Új privát üzeneted érkezett!

hát igen, nehéz, mivel én úgy szeretném már boldogan beleélni magam az egész terhesség dologba, de miatta nem lehet. Szóval türelmesen várok, és kiböjtölöm azt a 6 hetet még. :D
lei

Jajj Drága Lei - Megértelek ..
Én párodat ezesetben nem értem meg - mert bíztatnia kellene ebben az időszakban, mert a nyugalom kedvez legjobban a fejlődő magzatnak, és nem a paráztatás, hogy "biztos ez vagy az lesz" ... :(

GYorsan elrepül viszont az a 6 hét .. :)
A 12 hetes UH-n mindketten meg fogtok nyugodni :) ;)

Mikor mész dokihoz?
Képzeld, én tegnap kértem időpontot, és jövő hét keddre kaptam is :) Szóval nem kell heteket várni .. sőt ...

18-án megyünk 4D-re :D Úgy várom!!!

Ezek voltak a jó hírek .. a rossz: tegnap óta újra fáj a derekam :(
Nem vagyok kimondottan meglepve vagy elkeseredve, felkészítettek ráa dokik, csak szimplán szar :( és ez már egyre sűrűsödni fog az elkövetkezendő 3 hónapban :(
Most már csak néhány napok vannak, amikor jó .. javarészt vacakol, és nem tudok közlekedni, csak a lakásban :(

Kép
szösszenet

Lei, ne hagyd magad elkeseríteni!
Nekem ugyan eltelt egy év a műszeres és következő baba között, de nem rajtam múlott, én sem akartam ennyi időt adni neki.
Azóta meg látod/ látjátok egyszer hagytam magam hibázni és most szülhetek megint.
:D
Nyomjad a vitaminokat, abból kell sok és pihenj, amenyit csak lehet.
Lei, neked javasoltak utrogestran(?) kúpot?
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

sziasztok!
Hát tényleg jól esne, ha inkább bíztatna, de ez van. Majd a 12. hét után remélhetőleg ő is fellélegzik és akkor örömködik majd velem :)

sajnálom a derakad szösszenet!!! tudom, milyen lehet, engem egyszer egy masszőr úgy megdolgozott, hogy bedurrant a hátamon egy izom, két napig nem tudtam mozogni sem. Nagyon rossz lehet, hogy nem tudsz mászkálni. :cry:
de legalább amúgy jól vagy és a babával is minden rendben! :P

Utrogestant nem kaptam, de igazából még nem is voltam a dokinál, mivel úgyis az első UH a döntő. Utána majd megyek a dokihoz, és elbeszélgetek vele, hogy mi meg hogy legyen. Igazság szerint nagyon szeretnék otthon maradni kicsit, legalább addig, amíg ez a rosszullétes időszak tart, mert eléggé megnehezíti a munkámat ez az állapot.
Vitaminokat (Gravida) szedem, meg gyümölcsöt is eszem hébe-hóba, de igazából nem nagyon kívánom őket.

Na holnap ilyenkor már mindet tudni fogok!!!!
lei

Holnap mész UH-ra? :wink: :D
Nagyon szorítok!
De akkor még nem a Szent Imrébe, ugye?

Hát igen - olyan ez a derékfájás, mint amit írsz .. az egész hátad, derekad ellentart, rágörcsöl, hogy az ideget ne érje a sérv :(
Így alig bírok kiegyenesedni :(
De baba nagyon aktív - alig várom, hogy lássuk!!!

