Új privát üzeneted érkezett!

és most?

Kép
adrienn021

Adri,
ne aggódj, ha csak a Sinlacot eszi, attól is fel fog nőni, tuti... :lol:
Lili már elmúlt két éves, de pár hete volt olyan, hogy ő csak tápikát kért. Mint egy kisbaba, reggel délben este tápi. De úgy voltam vele, hogy a tápanyag abban is benne van, majdcsak kell neki más is.
Én nem tudom az oviban mit és mennyit eszik, de otthon nem sokat, de nem is erőltetem. Kb két falat vajaskenyér a vacsora, meg a szentséges tápi. :lol:

Lili megint beteg lett, olyan a hangja mint egy rossz Darth Wadernek, tiszta ufós. Éjszaka úgy köhögött, hogy hányt, kicsit hőemelkedése van, de bevittem oviba. Öt napot dolgoztam, most menjek megint táppénzre? Csak tudnám miért van lelkiismeretfurdalásom, végül is kirúgtak... csak szerencsém van, hogy Lili nincs 3 éves.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Donátnak boldog szülinapot!Nekem is akkor volt! :lol:
Kép
Sajnálom....tényleg csak barátokat választhat az ember....

Szerintem a kenguru is jó-már van olyan ami újszülött kortól használható!!!!!-meg a kendő is!Én mindkettőt használtam,és bizony hamarosan megint szükségem lesz rá. :lol:

Lilinek jobbulást!!

Jövőhéten megyünk 4D-re...remélem minden rendben van,mert még nem érzem mocorogni,Alit meg már 16hetesen éreztem.Már most +10kg-nál tartok,gondolom a védőnő elájul majd... :oops: Pedig szerintem nem eszek sokat,nincs is időm rá..sétálni is megyünk minden nap 1 órát.Valamit nagyon rosszul csinálok!

Adri!Próbálj kicsit lazítani!Tudom könnyű mondani.....

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Sziasztok!

Gadevi:
Akkor neked is boldog születésnapot így utólag! :)
Biztos nincs baj a babával!Én is másodjára később éreztem a mocorgást,pedig mindenki azt mondja másodjára hamarabb lehet...nem vagyunk egyformák.Lehet épen a felszedett kilók miatt nem érezted meg olyan hamar.Akkor valószínű megtudjátok a babó nemét is,ugye?Izgalmas!Te hogy érzed?

Adri:
Szerintem se idegeskedj,mert Levi megérzi!Olyan kis betyárok,tudják,hogy ezzel tudnak hatni az emberre!Nem lesz baja akkor sem,ha csak sinlacot eszik!Nem fog éhen halni ne aggódj! :wink:
Klassz az új vonalzó! :)

Lina:
Mi újság Lilivel?Én biztos nem vittem volna oviba,márcsak a többi gyerek miatt se!Nállunk be se veszik betegen a gyerekeket!Ne foglalkozz a munkahelyeddel,halgass a szívedre szerintem!
kazi

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nekem nem ír senki!

Én is itt vagyok, de csak akkor, ha tudok.

linácska: kiscsajod édi lehet az oviba, ha ő a legkisebb. Sajnos, ha a pici beteg érdemes vele otthon maradni, nehogy felszedjen valami mást is. Én könnyen beszélek, mert otthon vagyok a picivel. Elárulom, az én nagylányom 1 hónapot nem volt bölcsibe. Ezt majd a picivel nem tudom, hogy fogom megoldani.

adrienn021, nem lehet egyszerű a helyzeted. A bezártság és gyermeked nyíló elméje egyre több energiát igényel tőled. Gondolom aggódsz attól is ha nem eszik, mert akkor mitől gyerepodna. Szerintem, ha Levi nem kér csak tápit, akkor adjál neki azt, és bízzunk benne, hogy később mást is kérni fog.

Kocsisandrea, mi az a sedatif? Mire lehet adni? Csak nyűgősségre és hisztire? Én nem ismerem. Köszi majd a felvilágosítást. Nekem mondjuk idáig a homo bogyók nem jöttek be, de lehet, hogy azért mert nem eléggé hiszek benne. :roll: :wink:

Kép
Kép
kisévi

Kazi!Köszönöm! :lol:
Hát igen, én is mindenhol ezt hallom olvasom, hogy a 2. Babával hamarabb...pedig nagyon figyelek, de eddig semmi jel.Hogy őszinte legyek én élvezném a meglepetést is, hogy kisfiú vagy kislány, de nyilván én is látom majd, így ez elég kivitelezhetetlen.Kérdésedre a válaszom..Nem tudom, hogy ki növekszik a pocimban....vhogy nem érzem, de ez inkább jó. Így izgalmas!

gadevi

Sziasztok!

