Új privát üzeneted érkezett!

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt fehérvár!!!!! :D

Azta mennyit írtatok, csak győzzem olvasni. :D Ha a végére értem, jövök (ez nem fenyegetés :D ).
Vendég

Jó reggelt,

Tegnap elvittem Bazsit a dokihoz, azt mondta, hogy valszeg időben elkaptam a torokgyulladást a bioparox-al, mert csak a torka bal oldalának a csücske piros. Nem is írt semmit, marad a bioparox, és ha ma sem lesz hője, akkor holnap mehet.
Legalább nem marad le a környezet és matek doliról. :lol: :lol:
Persze ő ennek annyira nem örül. :lol: :lol:

Andesz,

Csodálatosak a fiaid. Főleg az a kép tetszik nekem, ahol Bence belefúrja magát Patrik ölébe. Az olyan igazi tesós. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi,

Drukk a mai csípőficamszűréshez. :lol: :lol: :lol:

Ildi,

Hááááátttttt....én nagyon meggondolnám ezt a meló dolgot. Nagyon sok bacival találkozol az oviban, és sajna a kismamik immunrendszere meg egy kicsit gyengébb, nehogy elkapj valamit. Én nem kockáztatnék. :roll: :roll:

Nati,

Bazsi ma marad, de holnap kérlelhetetlenül megy. Elkezdett egy kicsit krákogni meg köhécselni, de ez inkább olyan allergiás köhécselés.

Ani,

Nagyon szépek a rucik, és tényleg jó sokat kaptál ám. Csak legyen elég helyed ahova teszed őket. :lol: :lol:

Szilvi,

Üdv itthon, mesélj mi jót csináltál????? Képet kaptál kis pöcsösről????? Mégegyszer gratulálok hozzá. És most mi lesz a neve??? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Először is Boldog szülinapot Levinek!! Nagyon édes ahogy az első tortáját "eszegeti".

Ani
Már jó sok cucca van Áronnak! Én még mindig nem vettem semmit sem. Vagyis egy zoknit kaptam, és kb kétéves kora körül lesz jó az az angol focimez, amit még együtt kapott az apukájával. (A Bazsimnak mindig az volt az álma, ha egyszer lesz neki gyereke, akkor egyforma angol mezben flangáljanak. Igaz most már csak Gréti fogja hordani, de biztos, hogy rá fogom adni.)

Andesz
Nagyon édesek a fiúk a közös képen!

Judy
Szerintem jobban tennéd, ha már többet pihengetnél. Bár gondolom, hogy Bazsi belázasodott, így azért nem könnyen kivitelezhető. Bazsinak egyébként jobbulást!

Nati
Szupi, hogy minden rendben van mütyürkével! A második képen egy kicsit jobban látható, de szerintem is próbáld meg vaku nélkül makróban lefényképezni.

Akkor egy kicsit magamról. Szobaton voltam az anyósoméknál. Hát egy kicsit furi volt. Délután átjött a Bazsim egyik gyerekkori haverja a családjával, ahol van egy nyolc hónapos kislány, aki egy kicsit "feldobta" a hangulatot. Anyósomék örültek nekem. Egy kicsit tartottak attól, hogy így ők most kimaradnak az unokájuk fejlődéséből, de természetesen ez nem lesz így. Most mondjuk még nme tudnék ott aludni náluk, de majd Gréta babával megyek majd hozzájuk.

Na ezt most elküldöm.

Kép
tand

Köszönöm, hogy hiányoltatok! Szegedre kellett orvosokhoz menni, buszozgatni nem akartam. Nem viselem túl jól. :( De mostmár leszek. :)
Tudom, hogy adós vagyok pociképpel. Apa öccse egy lusta röfi!!!!!! Apa telcsijén van 1 kép, de sehogy nem tudjuk levarázsolni róla. :( De most kapott új telcsit, majd azzal lesz kép! :)
Van új kép Titababáról, majd beszkennelem.
Köszi a gratulákat is. RL nem merte a nagy esküt letenni, de szerinte fiú lesz. Még mindig titkolózik, az UHn is lent volt a valaga a kismedencében, nehéz volt a rálátás. :)

