Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lafi: örülök, hogy megszabadítottak a csúnya kövektől. Az jobb, ha tengerparton vagy a hegységben helyezkedik el. Terheséged előtt már érezted, hogy valami nem stimmel a vesédnél?
Jobbulást kívánok és sok babázást. :lol:

Lányok, nem tudom, hogy a testmértékek arányáról esett-e már szó? Én ma nézegettem, mert június óta excelbe írógatom a méreteimet, és szépen látszódnak a változások. A kérdés felmerült bennem, hogy mi a cél? Mi számít még kórósnak és meddig lehet elmenni a fogyásban?
pl: derekam - 85 cm-ről indult most 80 cm körül van.
158 cm magas vagyok, ehhez milyen mérték passzol?

KépKép
charlott

Charlott, ez epekő volt. És igen, éreztem, hogy valami nem stimmel, állandóan görcsöltem, de azt mondták, hogy a méh fáj és emiatt kaptam a szülésvisszatartókat, a sebészek fogták a fejüket, miért nem vették észre, mert akkor nem lettünk volna korababák!
Vendég

Lafi!

Basszus, csaszi előtt egy nyomorult labort nem csináltak? Mert abból kiderült volna, h. az epéd rendetlenkedik! Komolyan nem hiszem el! :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rami, hát ja, no comment, még jó, hogy minden rendben van a gyerekkel és velem is!
Vendég

Sziasztok!

Lafi :D
Örülök, hogy most már jól vagy és túl vagy rajta! :D
Azért ez valóban érdekes, hogy "nem vették észre"! :evil:

Charlott :D
Találtam egy régi táblát, amit még régen hébe-hóba vezettünk a párommal a méreteinkről, hát..... megdöbbentő a különbség, nem is gondoltam volna. :(

Kis közvélemény kutatás, ha benne vagytok:
Nektek mielőtt kiderült a pco, voltak tüneteitek (a meddőségen, szőrösödésen, mensi-elégtelenségen kívül), ami a cukorszint-leesésre utalhatott:
- émelygés
- hányás
- szédülés
- izzadékonyság
- ájulásérzet
- ájulás
- evéskényszer
- remegés?
dera

sziasztok.

lafi hat ez tenyleg felhaborito hogy ilyet nem vesznek eszre.na de mindegy a lenyeg hogy megszabadultal a kovektol es jobbulast kivanok.

charlott en nem merem a derekamat anyit tudok mondani hogy jelenleg 162/75kg am vagyok azt tudom hogy 80 kg nal mar nem jon meg a menzim :shock:

dera nekem ezek kozul egyik sem volt,talan az hogy surun ettem csokit mert kivantam(mondjuk ezt mai napig kivanom)

Kép
monyo83

Sziasztok!

Lafi: örülök, hogy már otthon vagy és hogy minden okés. Az meg hihetetlen számomra, hogy milyen orvosok vannak.........

Dera: nekem voltak ilyen "jeleim". Leginkább émelygés, levert a víz ha nem ettem egész nap semmit és elkezdtem szédülni; néha rámjött mérhetetlen édességzaba; remegés. Éppen ezért (és a családban előforduló cukorbetegeség miatt, meg hogy mikor 15 évvel ezelőtt Apukám hasnyálmirigy-gyulladás miatt kóházba került, 36os cukorral kóma nélkül ment ki a mentőbe saját lábon, csak sajnos a műtétet nem élte túl :cry: ) kellett mennem mindig cukkernézőbe és ilyen családi háttér mellett mondták nekem mindig hogy ááááá ne aggódjon az 5,8-6,2 között mozgolódó éhgyomri cukrom még normális. :evil: Persze én tudtam hogy tuti nem az. Nanáhogy persze akkoriban mikor ez engem nagyon foglalkoztatott, nem csinálták meg a kért cukkerterhelést. Hát sajnos beigazolódott agyanúm, tavaly júliusban a cukkerterhelésnél, hogy valami nem okés mégsem a cukorral. Szerencsére akkor Tűű azt mondta ez még nem cukorbetegség, de közeledek...... Az emelkedett 1 órás érték miatt nem is kért nálam inzulinterhelést, mert látta a cukkerből. :(

hajni...
Budaörs

Dera: nekem minden tünetem van, volt és remélem ha nem is múlik el teljesen (mert az túl szép volna), de mérséklődik. :wink:

Tudja valaki, hogy az LH tesztet mikor a legjobb használni? A délutáni vizelet a legjobb rá? ÚGy hallottam, hogy a reggeli nem biztos, hogy megbízható.

