Új privát üzeneted érkezett!

No, ezt jól elcsesztem.... :?
Vendég

Voltam ma Uh-on. Kicsi Roni megmutatta a fütykösét megint. Csináltattam videót meg képet is, hamarossan felrakom. Tökéletesek a méretei, minden rendbe van. Igaz Heczel 20 hetesnek látja a Schwarczi meg mindig egy héttel kisebbnek de nem a méretei alapján hanem az utcsó mensi szerint. Méretei szerint 20 hetes a terhesség. A Heczus azt mondta ezzel most még nincs gond, de ha végén elérem a 40. hetet majd baszogathatnak miatta. De bíztatott hogy ne aggódjak minden rendbe lesz. Csinált hüvely kenetet is, tökéletes. Megérkezett a citológiám P1, tökéletes. A súlyommal is meg vannak elégedve 60 kg (56-ról indultam), a vérnyomásom kicsit magasabb, de nem vészes, biztos csak azért mert alpból nyugtalan és rohanó típus vagyok. Na szóval, minden oksika

madiani

sziasztok, csak gyorsan jövök:
A Magyar Államkincstár Fejér megyében
8000 Székesfehérvár, Petőfi S. u. 5.
22/534-637

nálunk a következő körlevél ment ki, lehet, hogy ti is tudjátok használni

Tájékoztatlak benneteket, hogy a családtámogatási ellátások igénylése 2008-tól megváltozik. 2008. január 1-től nem a munkáltatónál kell leadni a családtámogatási igényeket (családi pótlék, GYED, GYES), hanem a lakóhely szerinti területi Magyar Államkincstárnál. A munkáltató december 31. után nem vehet át új családtámogatási igényléseket, illetve azokat nem folyósíthatja. A meglévő folyósítások 2008. február 29-étől kerülnek át a lakóhelyileg illetékes Magyar Államkincstárakhoz, illetve ettől az időponttól a munkáltató, mint Családtámogatási kifizetőhely megszűnik.

A GYED-et továbbra is lehet a munkáltatónál igényelni, de az anyasági segélyt nem.
Vendég

Oh Nati, ez nekem jó hír!
Ugyanis a melóhelymen a könyvelők (ők csinálják a munkaügyet is) lószart nem értenek ezekhez a dolgokhoz. Így legalább magam intézhetem. Na meg ugye Pesten vannak a könyvelők, mire eljut hozzájuk a levelem...

madiani

Ani
Titababa majd 1 héttel idősebb, mint amennyinek papíron kellene lennie. RL 21 hetesnek írta, mikor 20 volt. Apa azt mondta, hogy a gép is 21 hetesnek írta. No, mindegy, a lényeg, hogy minden rendben van vele.

Nati
Köszi az infókat.
Mostmár csak azon töröm a fejem, hogy majd nekem hol is kell ezeket igényelni. Az állandó lakhely szerint, vagy jó az ideiglenes szerint is.... Ha sikerül házat venni, akkor meg tökmindegy lesz. :D
Vendég

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, csak hoztam nektek pár képet megint! Remélem nem bánjátok, de Martinka megint alakított! Nem éppen ebédhez való, bocsika érte!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Elcsattogtam abrakolni. Fincsi rántott sajtocska volt. Egy időre elleszek. :D
Vendég

Chrissy
Martinka nagy alakítása nem éppen ebédhez illő, de már edzett vagyok. :lol:
Aranyos, ahogy apára vigyorog. :)
Vendég

huh, Kriszti, pont befejeztem a tepsiben sült vajas-tejszínes halat csőben sült krumplival! :D nem semmi!

köszi az infókat!!

Ani, örülök h minden ok.
Vendég

Chrissyy
Martinka azt hiszem adott feladatot neked! De úgy gondolom inkább nevettél rajta! Egyébként nagyon kis édes hukák vannak már a kis lábain!