Ani
Nem vagyok hajlandó még 1 hónapot várni. Sajna mennem kell cukorterheléses vizsgálatra (a családban hajlam van a cukorbetegségre :? ), majd akkor elintézem azt is.
Titababának még nincs neve, most kezdtük el érdemben törni a fejünket rajta. Ami biztos, hogy Varga lesz. Most azon indult ez a csatározás, hogy 1 vagy 2 keresztneve legyen. Tiszta zizzentek vagyunk. :D
Gratula Áron babához! Nem szégyenlős gyerkőc. :)

Márti
Hasonlóan éreztem én is, mikor el kellett indulni melózni. Apa tegnap még viccelődött is, hogy eltalálok-e még a melóhelyre. :D
Titababa olyan rúgkapálással van....
Gratula a jó vizsgáidhoz!

Nati
Szerencsére időben el lett kapva a nátha frakkja, így elég gyorsan kilábaltam belőle.
Apa nagyon élvezi a mozgolódást. Nemrég "belefeküdt" a tenyerébe és úgy kopogott, persze befelé, ő nem érezte. Huncut egy kölök. :D
Örülök, hogy Mütyürkével minden rendben van, kb. 1 hónap és te is érezni fogod a motoszkálást. :)
Gratula a bölcsőhöz! Szép darab!

Krixta
Jók a szilveszteri képek! Olyan rossz volt, hogy nem alkoholizálhattam egy kicsit. :( :D Majd bepótolom valamelyik szilveszterkor. :D

Gabi
Noel bébi nagyon szépen gyarapszik!

Vicuska
A sztetoszkóp kölcsönzés még áll?
Sajnálom, hogy nem jött össze az inszem. :( De fel a fejjel!!!

Chrissy
Nagyon jó a szánkózós kép. :D

Vikike
Ilyen hányós-hasmenéses kór apa családjában is "pusztított". Mostmár ők is jól vannak. Szerencsére mi kimaradtunk belőle,
Levi babának nagyon boldog 1. szülinapot kívánok!

Évi
Nem is tudtam, hogy szegeden jártatok. Összefuthattunk volna. No, majd legközelebb. :)
Merre volt a szállásotok?

Alexa
Gratula az első lépésekhez!!!

Ildi
Üdv közöttünk. :)
Ti is háznézőben, merrefele keresgéltek?
UHn kétszer is a Vegerát fogtam ki. Kicsit morcinak tűnik, meg nem egy szószátyár emberke. :D Viszont velem rendes volt. A genetikai UHra a húgom is beengedte. Láthatta a keresztfiát. :D
Amúgy Rubliczky Leventéhez járok dokihoz, hihetetlen egy figura. 6000 HUF egy vizsgálat, az orvosok házában van a magánrendelése. Őt is jó szívvel ajánlom. :)

Andi
Örülök, hogy jelentkeztél és a körülményekhez képest jól vagy!

Judy
Sajnálom a fájásokat! Kitartást!
Szép lett a Barbi-sarok!
Vendég

Judy
Voltam pajzsmirigy UHn, minden szép, az eddigi göbjeim eltűntek. Az endokrinológus jobban örült neki, mint én. Meg is jegyezte, hogy jót tett nekem a terhesség. :) A hormonszintek is rendben vannak. Nem kell vele ellenőrzésre mennem, majd csak 2-3 év múlva. :)
Vendég

Sziasztok!

Azt hittem mire ma jövők több oldalt írtok. Megkönnyititek a dolgom...

Tand, Zsu, Kriszta, Judy, ha valamelyikőtöknek kell nagyon szívesen kölcsönadom a kiscsaj rucikat. Vikinek igértem ha a kisteső kislánylesz, de addigra ti már vissza is adnátok. Egyezzünk meg annyiba hogy aki elöbb szól annak adom kölcsön. Már ha egyáltalán kell valamelyikőtöknek.