Kép
szösszenet

A Margit kórházba megyek UH-ra, aztán jövő hét hétfőn a dokimhoz és majd akkor eldöntöm, hogy utána melyik dokihoz kéne átmenni.
lei

Lei! Megértelek teljesen! Én férjem sem az a pocakhoz gügyögős, puszilgatós, simogatós típus. De tudom, hogy szeret. Amikor volt a műtét végig mellettem volt, már én küldem haza enni délután. aztán még jött persze este is. Nagyon jól esett! Igazából megerősítette a kapcsolatunkat. Aztán amikor összejött a baba ismét, ő is félt. Nem is tudott igazán örülni. Aztán meg jött az 5. héten a barnázás. Persze erre anyum is mondta, hogy lehet hogy korai volt még... (mi 3 hónapot vártunk)
De ahogy telnek a hetek, úgy változott meg mindenki. Már nagyon örülünk! Persze módjával, még azért nemigen vásárolgattunk. Majd mostantól...
Úgyhogy kitartás még pár hétig! Ki kell bírnunk! Ez van, ezért is vagyunk nők! Mindent kibírunk, főleg ha babáról van szó... :D :wink:
Ja, és pihizz tényleg! Nem hülyeség.... Nekem is sokat segített. Munkahelyem nekem is stresszes volt, így el is jöttem táppénzre.

Kép
gabo001

Sziasztok! Jó késön, de csak most birtam ujra felkelni az ágyból! Teljesen lenyomott ez az átkozott influenza. Lázas vagyok köhögök mint egy tüdöbeteg, talán holnap már nem lesz lázam és az egészben az a legrosszabb, hogy még hangom sincs! Ugyhogy az én kedves párocskám állandoan kinevet, hogy azért nem kéne vele kiabáljak mert Ő megérti, ha rendes emberi hangon beszélek vele! :oops: És a legrosszabb az, hogy még pirizek is :? Bocsi, hogy ennyit írok, de tényleg nem jó suttogva beszélni és ezért inkább írok!

Lei:
Gratulálok neked! Az a helyzet, hogy az én párom is olyan, hogy nem igazán szeretné elmondani az elején, hogy baba lesz, de tudja, hogy én ugyse tudom majd tartani a szám! Pedig már én is szivesen elujágolnám a dolgot, ha lenne mit!
Egyél sok-sok gyümikét legyen benned sok a vitamin! Én az Elevitet szedem! Abba is van egy csomo vitamin meg ásványi anyag!

Puszi nektek vigyázzatok magatokra! Jó éjt mindenkinek :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok, megjöttem UH-ról :)
Minden rendben, 8. hétben vagyok, láttam a kis gombolyagot a monitoron, és megmutatta a pulzáló kis szívét is az UH-s néni.
Nagyon boldog vagyok most!!! :lol:
Kaptam időpontot már a 12. hétre is, meg a dokimhoz is bejelentkeztem már jövő hétre.
Párom is gratulált, úgyhogy most vigyorgok, mint a vadalma. :lol:
lei

Szia Lei! Gratulálok tiszta szívemből a kis bébidhez!

Kép

Kép

Kép
nócika

Lei - Őszintén gratulálok!
Nagyon örülök Nektek!!! :D :D :D
Oh .. és már csak 4 hét a 12. hétig .. az semmi :D

Kép
szösszenet

Én meg elkezdtem a 28. hetet .. :shock: :shock:
Nagyon durván repül az idő :shock: :shock:
És még annyi intéznivaló, vennivaló, tennivaló van .. :roll: :roll: :D
Bele kell húzzak :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Gratulálok Lei! Nagyon - nagyon örülök Nektek!!! :D :wink:

Kép
gabo001

Lei!

Gratulálok!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Köszi a sok gratulát!!! :lol:
Vigyorgok is egész nap, mint a vadalama :D
lei

Sziasztok lányok!

Legtöbbeteket már ismerem! :D Elhatároztam, hogy ide is fogok írni, ha megengeditek, mert most már biztosra elhatároztam, hogy 2008-ban szülni akarok!!! (remélem a leendő babám is tudja ezt...) :D

Látom van, aki még szintén csak tervezi a babát és még nem terhes, remélem minél előbb sikerül mindenkinek, hogy még beleférjünk ebbe az évbe...
Vendég

Sziasztok lányok! Most múlik el a pirim! Kezdödhet a következő hónap! Új hónap, új erő, új időszámitás :D Most megint okosabb lettem néhány infoval és azthiszen elégjól megtartható! Legalábbis számomra! :P Majd meglátjuk, hogy mi lesz!