Szilvi
Kiságyat nézegettem használtakat is meg újakat is. Még nem igazán döntöttem el, hogy melyik a befutó. Igazából az úgynevezett kombi kiságyat szeretném megvenni, amit ifjúsági ággyá lehet később alakítani, mivel azt nem két évre veszem meg, ezért gondolkodom az újakban is. Bár már találtam a neten egy készítőnek a hírdetését is, aki minimálisan adja drágábban, mintha használtan venném meg. Így aztán lehet, hogy új lesz Gréta babának.

Ani
Szuper, hogy minden rendben van. A kiírással, meg a mondott mérettel ne foglalkozz, mivel nekem is mindig egy héttel kisebbnek nézték a kiíráshoz képest, aztán mostanra behozta magát! Az a lényeg, hogy a megfelelő ütemben fejlődjön.

Judy
Lehet, hogy leírtad, csak az én figyelmemet kerülte el, de a szülésznővel beszéltetek az anyagiakról? Ha igen megírnád, hogy mit válaszolt? Kíváncsi vagyok, mert lehet, hogy én is keresek egy szülésznőt (vagyis ajánlottak már egyet).

Kép
tand

Andi, menj el a Sarló utca 1-ben lévő használtbabacuccoshoz, nagyon sok dolog van náluk, babakocsi, ruha, kiságy, járóka, minden! pont mikor hívtam őket, volt nekik egy ilyen kombi ágyuk 25 ezerért, pelenkázó+ágy és átalakítható nagy ággyá meg kisszekrénnyé. Lehet, hogy már írtad, bocsi, csak elfelejtettem: dolgozol még? vagy mit csinálsz, mivel telnek a napjaid?
Vendég

Andi
Mi is átalakítható ágyat kapunk. Viszont feladták a leckét, mert 2 ágy is lapul anyósjelölték padlásán. Majd kiválasztjuk a legmegfelelőbbet.
Már azon is gondolkodtam, hogy is tudom átpakolni a kisszobát, hogy a Titababa-ágy is beférjen... Fel fogja adni a leckét, hacsak.... ;) :)
Vendég

Szilvi, jók a kulipintyók!
Vendég

Márti
Köszi az infót a Sarló utcai használt babacuccosról. Majd elgurulok arrafelé és megnézem majd ott is.
Én dolgozom még reggel 1/2 8-tól 1/2 5-ig. Így jobban telnek a napjaim. Mondjuk nagyon rendesek a kollégáim, na meg persze a főnököm is. Nem ba...gatnak semmiért, már csak az irodai munkát kell csinálnom, nem várják el tőlem, hogy vidékre menjek. Annyi úgymond hátránya van a dolognak, hogy így leadtam a céges autót, és a sajátommal járkálok. Mondjuk megmondom őszintén a céges autó egy új swift volt, és a Bazsim balesete óta nem szívesen ükök suzukiba. Neki is suzuki volt a céges autója, amivel volt a balesetkor.
Jobb dolgozni, mint otthon a négy fal között rágódni!

Kép
tand

igen, Andi ezzel eyetértek, így lekötöd magad, meg még gyűjtesz is egy kis pénzt, mindkettő csak jó. Jövő 7en mész szülésfelkészítőre? :) Bár mondjuk eléggé tapintatlan dolognak tartom, hogy nem voltak rád tekintettel az első alkalommal...Nekem most lesz a dokis óra, de csak akkor tudok menni, ha nem húznak csütörtökön szigorlaton. Mert akkor köv. szerdán kell mennem... :?
Vendég

Márti
Szerintem megyek a szülésfelkészítőre. Bár szerintem szokásomhoz híven éppen beesek majd! Mondjuk a barátnőim jobban odavannak a szülésfelkészítőért, mint én. Azon vitatkoznak, hogy ki jöjjön velem! Bár mondom szerintem teljesen felesleges (az eddigiekből kiindulva).

Kép
tand

Kicsit kutakodtam a teszveszen. Egy pár dolgon elgondolkodtam...
Arra gondoltam, hogy sólámpást veszek éjszakai lámpa gyanánt. Cumisüvegmelegítőt nem akarok, viszont pólya ügyben tanácstalan vagyok. Gyakorló anyucik! Kell pólya vagy se?
Találtam egy csomó baromságot is, pl. elektromos babaringató....
Vendég

Sziasztok!

