Új privát üzeneted érkezett!

Ha megengeded, Porsi, ezt az idézetet majd beteszem a profilomba is, h mindig lássam!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!!

Bocsi, hogy így eltüntem. Boldog 2008-as évet kívánok mindenkinek, és ahol nincs ott kisbabát a többieknek a meglévőhöz boldogságot!

Megpróbálok visszaolvasni, bár 4 oldal elég húzós vasárnap megpróbálok jönni, addig valószínű nem tudok. Addig talán sikerül visszaolvasnom.

Pusz mindenkinek!!!

Nikó

Kép
nikóska

Nikó, szép babás évet Neked!!! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka,
igen, irtó aranyosan mosolyog már :)

És akkor pár kép:

Nagy szemeket meresztve
Kép

Szopipárnán trónolva
Kép

Vagány rucijában
Kép

Kép
bodzi

Ágota, Isten éltessen! :D

Bodzi, de jó, hogy jöttél, tündéri a kissrác!

Pinkiné, köszönöm, a biztatást, rám fér...

most cxsak ennyi, puszi

Kép
vickybabe

köszi Vicky :)
Annyira szorítok én is értetek! Bíztam benne, ha jövök, már kismama leszel. Na de ami késik, nem múlik.
Valahol vár rád is egy kisbaba, én biztos vagyok benne!

Kép
bodzi

Bodzi, nagyon édi Bence baba! A szopipárnásra ránézni maga a tökéletes relaxáció! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Ágota, Isten éltessen :)

Bodzi, nagyon aranyos Bence :D

Csak egy percre jöttem. Apa tett fel az iwiw-re nekem új képeket.

Visszaolvasok és jövök

Kép
Kép
adrienna

Hahó Lányok!

Nagyon köszönjük a köszöntéseket, aranyosak vagytok!

Bodzi, Nikó, örülök, hogy végre hallattatok Magatokról.
Bodzi, nagyon édike Bence.
Adri, megnézem mindjárt a Gábort.

Na megyek, mert jönnek vendégek, szóval főzök ezerrel.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Bodzi, köszönöm :D

Adri, mindjárt megkukkantom a képeket :D

Ágota, jó vendégeskedést :D Névnapi buli? :wink:

Lányok, holnapra extra drukkokat kérek, megyek UH-ra, remélem, lesz szép tüszőm és akkor szerdán inszem :D

Kép
vickybabe

Vicky akkor neked is nagy nap a holnapi!!!drukkolok neked!

visszamondta bébiszitter jelöltünk és ettől nem vagyok túl boldog most megint kezdhetem előről a keresést.(lenne egy óvónéni de ő csak esténként meg hétvégére tudná vállalni...)

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora! Köszönöm, én is gondolok Rátok holnap, hogy működjön a gép és persze csak jó híreket kapjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
vickybabe

Dorka, az idézetek, amiket ígértem a múltkor (remélem, még nem késő...) :oops:

Coelho:
"Az elhatározás csaka kezdet. Az embert, amint határoz, nagy erejű áramlat ragadja el, és olyan helyre sodorja, ami a döntés pillanatában eszébe sem jutott."

"Ha az ember igazán akar valamit, az egész MIndenség összefog, hogy képes legyen az álmát valóra váltani"

Kép
vickybabe

még mindig Coelho:
"Ne feledd, hogy a szíved ott van, ahol a kincsed. És meg kell találnod a kincsedet, hogy minden, amit az utadon fölfedeztél, értelmet kaphasson."

És A titok-ból néhány gondolat:
"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben tartod"

"A "hogyan" nem a mi feladatunk. Az magától kialakul, ha elég elkötelezettség és hit van bennünk a "mi" iránt."

