Emma! Méghogy te megbántottál! Dehogyis!!!!!!!!!!!!! Nem azért írtam, csak az a baj, hogy ide csak betűk jönnek, arckifejezés, hangsúly nem, és ezért nem értettem, hogy mire gondolsz!
Én vagyok nagyon gyagya mostanában, bár nem csoda
A Hermina névre kaptam én olyan reagálást is, hogy hát az a Harry Potteres csaj (aki egyébként Hermione). Nekem tetszik, és hát ki tudja még mit hoz a jövő
, nem tervezek, de ha jönne egy babó még, nem lennék a gyilkosa. De a Lilla meg a Dorina is nagyon szép nevek.
Egyébként még mielőtt Dominik megszületett, mondta valaki, hogy van az utcánkban egy Dominik, már nem kicsi gyerek, 15-16 éves lehet. Hát én mikor megláttam, hogy kiről van szó, azt mondtam, hogy semmi Dominik kinézete nincs, és nem is tudom ehhez a névhez párosítani.
Meg párom tesójának "drága" felesége ajánlgatott nekünk neveket, nagyon mondta, hogy miért nem lesz Barnabás - BOCSI ÁFI!!! - én meg mondtam neki, hogy csupán azért mert a vezetéknevünkhöz elég hülyén hangzana, csupa a-betűs lenne a gyerek neve, ami nekem nem tetszik. Maga a Barnabás név tetszik, de a mi vezetéknevünkhöz nem illik. Pl a Blanka tetszett még nekem nagyon, de tegyétek hozzá a vezetéknevünkhöz, elég nevetségesen hangzik. Hiába szép egy keresztnév, a vezetéknévhez adjuk, nem mindegy, hogy az összhatás milyen.