Ani!
Jók a nászutas képek,gyönyörű a táj,hol is voltatok?

Márti!
Mi nem használunk hálózsákot.Este amit ráadok abba van másnap estik.Már amikor nem pisili le vagy nem történik egyéb baleset.
A Brendon honlapján láttam olcsó textilpelenkát meg kifogót
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=6
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=6
Szerintem ennél nem kapsz olcsóbban.
Házassági anyakönyvi kivonatot az eredetit vidd azt elfogadják.A jóslófájásokról nem tudok nagyonnyilatkozni mert nekem elfolyt a magzatvizem és utána jöttek a fájások.Előtte már egy héttel voltak gyengébb összehúzódásaim ami a derekamból indult ki és a pocakom aljáig húzódott,mint a mensis görcs.
A jutttatások miatt ne aggódj,tudni fogod mit hova kell vinni.
Valóban 36. hét előtt van koraszülés.A 36.hétre már mindenük kifejlődik rendesen.Amúgy minden újszülöttet egy kicsit beraknak melegedni az inkubátorba melegedni miután megszületik.

Tand!
Tök szupi,hogy ennyi cuccot kapsz,ez nagyon nagy segítség.
A mi babkocsik jó nagy és végig tudjuk használni amíg kell.A tolókar átfordítható,magassága állítható,a kocsi sportkocsivá alakítható.Sok kis kukucskanyílás van rajta.A kerekek llevehetők....Én 20 000-ért vettem az egyik rokonunktól aki 1 évig használta,csak szeretett volna egy másikat,mert már unta.Amúgy azszem 2 éve ő 40 000-ért vette újonnan.Szerintem a bizományi nem olyan olcsó,de kényelmes megoldás ha nem akarsz nagyon kutakodni a dolgok után.Mondjuk 25 000-ért nem rossz a kombi kiságy-ezek szerint ott is ki lehet fogni jókat.De a neten is nézegethetsz,rengeteget hírdetnek,csak vigyázz nehogy átvágjanak,mint Krixtát.

Chrissyy!
Nagyon durva a kakis kép.Noel ilyet még nem csinált,de ugye ami késik az nem múlik.Ja és nagyon édes Martinka,ahogy vigyorog.Tényleg mikor vigyorgott rád előszőr,úgy direktbe?Mi csütörötkön leszünk 8 hetesek de még nem csinált ilyet,pedig a tesóm is mondta,hogy már 6 hetesen várhatom.Tudom nem egyformák,és nem is aggaszt ez a dolog,de már nagyon várom,hogy rám vigyorogjon tudatosan!

Szilvi!
Jók a házak amiket találtál.Ami 13 millió és nincs befejezve azt azthiszem tudom hol van.Eléggé kiesik a falu központjából és a kert végénél ott a temető(ha megnézed az erkélyről a képet látszik a ravatalozó kupolája)-legalábbis ha jól sejtem.A Kálvária utca itt van a mi utcánk mellett,közel a központhoz,de nem tudom melyik házat árulják ott.

Lányok melyik a Gyár utcai turki?Ott annál a felüljárónál a sarkon az Angol turkáló,a Mártírok útja felől?
Vendég

Szilvi!
Szerintem felesleges a pólya!De most megyek mert sír a picur.
Vendég

Gabi

Az a turki nagyon jó érdemes oda elmenni..mi szombat délelőtt szoktunk menni mert akkor 200ft/kg és reggel még szokott lenni ott babaruha..de vettünk már ott tök jó szövetkabátot,levis farmert és volt olyan pici babalány ruha amiben benne volt az eredeti cimkéje is tehát nem is használták!

Márti
Mi megnáztük a Sarló u-i bizományit hogy őszinte legyek szerintem ku...a drága..mondjuk az a szekrény nem rossz de pl.egy használt ágynemű amit most az auchanba is lehet venni 8000ft volt..meg játszószőnyeg ami az auchanba újonnan 5000 ott 9500ft volt...persze attól még lehet kifogni olcsó dolgokat...

