Helló!
Na visszatért a kapcsolatom a külvilággal
Ani, tök jók a rucik! Örülök, hogy műxenek a programok. Jobbulást a párodnak
Ildi, szerintem se jó ötlet most a munka, jól döntöttél, biztos megértik majd, végülis pont egy ilyen csöppségért teszed, mint akikre vigyázol!
Én is úgy voltam, h legalább január végéig melózom, de a munkahely se olyan volt, meg már 15 hetesen is nagyon elfáradtam a Veszprémbe járkálás+munka+háztartás kombinációtól
Én tegnap voltam a CSnk-ban Svarcinál.
Ja igen, minden oké, egy hét szünet után ráugrottam a párocskámra, nem vagyok eltiltva
Még mindig zárt a méhszáj meg minden, Kisatom 27 hetes nagyságú (azt mondta Svarci, ez nem baj), bent volt velem a babó leendő keresztanyja is, nagy élmény volt neki
Judy, örülök, hogy Bazsi jobban van, szegénykének nem lehet könnyű ez a téli időszak..
Gabi, Andesz, nagyon jó kis képeitek vannak!! Ez a két kis huncut le se tagadhatná a rokonságot! Főleg a pillanatfotók tetszenek, mikor mindketten vmit csinálnak v grimaszolnak
A videók is szuperek, ilyet még úgyse láttam, max tv-ben. Van egy műsor a realityn, a születések. Nézi valaki?
Andi, ne félj, megszokod majd anyósodéknál a babával együtt, szerintem is jobb ötlet úgy ott aludni. Azóta aludtál nálatok egyedül? Hagy aludni egyáltalán Gréta baba?
Ma 2 órát forgolódtam a kis drágám miatt, aztán inkább játszottam vele, szerintem jól lefárasztottam és utána békén hagyott. Most hogy felkeltem, megint rákezdte
Én is csak most kezdem beszerezni a dolgokat, elmentem az ajándékcsomagért (tök jó az a cumisüveg
) meg van már kiskád, megvettük a falvédőket, meg ugye a kiságy, amit nem fotóztam le, mert hülye vagyok és elfelejtettem...csajok, szerintetek milyen hálózsák a jó itthoni alukálásra? Ujjas vagy ujjatlan? Igazából mindkettőből szeretnék. Jaj, meg annyira megtetszett a pihenőszék nekem is!!!akarok!
Szilvi, hallom Neked is mozgékony a kiscsávó, tök jó, hogy nem szégyenlősködik és elétek dugja, amije van!
Nagyon jó fej a dokid, én is tapasztaltam!
bár nem épp a legjobb körülmények között...
Nati, én az elsőn láttam jobban
ugye milye frankó érzés???
Bessy, most még várakozó periódus, de nemsokára várandós periódus lesz!!!
Viki, Levike tortája tööööökjóóóóó.
na elküldöm és megnézem, ki nincs ezen az oldalon