Szia Zsuzska!
Jó reggelt mindenkinek!
Zsu:
Köszönöm a gratulációt, tényleg jó, hogy túl vagyok az egészen
. Így már gyerekezhetek és babázhatok, nem kell visítani, hogy haladj a szobádba drága gyerekem mert most igazán jó lenne ha végre tanulhatnák egy kicsit ....
s nincs para, hogy hány tétel vár még úgy, hogy gőzöm nincs miről kéne szólnia.
Remélem már nemsok van nálatok se a zebra hadművelethez kiváncsian várom mi lezs
és ezer drukk....
Timi:
Üdv köztünk! Itt csak pozitív energiákra s meghallgató fülekre találsz
Nyugika minden rendben lesz a kicskével, tudja, hogy ennél jobb helyen nem lehetne.S számolj be minden új infóról hadd drukkoljunk nektek!
Nócika:
Mindent bele ügyesek legyetek van valami tuti kis fortélyocskád?
Emlékszem a férjem már majdnem kivágott mert állandóan valami hülyeséggel megkörnyékeztem aztán gyorsan elintéztem
és még félóráig vagy egy óráig ott maradtam gyertya állásban,hogy minden tuti legyen mert ugye az okos barátnők tanácsait meg kell fogadni
. Hát persze rittig nem akkor jött össze picur amiko meg van írva a nagykönyvben hanem valamikor apa az egyik északa közepén úgy döntött őt nem érdekli, hogy most gyerek szempontjából nem jó az együtt lét de akkor is bele vág a hancurba, én meg persze erre ébredtem....s lám neki lett igaza
.
Szösszenet:
Lennék a helyedbe, olyan jól előre tartasz
.A 4D már csak nem lep meg ilyen csalafintasággal. Beszéld meg a kicsiel, hogy az ilyen jellegű meglepikre nem készülsz így legyen jó kislány
biztos szót fogad
.
Lei:
Hogy bírod a rosszullétes időszakot? Remélem annyira nem visel meg, próbálj többször keveset enni hátha segít. De gondolom ezt már más is mondta.S biztasson a tudat, hogy ahogy mész az időben előre egyre ritkul és elmúlik úgy hogy nem is jut eszedbe.
Mindenképpen próbálj többször pihenni is az is jót tesz szerintem, nekem segített.
Na mennem kell megetetni az aprónépeket mert felébredtek a drágáim. Remélem nem vagytok lányok betegek!
Mindenki vigyázzon magára zebrás és előtte álló is , hisz nem lehet a kezdeti 12 hétben semmit szedni...vagy is ezt tanácsolják. A homeo bogyókat lehet most azon élek én is, de nekem használ,remélem másnak nem lesz rá szüksége. Majd később jövök pussz mindenkinek