Kép
vickybabe

Vicky, sok-sok drukk Neked holnap estére! :) Meglesz az a inszem szerdán, aztán lesz belőle édes babuci :) Esztora, Nektek is drukk a masinához! :):)

Képzeljétek, ma picit összekaptunk apával a gyermek nevén. :shock:
Ugyanis neki és főleg!! az anyjának az a vágya, hogy ha fiúnk lesz, akkor az Apja utána a László nevet kapja. Magával a névvel nincs bajom, csak az, hogy náluk apai ágon mindenki László, csak azért, mert annak az apja is László. Mellesleg megjegyzem páromnak eszébe sem jutott volna a László név, ha anyósom nem mondja, hogy na, akkor László lesz a gyerek, mert a családban mindenki László. Én pedig ágálok ezerrel.
Párom persze ragaszkodik hozzá. Mondtam hogy ok, akkor legyen a Lászlón kívül egy második neve a gyereknek és használjuk keresztnévként azt. Reakció: "az meg már milyen?" Anyósom reakciója: "Tök mind1, milyen nevet adunk a gyereknek, Ő nagymamai jogon úgy hívja, ahogy akarja, adhatunk neki amilyen nevet akarunk, Ő akkor is Lacizni fogja". Na, erre eldurrant az agyam, hogy mit képzel magáról? :evil: :evil: :evil: Megfenyegettem, hogy ha megteszi, nem engedem hozzá a gyereket :twisted: :twisted:

Szerintetek normális???? :shock: :shock:

Különben is, nálunk Apa találta ki a lánynevet. Mondtam, hogy úgy igazságos, ha a fiú nevet én adom. Vagy nem? :roll: :roll:

Miért nem jó az, hogy a Lászlón kívül lesz még egy neve, amit keresztnévként használunk? Szerintem így a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, köszi! :lol:

Én 100% Veled értek egyet, nagyon nem tartom kreatívnak, ha a szülők a saját nevüket adják a gyereknek, annyi más név is van! Szerintem az nagyon is jó ötlet, hogy legyen 2. neve a László, hogy anyóspajti megnyugodjon :D Ne hagyd magad!
Mi a lánynevetek?

Kép
vickybabe

Pinkiné!

Hát ne haragudj de most kinyílt a bicska a zsebembe!! :evil:
Ez a nő mit képzel magáról!!!??? Szerintem is igazad van.és ne hagyd magad!!! Nehogy már ő döntse el meg mi az hogy ő akkor is Lacizni fogja!!!????
Szerintem is ha ezt a nevet adjátok még a bébinek akkor úgy mint Viki írta hogy ez legyen a második neve!!!!! Hát most nagyon kiakadtam!!!

Viki!

Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bodzi!

Olyan jó hogy jöttél. Nagyon édi a kicsi fiad!!!
csipcsab

Ja még valami!

Esztora!

Nagyon mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!! Remélhetőleg jó lesz a gép!!!
Régóta kerested már a bébiszittert?? Nehéz jót találni mi?? Azért kell mert mennél vissza dolgozni?
csipcsab

Nem sikerült visszaolvasni :( Lótás futás. Próbáljuk intézni a keresztelőt. (Jobb később mint soha..) Azért néhány mondat:

ESztóra,
nagy drukk a CT miatt! Hogy hogy bébiszitter? Csak nem kell menni dolgozni?

Vicky,
akkora tüszőID lesznek mint egy/több ház :lol: :lol: Ez az inszem most tényleg sikerülni fog.

Pinkiné.
ez olyan brazil szappanoperás. Igenis állj a sarkadra, na ne már. Neki volt lehetősége már elnevezni egy fiút, most rajtatok a sor. Jó hogy nem MANCIKÁNAK akarja hivni a fiatokat, mert a ükükük akárkit igy hivták :evil: Egyébként kislányotok lesz, most ilyen periodus van ;) ;)

Kép
Kép
adrienna

Vicky, én is így gondolom. Egyébként a lány nevünk a Flóra + megkapja anyukám emlékére a Máriát így a becses neve lánygyermekünknek Sinkovics Flóra Mária lesz. Szerintünk egyedi és szép név :):):) A fiúnk pedig a László Péter nevet fogja viselni, a Petit használva :)