Kisévi, bocsi én neked szántam a Laimerának írtakat. :oops: Szóval nagyon helyesek a kislányaid és Eszti nagyon hasonlít rád a közös képen.

Gadevi, neked is boldog szülinapot! :D Szerintem kivitelezhető,hogy ne tudd meg a nemét. Sygnum sem szerette volna tudni és meglepetés lett neki.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!
Pillle,köszi! :) Hát nem is tudom......ne nézzem meg a 4D-s felvételt???Azt azért nem bírom ki.Alit is néztem szinte hetente 3x. :lol:
Kérdeztem már korábban is,Sygnumról tud vki vmit?Jól vannak?
Kisévi,szerintem a homeós bogyók nagyon jók,csak hozzáértő orvos kell,aki a megfelelő szert ajánlja.

gadevi

Gadevi:
Én bizti nem bírnám ki,pedig tényleg nagyon klassz lehet,hogy akkor tudod meg amikor megszületik! :)

Kisévi:
Én írtam neked múltkor,mikor a fotókat tetted fel!!!Meg elég sokan mások is!Nézd csak vissza! :wink:
kazi

Sziasztok!

Kisevi, Eszti mar ovodas?
Sedatifot mi is adtunk Katinak estenkent, mert nyugtalanul aludt. ( Nyugtalansagra, szorongas-, stresszoldasra jo.) Most valtottunk Nux Vomicara, mert az valo inkabb alvasra, a Sedatif nappalra.

Gadevi, Ali minek a becezese?
Syggel kb. egy hete futottam ossze a Malomban, a Bambiniben. Igy megcsodalhattam Ricsit es Leonat is!:) Szemmel lathatolag jol vannak, Syg is szebb, mint valaha. Csak roviden beszeltunk, inkabb csak Ricsit csodaltam. :wink: Kivancsi lennek, hogy milyenek az ejszakaik... remelem Leona mar jobb alvo es Ricsi sem koveti a peldajat.
Szerintem ha szolsz az orvosnak, hogy nem szeretned tudni a baba nemet, akkor ugy kesziti el a 4d uh-at, hogy ne latszodjon. Mondjuk, ha epp olyan pozt vesz fel a baba, hogy nyilvanvalova valik... :roll:
Nekem a csajok itt megjosoltak elore, hogy fiam lesz! :D Vigyazz, mert ide boszik irnak! :wink: :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

adri: nem lehet fg vagy betegség...tünetek passzolnának(bebének is ez volt amikor beteg előtte nap semmit nem eszik....ez van)
majd írok még de hulla vagyok agyam mint a szita...már semmi nem fér be minden kiesik:)
de végeeeee
2 év, és még 2 van ááááá

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Képzeljétek,Barnus 3 napja már átalussza az éjszakát. :lol: Nincs még 3 hós,ez tök jó!Este fél 8 -tól reggel 6-ig

Kisévi
sajnos nekem az a bajom hogy a neveket naon nehezen jegyzem meg és én azért nem írok,mert nem ismerlek arcról,nem ugrik be.De írjál bátran,sürün és akkor megjegyezlek téged is!

Kazi
papírokról semmi hír?hátha lesz valami.

Estelle
még egyben vagy?ritkán jössz naon,írjál nekeünk légyszi!

Dettus
ahogy írtad a hurkát,megkívántam én is és holnap sütök kolbászt is,tepsis krumplival.Ha gondolod gyere,megkínállak belöle.

Lili
mikor kapja a szurit Boti?Szerdán?Pedig írtad.Remélem nem lesz lázas.Barnus nem volt szerencsére,csak aludt töle egész nap. :lol:

Adri
tetszik a vonalzód,tök jó!Tényleg ne mutasd ki hogy minnnyá felrobbansz,az nem jó.Hátha bejön.

Erszényes
de jó hogy jó kedved volt ma,legyél ilyen minden nap oké?Inkább befizetlek szoliba mindig! :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bepa
kitartás,mikor lesz a vizsgád?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Új babaváró vagyok, most költöztünk Kecskemétre.
Érdekelnének a szülési tarifák.
Dr. Ladányi Lajosról is érdeklődnék, ki ismeri?

