akart aludni. Ő nem alszik el a babakocsiban, ha nagyon kettyós már a fáradtság miatt, látszik, h nem bírja ki estig, akkor autóba be, és 2 perc alatt alszik, v csak a sarokig érek vele. Amúgy inkább akkor fordul elő, ha az uram is itthon van. Néha előfordul,h bepróbálkozik egy neeeeem asziiiiik-kal, de mondom, h dehogynem anya is, kutyus is, takaró is (mindenhova viszi újabban), aztán csak szót fogad. De mindig van vmi hóbort,h nem az ágyában, hanem a nagyágyon. Ilyen apróságokban engedek, másban nem . Ebéd után kézmosás, alvás.

Ovi: én is most jártam utána,h ha évközis lesz Boti, akkor már az idén iratni kell. Viszont mi lassan tesót tervezünk, így ha minden az elképzeltek szerint alakul akkor csak 2009 szept-ben megy. (Igaz már most szept-re be van iratva bölcsibe, de az csak helyfoglalás volt, ha netán "úgy adódna helyzetre". Ha lehet olyat csinálni, akkor sztem mindkét tanévre beiratom, biztos ami biztos alapon.

De hogy Coryéknak meg már a suli kezdődik???! Uhhhh, de durva, h ilyen nagy már Balu! :)

VokEszti, Isten éltessen sokáig, így nagyon utólag is. Sajnálom a történteket. Ezek után majd remélhetőleg a 31-ket különlegesebbnek tartja majd az urad, mint a többit :lol: Hanna nagyon szép és ügyes kiscsaj!

Lidke, Keve milyen ügyesen beszél tényleg. Boldog névnapot neki! Sokat vagy Te is eszemben, nagyon kíváncsi leszek, milyen lesz a szülésed. Fog-e menni a term.szülés, v csaszi lesz. Tudod, én is nagyon szeretném megpróbálni a term.-t, ha úgy adódik minden. Bár nagyon félek tőle. Pedig Botival mennyire nem féltem a szüléstől, annyira vártam. Most pedig rettegek...

Ildi, Vali: mit szenvedtek a hajvasalóval? :D Nekem tiszta göndöri a hajam, de úgy utálom. De simán kisimítom, persze csak úgy,ha előtte kis is szárítottam. Mondjuk néha több idő (ezáltal energia), mintha elugranék a fodrászhoz (így még sztem drágább is :D).
Ildi, olyan hajformázóm van nekem is. Régebben csak azzal tudtam normálisan kiszárítani a hajam, de már a nagy körkefével, hajszárítóval sokkal jobban megy. Mi nem megy, h egyenes legyen?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok

Ildi: :D , ígérem elmegyek. Hallod, Te többször vagy beteg, mint a lányom. Remélem hamar rendbejösz, ez most gondolom nem hiányzott így a műtét előtt.

Tünde: Az egyik kolégámnak raktak be a fogahelyére valami csavart és erre húzták rá a "műfogat", de állítólag elég brutális volt.
Hát lehet, hogy jobb túlesni a nem alvásos időszakon. Majd Apával egyeztetek.

Képzeljétek, kaptunk anyóséktól karira utazási utalványt (Neckermann-os). Elmentem, hogy utánajárjak (interneten is nézegettem) mik a lehetőségek. Mindenképpen olyan szállást akartam, ami két légteres helységből áll (apartman). Hát képzeljétek, csak 2 ágyas szobákat lehet befoglalni az utazási irodába. Ilyenbe viszont én nem akarok menni. Leginkább mi is Fagust-ba mennénk, de most nem tudom, hogy lesz. Azt mondta a csajszi az irodába, hogy megpróbálja lebeszélni a szállodával a dolgokat. Szóval, ez az az ajándék, ami van is de még sincs

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!
Eltünésem oka: tanulok a nyelvvizsgára! :wink: :wink: :wink:

Annácska: pihenj nagyon sokat! Sajnálom a rossz élményt!

Mamacka: szegény anyukád. Jobbulást Neki! Ő tényleg a ritka mint a fehér holló kategóriába tartozik az egészségügyi dolgozók között! :lol: De legyen csak továbbra is csupa szív! Talán találkozik még néhány türelmes, kedves beteggel is!Nagyon édesek a rucik!És csini vagy!!

Tünde: nagyon ügyes vagy!Gratulálok!