Judy, nagyon örülök hogy Bazsi betegségét még időbe megfogtad és mielöbbi gyógyulást kívánok neki. Hát igen a rucikat már most se igazán tudom hova rakni. :)

Tand, örülök hogy jössz hozzánk. Biztos anyósodéknak is jó hogy elmész néha hozzájuk. Nagyon ügyes csajszi vagy!

Szilvi, üdv újra itthon, várjuk a képeket! Örülök hogy minden rendbe.

Hát én ma nem megyek suliba. Apa dereka tropa, nem tud felkelni sem (gerinc sérves). Itthon maradtam és kiszólgálom, mert mást úgyse nagyon tudok tenni. Voltam, azaz akartam ma menni vérvételre, de mivel az új SZTK-ba a lépcsőházba állt a sor vége regel 7-kor, nem vártam ki. Majd pénteken, akkor alapba szabin leszek.

madiani

http://www.expressz.hu/baba/egyeb/showA ... ,53,1.html terhes övlehúzó (kismama biztonsági öv) 4.000 Ft!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Voltam ma védőnőnél. Megkaptam a kis könyvem is. :) Meg egy kis olvasnivalót is.
Holnap megyek reggel a CSNK-ba Schvarczinger dokit felkeresni, meg kérni, hogy vegyen táppénzre. Úgy döntöttünk, nem kockáztatok. Várok a 12.-ig hétig, utánna megyek dolgozni. Majd max szülői értekezletre meg ilyesmire bemegyek.
Ja, szeptember 2-át mondta a védőnő is, ugyhogy Madiani beírhatod biztire. Holnap az is kiderül, Schvarczinger elvállal-e.
Meg azt mondta kapok labor beutalót is, meg EKG-t is.
a védőnő azt mondta a vérvizsg. eredménye 2-3hét. Mit néznek rajta annyi ideig? És ha meglesz az eredmény, ő jön el hozzánk. Mármint a védőnő. Nagyon aranyos.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Most megpróbálok vonalzót gyártani, ha sikerül. :D
n.k.ildi

Ja, és Madiani!
Elszámoltam magam. Holnap kezdem a 8.hetem.
n.k.ildi

Jeges macika!

Mi itt a Fehérvár közeli falvakat céloztuk meg. Pákozd, Sárkeresztes, Fehérvárcsurgó meg max. Bodajk. Itt néztünk eddig.
Családi házat szeretnénk mindenképpen. Jó lenne nyárig be is költözni, hogy a kismanó már oda jöjjön haza.
Ti merre fele nézelődtök? Ha tudsz valami jót, megköszönöm, ha szólnál. Olyan 100nm-re gondoltunk. Az egyszintesek tetszenek, de ha kétszintes az se baj. A telek méret mindegy.
Köszike!

Vigyázz magatokra!
n.k.ildi

Szia Ildi!

Csupa jó hírek. :) Schwarzi el fog válalni (legalábbis sztem).

A vérvizsgálat eredménye azért tart sokiág mert hepatitist és wassermant is néznek. Ennek az eredménye a védőnőhőz fog kimenni. A sima vérkép 1-2 nap alatt kész. Ezeket a bautalókat a nővédelmibe megkapod. Viszont ha jól tudom az EKG-ra és a fogászatra a körzeti dokid ad beutalót (legalábbis nekem így volt)

madiani

Sziasztok!

Nati
A 12 hetes Mütyürke jól látszik az UH-s fotón,tényleg egy kis ufo,elraboltak a földönkívüliek :wink: .a viccet félretéve nagyon szívdobogtató!

Kata
Köszi a hirdetéseket,de ma sikerült Fehérváron a Pingvin mögötti bizibe vennem,igaz 6000 Ft volt,de úgy döntöttünk nem kajtatunk annyit érte.
A szülésről annyi,hogy mikor kibújt Noel,mindenféle fájdalmat elfelejtettem és azóta se emlékszem rá!

Vikike!
Nagyon cuki Levi baba a szülinapi fotókon,látszik hogy élvezte az ünneplést!

