Olyan jólesik, h. így izgultok értünk!
Nem tudom mi lesz, csak várunk, várunk, majdcsak eljön a nagy találkozás ideje is! Hétvégén autót waxoltam, políroztam, ablakát mostam, sétáltunk a szép napfényben hátha-hátha, de nem. Na nem baj, majdcsak. Én nem siettetem, úgy is úgy lesz, ahogy lennie kell!
Donoé- Nagyon tetszenek a képek Donátról!
Fúú, Roz, kemény feladatokat vállaltál be! Azért vigyázz magadra, és néha pihenj is, nehogy túl hajtsd magad, mert az hosszú távon nem jó befektetés!!!
Dora-Annyira tetszik Katika, majd tavasszal ha lesz közös találkozó az arborétumban vagy vhol, akkor remélem látni fogom a Drágát!!!
Látszik rajta a kedvesség!
Hajni- Igen jól jönne a napsütés tartósabban is, már szerintem sokmindenkinek hiánycikk! Már én is alig várom, hogy elmehessek csak egy pici időre is szoliba!
Thymi-Én nem viszek bimbóvédőt, bár vettem, de ha szükség lesz rá, majd Tamás behozza. Hátha nem kell!
Lili- Sztem is nagyon jó dolog a net, mert egy pillanat alatt megtudsz egy csomó mindent dolgokról. Én szinte mindent a netről főzök, sütök. Tegnap pl. meggyes piskótát. Nagyon fini lett!
Szedem a homeo bogyót, iszom nagyon szorgalmasan a teát. Remélem meglesz a kedvező hatása. Emlékszem, amikor írtad a nyákdugót!
nekem nem jön....
Jó, tudom, h. nem mindenkinek jön ki előbb...
Majd írd le a szuri sztorit!
Ok, próbálok nap mint nap jelentkezni! Parancs, értettem!
Adri- Nem lehet, hogy Levi azért olyan hisztis mert sok kávét iszol, (szopizik még, ugye?), és neki is jut koffein adag!? És próbálj meg tényleg nyugodt maradni, mert a gyerkőcök átveszik a rezgés szintedet, és nyugtalanabbak lesznek. Illetve Levi. Én a munkámban tapasztaltam ezt. Nyugi, nyugi, mosoly és lazábban venni dolgokat, és tényleg Rá kell figyelni, h. érezze Ő a fontos Neked!!!
Bocs az okoskodásért!
Azért majd meglátjuk, hogy csinálom a sajátommal!
A vonalzótok nagyon szép!
Lina-Szerintem se vidd betegen Lilit! Ő sokkal fontosabb, mint a munkahely!!!
Üdv itt macska!
Mikor szülsz?
Ja, és Adri, még tudod mi jutott eszembe!? Menjetek sokat levegőre, játszatok, főleg mozogjatok, szaladjon a kis Mazsola! Majdcsak megéhezik!
Hajni-Akkor ha te is boszi vagy!
Írd már meg légyszi, mikor szülök!
Köszi!
Erszényes- Jó lenne a hétvége!
Kisreni- Nem láttál hétfőn? 13 órakor szaladtam vissza a táskámért NST-re, akkor Te már ott voltál valószínű. Anyósommal voltam. Ő fehér köpenyben.Még mi is alszunk éjjel!
Jó sorunk van! Használjuk ki!
Igen, 22-én telihold....hááát majd meglátjuk!
dora-Gratula Andris méreteihez! Ezek szerint abszolút jól érzi magát idekint!
nana- mikor van a szülinapod?
Botika képei?