KépKép
charlott

Charlott: LH tesztet estefelé kell csinálni úgy hogy előtte 1-2órát nem iszol és nem pisilsz, ja és minden nap ugyanabban az időben. Ha reggel csinálod azt jósteszelésnek hívják, mert állítólag mutat babát hamarabb mint a hcg teszt. De szerintem az LH teszt tök felesleges pénzkidobás; nekem nem jött be sem erre sem arra.

Lányok, ha esetleg hülyeséget írtam javítsatok ki! :wink:

hajni...
Budaörs

Ma csináltam egy tesztet és negatív lett. :( Azt hiszem, kijelenthetem, hogy nekem nem vált be a closty. Most 3 hónap spontán és utána irány a BMC. Azt hiszem oda fogok menni, bár a sógornőmék most bejelentkeztek a Kaáliba és a BMC-be is. Majd kiderül melyik a jobb.

Lafi: Örülök, hogy túl vagy a műtéten és jobbulást.

Charlott: Én is azt olvastam, hogy a késő délutáni/kora esti jó hozzá. Én még nem próbáltam ki. Aki már használta a pcos-ok közül, annak nem adott falseredményt a magas LH szintünk miatt?

Dera: Én eléggé izzadékony voltam. Jó pár zoknit elfogyasztottam naponta. Nagyon kellemetlen volt. Hányás is volt nálam, de az a savam miatt, tehát azt nem írnám ennek a számlájára.
vicky79
Budapest III. kerület

Hajni: én sem rajongok érte, mert a negatív tesztet kudarcként éliheti meg az ember. Én még a lombik után és pco kezelése előtt vettem egy dobozzal. Egyszer használtam, gondoltam most elszórakozom, hátha eltalálom a 2 csíkos időszakot. :-)

Ahogy nézem a vonalzómat, ma még korai lenne használni?

Vicky: amondó vagyok, ha nem működik jól egy pár, vagy csak egyik tagja, jobb ha orvos beavatkozik, hozzásegít a babásodáshoz.

KépKép
charlott

Charlott :D
Neked is magas az Lh-szinted? Nálam nem volt eltérés az lh-szint-nél. Sőt a ciklus első felében alacsonyabb, mint az fsh. Akkor elméletileg én is tudnám használni az lh-tesztet?
dera

Én is úgy hallottam, hogy a délutáni, esti órákban kell használni, mert az lh napközben termelődik inkább.

"az élet utat tör magának"
dera

dera nekem is az fsh am magasabb mint az Lh,majnem duplaja.
nekem 5 napig volt full pozitiv az lh teszt.

Kép
monyo83

Dera: legutóbbi értékek = fsh:lh = 4,4:5,4. A ciklus 5. napján voltam vv-n. Magasabb az lh. Akkor nekem is adhat csalóka értéket a teszt?

KépKép
charlott

Sziasztok!

Nem olyan rég mikor közös teszt vásárlásban voltunk, volt lehetőség occsóért LH tesztet venni, de én nem vettem.
Megmondom miért. A hőmérés miatt így is kicsit be voltunk programozva, amit már a Férjem is észrevett. Sajnos ő nehezebben tudta elkülöníteni a "kell"-et, a "kell, de kit érdekel, mert amúgy is jó"-tól, uh az LH teszt nálunk kész idegbaj lett volna. Tudtam hogy így lesz, uh ez miatt nem is próbálkoztunk az LH-val.

Én Rambóka módszerét ajánlom. :D El kell kapni apát, amikor úgy érzed hogy most ha rád szakad az ég, akkor is nagyon kell! Én biztos vagyok benne hogy a mi bébink is így fogant. Emlékszem is a napra. :D Szombat délelőtt 10 óra volt, amikor rám tört hogy mostaztánhaaztán nem kapom meg őt, végem van. Rá 14 napra + lett a tesztem. :) Szóval tessék hallgatni magatokra, a testetek nem olyan hülye amilyennek a PCO miatt kinéz. :D

Kellemes estét mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee:
Ez az utolsó mondat tetszett! :lol:
Hogy vagytok, mi újság?