Ildi!
Nagyon jól döntöttél,hogy elmész táppénzre,ne kockáztasd a baba egészségét.Nagyon veszélyes ilyenkor rájuk nézve egy komoly lázas betegség.Én fél 8-ra szoktam menni a CSNK-ba olyankor viszonylag még az elején vagy a sornak.
Amúgy gratulálok a kiskönyvedhez,most már hivatalos kismama vagy :D .
Noel jó baba,és amikor nem az akkor is az!!!Azt hiszem ezzel mindent elmondtam!Egyszerűen imádom!És amikor éjszaka nyügös és nem akar visszaludni és kezd elfogyni a türelmem,ha rám mosolyog mindent elfelejtek és átadom magam e csodás érzésnek,amit nem sokára Ti kismamák és leendő kismamák is át fogtok élni!

Ani!
Jó sok cuccotok van már,imádni fogod öltöztetni a kis krapekot.Nagyon jók a kedvenc darabok!

Tand!
Akkor most már nem ártana vásárolgatnod a babónak!

Puszi:Gabi és Noel
Vendég

Ja és voltunk Andeszéknál a hétvégén.Bence baba nagyon aranyos és le sem tagadhatná az apukáját,annyira hasonlít rá (legalábbis szerintem).
Bence és Noel:
Kép Kép
Vendég

És ilyen a pihenőszék,már kipróbáltuk és Noelnek is tetszik:
Kép
Vendég

Mindenki akkor alszik amikor az én kisfiam?
Vendég

Gabi, én vagyok, pont most csodálom a képeket. Na meg rajtad felbuzdúlva megpróbálok felrakni képeket a netre.
Én is szeretnék majd ilyen pihenőszéket.

madiani

Tesó!
Én is itt vagyok! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Ani!

Én meg videókat teszek fel Noelről a You Tube-ra.Majd beszúrom a linket.
Vendég

Andesz!
Most lebuktál! :wink: Ne csak kukkolj,írj is!
A Te Bence-Noel fotóid között nincs jobb,mint amiket feltettem?
Hogy tetszik a pihenőszék?
Vendég

Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Gabi!
Én ezt a kettőt csináltam! :D
Szerintem jók! :D
Ja,és szupi a pihenőszék! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Köszi!

Erre gondoltam.
Nézzétek Noel arcát,látszik,hogy épp produkál a gatyeszba valamit. :lol:
Vendég

Na felébredt Noel.Megyek adok neki cicit.
Vendég

Sziasztok!

Kovácsné Simon Zsuzsa a védőnő, akihez tartozunk(Kelemen B. 39)

Köszi a tanácsot, holnap már fél 8ra odamegyek, hogy ne kelljen sokat várnom.
Holnap du. még bemegyek sz oviba, aztán szólok, hogy táppénzre szeretnék menni. Aztán szerdától itthon maradunk pár hétig.

Ja, mégegy kérdés: mi az a wassermann, amit a vérvől vizsgálnak?

Szép estét mindenkinek!
n.k.ildi

Ha valaki leírná Nekem hogyan kell vonalzót feltenni, azt nagyon megköszönném. Jeges macika és Hoppá vonalzója pl nagyon tetszik!

Köszönöm!
n.k.ildi

Sziasztok!

Ani
Szupi ruhái vannak Áronnak! :D

Ildi
Üdvözöllek, mint hivatalos kismamát! :wink: :D

Andesz, Gabi
A srácok most is nagyon édesek! :D

Tand, Szilvi
Üdv. itthon! :D

Szilvi
Örülök, hogy minden rendben!

Vicuska????

Velem nem történt semmi különleges. Ez a várakozó periódus...
bessy76

Ildi!

A Wassermann,ha jól emlékszem a hepatitis szűrés,de javítsatok ki,ha nem így van.
Vonalzót úgy tudsz csinálni,hogyha rákattintasz bármelyikőnk vonalzójára beadja azt az oldalt ahol mi csináltuk,ott megtalálod a vonalzó készítést,ha elkészítetted akkor a kódját ami úgy kezdődik,hogy [img] és úgy végződik,hogy [img] bemásolod a profilodba (lap tetején a keresésnél lenyitod a nyilt) azon belül az aláírásodhoz.Ezt nekem is így magyarázták valahogy.Sok sikert hozzá.