Lányok a Tescoba 18-tól van 5részes babaruha szett 900ft-ért persze csak kék színben már miért ne( 8) )....rugi van benne,kis sapi,kis body,zokni.partedli...

Na megyek készülődni lassan:)

Sziasztok!!
Vendég

Sziasztok! :D
Voltunk ma csípőszűrésen,és minden ok! :D
Utána meg védőbe,Bencus 4260 gramm,és 53 cm! :D
Judy!
Jó nagy ám a pocakod :shock: ,és bocsi hogy beszélgetni meg nem is tudtunk,meg is várhattál volna,mert kb 5 percet ha bent voltunk!
Remélem jó lett a cucc! :lol:
Krixta!
Drukk a dokihoz,majd gyere,és mesélj!
Szilvi!
Nekem az uccsó ház nagyon tetszik,az a Fehérvárcsurgai! :)

KépKép
KépKép
andesz78

Gabi, köszi a linkeket! :)

Krixta, mi is csak egyszer voltunk, akkor a hálózsákokat meg a babakocsikat néztem az ágyon kívül, azok sztem egész jó áron voltak. Már mihez képest, ugye... :) az biztos, hogy nagyon körül kell nézni.

Szilvi, nemtom jó-e a pólya, mi elvileg kapunk kölcsön, de fogalmam sincs, eszembe fog-e jutni, hogy használjam. Venni biztos nem vennék.

Andesz, gratula a jó hírekhez! :)

képzeljétek, tök lelombozódtam :( kiderült, hogy nem ingyenes a gyes alatt semmilyen suli, csak amibe 2007 jan. 1-től legalább járok, azért nem kérhetnek pénzt. De új suli, tanfolyam, okj, fsz minden fizetős, ha csak nem állami. Ez nagy szívás. Pedig kinéztem egy tökjót, hát ez van.
Vendég

Köszi Kriszta az infót!
Én sajna nem hiszem hogy eljutok mostnság oda,a picivel buszozni elég körülményes, főleg ebben a hülye időben.Jogsim meg nincs.Apának meg nem nagyon van türelme megvárni míg turkálok.
Anyósom viszont holnap megy arra és megkértem,hogy ugorjon be és nézzen a Noelnek valamit.
Drukkolok az UH-hoz,majd gyere és mesélj!
Vendég

Gabi!Ránk először december 10-én nevetett, egymás után kétszer is, 12-én volt 2 hónapos. Nem tudom, hogy tudatos volt-e, de ahogy nől és egyre többet fent van, egyre többet vigyorog csak úgy magától is. volt, hogy bet sem voltunk a szobába, csak belestünk és vigyorgott a játszószőnyegen a játékoknak. De amúgy minden gyerek más, van akinek már tényleg pár hetesen vigyorog. Majd csinálja, amikor úgy gondolja. Ezen nem kell aggódni. Most már ha flébred és köszönök neki, akkor egy mosollyal szokott üdvözölni.

Tand:Valóban jót nevettünk rajta, mert belelépett és ott dagonyázott. A kád már csak azért volt, hogy ne csöpögjön végig a lakásban.

Most megyek, mert éhes lesz a drágám!!!

Kriszta!!! Megy a drukk, remcsi minden oksi a dokinál a kiscsajjal. Várjuk, hogy jelentkezz mi volt! Addig is pusszantalak!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat, a linkeket és a segítségeket. Meg fogom nézni holnap alaposan. Jeges macika! A házra max 18-20m-t szánunk ha új, mert ugye arra felvehető a szoc.pol.

Ma voltam Schvarczinál. Tényleg aranyos doki l(eszámítva az 52perces késést) Kaptam tőle beutalókat, meg táppénzre is vett. 1 hónapig mostantól itthon maradok, és vigyázzok az én kincsemre. Képzeljétek a tarol a skarlát az oviba, meg ez a Salamon. A fél ovi beteg.
Kb.1 hónap múlva megyek vissza hozzá 12hetes UH-ra.
Ja, megkérdeztem tőle elvállal-e? Azt mondta, hogy igen, de majd a 12. héten még szóljak. Ja, és ő is hivatalosan szeptember 2-re írt ki. Anyósomnak jó kis szülinapi ajándék lesz, anyumnak,meg jó kis névnapi(Erika aug. 31).