Lei pihikézz sokat! És most már biztosan gyorsan fog repülni az idő!

Kép

Kép

Kép
nócika

üdv zsibi itt is :)

nócika: köszi, megpróbálok. elhatároztam, hogy ma hazamegyek korábban és alszom kicsit. Fáradt vagyok úgy általában.
az előbb jól beebédeltem, most úgy ledőlnék kiscist, ha lenne itt egy kanapé :lol:

erzsi, kuzsanna: mi van veletek? Hogy vagytok?
lei

Sziasztok!

Csak gyors bekukk....most jöttem vizsgáról, de írom is holnapra a szociológia dogámat és az olvasásszociológiát. Még két hét és megint leszek rendesen.... addig is mindenkinek hatalmas gratula és drukk ezerrel,akinek kell :wink:

Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra :!: :!: :!:

Nóci: Jól emlékeztem, hogy ismerősöm ott szült, de sajna ügyeletesnél, úgyhogy nem tudott dokit mondani, akit tudna ajánlani :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok csajok!

Lei :
Gratulálok a nagy korhoz, ez 3-4 hét hamar elfog telni nyugika és megint láthatod a kicsi tündért :).

Képzeljétek megkaptam a bizonyítványomat és hivatalosan is Marketing- és Reklámmenedzser vagyok :lol: 4-es jeggyel. Azért az se rossz de biztos, hogy nem kaptam gyomorvérzést az idegességtől. A 2-sért indultam de taktikát váltva 4-nél álltam meg .Megsúgom kezem lábem remegett :oops: :roll: :wink: . Nos mindenkinek minden jót legyetek jók. Puszka
tappancs28

Zsuzska kéz és lábtörést
tappancs28

Szia Zsuzsi! Küldtem privit remélem megkapod!! És már nagyon hiányzol innen!!! :( :( :( Én már várom, hogy leteljen az a két hét! Mondjuk biztosan nem jobban mint Te :P Jó tanulást neked!!! :D :P :!: :!: :!:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Tappancs! Gratulálok a szép vizsgaeredményedhez!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika szia köszönöm!
Igazság szerint csak jobbat kellett volna teljesítreni de babával ennyire telt így legalább nem voltam ideges és nem görcsöltem, hogy kiűnő legyek.
tappancs28

Gratula kuzsannának is és tappancsnak is a vizsgákhoz :)
én a hányással küzdök folyamatosan, az is egy szép harc :lol:
lei

Szia lei !

Kitartás 12 hét után elmúlik én most voltam ebbe a terhességbe ilyen hányós első kettőnél néztem mi fán terem . De hál istennek elmúlt és azóta minden szupika. Nem úgy tervezem az útvonalamat, hogy hol tudok elszaladni kisállat látogatásra :oops: .
tappancs28

Megint én :) !

Lehet, hogy segbe leszek rúgva de akkor is hoztam egy levelet a debreceni kismamik topikjáról ami a drága Pintyusunktól származik aki jól itt hagyott minket mióta megzebrásodott :cry: . Egyszer már írtam neki akkor nagyon szomorú volt mivel barnázik folyamatossan.Ennek kb 4 napja de próbáltam megnyugtatni s írtam nézesse meg uh-n úgy tűnik megfogadta de kicsit orrolok azért, hogy nembírta bemásolni pü-be na mindegy úgy tünik nem számítanak neki a jókívánságok. Nos itt a melléklet:

hellosztok!!!!!!!!!!!!!!!

tegnapp nagyon el voltam havazva a sok munkával, és este megint barnáztam, megijedtem teljesen és ma elmentünk párommal egy magánrendelőbe és egy roppant kedves, aranyos hölgy vizsgált meg, és sokat láthattuk a kis Maszatkánkat!!