Lidke: Kevének boldog névnapot utólag! :oops:

Ildi: jobbulást Neked is! Aztán 3-4 nap után már tényleg ne használd fel a tejszínt!Lehetett volna rosszabb élményed is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

puszi
Vendég

Ildi: Most olvastam csak (valahogy átugrottam), akkor együtt fogtuk a WC ülökét :) . Én gyümölcslevesbe raktam bele a főzőtejszínt. Úgy megf..atott, de még szegény Lilit is :shock: Igaz nekem nem volt lejárva, szóval nem is tudom mitől hajtott meg. Mindenesetre jó kis tisztítókúra volt :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Vali, Vincének nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!

Kép

(tart még a buli???? :wink: :wink: :wink: )
vas

Ildi: Köszi, nagyon figyelmes vagy :D

(Már vége :wink: )

Pár kép tegnapról:

(Felakadt szemű) Anyával :D:
Kép

Apával:
Kép

Tortafújás:
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok a hétvégén a lakáson dolgoztunk... úgy élvezem...

...végre alakul.... bár lehet nekem nem kellene szívnom gőzöket-gázokat amik a mázolással távoznak... végre nem sötétkéket az ajtókeretek....

Varrogattam is a hétvégén... megvarrtam a babakocsinak a napfénytetejét, meg a karfára játékot... majd fotózok.

Boldog születésnapot Vince! Isten éltessen nagyon sokáig!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Képzeljétek a 2008 tavasziaknál pénteken megszületett egy baba... a 25 hétre... Vasárnap Zsombor baba elköltözött a menyországba... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vali,
Vincének utólag is boldog szülinapot kívánok! Nagyon helyes kissrác. :)
Ildi,
hogy vagy? Sajnálom ezt a sok-sok bajt...
Anita,
tényleg kistesó jövőre? De jó! Én még barátkozom a gondolattal, hogy jövőre legyen e vagy később csak.
Tünde,
gratula az 5-öshöz! Ügyes vagy! Anyukádnál meg remélem kiderül, hogy mi a baj. Jobbulást neki!
Mamacka,
anyukád hogy van? Szupi, hogy alakul a lakás. :)
Era,
mi van apával? Hogy vagytok?

angi79

sziasztok

Vali: én is boldog szülinapok kívánok így utólag Vincének

Ezzel a hülye fotószerkesztő programmal, nem bírok képet kicsinyíteni. Pedig raktam volna fel a Liliről. Na majd csak sikerűl előbb-utóbb

Nézte valaki tegnap a Naplót. Szegény nő, úgy sajnáltam a kisfia miatt.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok

Vali
Boldog szülinapot Vincének! :D
De jó, így összejártok az apukájával? :)
Ez nem mindenhol van így. :(

Anna
Bírod még a pihit? :) Minden oké? :) Petinek, hogy tetszik, hogy két ráccsal kevesebb, van? Én is gondolkodom a Levién ,de lehet ,hogy nagy ágy lesz belőle.

Gyöngyi
Én nem láttam :(

Tünde
Gratulálok! :D
Még nem lesz börze ,de majd szólok. :lol:

Ildi
Ha jól emlékszem ma van a NAGY nap. :? :cry: Nagyon szorítok neked, remélem nem lesz nagyon szar.

Mamacka
Azért a gázokkal vigyázz! Majd kérünk képet a házról! :D

Boscó
Remélem, haladsz a tanulással! :D
Mikor lesz?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Igen, Edit, ma van :!: :!: :!:
Annyira fosok tőle :roll: :roll: :roll:

Úgyhogy kérek drukkokat délután 4 és 5 között :wink: :wink: :wink:

Tegnap betömte a gyökeret, ma meg lesz a gyökércsúcson lévő cucc kivétele(tisztítása, kimetszése???)
Tiszta para vagyok.
Már vettem egy halom joghurtot, hogy majd azon élek pár napig(tiszta haszon, még diátázhatok is :lol: :lol: :lol: )Meg mindjárt betömök egy tábla csokit, hadd legyen pár jó percem is. :D

Vali, nagyon helyes Vince :D
Ez nálatok készült?
Apája is ott volt?
És ők jól kijönnek Tibivel???? :wink:

Angi, köszi jól vagyok, homloküregem úgy elmúlt, ahogy jött , szedtem Sinupretet, inhaláltam, meg lámpáztam, aztán egyszercsak elmúlt.
már csak a mai feladat van hátra....