Marietta, elhiszem hogy kinyílt a zsebedben a bicska, én is hasonlóképpen voltam. Ráadásul egy házban lakunk (mégha 2 külön lakásban is), s már előre doppingol a szoptatási, fürdetési, altatási tanácsaival. Mert hogy Ő felnevelt 1 gyereket. Köszi, az én anyukám meg 3-at :):):):):)
A férjemnek már mondtam, hogy mondhatja az anyukája a tanácsait a falnak, mert én nem vagyok rájuk kiváncsi. Olyan eszement dolgokat mesélt a férjemmel kapcsolatban is (kiságyastúl ringatta a gyereket ha sírt, úgy csinált rántott húst, hogy a gyerek a hóna alatt volt!!!! és meg is sérült, meg társai).
Én a gyerekemet a saját elveim, elképzeléseim szerint óhajtom nevelni és nem az Ő tanácsai alapján. Már azzal sincs kibékülve, hogy a baba egyből a saját, külön szobájában lesz elhelyezve. Sajna nem igazán érdekel a véleménye :):):)
Múltkor megsértődött, mert mondtam, hogy amíg a lakásukban lévő macskákkal nem csinál valamit (2 jár be a lakásba, az egyik 16 éves, mindenhova pisil, kakil, befekszik az ágyba stb.) nem fogom hozzá leengedni a gyereket. Erre megjegyezte sértődött arccal, hogy Ő úgyis csak akkor fog vigyázni a gyerekre, meg feljönni hozzánk az emeletre ha megkérem. Csak lenne így! :):):):):):)

Adrien, hát kiváncsi vagyok a jóslatodra :) Már nagyon várom, hogy megmutassa magát :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, szép neveket választottatok! Hú én egy hétnél tovább biztos nem bírnék egy ilyen anyóspajtit, főleg egy fedél alatt...minden elismerésem! Szerintem jól csinálod, hogy az elején lefekteted az alapelveket, aztán hátha megtanulja a játékszabályokat, végül is az első unokája lesz, ha jól értem... A macskával kapcsolatban is igazad van!

Adri, mikorra tervezitek a keresztelőt? Köszönöm a drukkokat, max. 2-t szeretnék (mármint tüszőt, amiből aztán babucik lesznek :D )

Marietta, Neked is köszi!

Kép
vickybabe

DRÁGA VIKI ÉS ESZTORA!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Dorkánk néha csinál egy furcsa dolgot. Kicsit megfeszíti magát, főleg a szája széleit lefelé, kicsit így van, aztán abbahagyja. Látott már vki ilyet? Lehet, h a kakit akarja kinyomni? Mióta rendszeresen eszik naponta 1x vmit, nem folyékony már a kakija, az biztos. De ezek után a megfeszítések után még soha nem találtam kakit, persze az attól is lehet, h nem sikerült épp. Mit gondoltok? Kicsit aggódom, h mi baja. :(

Pinkiné, hát, ez nem lehett könnyű menet!!! De akkor végül döntöttetek?
Férjed ilyenkor felvállalhatná a közvetítő szerepet: megbeszélitek együtt, ő meg előadja a közös döntéseteket. Ehhez persze magában tisztáznia kell, h mi a Ti döntésetek és miről kéri ki anyukája véleményét. Vagy ha kéretlenül jön a beleszólás, mi az a téma, ahol kedvesen, de határozottan közli, h "Anyukám, mi majd megbeszéljük és eldöntjük ezt". :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Pinkiné, és nagyon szépek ezek a nevek!

Adri, írj, hogy vagytok!

Viki, köszönöm az idézeteket, nagyon szépek!ú

Esztora, boldog féléves szülinapot Nyunyi babának!!!
Menyit fog vigyázni a picire a bébiszitter? Gondolom, nem könnyű a keresés, hogy keresed?

Kép

Kép
nán-dorka

Rossz szokásom, h több hsz-t írok egymás után. De talán ezért nem fogtok haragudni:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Bodzi, de kicsi ez a nagy gyerek! :lol: Istenem!

Dorkának akkor előlegezve a mászás. :wink: Feszítés, passz. Én is emésztésre tippelek. Lehet, hogy pukit nyom. De akár pisilhet is. :roll: Gondolom..... Útlevél, hogy megy?

Basszú, megint felkellt Oli, mennem kell. Pedig egész eddig ringattam. Gondolom ebből kitaláljátok, hogy milyenek az éjszakák. Puszi, ennyire futotta. :cry: :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Pinkiné!

Basszus, soraidat olvasva égnek áll a hajam anyósodtól!!! :lol: :lol:
Én tuti még 1 hétig se bírnám elviselni!! Eddig is tudtam hogy nekem nagyon jó anyósom van(az első katasztrófa volt!!) de mikor ilyeneket hallok ,olvasok hát még jobban rájövök hogy egy tündér és milyen jól megvagyunk egymással!! Eszébe se jut hogy megmondja hogy majd mit csináljunk a gyermekkel meg ehhez hasonlók!! Azt mi már megbeszéltük vele hogy az első héten itt lesz velünk és segít ha kell!!!! Nagyon örült neki!
Hát kitartást kívánok neked,és ne hagyd magad!!! Mert igazad van!!!!!!!