Ja Lányok,amúgy minden rendben volt a csípőszűreésen.Köszi a drukkokat!
Vendég

Vendég

Én is a Kelemenre járok védőnénihez csak Heer Istvánnéhoz, és a wasserman a vérbaj szűrését jelenti.

madiani

Helló!

Na visszatért a kapcsolatom a külvilággal :D

Ani, tök jók a rucik! Örülök, hogy műxenek a programok. Jobbulást a párodnak :)

Ildi, szerintem se jó ötlet most a munka, jól döntöttél, biztos megértik majd, végülis pont egy ilyen csöppségért teszed, mint akikre vigyázol! :) Én is úgy voltam, h legalább január végéig melózom, de a munkahely se olyan volt, meg már 15 hetesen is nagyon elfáradtam a Veszprémbe járkálás+munka+háztartás kombinációtól :D Én tegnap voltam a CSnk-ban Svarcinál.

Ja igen, minden oké, egy hét szünet után ráugrottam a párocskámra, nem vagyok eltiltva :D Még mindig zárt a méhszáj meg minden, Kisatom 27 hetes nagyságú (azt mondta Svarci, ez nem baj), bent volt velem a babó leendő keresztanyja is, nagy élmény volt neki :)

Judy, örülök, hogy Bazsi jobban van, szegénykének nem lehet könnyű ez a téli időszak.. :(

Gabi, Andesz, nagyon jó kis képeitek vannak!! Ez a két kis huncut le se tagadhatná a rokonságot! Főleg a pillanatfotók tetszenek, mikor mindketten vmit csinálnak v grimaszolnak :D A videók is szuperek, ilyet még úgyse láttam, max tv-ben. Van egy műsor a realityn, a születések. Nézi valaki?

Andi, ne félj, megszokod majd anyósodéknál a babával együtt, szerintem is jobb ötlet úgy ott aludni. Azóta aludtál nálatok egyedül? Hagy aludni egyáltalán Gréta baba? :D Ma 2 órát forgolódtam a kis drágám miatt, aztán inkább játszottam vele, szerintem jól lefárasztottam és utána békén hagyott. Most hogy felkeltem, megint rákezdte :D

Én is csak most kezdem beszerezni a dolgokat, elmentem az ajándékcsomagért (tök jó az a cumisüveg :) ) meg van már kiskád, megvettük a falvédőket, meg ugye a kiságy, amit nem fotóztam le, mert hülye vagyok és elfelejtettem...csajok, szerintetek milyen hálózsák a jó itthoni alukálásra? Ujjas vagy ujjatlan? Igazából mindkettőből szeretnék. Jaj, meg annyira megtetszett a pihenőszék nekem is!!!akarok! :D

Szilvi, hallom Neked is mozgékony a kiscsávó, tök jó, hogy nem szégyenlősködik és elétek dugja, amije van! :D Nagyon jó fej a dokid, én is tapasztaltam! :) bár nem épp a legjobb körülmények között... :?

Nati, én az elsőn láttam jobban :) ugye milye frankó érzés???

Bessy, most még várakozó periódus, de nemsokára várandós periódus lesz!!! :D

Viki, Levike tortája tööööökjóóóóó. :D

na elküldöm és megnézem, ki nincs ezen az oldalon :)
Vendég

Krixta, ja tök jó cuccok voltak/vannak osanban, onnan van a kád is :) de láttam szopis melltartót, csak nem mertem még venni. Szerintetek mikor és mekkorát vegyek?? Nekem az első 2 hónapban nőtt 75 b-ről 80 c-re, azóta megállt.