Holnap próbálkozok a vonalzóval, köszönöm az útmutatást hozzá Gabi!

Madiani! A Kelemnen Béla utcában van terhestorna is? Mikortól ajánlott oda járni?

Sziasztok! Szép estét!
n.k.ildi

Sziasztok!!

Megjöttünk a dokitól:)
A babóca szép nagy behozta a múltkori lemaradását..kb.2kiló lehet, a méretei alapján nagy baba..a külső méhszájam nyitva van kb.egy ujjnyira de azt mondta a doki hogy semmi gond nem ír fel lazítót sem..már most is jöhetne ha akarna de azért várja meg az Nst-t..azt mondta a doki hogy Krisztinél is így volt szóval remélem hogy a továbbiakban is úgy lesz minden..36.hét nst aztán gyors szülés és gyönyörű babó!
Iszonyatos boldogság van most rajtam nagyon várom hogy anyuka lehessek..
Nst-re febr.12-én kell mennem aztán mehetek szülni!:)))

Ildi

Mesélte a doki hogy ma 2szülése is volt azért késett..mi is vártunk rá sokat de eszembe jutott hogy egyszer majd miattam fog késni lehet:)Vagy miattad!Örülök hogy hozzá jársz te is én nagyon bírom!!

Szép estét lányok sok sok puszi
Vendég

Ani
Nagyon helyes a kis Roni:))

Gabi
Szerintem mi megyünk szombaton ha akarod nézed neked cuccokat szerencsére Csabi ebben nagyon ügyes..mindig tök jó cuccokat talál!
Na eldugultam!

Vendég

nézed=nézek
Vendég

Sziasztok!

Chrissy, nagyon szaftosak a képek :) Imádom ahogy mosolyog, tök édi.

Tand, valószínű Roninak is új ágya lesz mert van egy nagyon jó asztalosunk (de majd meglátjuk mien árajánlatot ad)

Gabi, köszi, dél Német országba Füssenbe voltunk az alpokba. A Neucshwainstein-i kastélyt és Német ország legmagasabb pontját (Zugspitz) néztük meg

Andesz örülök a jóhíreknek.

Márti sajnálom hogy a sulidat nem fizetik.

Ildi, sajna a CSNK-ba mindig várni kell (tapasztalatom szerint). Úgy vettem észre ha időpontot kérek (du. 1-re) akkor nagy eséllyel időbe végzem. Terhestornáról nem tudok, de megkérdezem csütörtökön a védőnőm. Úgy tudom hogy 13. hétig nem ajánlják a kismamatornát.

madiani

Kriszta!
Köszi,de majd meglátom holnap sikerrel jár-e az anyósom.Majd ez ügyben még írok.
Pihengessél sokat,azért készítsd össze a táskádat,ha eddig még nem tetted volna.Azért jó lenne,ha a kis nunis benn maradna még a 36. hétig minimum.Nagyon várod már,ugye?Emlékszem én is nagyon vártam már a vége felé,hogy kibújjon.Nemsokára már a kezedben tarthatod és magadhoz ölelheted,ezt az olyannyira ismerős,de mégis ismeretlen kis csöppséget.:D

Ani!
Sejtettem,hogy valahol az Alpokban voltatok,biztos gyönyörű lehetett,ahogy azt a képek is mutatják.
Jó az UH-s kép ebből már nem lesz nuni az tuti.

Ildi!
Örülök,hogy szimpi volt a doki,elég sokan járnak hozzá így még magánba is néha szokott csúszni.Amúgy amikor én szültem csütörtök délután,a szülésznőm pont a CSNK-ból hívta vissza,hogy jöjjön mert szülünk.
Sok sikert a vonalzó gyártáshoz.

Chrissyy!
Köszike,nem aggódom,csak nagyon kiváncsi voltam,hogy nálatok hogy volt.Tudod nagyon várom már,ahhoz tudnám hasonlítani amikor arra vártam hogy megmozduljon a pocakomban.