Vicky!

Mai adag drukk!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fioona!

Kitartást a nagyfiúhoz!!!!!!

Nándorka!

Annyira cuki Dorka!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
csipcsab

juj bocs Fio, kérdeztél az útlevélről te is. reméltem, h visszaolvastad, ahol Arwennel összeszedtük, mi kell hozzá, de akkor is bocs, válaszolhattam volna!
Kell:
eredeti ak. kivonat
lakcímkártya
szülők jelenléte és szig.-a (külön is mehettünk, lényeg, h mindketten aláírjuk)
ott adnak egy 1500 Ft-os csekket
aztán ha úgy kéred, kiküldik postán

kösz a választ, remélem, nincs semmi baja, ma nem csinálta még.
amúgy a krumpli is fogja a székletet, ugye?

no, ilyenek az éjszakák? :( szegénykém! és te adsz neki szopit mindig? én az az igazság, h 10-ből 9x igen, mert csak arra akar megnyugodni. amíg köhögős volt, oké, de most már máshogy kéne lennie...Ű

Kép

Kép
nán-dorka

Köszönöm lányok a drukkokat! Van 1 db 20 mm-es és 2 db 10-15 közötti tüszőm jobb oldalt, úgyhogy szerdán inszem! :D Viszont a mnyh csak 6 mm-es :(

Kép
vickybabe

Vicky!

Ez nagyon jó!!!! A nyh miatt pedig nehogy elkenődj nekem!!!! Úgyis biztos fogsz kapni megint kúpot vagy duphastont!!!!
Most nagyon pozitív legyél!!! Hidd el sikerülni fog!
Nekem dután 3-kor volt az inszem és pihenés meg recept megkapás után mikor indultunk a párommal a kocsihoz ő poénkodott velem meg csipkedett meg ilyenek! És mondtam neki hogy na mostmár figyeljen ezekre oda mert én 3-tól kismami vagyok!! :lol: Szóval csak ilyen pozitívan!!!!!!!

Annyira drukkolok!!!!!!!!!
csipcsab

Marietta! Köszi! :D Nem kenődtem el, csak a múltkor még 8 mm volt... Duphastont kaptam a múltkor, gondolom most is fogok, akkor az vastagítja elvileg a nyálkahártyát?

Ja és kell találnom valakit, aki este beadja a tüszőrepit, mert a doki nem rendel, úgyhogy mehetek az ügyeletre... Na sebaj, majd megoldom valahogy :D
Most én is sokkal pozitívabb vagyok, mint a múltkor! Elhatároztam, hogy pozitívan gondolkodom és eddig bejött - ma mindenki nagyon kedves volt velem, még a múltkor kiemelten bunkó doki is :D

Kép
vickybabe

Viki!

A duphaston és az utrogestan segíti a megtapadást!!
Nekem van itthon egy teljes db duphaston mert maradt! Ha kell nagyon szivesen elküldöm Neked mert én már nem tudom elhasználni!! Csak akkor majd írj egy címet hogy hova küldjem!!! És ma fel is tudom adni!!!!!!!
csipcsab

Mondjuk nekem inszem után utrot kellett használnom! Nemrég hagytam abba,már nagyon untam!

Múltkor nem kúpot használtál? Akkor is duphastont kellett?
csipcsab

Viki, ez TÖk JÓÓÓÓÓ!
Ezek a tüszők már tuti nagyon várják a szerdát! Ahogy én is. Drukkolok!

És Dorka is. Itt az útlevélképe:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Megint itt vagyok! :D
Vicky, most akartam írni, hogy drukkolok neked, de látom már nincs rá szükség az UH-hoz. Cserébe már most mega drukkok szerdához! :lol: Gondolom akkor ezek jónak számítanak! :mrgreen:

Dorka, ne viccelj. Én kérek bocsánatot, ha már leírtátok. :oops: Bevallom nem tudtam teljesen visszaolvasni. itt-ott belekaptam. :oops: Én azt hittem vaskosabb pénz. Tavasszal már lehetne csavizni a gyerkőcökket odaát. Az Europa udvart még nem is láttam. :oops: Pedig nagyon kíváncsi vagyok rá. :lol:

Pinkiné, még most kéne anyóssal megbeszélni a dolgokat, és helyére rakni. Később, ha már ott a baba, fáradt, ingerűlt leszel, ráadásúl a hormonokmsem fogják elősegíteni a kompromisszumot.
Nehéz, de túl kell esni rajta. :(

Folyt. köv. :?