Úgy látom, megint elkezdhetnénk szidni a magyar egészségügyet...
Engem minden egyes ilyen eset annyira de annyira felháborít! :evil:
De hogy még egy ilyen helyzetben levő kismamával sem képesek körültekintőek lenni, mikor annak a babának nagyon nem mindegy, hogy hogy állnak hozzá az orvosok...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Nagggyon mérges vagyok! :evil: :evil: :evil:

Nekem semmi ilyen intő jelem nem volt a cukorra, meg sem fordult a fejemben. Attól eltekintve, hogy baromi sokat felszedtem, és ha a fene fenét evett sem tudtam leadni, nagyon jól elvoltam :lol: Na jó ez vicc, de fogalmam sem volt, mi a fenétől lehet. (pedig mindkét ágról örököltem :(

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Progis lányok! Segítsetek! Azt hiszem megint bejött, ami általában, ha valamiről kijelentem, hogy nem, akkor csak azért is igen. Hogy értsétek is miről zagyválok: úgy tűnik mégis kellene nekem a meghozás. Ma vagyok az 50. napon. Az előző 44. napos volt, az az előtti 64. De most valahogy nem éreztem eddig pét. Totál kivagyok. Olyan, mintha visszafejlődnék! 1 éve 28-32 napos ciklusaim voltak!
Van egy időpontom 29-ére. Fogalmam sincs, hogy el tudok-e menni. Szívem szerint már holnap mennék T-höz. Mert úgyérzem talán kevés ez a napi 2X 2/500-as avanda. Vagy nem is tudom. De valami nem jó. Bőröm stagnál, hol jobb, hol rosszabb.
De "végre" elmondhatom, hogy nincs ciklusom! :(

Szóval tanácsért is jöttem:
két lehetőséget látok, vagy várok még úgy egy hetet, utána ha meg jön, ha nem, elmegyek vérvételre, és 29-én T-höz.
Vagy pedig szerzek valahonnan progit (MM-ben tudnak felírni orvosi konzultáció nélkül?), és meghozatom, úgy megyek el vérvételre, és 29-én kontrollra.
Ja, és van egy harmadik lehetőség is, meghozatom, várok egy ciklust, reménykedem, hogy az normális lesz, és magától megjön, és lemondom a 29-ét, kérek későbbre időpontot.

Progival a bajom, hogy esetleg bezavar a vérvétel eredményébe. És egyébként is belenyúlok a szervezetem "természetes" menetébe, már ha lehet ezt a mostani menetet annak nevezni.

Nagyon nagyon megköszönöm a véleményeteket, mert tanácstalan vagyok. És picit elkeseredett.

Rejo, keddre drukkolok! És majd hívlak, hogy mi volt! Nagyon kíváncsi vagyok!

Ígérem, ha vége a vizsgáknak jövök gyakrabban, és nem csak panaszkodni!

ui. Lafi, amit veled a kórházban műveltek, arra nincs szó! :evil:

Kép
mamint

Csajok Lh teszt 5-ös lh-szinttél nem fog fals eredményt adni. már nem emlékszem, de jó magas lh szintre van beállítva, ami Pé előtt van. (20, 40?).

Mamint!

teljesen megértelek, hogy el vagy keseredve. ez tényleg nagyon rosszul hangzik. ott kezdődtek a bajok, mikor 1500-ról emeltetek 2000-re, ugye? de miért is emeltetek, ha volt rendesen 28-30 napos ciklusod?

harmadik lehetőséget teljes mértékben elvetném, minek tolnád el a Tűű-vel való konzultációt még messzebb, mikor nem vagy rendben, már holnap mennél beszélni vele, miért jönne meg a következő ciklusodban spontán rendesen (bocs!), ha eddig nem jött meg, szóval várni és ebben reménykedni sztem nagy hülyeség, struccpolitika, mikor semmi nem változik, pl. gyógyszeradagod sem.

nem kell mindig mensi után menni tűűhöz, nem kell mindig 3. napi eredméynt vinni neki. elmondta nagyon sokszor, vissza tud számolni, akárhány cn. eredmény jó neki. az 55. napiból is látja, mi a baj.

mindenképpen menj el 29-én, ez sztem legyen fix. és én nem nyúlnék bele progival, most már húzdd ki valahogy tűű-ig, az két hét, hátha ez alatt az idő alatt megjön. ha nem, akkor is legalább azt látod mit produkált a saját tested, és ez alapján tud új kezelést adni a doki. sztem ne kavarj be, az a két hét már nem számít, ha addig nem jön meg, majd ad tűű progit vagy olyan gyógyot ami meghozza.

szóval egyértelműen 1-es lehetőség!!

