Sziasztok!
Vicky,Esztora,
iszonyuan gondolok Ratok ma!
Vickynel ugy erzem jol drukkoltunk,szerintem ebbol baba lesz!
Vicky Draga,
legyel nagyon pozitiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++Mennek szerdara+++++
Esztora varjuk,hoyg jelentkezz!
Csajok,borzaszto ejszakaink vannak
Attila sokat ebred ejjel,de az hagyjan,fent is van es sir-sir-sir...dobalja magat!Sokszor a kezembe is sir!
Es semmi nem hasznal!A homeosok kiprobalva,Nurofent is neha-neha dok,de az gyogyszer igy nagyon ritkan!!!Mondjuk max egy heten 1x.....
Cicin van,hoyg megnyugszik,de van,hoyg utana ujra kezdi....
es van,hoyg kepes 2 orat uvolteni ejjel...
tegnap ejjel mar en is bogtem.....olyna faradt vagyok
Brutal faj a fejem eg y hete minden nap.....kesz vagyok.....
Nappal alszi,de nekem meg tok sok dolgom volt pont olynakor...aaaa..es semmit nem tudtam piihenni...vagy olyankor aludt,ha epp uton voltam vele.....
En nem mindig adok neki cicit ejjel,nem akarom,hoyg a cicitol nyugodjon meg...nyugodjon meg tolem....
En naiv azt hittem mikor kibujt az also 2 foga,hoyg most lesz eg y pici nyugi....francokat...sokkal rosszab lett
biztos keszulodika tobbi....na mindegy,majdcsak tuleljuk!
Ma voltunk 6hos merlegelesen,hat a srac belehuzott a sulyba 6700 volt egy honapja es most 7450g
Ugy latom kellett neki a hozzatapi
Eszik mar gyumiket tizoraira,azt kivaltottuk,es delre meg foziket kezdtuk par napja,ugy eszik,mint kai mindig ezt csinalta!Szuperugyes az elso kanal ota,es imad mindent!De ugy latom rakodik is ra.
Mondjuk hosszra meg csak 1centit nott,most 67cm.
Ne haragudjatok,hoyg nem reagalok most masra,mert Attilam felebredt,es muszaj megetetnem,mert doki utan beajult es meg nem is ebedelt
puszi,jovok majd megint eg y hosszu litaniaval,ahoyg szoktam
Ja Dorka annyira de annyira edes ezen az utlevelkepen!!!!!Nagyon joooooooooooooo!Muszaj lenne nekem is mennem Vele a heten csinaltatni