Anita, aha a sóbarlang nagyon jó, amikor ősszel a Fagusban voltunk(épp arcüreggyuszisan :lol: :lol: ), ott töltöttem egy csomó időt, meg a gőzben is, és nagyon jóttett neki.
Most is mondtam az uramnak, hogy hétvégén gyorsan húzzunk el valamilyen só-és gőzbarlangos helyre.
mentünk szerintetek???? :wink: :wink:
Hajvasalóval az a gond, hogy ha én megcsinálom, közel se oylan, mintha fodrász csinálná, meg nekem oylan sok a hajam(meg sz*rul is van most levágva), hogy ezt a fazont most nem igazán egysz szálegyenesre kivasalni.
Ahhoz jól meg kéne tépni :lol: :lol:
Neked göndör hajad van???
Kérünk már oylan képet!!! :D :D :D

Gyöngyi, siekrült valamit intézni neckermann ügyben????
Én nem fogtam a wc ülőket, én ültem rajta :lol: :lol: :lol:

Anna, hogy vagy??
pihengetsz eleget?????? :D
vas

Vali :)
Vininek BOLDOG SZÜLINAPOT így utólag is :D
Kép

Lidke :)
Sajnos tényleg vannak nagyon nem kedves asszisztensek, de nem lehet velük mit kezdeni :(
A dokink Joó József volt, személy szerint nagyon meg vagyunk vele elégedve. Ilyen embernek kelle mindenhol lennie és akkor nem lenne gond.

Mamacka :)
Hidd le nem minden embert szídok az egészségügyben, de engem nem tud vígasztalni az, hogy nincsen rendesen megfizetve, túlóráznia kell stb. Tőlem sem azt várják a munkahelyemen, hogy unott képpel mindenkire rávágjam az ajtót és emberszámba se vegyem. Anyum egész életében halálra dolgozta magát, úgy kellett felnőnünk, hogy jó, ha éjjel kaptunk egy puszit csak azért, hogy az ovisoknak mindenük meglegyen. Rengeteget túlórázott és persze mint pedagógus ő sem volt soha túl fizetve, de soha nem hallottam tőle egy fél panaszt sem. Hozzá bármikor lehett menni bármilyen panasszal és ez nem változott az elmúlt 20 évben semmit...
Nem a pénzt sajnálom az egészségügyisektől, hanem azt, hogy istennek képzelik magukat és emberszámba nem veszik azt, aki gondjával, bajával fordul hozzájuk segítségért. Mondanom sem kell, hogy a genetikus egy fillért nem kapott tőlünk mégis sokáig válaszolgatott a feltett kérdéseinkre és egy pillanatig sem éreztette, hogy neki ehhez nincs kedve és döntsünk már, hogy ő végre szúrhasson.

Ildi :)
Sajnálom, hogy így rád jár a rúd ősz óta :( Most már itt lenne az ideje, hogy meggyógyulj :)
Fogacskád hogy van? Gondolok rád, még a fogam is belesajdul :roll:
Köszi a tippet a hajszárító ügyében. Majd ha lejár a pihiidőszakom, akkor utána nézek :)
Mi az, hogy öreg házasságunk???? Nem is öreg :D

Angi :)
Klassz, hogy Lidi az ágyában alszik megint :) Akkor ez csak egy átmeneti hóbolt volt :)

Anita :)
Hű már ti is kistesót terveztek :D De jó :D
Petinek is nézegetek szeptembere valamit, mert láthatóan nagyon szüksége van a gyerektársaságra a kistesó nézegetése meg nem hiszem, hogy elegendő lesz neki :D
Pihengetek amennyit csak lehet egy közel két éves sajtkukac mellett :D
Csak a suli bánja most ezt az egészet. Nincs idegrendszerem tanulni az utolsó két vizsgámra :( Közben rájöttem, hogy a következő vizsgaidőszak meg egybe esik a szüléssel, így tuti halasztani kell. Hát majd meglátom január végén mi lesz :)

Boscó :)
Drukk a nyelvvizsgához :)

Edit :)
Petinek nagyon tetszik a két rács hiány, de csak akkor veszem ki ha ki vagy be kell másznia :) Már csak az kéne, hogy éjszakai kicsászkáljon kénye kedve szerint :D
Pihit egyre nehezebben bírom, de tényleg kell, mert hamar elfáradok. Tiszta röhely! Remélem ez már csak max egy hétig tart mert így 5 hónapot lehúzni az horror :shock:

Az egyetlen jó dolog a pihiben, hogy reggel apa elviszi Annamarit a suliba, így Petkával durmolhatunk fél 9-9-ig :D
Na megyek is mert lassan leteszem Petit aludni és végre én is nekiállok csinálgatni valamit :)

annácska

Sziasztok,

Köszi mindenkinek Vini nevében is a köszöntéseket :D

Boscó: Drukk a nyelvvizsgához! Mikor lesz a nagy nap?