Jó éjszakát Mindenkinek!
Vendég

Jóóóóó reggelt!!!

Tele a cipőm, hogy hajnalban kutyaugatásra ébredek!!! Isten bizony beszerzek egy idegbajos macskát. (rajtam kívül :lol: )
Titababa ismét nagyon élénk.
Ma hívom fel az ismerősünk, remélem, hamarosan meg tudjuk nézni azt a seregélyesi házikót.

Gabi
Még a két seregélyesi házat fel se tettem. :) De pótolni fogom.
Temető mellett lakni vidám dolog, van idő szokni a dolgot. :D Fújjjjj!!!! Ez nagyon morbid volt.
Jó helyen keresed a turkálót. Nagyon jó kis hely!!!

Krixta
A múltkor az egyik szegedi turkászban a tesóm talált egy jópofa rénszarvasos Titapulcsit. Abban is ott van az eredeti címke.
A tecsóban a múltkor 4000ért volt játszószőnyeg.
Örülök, hogy a babóval minden rendben van. Már csak 1 röpke hónap.... :)
Micsoda párod van!!! Az enyém falra mászik, már a turkálás szó hallatán is! Tiszta idegbeteg tud lenni. :)

Andesz
Bencus szépen gyarapszik.

Márti
Pólyát én se akarok venni (kapnánk kölcsön), csak érdekel, hogy mennyire "divat" még.
Sulin én is gondolkodtam, de apa le akar beszélni róla. Egyelőre úgy vagyok, hogy meglátom, mit bírok még egy huncut Titababa mellett. De lehet, hogy hagyom magam lebeszélni, gyorsan megszokom a jót. :D

Ildi
Használt házikóra is lehet szocpolt felvenni, de csak a fele jár. :? De azért a semminél több. :)
Majd kutakodok még és átdobom.
Jó, hogy táppénzre vettek, a skarláttal óvatosan!
Nekem azt mondta a védőnő, hogy 12. héttől lehet menni kismamitornára.

Ani
Jó a fütyis kép. :)
Összefoghatnátok Andival, hátha 2 kiságyra kedvezményt is ad.
Apának nem mutatom meg, merre voltatok nászúton, imádja a hegyeket.
Vendég

Jó reggelt,

Bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de délelőtt kozmetikában voltam, aztán felurott az unokahugom is, eltraccsoltuk az időt. Este meg olyan szarul lettem, rámjött a hányinger. Röhej mi?????Mintha a terhesség elején jártam volna. :lol: :lol: :lol: :lol:

Bazsi már jár suliba, a héten minden nap dolit írnak valamiből, mert jövő héten lesz a félévi zárás. Tele van a hócipője. :lol: :lol: :lol:
Torka már nem fáj, de most egy kicsit köhécselget, de nem vészes. Adom neki a Stodal homeopatisa köpit, aztán mejd meglátjuk hogy alakul.

Krixta,

Örülök, hogy minden rendben van a kicsivel. Szép súlya van már, pihizz sokat a méhszáj miatt, aztán pár hét múlva már akár jöhet is. :lol: :lol: :lol:

Ildi,

Nagyon jól döntöttél, hogy nem mész a 12. hétig. Az elején tényleg nagyon veszélyesek ezek a vírusok. Pihenj sokat és élvezd a kismamis örömöket. :lol: :lol:
Örülök, hogy sikerült jó orvost választanod. A multkor tőle kaptam a táppénzes papíromat és nekem is nagyon szimpatikus volt.
:lol:

Gabi,

Köszi a cuccokat. :lol:
A málnalevélteából mennyit érdemes inni???Napi fél vagy 1 litert???Hallottam ezt is azt is.
Örülök, hogy minden ok volt a csípőszűrésen. :lol:

Márti,

Sajnálom a sulit. El tudom képzelni milyen morcis lehetsz emiatt. Már lassan mindent megvonnak az embertől. :evil: :evil:

Andesz,

Örülök, hogy minden rendben volt a csípőszűrésen. Gyönyörű Bence baba, és tényleg nagyos sokat nőtt. Olyan édes volt ahogy mosolygott. :lol: :lol:
Nagyon nem tudtam volna maradni, mert be voltam jelentve a kozmetikába gyantára.
Köszi a szopis melltartókat. Pont a méretem, tökéletesen passzol mindenhol. Jó sokat spóroltál nekem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2700 ft-ért láttam a Tesco-ban ilyen melltartót.