én tuti visszaállok metre, akármit is mondd tűű, mert nem fogyok egyáltalán avandával, (mondjuk nem is hízok), rengeteg édességet eszem avanda óta, a vízvisszatartás miatt nagyon erős székrekedésem, ettől durva aranyerem van, de a legrosszabb, hogy állandó pisilésgondjaim vannak, hólyaghurutszerű érzés a vízvisszatartás miatt. ja, és ebbena hónapban olyan csúnya lett a bőröm, hogy teljesen le voltam döbbenve.

nekem addig míg le nem fogyok met kell, aztán majd meglátjuk, de nem biztos hogy az avanda mindenben jobb mint a met.

mondjuk az tény, hogy a barnázást (nekem nagyon kicsi volt, mensi előtt egy-két nap és nagyon pici) teljesen megszüntette.

viszont képzeljétek, amióta szedem a metet, mindegy hogy avanda vagy met, úgy alakultak a ciklusaim, hogy egyik hónap rendes 28-30 napos (inkább 28 ), másik hónap 23-25 napos, és ebben a hónapban szoktam pecsételni 21 cn körül.

nem tudom mitől lehet, az egyik petefészkem valamit művel, vagy korábbna érlel pét, vagy nem érlel, vagy nemtom mi van. de már fél éve így mensizek, teljesen menetrendszerűen. és ezt a met hozta így felszínre.

ez neked is így volt, ugye mamint, hogy egyik hónapban előbb volt péd? két különböző hónapod volt neked is!?

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Szeretnék Nektek mutatni valamit! Ma reggel készült, tegnap kellett volna megjönnie.

Voltam a Kaáliban reggel vérvételen. HCG: 226, progi 81 :lol:
mágus gratulált. 2 hét múlva uhu.

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka! Jesszus, kirázott a hideg! :lol: :lol: :lol: Szívből gratulálok!!!
Vendég

Itt is gratula Anyooo! :D Az év első zebrája! Te leszel akkor Monee párja, jó? :D Sőt! Inkább legyen vki más a párod, ha Monee nem haragszik meg emiatt, de csak azért lehetne így mert akkor biztosan lenne még minimum egy babásunk ebben a hónapban;)

Óh, Tücsi látom bekeményítettél ;) Hogy mennek az első napok a diétában és a mozgásban?

Pogi merre vagy? Aggódom... Nagyon rég nem jártál erre, ha emlékeim nem csalnak... Ha jól láttam, akkor dec. 20 óta nem járt errefelé... :(

Kép

Kép
bettica

anyooka ez szuper.gratulalok:)

ez most spontan?

Kép
monyo83

Bettica, igen bekeményítettem!;-) :lol:

A diétával még olyan szinten hadilábon állok, hogy nem figyelek az 5X-i étkezésre, mert most nem is tudnám megvalósítani, de arra figyelek, hogy mit eszem!
A bicajt szombaton vettük azonnal rávetettem magam, másnap fájt a sejhajom, és 15 perc után úgy éreztem nem bírom tovább, de megcsináltam a 30 percet! (mostanában annyi mindent kell intéznem: lakás eladás-Kaális kivizsgálások, hogy nem tudtam volna rendesen eljárni az Arwen tornára, ezért döntöttem a szobabicikli mellett, ráadásul most a "madaras tesco-ban" ;-) 18 ezer körül tudtunk venni: mágneses, méri az időt, sebességet, kalóriát, pulzust, kis helyen elfér, szóval úgy döntöttem ennyit megér!;-)) Jaj, és a gyógyszertől semmi mellékhatás nincs, szóval eddig nagyon bizakodó és happy vagyok!:-)

Pogika szerintem megbántódott, pedig nekem is hiányzik! :cry:
Vendég

Bettica!

Hát azért nem haragszok meg egyáltalán ha még lesznek zebrák. :D Jöjjék a csorda és szeptemberben potyogjanak a babák! :lol:

Pogi!