Ildi: Húúúúú de nem cserélnék veled mára. Még emlékszem milyen volt pár hónapja a 4 bölcsességfog kioperálásom. Brrr ....
4 és 5 között sokat gondolok rád, akkor buszozok a kölykökért, időmbe belefér :wink: Ezen ne múljon! :)
Legyél bátor, lehet, hogy nem is lesz olyan szörnyű, mint amilyennek elképzeled!
Ugye nem egyedül mész?

Mi ez az új vonalzó???? :shock:

Képek nálunk készültek, igen. Vince apukája is ott volt, általában mindig meghívjuk, ha Vincének tartunk névnapi vagy szülinapi összeröffenést. Meg karácsonykor is találkozunk, akkor anyukáméknál van a családi tali. Végülis nem haraggal váltunk el, csak ennyi volt. A gyereknek meg mégis ő az apja, és én szeretném is, ha ilyen jó maradna a kapcsolatuk.
Tibivel is jól elvannak, persze nem puszipajtások :wink:

Mamacka: Szupi, hogy halad a lakás! Vigyázz magadra, nehogy megerőltesd magad! A gázok se igazán tesznek jót :(
Képek?

Gyöngyi: Még mindig nem sikerült lekicsinyíteni a képeket??? Tényleg régen láttunk már Liliről fotókat ...

Annácska: Jajj de irígy vagyok a reggeli hosszú alvásotokra! Énis énis :D
Bölcsis lesz Peti szeptembertől? Vagy mit terveztek?
Pocaklakó hogy van? Nem viselte meg a molesztálás?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

sziasztok

Ildi: drukkolok délután. Nagyon bátor vagy :) . Holnap megyek a Neckermannhoz délelőtt. Kiváncsi leszek

Vali: Nem, a fene enné meg. Majd felmegyek a nagy géphez a tetőtérbe és onnan dobok képeket. Itt a lenti gépről nem tudok.

Tegnap óta végre nem kell szívni a Lili orrát. 3 hétig nyüstöltem szegényt. Viszont az étvágya még mindig nem jött vissza. Alig eszik valamit. Még jó, hogy van a cicibe tejcsi, azt legalább szívesen fogyasztja.

Na megyek, felugrok még az iwiwre

Kép

Kép
pgyöngyi

az új vonalzó?? :wink:
visszaszámlálás a 10. évfordulóig :!: :!: :!:
banyek! el se hiszem, hogy már 10 éve feleség vagyok :shock: :lol:

Az jó, ha tényleg ilyen jóban vagytok az ex-el(én nem tudok viszonyítani ilyenbe :wink: )

Gyöngyi, na végre, nem kell a porszívó :)
á,nem vagyok ám bátor(be vagyok nagyon sz....-va)
De talán valinak igaza van, és nem lesz olyan rossz, ahoyg elképzelem.

De , sajnos egyedül kell, hogy menjek :(
Apuci addig itthon összeszedi a gyerekeket, viszont utána bejönnek értem.
hoppá, natus taknyalt egy nagyot
(oké, semmi baj)
Szóval visszajönnek értem , képtelen lennék hazatámolyogni

Anna, pihengess tovább, és legalább akkor egy jó oldala is van, enm kell korán kelnetek :wink:
Peti bölcsis lesz??
lehet Natasa is :wink:

Vali, az uraddal is beszélnünk kell (kap egy kis melót majd ő is :wink: )

na, pusza, megyek a vágóhídra................ :? :? :? :? :? :?
vas

Ildi: Drukkoltam. Miújság? Remélem rendben ment minden

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi, köszi, hogy gondoltál rám.
K***a sz*r volt. :(
Nagyon fájt, hiába tolta belém folyamatosan az érzéstelenítőt.

holnap beszámolok bővebben

jóccakát(remélem nekem is jó lesz) :wink:
vas

Évinek kívánunk nagyon sok boldog szülinapot!!!!
Vendég

Ildi: Én is sokat gondoltam rád végig a buszon hazafelé menet!
Sajnálom, hogy fájt, de vígasztaljon, hogy túl vagy rajta!
Éjszaka hogy telt?
Egyed a Cataflamot, az tuti jó ilyenkor!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali, drága, köszi neked is :wink:
Eszem a Cataflamot, meg már megint antibiotikumot is kaptam(ez dec. eleje óta a 3.adag, kicsit már talán sok lesz belőle, persze mellé tolom a Protexin Balance-ot is, nehogy tönkre vágja a gyomromat a bigyó)
Éjszaka nagyon jól telt, viszont mikor felébredtem megijedtem magamtól, fájni most nem fáj, csak brutálisan be van dagadva :shock:
Fullos szilikonos felső ajkam van :lol:
Kicsit furán néz ki, hogy az alsó meg nem dagadt. :lol:

na, elintézem a kölköket, aztán jövök részletes műtét leírással :lol: :lol:
vas

Jaj Ildi!

