Sziasztok!
Progis lányok! Segítsetek! Azt hiszem megint bejött, ami általában, ha valamiről kijelentem, hogy nem, akkor csak azért is igen. Hogy értsétek is miről zagyválok: úgy tűnik mégis kellene nekem a meghozás. Ma vagyok az 50. napon. Az előző 44. napos volt, az az előtti 64. De most valahogy nem éreztem eddig pét. Totál kivagyok. Olyan, mintha visszafejlődnék! 1 éve 28-32 napos ciklusaim voltak!
Van egy időpontom 29-ére. Fogalmam sincs, hogy el tudok-e menni. Szívem szerint már holnap mennék T-höz. Mert úgyérzem talán kevés ez a napi 2X 2/500-as avanda. Vagy nem is tudom. De valami nem jó. Bőröm stagnál, hol jobb, hol rosszabb.
De "végre" elmondhatom, hogy nincs ciklusom!
Szóval tanácsért is jöttem:
két lehetőséget látok, vagy várok még úgy egy hetet, utána ha meg jön, ha nem, elmegyek vérvételre, és 29-én T-höz.
Vagy pedig szerzek valahonnan progit (MM-ben tudnak felírni orvosi konzultáció nélkül?), és meghozatom, úgy megyek el vérvételre, és 29-én kontrollra.
Ja, és van egy harmadik lehetőség is, meghozatom, várok egy ciklust, reménykedem, hogy az normális lesz, és magától megjön, és lemondom a 29-ét, kérek későbbre időpontot.
Progival a bajom, hogy esetleg bezavar a vérvétel eredményébe. És egyébként is belenyúlok a szervezetem "természetes" menetébe, már ha lehet ezt a mostani menetet annak nevezni.
Nagyon nagyon megköszönöm a véleményeteket, mert tanácstalan vagyok. És picit elkeseredett.
Rejo, keddre drukkolok! És majd hívlak, hogy mi volt! Nagyon kíváncsi vagyok!
Ígérem, ha vége a vizsgáknak jövök gyakrabban, és nem csak panaszkodni!
ui. Lafi, amit veled a kórházban műveltek, arra nincs szó!