Kata, köszi a börzetippet, voltunk is! :) Ti voltatok? Nem igazán volt nagy szám, én csak a hálózsákokat néztem, mert más ruhanemű nemigen kell... Utólag boldog szülinapot a párodnak! Szerinted hol lehet a legolcsóbb a ruhapelenka és a fürdőlepedő?

még hülye kérdések: :D
-honnan tudjam majd, mi a jóslófájás és mi a sima szokásos összehúzódás?
-hány hetes kortól nem koraszülött a baba és nem rakják rögtön inkubátorba? (mármint születés után, azonnal)
-hol és mikor kell bejelenteni a gyes/gyed/gyás/családi pótlék/anyasági segély, stb iránti igényemet? ezek adómentes dolgok?
-hol vegyek ilyenkor kisúszógumit??? :D
-visszaforoghat még ilyenkor a baba? Mert jóideje lefelé van szerencsére, remélem már úgy is marad! :)
-ugye elég lesz a kórházban a házassági anyakönyvi kivonat?

ennyi jut eszembe, most ezt rátok zúdítom! :lol:
Vendég

Jóóóóóóó reggelt!

Reggel védőnőnél kezdtem. Minden OK volt, elvittem a hiányzó papírjaim. 3 kg-t(!!!) híztam, most 74 vagyok. :shock: :?

Ani
Apának mielőbbi jobbulást kívánok!

Ildi
Gratula a kiskönyvedhez!!!
A toxoplazma és társai tartanak sokáig. Ne aggódj, szegeden alapban 1 hónap az átfutás, még az egyszerű(?) vérképnek is.
Mi is csurgót és bodajkot néztük. Gabi bodajki, biztos tud segíteni. Mi most seregélyest nézegetjük, bár annyira nem tetszik. Viszont a szegedi buszom ott megáll. Ha minden jól megy, akkor a héten még eljutok megnézni ott egy házikót.
Majd kutakodok a neten, kb. mennyit szántok rá?

Gabi
Tündéri a két maciruhás kissrác!!!
Annyi macis cuccot vettem, apa már szóvá is tette. :D

Bessy
Akkora sült hal vagyok!!!!! Megkérdeztem a háziörvöst és RLt is, mindketten azt mondták, hogy a kullancsos oltást terhesség alatt szigorúan tilos beadni, szoptatás alatt se tanácsos. Szopi után viszont szabad a pálya. :)
Az influenza elleni oltást se javasolják, inkább sok C-vitamin, mézes tea, kálcium...

Márti
Titababa szinte egyhuzamban fészkelődik. Időnként játszok vele, ő kopog ki, én meg visszakopogok. :D Nagy huncut!!!
A gyes és társait vagy a munkáltatónál, vagy az államkincstárnál kell igényelni, a házassági anyakönyvi kivonat elég, azt nem tudom, hogy 3 hónapnál nem régebbi kell-e.... A többit nem tudom... :?
Vendég

Sziasztok!!

Bocsánat hogy ritkábban jövök de éjjel szinte semmit sem alszok,napközben meg apránként próbálom utolérni magam,mire jön a pici kész szeretnék lenni mindennel (rend stb.)
Képzeljétek fogytam egy kilót...:(
Nevünk még mindig nincs most megbeszéltük hogy a 36.hétre kitaláljuk..addig még ízlelgetjük a neveket..

Ma megyünk Schwarzihoz, már alig várom!!

Én akkora hülyésegeket álmodok ráadásul ma rosszat is álmodtam..

A múltkor voltrunk az auchanba és megvettük az utolsó darab rózsaszín ágyneműt..legalábbis akkor ott az volt az utsó.Szopis melltartót én sem nagyon merek venni ill.gőzöm sincs mekkorát vegyek nekem 75b-ről 85re nőtt a cicim a szivacs melltartóból legalábbis...na mindegy.

Márti
Én úgy tudom hogy ami itt van nem messze tőlünk posta azzal szemben van az a hivatal ahova le kell adni a papírt a gyeshez meg a tgyáshoz..nem tudom az utca nevét de emlékszel mikor taliztunk a múltkor és beültünk a kávézóba..onnan 5perc.(na ezt jól megmondtam :oops: )Örülök hogy jól vagytok és szépen fejlődik Kisati is..állítólag még visszaforoghat már nekem is lennt van a feje de Schwarzi mondta hogy még fordulhat párszor..a jóslófájások engem is érdekelnének..