KépKép
KépKép
fioona

Esztora, Nyunyi:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
fioona

Marietta, köszi, nekem meg kb. 1 doboz gyogyi kellene pluszban, mert a múltkor sokat írtak ki és maradt belőle jó pár napra való. Írok címet mindjárt! :D

Dorkák, köszönöm a drukkot! Naggyon komoly ez az útlevélkép :lol: :lol: :lol:

Fioona, köszönöm neked is! Elvileg 20 mm fölötti a jó tüszőméret, amiből viszont egy is elég a boldogsághoz :D Nagyon bízom benne, hogy apa is jobb eredményt produkál szerdán, mint a múltkor...

Esztoráékkal mi lehet?????????????

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Bocsi Lányok, hogy kicsit eltűntem, de besűrűsödtek itthon a feladatok, intéznivalók és lusta voltam sokszor a gép elé ülni. Azért, ahogy tudtam figyelemmel kísértelek benneteket.

Adri, régebben írtad, hogy Gabi is éhes a főzi után. Nálunk dettó így van. És hiába kínálom a főzi nem kell, aztán fél óra múlva el kezd sírni, vagyis éhes. 120ml tápot adok neki és simán bevágja. Nem tudom, hogy a fenébe lehetne rászoktatni a főzelékre, hogy abból annyit egyen, hogy jól lakjon? Valami tipp?
Vettetek már autósülést?

Ültetés: megkérdeztem a gyógytornászt és azt mondta, hogy ha a gyerek stabilan ül, akkor lehet ültetni még abban az esetben is, ha ezt magától nem csinálja. Balázs nagyon szépen megül, csak önmagától nem, mert nem érdekli. Ő inkább térdelve, vagy négykézláb játszik. Ha leültetem, akkor rögtön elkezd mászni. Nem szeret egy helyben lenni, a gyógytornász szerint ezért is nem ül magától. Azért remélem egyszer magától fog ülni.

A fórum-babák gyönyörűek egytől-egyig. Olyan jó nézegetni mindenkit, rakjatok még képeket!!!

Esztoráéknak drukk!

Vicky, rád is gondoltam ma, drukkolok továbbra is!!! Sikerülni fog!!!!!!!!!

Bodzi, gyere gyakrabban, már hiányoztál!

Nikó, ez rád is vonatkozik!

És Meri, Toti veletek mi a helyzet, hol vagytok?

Pinkiné, ne hagyd magad!

Nán-dorka, fog. sincs mit csinálhat Dorka. Kaki, pisi… tuti valami ilyesmi. Ne aggódj! Jaj de szuper Dorka útlevél képe. Hova szeretnétek utazni? Bocsi, ha esetleg már írtad, lehet elkerülte a figyelmemet. Mostanában egyébként se túl jó a memóriám.

Porsi, köszi a hiányolást, semmi gond nem volt szerencsére, csak nagyon elfoglalt voltam.
De mostmár vagyok. :lol:

Arwen, nagyon klassz fotókat csináltok az új gépetekkel. Én is, én is akarok ilyen gépet!!! Nem túl bonyolult kezelni???
szerika

Sziasztok!

Vicky,Esztora,
iszonyuan gondolok Ratok ma!
Vickynel ugy erzem jol drukkoltunk,szerintem ebbol baba lesz!

Vicky Draga,
legyel nagyon pozitiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++Mennek szerdara+++++

Esztora varjuk,hoyg jelentkezz!