Remélem nem sértettünk meg korábban és ez most a távol maradásod oka. :? Sokkal jobb lenne ha pl. azért nem jönnél, mert itthon vagy például. :)

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Köszönöm szépen Lányok!

Monyóka, igen, spontán.
Novemberben emeltem meg a 750-750-850-ről a metet 3*850-re.
Apa is eszik metet, a 10millás eredménye 90millára javult. Úgy tűnik, ennyi kellett a babának...

Bettica, mindkét verzió tetszik! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Pocifotó odaát....................

cupp
Vendég

Anyooka: nagyon-nagyon gratulálok!!! és csak így spontán!! nagyon klassz! szép kismamaságot nektek!

Tücsi: jó tekerést neked! klassz, h nincs mellhatása a gyogyónak! remélem, h rendberak gyorsan most ez.

Pogi szerintem is megbántódott az inszem-lombik ,,vita,, alkalmával. nagyon sajnálom! ez is bizonyítja, h árnyaltabban kell fogalmaznunk nem megbántva bárkit is ! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Anyoo drága, én úgy, de úgy... !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok !!!

Nagyon lemaradtam, nem tudom spontán vagy inszemes kisbabát vársz most ? :oops: (nem mintha lényeg lenne :!: )

Úgy örülök !!!!
mniki

látom, spontán :) még egyszer nagyon gratulálok !!!
mniki

Anyóó, bent a MM-ben már olvastalak, nem tudtam belépni, és most végre. :lol: Egyszerűen csodás!!!! Gratulálok!!!

De jóóóó, Dorkának kistesója lesz!!! :lol:

Lányok, egyébként a MM-ben most metformin bébi-dömping van. :shock: Rengeteg a friss kismami!!!
Vendég

Hú, ténbyleg én is akartam valami töri félét írni a mozihoz... Sajna nem kaptunk friss képet, de azért gondolom ez nem akadály ;)

Kép

Kép
bettica

köszönöm szépen még egyszer!

Niki, Veled mi újság? Írj Magadról! akár mailben vagy priviben is!!!

Norka, bébidömping? :lol: tudod, az ünnepek, a nyugalom, az otthonlét... :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!!!!!!!!
anyoooka én is szeretnék neked gratulálni, gondolom hogy milyen boldogok lehettek most!!! Remélem mi is átéljük ezt a boldogságot egyszer.

Jaj csajok végre én is elérkezdtem addig a pontig, hogy ma voltam először Valicskó drnőhöz. Tényleg nagyon kedves és rendes.
Még a jövő héten megyek cukorterheléses vérvételre.
Le esett az állam amikor mondta a drnő hogy a vérvételhez vigyek maggammal 2-3dl teát ami nincs izesítve, sőtt a gyógyszertárba kell vennem hozzá a cukrot is (mert megszünt az hogy ők adják).
Na mindegy ez van.
Tudna nekem segíteni abban valaki hogy Debrecenben melyik patikában lehet kapni ilyen cukrot?
Erre mifelénk sehol nem lehet, sőtt még majdnem hülyének néztek hogy mit akarok én.
Szerintetek ki a következő esélyes arra hogy zebra csíkos legyen közülünk ? Kép
szoriagi

Anyoooka!

Ez szuper!
Gratulálok!

Ettôl a hírtôl most erôre kaptam. Tudod az én uram is szedi a metet.
Az ünnepek, nyugalom, otthonlét, együttlét meghozhatta volna a rég várt babót nálunk is. Minden adott volt... sajna mégsem sikerült. Nem is értem.
lona1

Hmmm, nekem dec 27-én a szülinapomon volt az ovim, és nekem sem jött össze, pedig tényleg nagyon romantikus volt a feldíszített karácsonyfa mellett... :oops:
Vendég

Ági: Czinkebre szavazok!;-) :lol:
Vendég

Ági: jó a szerelmes kukacod!!!! :lol: :lol:
mindenki esélyes! csak poznak kell(lene) lenni lélekben is!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi!

