Sziasztok lányok!
Viki és Cas!
Ugye mi is tápszerezünk egy kicsit és elképesztő, hogy mennyire erőltetik ezt a tea kérdést!!!
Először én is készítettem teát, de baromira nem szerette és rájöttem arra, hogy cicike tökéletesen elég! Szív kettőt hármat és már el is alél.
Amitől meg nagyon kiakadtam, hogy mindenki cukros felfőzött vizet, vagy cukrozott teát akart adatni!!!! Úgy néztek rám, mint a véres rongyra, mikor közöltem, hogy nem adok cukrot a gyereknek!
A fiam kb 2-3 éves koráig szintén nem kapott cukrozott teát, cukrozott üdítőt pláne, csokit és sütit is csak egészséges mennyiségben.
Már 13éves és még egyben van!:-)
Tegnap az anyósom is közölte, hogy tea nélkül nem élet az élet!!! Szóval nagy a nyomás, de én akkor sem adok feleslegesen. Maximum kis forralt vizet 1 csepp citrommal nyáron, ha több lesz a tápszer, mint a tejcike.
Az ülve szopinál egyébként nekem is nagyobb eséllyel sebesedik a cicim. A hónaljszopi viszont remekül bevált, több tejci préselhető a ciciből szoptatásnál. Nálunk is ugye minden csepp számít....Nekem van garmastan krémem, bepanthen krémem, de a legjobb eddig a sebekre a kipréselt anyatej volt!!! Bekenem, rászárad, kb fél óránként megint kenek rá! Ja és edződik ezerrel a bimbó. Ami vizsont igénybe veszi, az az elektromos fejés....attól rettentő érzékennyé válik.
Tittina!:
Az utolsó napokban én is istenieket alukáltam, pedig akkora hasam volt, mint a ház!Állítólag horkoltam is!!!:-)
Ja és nem csodálom, hogy kevesebbet mozog, mégis hol mozogna??? kicsi a hely!
A vérmérsékletét meg csupán mozgásból nem lehet megállapítani!
Barátnőm kislánya csendes volt pociban, de amit idekint rendez, az több, mint katasztrófa! Nem csodálkoztam, amikor beadta bölcsibe és visszament dolgozni részmunkaidőbe!:-)
No feltöltök egy képet, amint a lányom (bal oldalt) épp az exférjemék kisfiával "hentereg". 2 napkülönbséggel születtek.
Mindenkinek napsütéses sétálós időt kívánok!
Tittinának kitartást!!! Hamarosan babázhat !