17,2 mm, és tökéletesen megfelel a korához. 8+1.
Csodálatos kis csöppség!!
Nem kaptam rá gyógyszert mert azt mondta hölgy ez a decemberi vérzésem kitisztulása!!! És ez egy természetes folyamat. Tisztul a hüvely és minden. De a méhben, sem körülötte sem benne sem sehol sehol semmi nem látszik pedig nagyon alaposan megnézte!

A másik topikon van uh felvétel is akit érdekel, nézze meg
tappancs28

Remélem nem sértődik meg ezért pussz mindenkinek sziasztok
tappancs28

Sziasztok! Azért mert vasárnap van azért ilyen kihalt a topik???
Na nem baj én azért írok! Tegnap pizzát sütöttem a párocskám meg fini palacsintát! Jöttek vendégek és olyan jól sikerült minden, hogy el is fogyott! Na jó inkább nem írok ilyen sok hülyeséget csak a párocskám barkácsolgat én meg megyek nézegelödök, majd késöbb még benézek! Üdv Nóci :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Ez a hétvége sose tellik el? Olyan kihalt a topik :( . Komolyan mondom depis vagyok tőle :cry:
tappancs28

Szia Tappancs! Ne légy elkenödve, mert szerintem délutánra már ujra lesz itt élet csak most így vasárnapi ebéd végén szerintem mindenki csak siestázik egyet! Ugy-hogy délután ujra indul az élet!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Én is gratulálok Csajok a jó vizsgaeredményekhez! :)

Pintyus tényleg jól eltűnt .. azért bízzunk benne, hogy itt is ad hírt magukról .. azért mégiscsak itt izgultunk vele sokáig :shock: :roll:
De ha nem .. az ő döntése - Én innen is sok-sok egészséget kívánok neki :) Boldog babavárást! :)

Ma ezt vettük a babánknak:
Kép

Alalkulgat a babaholmi lista .. egész szépen gyűlnek a kellékek .. de nagyon messze még a vége .. anyagilag ezt bírni :shock: :shock: Sejtettük, hogy húzós lesz .. de hogy ennyire :shock:

Kép
szösszenet

Szia Szösszenet :) !

Édes ez a kis ruci felidézi mikor Fancsikának váásároltam sunyiba ilyeneket mivel ismerősőktől kaptunk sokat, s meg dumcsiztunk nem veszünk semmit de hát nem lehet ellen állni ilyen aprócska ruciknak :) :lol: Párom meg csak nézett nagyott mikor felöltöztettema kicsit, hogy hát ez a darab neki nemismerős.A bukta után viszont nyugtázta, hogy a kiscsaj tiszta bombázó benne és megúsztam az ejnye bejnye feliratot. Aztán persze néha Ő is ellágyult és meglepte a picurit én meg csak vigyorogtam.

Pintyussal kapcsolatban nekem is az csípi a csőröm, hogy amíg szorítani kellett vagy lelki támasz addig idetalált aztóta nem igazán :cry: .Mindegy Én is csak jókat kívánok nekik. Nos mennem kell, sziasztok
tappancs28

sziasztok!
én azért nem tudok hétvégén jönni, mert csak melóhelyen van net, úgyhogy bocs, hogy hétvégén nem aktívkodom :cry:

pintyus biztosan visszajön majd, csak lehet, hogy most sok az izgulnivaló, aztán nem az írás az első. De hát majd úgyis kiderül.
Egyébként akkor ő most velem egyidős terhes?
lei

Szia Szösszenet! Naon ennivaló ez a kis rózsaszin rucika! Bizti zabálni valo lesz benne a baboka!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika - 3 nap ciklus végéig?? jajj .. hát akkor izgulok ám ;)

Tappancs
- Mi is kaptunk csomó kölcsön rucit ... ezért igyekszünk nem túlzásba vinni a vásárlást .. de nem lehet semmit sem venni a saját babánknak. Ki az aki azt kibírja??? :shock: Én nem!!! :D :D :lol:

Lei - hétvégén én is mindig eltűnök .. mert családozom. Csak akkor van időm itt netezgetni (meg kedvem), ha párom bezárkózik, mert ihletet kap .. akkor órákig egyedül vagyok :lol:

Kép
szösszenet

Szia Szösszenet! Én is izgulok, de a baj hogy nem 3, hanem csak kettö. Elöbb jött meg mesim mint kellett volna ugyhogy az a 3 csak 2! De azért nagyon ari vagy :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Végre van egy kis időm :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tappancs: Hatalmas gratula a bizidhez :lol: 8) :lol: 8) Nagyon ügyi voltál....és a lényeg, hogy sikerült :!: :!: :!:

Lei: Szegénykém..... de ez jó hányás,nem :?: Nem olyan, amikor betegen hány az ember :oops:

Nócika: Nagyon aranyos vagy..... privi olvasva és válaszolva :lol: Már csak négy vizsga és kész vagyok :roll: De már teljesen kész vagyok :shock:

Szösszenet: Haláli a kis ruci..... zabálni való :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Vadiuj vagyok itt a fórumon. Eddig az az igazság hogy nem nagyon mertem elkezdeni irkálni.

igyekszem beilleszkedni a csapatba és aktívan részt venni.
januárban szültem volna... ha az a volna nem lenne...
de ha minden igaz júliusban szülünk :)

mostmár kicsit bátortalanabbul indultunk neki. főleg hogy nem csak az előző várandóságommal voltak gondok hanem utána is. lusta egy belső rendszerem van nekem. nem igazán óhajtott a szevezetem a műtét után beindulni csak gyógyszerrel. de összejött és ez a lényeg :)

holnap megyünk 12 hetes vizsgálatra. rettenetesen izgulunk párommal. a multkor is itt voltak gondok... közölték hogy ikrek lettek volna (amit az elején nem láttak) de szivhang meg nincs... szóval nem volt könnyű.

de most nagy izgalommal, bizalommal és optimistán állunk a dologhoz, persze az ehhez tartozó aggodalmakkal is. de már nem spirázzuk túl.

megjött a párom ugyhogy megyek köszönök neki
timi1982

Szia Timi! Üdv köztünk.... mi is nagyon drukkolunk nektek, hogy minden rendben legyen :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóci: Csudiszép vonalzód lett :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok ! Timi üdv köztünk!!! :P :D

Zsuzsi! Köszike!!! :P

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika - Már csak 1 nap .. :D :D
Tényleg szép ez az új vonalzó :D
Remélem nekem a pénteki 4D-s UH után nem kell lecserélnem vmi fiúsra :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi - Üdv. itt :) Biztosan minden rendben lesz :) Semmiképp ne gondolj másra - a pozitív hozzáállás segít a legtöbbet a babának, az idegeskedés csak árt :)

Kuzsanna - Ti meg mindjárt akciózhattok ám :lol: :lol: :lol:

Ma voltam a dokimnál, a méhszáj szépen zárt .. minden rendben - öröm van :)

Kép
szösszenet

Jó reggelt mindenkinek :lol:

Képzeljétek, akciós egy esténk volt ám :oops: :lol: :oops: :lol: Pont jókor..... tegnap reggel még 36.5 voltam, ma meg csak 36.2 :wink:

Szössz: Hogy vagytok??? Derekad, hátad?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska!

Jó reggelt mindenkinek!

Zsu:
Köszönöm a gratulációt, tényleg jó, hogy túl vagyok az egészen :lol: . Így már gyerekezhetek és babázhatok, nem kell visítani, hogy haladj a szobádba drága gyerekem mert most igazán jó lenne ha végre tanulhatnák egy kicsit .... :oops: s nincs para, hogy hány tétel vár még úgy, hogy gőzöm nincs miről kéne szólnia.

Remélem már nemsok van nálatok se a zebra hadművelethez kiváncsian várom mi lezs :P és ezer drukk....