Szilvi,

Én kb 2 napig használtam a pólyát. Utáltam, mert nem éreztem a kicsi testét. Különben is szegény babócák még mozogni sem tudnak benne. Szóval én utáltam. :lol:
A házikókkal mega szívemet fájdítod. Sose lesz pénzünk családi házra. :evil: :evil:

Tand,

Anyagiakról nem beszéltünk, de szerintem a szülésznőknek nincs fix áruk, legalábbis én ugy gondolom. De majd rákérdezek, ha legközelebb talizok vele. :lol:

Chrissy,

Kakis kép nagyon mókás. :lol: Régi emlékeket ébreszt bennem.
Nagyon édesen mosolyog Martin baba. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ani,

Gratula rákszűrésed eredményéhez. P1 az tényleg tökéletes. :lol:
Azt szokták mondani, hogy ilyen csak a szűz lányoknak van. :lol:
Örülök, hogy minden ok Roni babával is, és szépen látszik a "kukac " a képen. :lol: :lol:

Kata,

Drukk a mai BB-s vizsgálathoz. UH is lesz?????
Én fél 7-re megyek, remélem minden ok.
Mindjárt mehetünk NST-re, gondoltam oda mehetnénk együtt is. Legalább lesz alkalmunk dumcsizni, mert ugyis órákat kell ot várni.

Nati,

Ezt a dolgot én is hallottam, és marhára nem örülök, hogy majd 2 helyre kell rohangálnom. Eddig mindent elintézett a cégem, ők folyósítottak mindennemű kifizetést. Miért kellett ezt megbolygatni??? :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ez a ház nagyon jó lenne, de gyúrni kellene rá (meg normális színűre festeném a falakat):
http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... 9,842.html
Ez a mostani kiszemeltke:
http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... 9,842.html

Múltkorjában kissé elszámoltam magam, felajánlok 2 db 95Bs melltartót, egy fehér és egy fekete. Nekem sokat kellene még hízni, hogy beleférjek. :D

Judy
Nem akarom fájdítani a szíved!
A biztonsági őr srác mondta, hogy a teszkótól nem messze van 1 felújítás alatt álló házikó 13 misiért.
Vendég

Szilvi,

Mind a két házikó nagyon tetszik, bár az első az talán egy kicsit jobban. nem is értem mi a bibi vele, hogy csak 15 milla. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Ráadásul minden van hozzá, amit mi is szeretnénk, kerti tó, bográcsozó.... Azért majd rákérdezek az isminél. :)
Vendég

Bocsi csak gyors írok, majd talán du reagálok is.

Seregélyesen sztem azért olcsóbbak a házak mert állítólag sok a kisebbség. Viszont nincs személyes tapasztalatom csak nekem is mondták.

madiani

Ani
Nekem azt mondták, hogy nincs kisebbségi Seregélyesen. De azért majd faggatózok még.
Vendég

Jeges macika! tényleg elég pazar a felső ház.
És Seregélyes közel is van Fehérvárhoz. Jó választás.
Képzeld, azok közül amiket küldtél 3-at mi is kinéztünk. De most már ki is megyünk Bodajkra, meg Csurgóra is, és megnézzük személyesen. Eddig csak neten nézelődtünk.
Ti hogy csináljátok?

Madiani! Köszi, ha megkérdezed a védőnőd.
Ez az első napom itthon, hát mondanom se kell, jól elvagyok, meg el is leszek egy hónapig. Lesz időm főzöcskézni a férjecskémnek, nézelődni neten, meg álmodozni. :D

Szép napot mindenkinek!
n.k.ildi

Ildi
Elsőnek érdeklődtünk egy ingatlanközvetítőnél, hogy mi esélyeket lát a meglévő anyagiakkal. Aztán bogarásztunk, végül kocsiba csaptuk magunkat és elindultunk falunézőbe. :) Megnéztem a buszjáratokat...
Bodajk és csurgó nagyon szép!!! Alföldi gyerek lévén imádom a púpokat!!!
Vendég

Szilvi,

Én is hallottam, hogy ott van egy pár kisebbségi, de persze jobb ha körülnéztek.