Nekem is akkor volt :lol:
És nem tudom mi volt velem, úgy éreztem meghalok ha nem bújunk össze stb. Jah és annyira fájt a cicim pár nappal késôbb, hogy szinte már tutira vettem. Pont mondtam is a férjecskémnek, milyen jó lenne, ha most sikerülne. Mert olyan kerek egésznek éreztem a világot. Nem bántott semmi, mindentôl boldog voltam! Úgy éreztem, hogy az égiek kegyeltje vagyok. Talán ez volt a harmadik eset életemben, hogy ezt átéltem.
lona1

Lona, akkor most te is a 3cn-on vagy? :shock: :lol: Nem mondom, hogy legyünk együtt babásak, mert nekem sajna most min. 3 hónap kimarad (az Avandia mellett nem próbálkozhatunk), de így legalább nem felejtem el mikor kell rajtad "követelnem" a pozitív tesztet! ;-) :lol:
Vendég

Lona: sajnálom! de legalább az a pár nap akkor tuti szép volt! :wink:

Tücsi: inkább ne fogadj rám! de köszönöm a bizalmat!! bár belémbeszélheted a gyereket nem bánom!! :wink: :lol:
a párom nagyon bizakodó ! szerinte nagy az esélyünk! igaz ő mindent megtesz a cél érdekében és hát ő egy kis tenyészbikuci ! :lol: de hát ez a francos pcos :twisted:
akrobatikázz is kicsit a bicajon , ha már nem fáradsz ki nagyon! úgy az igazi!! írigylem, h van energiád napi 30 percet tekerni! aztán ne virágállvány v szobaina legyen belőle!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb rajtam ne múljon! Megvan még a szerencse pénz amit a teszteknél adtam? Tudod mondtam, hogy aki nekem panaszkodik, hogy nem jön a baba az tuti babás lesz rövid időn belül!;-)

Ja, még csak 2 napot bicajoztam, csúnya baleset lenne már most feladni! Egyébként is ha valamit tényleg, igazán akarok azt végig csinálom, ebből a szempontból jó hogy tipikus Bak vagyok! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Már régóta olvaslak titeket, talán néhányan ismertek is.
Szeretnék csatlakozni hozzátok! :D
Vendég

Cherry, szíjja! :lol: ;-) Jó az avatarod!
Vendég

Tücsi: úgylegyen!!
és megvan!! elraktam még akkor este! van egy pénztárcám, amibe elrakom a szép fényes, v érdekes pénzeket. pl 56 -os 500, 56-os 50-es, volt vmilyen 100-as, gyermekalapítványos 50-es stb és ott van a Te szerencsepízed! este megsimizem , mint a csodalámpát!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, helyes!!! Most mennem kell puszi mindenkinek!
Vendég

ANYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKA!!!! Tiszta szívből gratulálok! De jó ez, komolyan meghatódtam. És nagyon örülök az MM-es babadömpingnek is! Majdcsak sorra kerülök én is! :wink:

Tücsi!
Hű de ügyes vagy!Én nem vállalom a napi tekerést :oops:
Én úgy jártam, hogy a Réka-féle tornától elsőre olyan izomlázam lett, hogy 3 napig alig tudtam menni, ülni stb. :lol: úgyhogy azzal azóta óvatosan bánok :lol: és inkább bicikli van. De majd fejlődök.
Diétát egész hamar megszoktam(persze jobban örülnék, ha néhány finomságot, amit szeretek ehetnék :D ) és tényleg hihetetlen, hogyha az ember betartja a 2-3 óránkénti evést, és tényleg úgy osztja el, ahogy kell(gyors-lassú)tényleg nem vagyok éhes. Most érzem igazán a "súlyát" annak, hogy mennyit és milyen rosszul ettem eddig!Brrrrrr...

Ági!
Örülök, hogy pozitív véleménnyel jöttél el a doktornőtől!(nem mintha kétségeim lettek volna :wink: )

Kép
Kép
zazzy

Anyooka!

Wow! Dejó!!!! Gratula :) Annyira örülök! :lol:
Vendég

Tücsi!

Bizony 3.cn.
Most 29-én megyek T. dokihoz és beígérte nekem is az A.-t, ha nem javul az inzulinom...
Szóval lehet, hogy egyszerre... :lol:
lona1

Anyooka :D
Hatalmas gratula!!!!!!
Kép

Apától megkaptam az áhított trambulint! Kép

Tücsi :D
Nekem is tetszik ez a kép (avatar). Remélem szerencsét hoz!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?