Macsi
macska02

sziasztok!!!

Macska02!
Üdv itt köztünk!
én a dokiról nemtudok mondani semmit, nem ismerem!
gyere sűrűn közénk!!!!
Mennyi idős kismama vagy???
Merre költöztetek?

LÁnyok!
nem hiszem el, hogy mindenki ezt írja, hogy ne legyek ideges!
DE IDEGES VAGYOK!!! rengeteget sírok
Próbálom én nem kimutatni, de sokszor elszáll a fejem.nem a kezem és úgy szégyenlem magam.

Kocsis Andi!
Venni fogok olyan bogyót és kipróbáljuk!

Dóra!
Ezeket ki ajánlotta neked?

Évi!
én írtam neked, pár oldallal hamarabb, de nem válaszoltál rá, így nem erőltettem!

:?: Kazi!vagy Estelle(ha még olvasod)
mi van Estellével, nem írt, pedig ma volt NST-n!!!!

Kép
adrienn021

Ok, akkor csak megint pici időre tudok jönni, és magunkról írni! :oops:
Ne hari, holnap remélem több időm lesz!
Nst-n minden rendben, Mózes nagyon jól érzi bent magát, szívhang rendben!
Méghogy nem mocorog már annyit a végén!? :) Nekem nagyon mozog a picike! Sokat,sokat... :D
Péntekre hívtak vissza!
Majd látjuk! :)
Jövök több időre amint tudok!
Azt írtam már, h. pénteki uh szerint 3360g? :)

Kép
estelle26

Jó éjszakát mindenkinek!!!!

Kép
estelle26

Adri:
Nem írt Estelle,úgyhogy nincs semmi vele szerintem!
Én csak azt írtam,hogy ne görcsölj rajta annyira,mert a gyerek megérzi,hogy ezzel manipulálhatja az embert!

Hajni:
Ügyi Barnus tényleg!De jó tesódnak! :) Mirabel is ilyen ügyi volt annó
persze a cumi,meg a tápi is bejátszott biztos :oops:
Az iratokról semmi :cry: :cry: :cry: -pedig úgy reménykedtem benne,hogy legalább az megkerül!

Macska:
Üdv itt!Írj magadról!

Gabi:
Hajráááá!!!! :)

Dóra:
Mert úgy érzed szorong ,meg nyugtalan Katika?Miért?
kazi

Na megelőztél Estelle :lol: -éreztem,hogy nincs még akció :wink:
kazi

Adri, mozdulj ki, sétálj! Hátha attól jobban fogod magad érezni. :) :wink: Vagy olvass egy jó könyvet! Nem szabad a kajáláson ennyit aggódni, mert tuti, h. azért nem fog enni. Nálunk ez volt. Most már nem érdekel, hogy mit eszik, mikor....bezzeg estére úgy megéhezik ő is, mert napközben sajnálja a játéktól az időt. :)

Kisévi, én is írtam Neked.

Hajni, boszi vagy tényleg Te is :lol: :wink: , mert akartam kérdezni, h. hogy van Ricsike?. Ez nagyon jó, h. már átalussza az éjszakákat. BOti most csak fél12 - kor, fél3 - kor, és fél 6 - kor kelt. Ez jó. Tetszik. Csak legyen így. :)

Dóráék Andriskája kapja a szurit most szerdán, Boti a jövő szerdán. :)

Holnap teszek új képeket Botondról, olyan szép, tisztára imádom. :)

Don, örülök, h. nem volt "tortatrancsír". :)

Jó éjt, megyek apát kelteni, bealudt Zsófi altatása közben. :D :lol:
birolili

Estelle, tessék most már nap, mint nap jelentkezni. :) :wink:
birolili

Adri: sztem se aggódj a kaja miatt. Jana sem eszik rendesen, 1-2 falat elég neki. De ha Levinek van "ereje" ellenkezni veled akkor tuti van elég tápanyagja... :wink: :lol: :lol:

Estelle: azért mostmár kibújhatna Mózika!! Szerintem szombaton fogsz szülni. Azt érzem... :wink: :lol:

kazi: sajnálom az iratokat! Nem értem azt miért nem tudja visszaküldeni?? Mondjuk, aki lop abban hol van az együttérzés.... :roll: :(

macska: üdv itt. :) Sajnos én sem ismerem azta dokit...

hajny: én is szeretném ha mindig ilyen kedvem lenne. Jó ez a szolizás hihihi. :wink: :lol: :lol: Na jó bizti nem csak azé volt....