Ildi

Grat a kiskönyvhöz örülök hogy megkaptad!És valóban jól döntöttél hogy otthon maradsz főleg most hogy jön az influenza is!!

Nati

Én is a második kisképen látom a picurt pont ma nézegettem ki hol tart és hihetetlen hogy már Ani és te is ennyi idős terhesek vagytok..(eszembe jutott mikor taliztunk a ruhák miatt)

Szilvi
Jó hogy végre te is itt vagy!Remélem majd sikerül a képeket felrakni..te is úgy érzed hogy kisfiú lesz?:)

Bessy

Kitartás,most még pihizhetsz aztán az vár rád és Vicusra ami ránk is!:)

Ani
A ruhákkal kapcsolatban nekem rengeteg van,mi is kaptunk kölcsönbe is innen-onnan Kriszti is ad ezt azt szóval én átenegedem a többi lányos anyukának a lehetőséget de nagyon aranyos vagy hogy gondoltál ránk!

Gabi,Andesz
Gyönyörű a két baba,rögtön megnézem a videókat is!!!

Judy
Remélem jól vagy,örülök hogy Bazsi nem lett nagyon beteg!

Vicuska,Eva,Zsuzso,Alexa,

Velük/veletek minden rendben?

Szép napot mindenkinek!Pussz
Vendég

Szilvi, hát nem szupi játszani a picúrokkal? :D Na igen, a házasságinál engem is a dátum izgat, hogy mennyire új kell...ööö mi az az államkincstár?? :oops: :roll: Nekem munkáltatóm nincs, max a suli :D de az nem fizet, csak elveszi az időmet és az életkedvemet.. :? ma is tanulnom kéne, mert holnap 2 vizsga és semmi esélyem. Tudom mindig ezt mondom, de ez most komoly...Összesen híztál 3 kilót? Az tök jó, én is annyit híztam 20 hetes koromig. Most tartok 6 kilónál. Már nincs derekam és az arcomon is látszik sztem (lásd iwiwes képeim :) ) de szerencsére nem vizesedek. Bár aszondják az utsó harmadban jön mégegyszer annyi, mint eddig 8) :lol: Tényleg, basszus már utsó harmad vagyok!!!! El se hiszem...

amúgy lányok, olvasgattam a régebbieket, kb azokat mikor Szilvi és Ani pozitívat tesztelt és Andi belépett, tök jók ezek :D majd egyszer lesz időm és az egészet elolvasom végre.
Vendég

Krixta, köszi! Elnézek arra ha végeztem ezzel a rohadt héttel. Utána már majdnem "háváj" van, csak 3 könnyebb vizsga és a 2 beadandó (bár az szar mert gép előtt kell ülni, habár apa olyan találékony volt, hogy idehurcolta az egész gépes cuccot az ágy mellé hogy innen tudjam nézni :D )
Mondd meg Svarcinak, hogy üdvözlöm! Tudja, hogy ismerjük egymást? :) Magánba mész, vagy csnk-ba? Lehet találkozol Ildivel is :)
Vendég

Krixta
Igazából nem éreztem semmit, bíztam benne, hogy kiscsaj lesz. De nem küldöm vissza. :) Majd lesz neki egy kishugicája. :D

Márti
Magyar Államkincstár. Pont most bogarásztam a védőnőnél, hogy milyen juttatásokat, hol is kell igényelni. Pontos címeket nem tudok, de szegeden tudom hol van a kincstár. :D
Kitartást a vizsgákhoz!
Vendég

Sziasztok, csak benézek mosás és pakolás közben:

egyet tudok biztosan: megkérdeztem, házassági anyakönyvi kivonat nem kell új, nekem legalábbis ezt mondták!!

További szép napot, majd jövök valamikor!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Most esik le, hogy valaki sülthal kizárt a céges levelesládámból, így nem is tudnék képet feltenni Titababáról...
Elvileg déltől már működni fog. Ajánlom is!!!
Vendég

Halihó!

