Fanni!!
Babácskáid nagggyon édesek!!!
Katica!
Kész-pasz, a te sorsod is elrendeltetett, a táblakészítés mindent eldöntött, semmi sem ment már meg a babásodástól!!!
Házitücsök!
Engem lebeszélt Krizsa doki, vagyis egyértelműen a lapar+hisztero felé terelt, mert így nem csak a diagnózis van, hanem ha valami gond van rögtön meg is tudják csinálni. Persze arról nem is szólva, hogy a az endoszkópos kukucs nem is kicsit hatékonyabb...
Hanna!
Huuu, együttérzésem..én is folyamatosan bölcsességfogat növesztek, cca. kamaszkorom óta, de engem nem szokott kínozni, pedig nálam se nagyon van neki hely...
Morzsa!
Üdv itt! Sajgó doki pácienset itt még nem igazán találsz (a fenti táblában látod, ki kihez jár
), Ő nem régóta van a Kaáliban, de csupa jót hallottunk róla, biztos jó kezekben leszel.
Fagyis-transzfer: Kb. mint a lombik, csak nincs stimuláció, kapsz a megfelelő időben tüszőrepesztőt, és a kiolvasztott fagyibabáidat kapod vissza ugyanúgy, mint a lombiknál. Progeszteron-hormont kapsz valamilyen formában(utrogestan, progi-szuri ) minden más ugyanúgy.
(Ha valamit rosszul mondok-írok, javítson ki valaki, nekem még nem jutott a fagyiba egyszer sem, sajna)