Timi:
Üdv köztünk! Itt csak pozitív energiákra s meghallgató fülekre találsz :wink: Nyugika minden rendben lesz a kicskével, tudja, hogy ennél jobb helyen nem lehetne.S számolj be minden új infóról hadd drukkoljunk nektek!

Nócika:
Mindent bele ügyesek legyetek van valami tuti kis fortélyocskád?
Emlékszem a férjem már majdnem kivágott mert állandóan valami hülyeséggel megkörnyékeztem aztán gyorsan elintéztem :lol: és még félóráig vagy egy óráig ott maradtam gyertya állásban,hogy minden tuti legyen mert ugye az okos barátnők tanácsait meg kell fogadni :D . Hát persze rittig nem akkor jött össze picur amiko meg van írva a nagykönyvben hanem valamikor apa az egyik északa közepén úgy döntött őt nem érdekli, hogy most gyerek szempontjából nem jó az együtt lét de akkor is bele vág a hancurba, én meg persze erre ébredtem....s lám neki lett igaza :oops: :lol: .

Szösszenet:
Lennék a helyedbe, olyan jól előre tartasz :) .A 4D már csak nem lep meg ilyen csalafintasággal. Beszéld meg a kicsiel, hogy az ilyen jellegű meglepikre nem készülsz így legyen jó kislány :P biztos szót fogad :).

Lei:
Hogy bírod a rosszullétes időszakot? Remélem annyira nem visel meg, próbálj többször keveset enni hátha segít. De gondolom ezt már más is mondta.S biztasson a tudat, hogy ahogy mész az időben előre egyre ritkul és elmúlik úgy hogy nem is jut eszedbe.
Mindenképpen próbálj többször pihenni is az is jót tesz szerintem, nekem segített.

Na mennem kell megetetni az aprónépeket mert felébredtek a drágáim. Remélem nem vagytok lányok betegek!
Mindenki vigyázzon magára zebrás és előtte álló is , hisz nem lehet a kezdeti 12 hétben semmit szedni...vagy is ezt tanácsolják. A homeo bogyókat lehet most azon élek én is, de nekem használ,remélem másnak nem lesz rá szüksége. Majd később jövök pussz mindenkinek :P :wink:
tappancs28

ÉLányok most nézem a vonalzómat, hogy még 25 hét van vissza ez egyszerűen iszonyat komolyan mondom sose lesz vége.Nemtom miért itt a harmadiknál sokat parázok talán nem kéne történeteket olvasni nemtom, de ultrahang vizsgálatok közötti időszakban egyre sűrűbben vagdosom az idegtől az ereimet ÁTVITT értelemben persze.
28-án megyek AFP-re és azon a héten csinálnak valamikor UH vizsgálatot de már kész vagyok hogy jól van-e.Komolyan mondom káosz az egész. Na megyek mert nagyon éhessek a kicsik azt mondják hát meglátjuk mennyit esznek :wink: .
tappancs28

Hali!

vérvételen tul vagyok. gyorsan lerendeztük. nem is kellett várnom... ezért jó ha ismerős van :)

de 2-szer szurtak. nem jött az én piros vérecském. para ezerrel, tűűű!!! áááá!!! bal kar... elkötik... nem jön... ki-be a tű... nem jön. jobb kéz... elkötik... nem jön. üvegcsere... folyik mint a nem tudom én micsoda... nem volt jó a fiola... nah a mai napra remélem ennyi volt a rosszból. fél1-re megyek vissza uh-ra. ott rendben lesz minden...
kivételesen én tartom a lelket a páromban... ilyen se volt még... én parázom, idegeskedem, ő nyugtat. most ő van teljesen kész....

csak lennénk már tul rajta.
timi1982

Tappancs: Jó étvágyat mindenkinek :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Timi: Annyira jó, hogy így állsz hozzá :wink: Szegény párod.....önts bele egy kis töményet, hátha megnyugszik tőle :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?