Ildi,

Örülök, hogy jól érzed magad otthon. használd ki az alkalmat és csinálj olyan dolgokat amiket mindig is szerettél volna, mert a terhesség vége felé már nem igazán lesz alkalmad. :wink: :wink: :wink:

Kimostam, kivasaltam a textil kifogókat és fürdetőket. Szépen sorakoznak a szekrényben.
Lassan mindennel végzek. Holnap megveszem a maradék cuccost is, és minden mehet bele a táskába. Amugy már szépen egyben vannak a pelenkázó tetején, csak be kell őket tennem a tasiba. :lol: :lol: :lol:

Akkor egy kis poci (bár ez már inkább has) kép. Szörnyen nézek már ki, alig várom, hogy valami formát vegyek fel.

Ilyen voltam amikor megfogant Barbi, ez kb 4 nappal előtte készült a Balcsin.

Kép

És íme, mint bálna.

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Hű, mekkora pocak! Sztem az enyém is ekkora lesz májusra. :D
Viszont nagyon formás!
Most beszéltem a seregélyesi ismivel, holnap délután zúzok kifele házat nézni. SUBIDUBIDÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!! Tiszta frászban vagyok ismét! :D
Kérdeztem, azt mondta, hogy az összes kisebbségit kipaterolták a faluból, meg a rendőrök nem nézik túl jó szemmel, ha véletlenségből arra tévednek (értsd: megverik, mint a lovakat).
Azt is mondta, hogy sok eladó ház van és jó esélyekkel indulunk az alkudozással is. Ez felettébb jó hír. Legalábbis nekünk. :) :D
Vendég

Szilvi,

Ez nagyon jó hír, akkor nagyon szorítok, hogy most már tényleg minél hamarabb összejöjjön a házikóvásárlás, és már oda tudjon a kicsi érkezni. :lol: :lol: :lol:

A CSNK-ban láttam sokkal nagyobb pocakokat mint az enyém. Hihetetlen, hogy ők hogy bírják el, amikor már én is csak vonszolom magam. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Mikor decemberben voltam RLnél, az egyik csajszi el is képedt, mekkora pocim van 16 hetesen. Elsőnek arra gondolt, hogy ikrek lapulnak benne. :)
Nem tudok mit csinálni, nem mehetek lapos hassal szülni. :D Meg olyan jó simogatni. :)
Már én is nagyon szeretnék egy biztos fedelet a fejünk fölé. Jó lenne már a babasarkot rendezgetni...
Vendég

Szilvi,

Hát igen, ez a pocakméret dolog alkati kérdés. Van akinek már 16 hetesen is óriási a pocakja, meg van olyan is, aki egy görögdinnye nagysággal megy szülni, és mégis 4 kg körüli babát szül. :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is szeretem simogatni, csak már nem látok lefele tőle. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Már én se látom a lábujjaim. :) A zoknihúzás is emlékezetből megy. :D
Apa anyukája azzal rémiszgetett, hogy apa 4 kg-val született. :shock: Én 2,5 kg voltam, jó lenne, ha beközölné. :D
Annyira izgulok, alig várom, hogy holnap 2 óra legyen!
Vendég

Sziasztok!

Judy!
Jó nagy pocakod van ez már a vége,de úgy látom még nem szállt le,vagy legalábbis nekem jóval lejjebb volt szülés előtt.
A málnalevélből én napi kétszer fél litert ittam a rajta álló utasítás szerint tettem bele a teából.De kérdezd meg a szülésznődet az a legbiztosabb ő majd megmondja mennyit igyál.

Szilvi!
Jók a házak amiket néztél,az elsőnek nagyon jó az ára és nagyon jól néz ki.De a második is tetszik.Jó nézegelődést!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?