Jó reggelt,
Bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de délelőtt kozmetikában voltam, aztán felurott az unokahugom is, eltraccsoltuk az időt. Este meg olyan szarul lettem, rámjött a hányinger. Röhej mi?????Mintha a terhesség elején jártam volna.
Bazsi már jár suliba, a héten minden nap dolit írnak valamiből, mert jövő héten lesz a félévi zárás. Tele van a hócipője.
Torka már nem fáj, de most egy kicsit köhécselget, de nem vészes. Adom neki a Stodal homeopatisa köpit, aztán mejd meglátjuk hogy alakul.
Krixta,
Örülök, hogy minden rendben van a kicsivel. Szép súlya van már, pihizz sokat a méhszáj miatt, aztán pár hét múlva már akár jöhet is.
Ildi,
Nagyon jól döntöttél, hogy nem mész a 12. hétig. Az elején tényleg nagyon veszélyesek ezek a vírusok. Pihenj sokat és élvezd a kismamis örömöket.
Örülök, hogy sikerült jó orvost választanod. A multkor tőle kaptam a táppénzes papíromat és nekem is nagyon szimpatikus volt.
Gabi,
Köszi a cuccokat.
A málnalevélteából mennyit érdemes inni???Napi fél vagy 1 litert???Hallottam ezt is azt is.
Örülök, hogy minden ok volt a csípőszűrésen.
Márti,
Sajnálom a sulit. El tudom képzelni milyen morcis lehetsz emiatt. Már lassan mindent megvonnak az embertől.
Andesz,
Örülök, hogy minden rendben volt a csípőszűrésen. Gyönyörű Bence baba, és tényleg nagyos sokat nőtt. Olyan édes volt ahogy mosolygott.
Nagyon nem tudtam volna maradni, mert be voltam jelentve a kozmetikába gyantára.
Köszi a szopis melltartókat. Pont a méretem, tökéletesen passzol mindenhol. Jó sokat spóroltál nekem.
2700 ft-ért láttam a Tesco-ban ilyen melltartót.
Szilvi,
Én kb 2 napig használtam a pólyát. Utáltam, mert nem éreztem a kicsi testét. Különben is szegény babócák még mozogni sem tudnak benne. Szóval én utáltam.
A házikókkal mega szívemet fájdítod. Sose lesz pénzünk családi házra.
Tand,
Anyagiakról nem beszéltünk, de szerintem a szülésznőknek nincs fix áruk, legalábbis én ugy gondolom. De majd rákérdezek, ha legközelebb talizok vele.
Chrissy,
Kakis kép nagyon mókás.
Régi emlékeket ébreszt bennem.
Nagyon édesen mosolyog Martin baba.