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Köszi, hogy gondoltok rám, aranyosak vagytok, de azt hiszem nem(csak) itt van a baj.
Sajna.
Ha Levinek nem adnák kaját, sztem akkor se kérné, unatkozik evés közben! :roll: nem szeret enni.

Hajny!
Engem nem fizetsz be? Én depis vagyok, kell a napfény-műfény! :lol: :lol: :lol:
De majd itthon beállok a lámpa alá, hátha segít :wink:

ERszényes!
én nem is dícsértem a fizurád!
teccik, nekem is kéne valami változás, csak nem vagyok túl vállalkozószellemű :roll:
meg amíg Levi belekapaszkodik abba az 5 szál hajamba......addig inkább összekkötve hordom :? mindig!

Estelle!
hát a frászt tudod ráhozni az emberre!
Úgy mint Lilinél, mindig görcsbe rándul a gyomrom, amikor fellépek a babanetre!!!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Én is még egyben vagyok. Tegnapi NST-n rendben volt minden. Szerda reggel megyek újra. Remélem akkor már tényleg a szülőszobára kell mennem. :)
Tegnap óta a bal csípőm fáj. Biztos tágulok. Nő a hátsóm. :lol:

Estelle
Én babám is nagyon sokat mozog még mindig. Ő sem a papírforma szerint él. Szerencsére éjjel még hagy aludni. :D
Pártai Lucia azt mondta M1-en, hogy keddre várható hidegfront+telihold is kedden lesz. Remélem én Andikám nem arra vár. :(

Thymi
Akkor te Jakabról származól? vagy rokonaid költöztek ki?
Én nem sok mindenkit ismerek itt még.

Sziasztok!

Kép
kisreni

Reni
Kecskeméti vagyok, anyuék költöztek ki.

Macska
Üdv itt!

Estelle
Telihold van. Készülj!

Kép
Kép
Kép
thymi

Jövő kedden lesz Telihold.

Kép
kisreni

Sziasztok!
Dora,Alitta.
Köszi az infót Sygnummal kapcsolatban!Örülök,hogy jól vannak!

gadevi

Sziasztok!

Pocakosok hajráááá!!!!!

Erszényes:
Köszi az együttérzést! :roll:
kazi

Sziasztok!

Macska, udv. itt a forumon! En meg csak nem is hallottam errol a dokirol, sajnalom! :? Hanyadik hetben vagy? Honnan koltoztetek Kecskemetre?

Adri, magamtol homeozok. Az infokat a netrol gyujottem be regebben, ill. van egy ismerosom, neha tole kerek tanacsot. Van egy nagyszeru kis homeos konyvem is, benne van minden Boiron altal gyartott homobogyo leirasokkal.
Szerintem te is nyugodtan szedhetnel Sedatifot, ha feszultebbnek erzed magad!

Estelle, szerintem ti egyutt fogtok szulni Renivel. :wink:

Kazi, szerencsere nincs semmi ilyen gond Katival. Mikor bekerultem a korhazba, akkor kapott nappalra-ejszakara, mert nem tudtuk, hogy fogja viselni a hianyomat. Aztan a nappalit elhagytuk, de ejjel tobbszor megebredt eleinte, ezert adtuk neki este a Sedatifot. Atlag egyszer megebred mostansag is, meg sokat hanykolodik, ezert kapja most a Nux Vomicat.

Lili, varom az igert Boti kepet!:) Meg mindig kikopott Zsofi? :wink:

Tegnap mertem le Andrist es kepzeljetek, 6710g! Kati a negyhos meresen volt 6750g, pedig o sem a pici babak koze tartozott... Mar nagyreszt 68-as ruhakat hord, panikszeruen szereztem be parat, mert nem gondoltam, hogy ilyen hamar szukseg lesz rajuk.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra: húúú jól belehúzott Andris! :shock: szép méretek!! :lol: :lol:

Lili: én is várok Botika képet! :wink: :lol:

Tényleg, ha már homeo....
Nem tudtok valamit a menses előtti napokra. Nekem oylan erőseka tünetek amíg meg nem jön: rosszkedv, fáradtság, fájdalmak, vizesedés stb... :roll: :(

KépKép
erszényes

Sziasztok!