Képzeljétek kaptam egy csomó gyerek cuccot a kollégáimtól. Minden kisgyerekes szedegeti össze amije van. Már kaptam egy nagy doboz ruhácskát, kapok mérleget, szoptatós párnát, kiságyra körforgót, játszószőnyeget, sőt még bőlcsőt is kapok kölcsön. Mondjuk a babakocsit, meg a kiságyat nekem kell megvennem, de már megvan az elképzelés (legalábbis kiságy téren). Ababakocsival még mindig gondban vagyok mindenki mást mnd, hogy mire figyeljek.

Andesz, Gabi
A képeket látva ti hasonló babakocsit választottatok. Szerintetek mennyi idős koráig tudjátok azt használni? Mert míg ilyen kis pici biztos, hogy nagyon tuti, mert kényelmesen elfér benne.
Egyébként nagyon arik a fiúk!

Ani
Köszi a ruha felajánlást, de mint írtam kaptam egy csomót, így lehet, hogy másnak nagyobb szüksége lesz rá. Sőt, ahogy a nagyszülők hozzáállását nézem nagyon kell vigyáznom, hogy annyira azért mégse legyen elkényeztetve.
Párodnak jobbulást, és ha teheted, inkább pihengess vele te is!

Márti
Még nem aludtam otthon egyedül, de február első hétvégéjén megint jönnek anyósomék, és itt is alszanak, így majd akkor megint ott fogok aludni. Egyébként úgy gondolom haza fogok tudni költözni, de most még nem megyek, mivel olyan hosszúak az esték, és egyedül mit is csinálhatnék, mint csak agyalnék. Egyébként a Bazsim balesete óta nem aludtam egyhuzamban többet, mint két órát. Az éjszakáim poklok. Bár most már Gréta baba is hozzáteszi a magáét, de ez a legkevesebb.
A kérdéseidre az általam tudott válaszok:
- a 36. hét előtt számít koraszülöttnek, és akkor mindenképpen inkubátorba kerül a pici.
- családi pótlékot az Államkincstárnál kell igényelni, a gyest, gyást a TB-nél (én úgy tudom)

Ezt most elküldöm. Majd jövök még.

Kép
tand

Lányok, köszi a válaszokat! :)
Andi, tök sok jó cuccot kaptál, nagyon rendes kollégáid/barátaid vannak!
Vendég

Sziasztok!

Márti, köszike :) Nagyon helyes, tessék apát kényesztetni. Sajna a kérdéseidre nem tudom a választ, én is kíváncsi lennék rájuk.

Szilvi a macis cuccok jók, az fiúnak is lánynak is jó. A kistesó is viselheti majd.

Kriszta, semmi gond, pihenj csak (amíg lehet). Nekem is eszembe jutot a múltkor hogy simiztem a pocid, most meg minjár szülsz. Repül az idő. Köszi hogy írtad a ruhákat.

Lányos kismamik! Kriszta átadta a lehtőséget!

Amit biztosan tudok hogy Évi másodállást vállat és így még kevesebb ideje van, nem tudom mikor fog jönni. Zsu nem írt sms-t, sajna én nem tudom az ő számát (már felhívtam volna).

madiani

Andi
Jó sok mindent kaptál! Sokat nem is kell költened. Babaágyat újat vagy használtat veszel?
Gréta baba biztos, hogy nem lesz elkényeztetve. Ahogy apukám szokta mondani: nevelés kérdése.
Lehet, hogy ronda vagyok, de a te kislányod, nem a nagyszülőké. Eddig az a tapasztalatom, hogy pont a nagyszülők kényeztetik agyon a pici unokát.

Márti
http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... am20060213
Innen tudsz mazsolázni.
Vendég

Ani
Eddig unisex ruhákat igyekeztem venni. Anyósjelöltnél van 1 csomó fiúruha, majd beleszabadulok, ha legközelebb megyünk hozzájuk.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?