Belegondolni is rossz! :( :( :(

Rólunk:

Tegnap este voltunk ultrahangon
... kivételesen elég hamar végeztünk csak másfél órát vártunk. Dokink tök beteg volt maszkban rendelt, reggel még 38 volt a láza... :(

Kismanónk gyönyörű 706 gramm, 24 hetes egy naposan, pont 24 hetes egy naposat mutatott a gép is és a profilja tisztára olyan mint Áronnak.

Adatok:
Magzat fekvése fej.
Placenta helyzete mellső.
Magzatvíz mennyisége átlagos.
Ép koponya, szabályos agyállomány és kisagy.
Ép végtagok.
Szívműködés jó, négyüregű szív, ép kiáramlás.
Ép rekeszizom.
Gyomortelődés látható.
Hólyagtelődés látható.

Biometria:
BPD: 61 mm
HC: 220 mm
AC: 193 mm
FL: 44 mm

Menzesnek megfelelő méretű egészséges terhesség.

Kontroll: 02. 19. 19.30

Fényképezőgépet most nemtudtunk vinni, mert nem volt benne elem, de felvette dvd-re amit meg nemtudunk megnézni mert nincs lezárva... :( kaptunk két képet is az egyik 3D de nem igazán sikerült... pézsmapocok és hörcsög keverékére hasonlít
:lol: :lol: :lol: :lol: mondta, hogy új a gép még gyakorolni kell... én meg mondtam, hogy rajtam bátran... lehet lesz is belőle valami, februárban egy szombaton ki akarják próbálni a kollegával én ajánlkoztam, hogy szívesen megyek.

Mikor eljöttünk kérdeztük az asszisztens nőt, hogy meddig szokott tartani a rendelés... azt mondta, hogy változó, de gyakran hajnali 1-ig, de volt, hogy egyre jött egy mama és negyed háromkor mentek haza :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: azért ez durva szerintem... pedig már pótnapot is beiktattak mert nem győzik...

Ja és kétezerrel emelték a pénzt... :(
Két éve 5000 volt egy vizsgálat... két év alatt emeltek egy ezrest, most meg hirtelen kettőt... nyolcezer pénzt hagytunk ott... ez azért egy kicsit sokkk. :( :( :(

Képeket otthon fotózok, meg a pocak is lemaradt, mert mindig ugyanaz a háttér kellene, de már megint anyuéknál vagyunk napok óta.

jaj és nagyon fiú!!! Akkora bizonyítéka van, hogy csak na! :) :) :)

Most viszont görcsölgetek, lehet beveszek egy magnéziumot... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi: Nagyon eltűntél! Remélem csak pihengetsz!
Mikor lesz kontroll???

Mamacka: Te is pihizz, görcsölgetést meg remélem már elmúlasztotta a Mg.
Gratula a jó uhu-s eredményhez :) Kár, hogy nincs kép, én szeretem nézegetni őket :)

Bartika, Melitta, Évi és akik már ezer meg egy éve nem voltak???? HAHÓÓÓÓÓ!

Era: Te is írj légyszi pár mondatot, hoyg hogy van apa, sztem mindenki nagyon izgul értetek!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

sziasztok

Vali: a számból vetted ki a szót :) , de azért én is leírom mégegyszer

mamacka: pihizzél amennyit csak tudsz

Era: hogy vagytok? Ha van egy kis időd írj egy pár sort

Olgo: Rólad is régen hallottunk miújság felétek? Próbálkoztok a kistesóval, vagy várni kell még vele?

Ildi: örülök, hogy tudtál azért aludni. A szádat nem lehet jegelni (én mondjuk nem értek hozzá, csak egy ötlet volt). Akkor ez a műtét felért egy botox kezeléssel :wink: .
Te, most olvasom, jó sokáig intézed a gyerköket :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

ildi: a jegelés dolog kérdés volt, csak lemaradt ez: ?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Lerhet, hogy már nem is emlékeztek rám/ránk, de azért egyí kicsit bízom bennetek. :)

Nagyon régen nem tudtalak már követni titeket, remélem, mindnyájan jól vagytok. Mamacka, gratulálok a kistesóhoz, ennyit sikerült röpke 3 perc olvasással kiderítenem.

Üdv Nektek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?