DONOÉ
DONÁTNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! :) (..megint megkésve :oops: )
Nagyon édes, mosolygós, helyes kispasi a képeken! :)

Erszényes
Nem lehet hogy tegnap délelőtt láttalak Janával? :roll:
Az egyik barátnőm ajánlott homeos szert, ami neki teljesen elmulasztotta pedig Ő is nagyon szenvedett :( de nem bogyó hanem valami folyadék

Pille
A férjemmel mindketten szeretünk fotózni :wink:
Az elveszésem oka, hogy próbálok egyre többet dolgozni.
Teljesen egyetértek Veled. :) Én sem tudnám Botit bölcsibe adni, inkább lemondok sok mindenről

Estelle és Kisreni
a végén csak a szülinapomon jönnek a baby-k! :) :D

Dóri
Ajándékba vettem, pár hónapja egy C&A-s kis hosszú ujjú felsőt és csak itthon vettem észre, hogy valamitől foltos a hátulja. :(
Ha elfogadod, szívesen nektek adom. :)
Engem nem lep meg Andris növekedése. Én a fiúk mellett megszoktam :)
Danus 1,5 kilót hízott anno 3,5 hét alatt élete első hónapjában (és csak anyatejet kapott)
Boti az első hónapban 9 cm-t nőtt!! :shock: :shock: :)

Hajny
Holnap délelőtt? :wink:

Lili
Én nagyooooonnn várom Botikátokról a képeket! :)

Később folyt :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Erszényes
menjél ám a dokibácsihoz majd,tod megígérted! :lol:

nana
holnap délelött el kell mennünk lakcím kártyát csináltatni,sietünk vissza.Ha elküldöd pü-ben a számod,akkor rád csörgök mikor hazaértünk és oké.

Macska
szia itt,írjál magadról,magatokról,esetleg még képet is tehetnél.
Sajnos nem ismerem Ladányit,föleg az árait nem.

Lili
hát,ha boszi nem is,de lehet gondolat olvasó vaok?

Dora
naon klasszul fejlödik Andris,ez igen.És csak anyatej?Óriásian jó! :lol:

Adri
nem szerti a lufit Levi?Fújj fel neki egyet,lasztizzatok vele,az nem ver le semmit és Anna is imádja a mai napig.Hátha egy kicsit nyugisabb lenne az ilyesmi dolgoktól. :wink: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Olyan jólesik, h. így izgultok értünk! :) Nem tudom mi lesz, csak várunk, várunk, majdcsak eljön a nagy találkozás ideje is! Hétvégén autót waxoltam, políroztam, ablakát mostam, sétáltunk a szép napfényben hátha-hátha, de nem. Na nem baj, majdcsak. Én nem siettetem, úgy is úgy lesz, ahogy lennie kell! :)

Donoé- Nagyon tetszenek a képek Donátról! :)

Fúú, Roz, kemény feladatokat vállaltál be! Azért vigyázz magadra, és néha pihenj is, nehogy túl hajtsd magad, mert az hosszú távon nem jó befektetés!!! :?

Dora-Annyira tetszik Katika, majd tavasszal ha lesz közös találkozó az arborétumban vagy vhol, akkor remélem látni fogom a Drágát!!! :D Látszik rajta a kedvesség!

Hajni- Igen jól jönne a napsütés tartósabban is, már szerintem sokmindenkinek hiánycikk! Már én is alig várom, hogy elmehessek csak egy pici időre is szoliba! :wink:

Thymi-Én nem viszek bimbóvédőt, bár vettem, de ha szükség lesz rá, majd Tamás behozza. Hátha nem kell!

Lili- Sztem is nagyon jó dolog a net, mert egy pillanat alatt megtudsz egy csomó mindent dolgokról. Én szinte mindent a netről főzök, sütök. Tegnap pl. meggyes piskótát. Nagyon fini lett! :)
Szedem a homeo bogyót, iszom nagyon szorgalmasan a teát. Remélem meglesz a kedvező hatása. Emlékszem, amikor írtad a nyákdugót! :lol: nekem nem jön.... :? Jó, tudom, h. nem mindenkinek jön ki előbb...
Majd írd le a szuri sztorit! :)
Ok, próbálok nap mint nap jelentkezni! Parancs, értettem!