Csajok,borzaszto ejszakaink vannak :(
Attila sokat ebred ejjel,de az hagyjan,fent is van es sir-sir-sir...dobalja magat!Sokszor a kezembe is sir!
Es semmi nem hasznal!A homeosok kiprobalva,Nurofent is neha-neha dok,de az gyogyszer igy nagyon ritkan!!!Mondjuk max egy heten 1x.....
Cicin van,hoyg megnyugszik,de van,hoyg utana ujra kezdi....
es van,hoyg kepes 2 orat uvolteni ejjel...
tegnap ejjel mar en is bogtem.....olyna faradt vagyok :( :( :(
Brutal faj a fejem eg y hete minden nap.....kesz vagyok.....
Nappal alszi,de nekem meg tok sok dolgom volt pont olynakor...aaaa..es semmit nem tudtam piihenni...vagy olyankor aludt,ha epp uton voltam vele.....
En nem mindig adok neki cicit ejjel,nem akarom,hoyg a cicitol nyugodjon meg...nyugodjon meg tolem.... :wink:
En naiv azt hittem mikor kibujt az also 2 foga,hoyg most lesz eg y pici nyugi....francokat...sokkal rosszab lett :( biztos keszulodika tobbi....na mindegy,majdcsak tuleljuk!

Ma voltunk 6hos merlegelesen,hat a srac belehuzott a sulyba 6700 volt egy honapja es most 7450g :oops:
Ugy latom kellett neki a hozzatapi :lol:
Eszik mar gyumiket tizoraira,azt kivaltottuk,es delre meg foziket kezdtuk par napja,ugy eszik,mint kai mindig ezt csinalta!Szuperugyes az elso kanal ota,es imad mindent!De ugy latom rakodik is ra.
Mondjuk hosszra meg csak 1centit nott,most 67cm.

Ne haragudjatok,hoyg nem reagalok most masra,mert Attilam felebredt,es muszaj megetetnem,mert doki utan beajult es meg nem is ebedelt :oops:
puszi,jovok majd megint eg y hosszu litaniaval,ahoyg szoktam :lol:

Ja Dorka annyira de annyira edes ezen az utlevelkepen!!!!!Nagyon joooooooooooooo!Muszaj lenne nekem is mennem Vele a heten csinaltatni :roll:

Kép

Kép
arwen07

Szeri, nagyon örülök, h jöttél! Szlovákiába biztos megyünk, Ghymes-fesztiválra, 2 éve voltunk az elsőn és nagyon jól éreztük magunkat! Azonkívül lehet, h a férjem bécsi útjára elmennénk mi is vagy más szomszédos országba átruccannánk. Pl. Ghymes-koncertre Szlovákiába... :wink:
(És képzeld el, most már csak mérsékelten rajongok. Gondolhatod, milyen lehetett korábban... :lol: )

Arwen, de jó, h itt vagy. Már hiányoztál Te is! Én is szenvedtem a kevés alvás miatt, de amikor észrevettem, h az egész életemre rányomja a bélyegét a fáradtság, azt mondtam, h elég. És ma délelőtt azt tűztem ki célul, h kell egyet közösen aludnunk Dorkával, mielőtt még mennem kéne 1-kor a fiúért. Telefoncsörgés, Dorka még nem álmos, én mást csinálok, amikor elszundít - mindezeket az akadályokat legyőzve végül elértem a célomat! Aludtam kb. félórát, Dorka tovább egy kicsit és olyan-de-olyan jókedvű lettem tőle, és energikusabb is! Úgy döntöttem, a családnak leginkább egy kiegyensúlyozott anyára van szüksége. :D

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen! Nem semmi ez a súlygyarapodás! Az én picim viszont keveset gyarapszik. Igaz, h 7.95 volt 6 hósan :oops: , de most másfél h alatt csak 270 grammot szedett fel. Megkérdem majd a dokit, h ugye nem baj. Én nem aggódnék, de ő azt mondta, meg kell legyen a 400-500... :?:
Nekem gyanús, h sok baba alszik rosszul, hátha ez vmi a levegőben és hamarosan elmúlik!!!

Esztora, mesélj! nagyon gondolunk Rátok!

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka!

Nagyon édi Dorka útlevél fotója!!! :lol:

Arwen!

Sajnálom ezeket a szörnyű éjszakákat! Úgy látszik többötöknek is ilyen problémája van! Gondolom milyen nagyon fáradtak lehettek!

Viki!

Feladtam! Szerintem már csak a holnapival viszik el mert most voltam a postán! Aztán ki tudja!

Szeri!

Jó hogy jöttél!!!!!
csipcsab

Esztora!

Hírek????!!! Reméljük minden oké!!!
csipcsab

Viki!