Adri- Nem lehet, hogy Levi azért olyan hisztis mert sok kávét iszol, (szopizik még, ugye?), és neki is jut koffein adag!? És próbálj meg tényleg nyugodt maradni, mert a gyerkőcök átveszik a rezgés szintedet, és nyugtalanabbak lesznek. Illetve Levi. Én a munkámban tapasztaltam ezt. Nyugi, nyugi, mosoly és lazábban venni dolgokat, és tényleg Rá kell figyelni, h. érezze Ő a fontos Neked!!! :) Bocs az okoskodásért! :wink:
Azért majd meglátjuk, hogy csinálom a sajátommal!
A vonalzótok nagyon szép!

Lina-Szerintem se vidd betegen Lilit! Ő sokkal fontosabb, mint a munkahely!!!

Üdv itt macska! :D Mikor szülsz?

Ja, és Adri, még tudod mi jutott eszembe!? Menjetek sokat levegőre, játszatok, főleg mozogjatok, szaladjon a kis Mazsola! Majdcsak megéhezik! :D

Hajni-Akkor ha te is boszi vagy! :) Írd már meg légyszi, mikor szülök! :D Köszi!

Erszényes- Jó lenne a hétvége! :)

Kisreni- Nem láttál hétfőn? 13 órakor szaladtam vissza a táskámért NST-re, akkor Te már ott voltál valószínű. Anyósommal voltam. Ő fehér köpenyben.Még mi is alszunk éjjel! :) Jó sorunk van! Használjuk ki!
Igen, 22-én telihold....hááát majd meglátjuk!

dora-Gratula Andris méreteihez! Ezek szerint abszolút jól érzi magát idekint!

nana- mikor van a szülinapod?

Botika képei? :)

Kép
estelle26

Adri- És a hinta is csodákra képes!!!Szeret hintázni Levi? Az is jó, ha apával belefektetitek egy kistakaróba, és hintáztatjátok! Tuti élvezni fogja, és hatalmas élmény is lesz Neki! Na jó, elég a jótanácsokból! Csak agyaltam... :?

Kép
estelle26

Estelle
19 :D Hajrá! :)
(bocs hogy csak most és hogy ide.... :oops: nem vagyok IWIW-en, elvből :) de örülnék ha írnál privit ill. küldenél képet, hátha találkozunk :wink: )

KépKép
KépKép
nana09

Mi hosszú-hosszú hónapokon át hintáztattuk Botit. Csak abban aludt, sőt szinte csak abban volt nyugodt :(

KépKép
KépKép
nana09

hajny: persze, hogy elmegyek, jövő 7-en, tudod Jancsi szabin lesz! :wink: :lol:

Nana: de igen!!! Én is láttalak! Botika motorozott ezerrel, te meg sétáltál mellette egy szatyorrala kezedben! Csak mikor beültema kocsiba akkor tudatosult, honnan voltatok olyan ismerősek.... :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Estelle
Hivatalosan 13 órára volt időpontom. Férjemmel mentem reggel és 9 órakor már bekerültem. 10 utánra a dokit is sikerült lerendeznem. Nem talizhattunk így. Pénteken hányra van időpontod? Én szerda reggel megyek, de ha addig semmi, pénteken is kell tutira.
Pénteken meg az én szülinapom van. Kis drágám lehet, hogy magával fog épp aznap megajándékozni. :lol:

Kép
kisreni

Sziasztok!

Adri,ha hiszed,ha nem én ismerek ilyen embert,akinek nem létszükséglet-a szó szoros értelmében pesze nyilván az-az evés, saját magam és a lányom. Eszébe sem jutna enni,ha nem kínálgatnám időnként, ill. nekem sem....Szóval hidd el, tényleg sokkal, de sokkal okosabbak a gyerekek, babák annál,h éhen halasszák magukat! Várd ki,legyen türelmed, próbálj meg nem ügyet csinálni belőle! Hidd el,h megéri,ha nem ez a fő téma mind jobban jártok,Levi nem utálja meg az evés c. tortúrát,és te sem bolondulsz bele! Látod, h mennyire mozgékony,vidám, stb-fejlődik! Mi sem vagyunk uannyi évesen uannyi kilók...akkor sem ha uannyival születtünk.... Ja,és én a saját káromon tanultam meg ezeket, semmiképp se szeretnék okoskodni,csak segíteni!

Hajny, hű de írígylem Ricsi szüleit, h ilyen hamar alszik estétől reggelig!

Nana, írtam püt,megkaptad? :wink:

Dóri, nem semmi gyarapodás! Írigyellek :wink: :D !

Don,nagyon cuki Donát a tortával,és tök jók a repcsik!

Estelle, majdcsak jön vmi front! Addig is csak élvezzétek az utolsó "kettecskés" napokat!

Thymi,minden oké?

Lili,pü írásba fogok :D .

Kép
seriff

Csajok vannak Aventol cuccaim,akit erdekelne,olcsobban,mint az uzletbe.Teszek fol kepeket,h.mik vannak,hatha valakinek megtetszik valami. :oops: :lol: Ha barkit erdekelne valami,csak szoljon. [/color][/b]

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Estelle
sajna nem tom mikor fogsz szülni,napokon belül.Ígérem. :lol: :lol:

Lina
hogy van Lilike?Jól van?

Kisreni
naon nem akar kijönni a kislányod.Jó forró vízben nem szeretsz pancsizni?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dóri, nem semmi! :) Ez igen! Boti is gyönyörűen növekszik, de nem tudom hány kiló. :)
Nem szeretnék okoskodni, de a MI dnőNK azt mondta, homeopátiás dnő is, hogy magunktól nem szabad adni homeós szereket, mert ha azt gondoljuk, hogy nincs is mellékhatása, lehet belőle baj..... szval ő azt mondta, h. kérdezzünk meg orvost mielőtt adjuk a szert. Ezért nem is volt boldog, mikor meséltem, h. szedtem szülés előtt és közben is a caullophíumot (tuti nem jól írtam...). Majdnemhogy mérges volt érte..... azt mondta, h. örüljek, h. nem lett belőle baj.

Ígértem Botondról képeket? :) :wink: Tudom, teszem már. :)

Kép

Karácsonykor Zsófi cica:
Kép

Kép

Kép

Bocsánat, ha sok lettem. :) Nem tudtam én sem választani.
birolili

Gyönyörűek! :D

Kép
seriff

Estelle,Kisreni már tuti nincs sok hátra.... :lol:

gadevi

Lili: nagyon ééééédi Botika!!! Szerintem ő inkább rád hasonlít!!! :wink: :lol: :lol: , És Zsófi miylen csinos!!!! :lol:

KépKép
erszényes

ez nem igaz én állandóan összecserélem a betűket..... :roll:

KépKép
erszényes

Naaaaaaaagyon arik!!!!

gadevi

Lili:
szuperek a képek!!!Botiról az utolsó a kedvencem :) Zsófi pedig igazi hölgy! :wink:
kazi

Sziasztok :)

Lili
Naggggggyon -nagyon édesessek a gyerköcök nekem is az utolsó Botis kép a csúcs :)

Nana
Mit dolgozol ?

Adri
Már nem tudtam vissza jönni délelőtt Ákosnak vírusos mandula gyulladáa van egész nap 38-40 között ingázott a láza :( végül nem birtuk tovább most jöttünk meg a szuriról :( bízom benne hogy már nem lázasodik tovább ...

estelle
hajrrááááá!!!!
Az unokatesóm ma szült meg 2940 gr 49 cm fiú :) már volt kiirva bement 8 ra nst.-re 1/4 10 kor már babázott :lol:

megyek almát pucolni a csajoknak :) vettünk ma egy kis virág magot a szilcoopba már úgy várjuk a tavaszt hoyg nem birjuk virág nélkül :D elültetjük bent hátha gyorsan kikel és lesz itt szép virágunk :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili- Jaj, nagyon birom Zsófit! De szép ruhája van! :) És látszik rajta a felelősségteljesség az öcsike iránt! Imádnivalóak!!! :) Botit meg, fúú de megfogdosnám! :D Gyönyörűen fejlődik!

Roz- De jó az unokatesódnak, és milyen ügyik! Gyorsan megoldották a babucival a dolgot! Hogy hívják a Manócskát?

Ser- Ok, így lesz! Élvezem még a 2in1-et! :) De annyira hajt már a kíváncsiság!!! Hogy a szusziját halljam! Még el is érzékenyülök, ha Rá gondolok! Hihetelen, hogy mindjárt látni fogom a picinket!!! :cry: :D :D

Kép
estelle26

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?