Olvastam a másik topicba hogy vmi avivás kismama tornát emlegetsz! Megosztanád velem is hogy ez mi is pontosan?? Könyvbe van vagy dvd??? Könnyű csinálni: Mire jó?

Bocs a sok kérdésért! :D
csipcsab

Marietta, én - ha minden igaz - a jövőhéttől megyek kismama tornára, ami szülésfelkészítővel van egybekötve. Azt mondta a csaj, hogyha levették az afp-t utána mehetek. 16 hetesnél fiatalabb mamikkal nem foglalkozik.

Heti 1 alkalom, a 4 kerületben (pólus után). Nincs kedved jönni? Vácról kocsival neked könnyen megközelíthető?

Ha érdekel szólj, leírom a részleteket.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Doró és én köszönjük a dícséreteket, jólesett. :)

Fio, a könyvről (Nevelés mindennapi...): biztos jobb lenne egészben, de bárhol felcsapva is érthető-élvezhető. Mostanában úgyis csak erre vagyok képes. Sokat gazdagodok általa, bár pár dologgal nem értek egyet. Dehát nem én írtam, miért is gondolnánk uazt? különösen jó, mikor felhúzzuk egymást a fiammal, és olvasom, h "a dac a gyermeki lélek segélykiáltása". Erre nagyon morgok ilyenkor, aztán lehiggadok, és a végén tanulok belőle. A könyvből meg a vitánkból...

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Pinkiné,
ilyen anyóst! Minden elismerésem, hogy együtt tudsz élni Vele.
Nálunk az alattunk lévő lakásban anyukámék alszanak, de mi nagyon jól kijövünk, sőt nem is tudom, mihez kezdtem volna nélküle a lezdetekben.

Fio,
köszi. Többször kiderül, hogy csak nekem tűnik nagynak a lurkó, mindenki azt mondja, milyen kicsike :)
De a két és fél kilós kezdetekhez képest nekem már óriás :)
Sajnálom a rossz éjszakákat. Azt hiszem, jobb, ha én is mostanában kialszom magam, kis tudja, hogyan változnak ezek a lurkók.

Arwen,
Neked sem lehet így egyszerű.

Nándorka,
Nem tudom, mi baja lehet Dorkának, talán tényleg a kakival küszködik.
Dorka fotói aranyosak, mint mindig :)

Esztora,
++++++++++++++++++++++++

Vicky,
lemaradtam a mai drukkokról, de szerdára egy hegynyi drukk Neked!!!!! ++++++++++++++++++

Kép
bodzi

Pinkiné!

Jaj de jó lenne együtt járni(tornázni :lol: ). Most jól megfájdítottad a szivemet!!!!!!!!!!! :(
az igazság az hogy nincs jogsim,de még ha lenne is akkor se tudnék menni mert a párom a kocsival jár melóba!!! :(
csipcsab

Marietta és nincs Pesten egy pont ahol találkozhatnánk (neked könnyen megközelíthető) én felvennélek kocsival és együtt mennénk tornázni? :)

Persze, csak ha nem fárasztó neked. :):):)

Jan. 23.-án reggel 7-re megyek afp-re :( Olyan korán lesz :( Kérdeztem a szülésznőt, hogy akkor már 17+2 leszünk, nem baj? Az volt a válasz hogy nem, mert hogy az afp-t a 16.-18. hét között kell levenni. Hát, majd meglátjuk.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Marietta! Köszi még egyszer! Nem sürgős, még van nekem is 2 dobozzal, de így tuti kitart 2 hétig! :D Az aviva-tornáról a http://www.avivamodszer.hu/ oldalon olvashatsz. Nemrég voltam párommal (állítólag a pasiknak is jó, vannak speckó pasigyakorlatok) tanfolyamon, ott vettem könyvet és abban vannak a várandós + szülés utáni gyakorlatok is. Nagyon egyszerű, de állítólag nagyon hatásos, segít a fogamzóképességben, az ovulációban is. Ha gondolod, szívesen kimásolom a könyvből és elküldöm a várandós-kismamás részt :D

Kicsit várjatok ezzel a tornával és akkor én is csatlakozom :wink:

Arwen, eddig tényleg jól drukkolt a topic, úgyhogy nagyon bizakodó vagyok :D

Szerika, Bodzi, köszi Nektek is! :D

Esztora?????????????

Kép
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?