Új privát üzeneted érkezett!

Lukikám
bizony-bizony,ez hihetetlen,még amikor mentünk az Annához és álmodoztunk,bár én sosem gondoltam hogy nekünk tényleg egyszerre összejön,de vannak csodák :P :P ha ezt az Anna tudná... :wink:

bibar

Sharon Gratulálok!! :lol: :lol: Gyors volt :) Sok boldogságot! :)

Kép

Biibaarr azz de izgiii. Megadrukkok hétfőre!!! Készülj Falatka jön a férjed!! :)

chesti

Sziasztok,

Na, itt vagyok én is. :D Hihetetlen, de egész jól vagyok. Ahhoz képest, hogy tegnapelőtt volt a műtét alig fáj, szinte mindent tudok enni, amit lehet. Mondjuk azt írja a szakirodalom, hogy a műtétet követő 5-8. nap lesz a legfájdalmasabb, mert akkor esik le a sebtakaró. Na, majd kiderül. Sokat beszélni még nem tudok, meg tök fura a hangom is, de javulok :)
Csomó mindent nem lehet csinálni (emelni, hajolni, erőlködni, hajat mosni és hajat szárítani…), ez nem a legjobb. Hétfőn megyek az első kontrollra. Az éjszakáim teljesen jól telnek, simán tudok aludni, néha felébredek inni, de ennyi. Nem rosszabb tényleg, mint egy erős torokfájás. De csatlakoztam egy fórumba, ahol szintén felnőttek írnak, akik mandulaműtéten estek át, és úgy tűnik a szerencsésebbek és a gyorsabban gyógyulók közé tartozom (kopp, kopp, kopp). :D

Na, és most visszaolvasok rendesen :wink:

Gomba,
Gyönyörűen írtad le a szülésedet, nagyon megható. A dátumot javítottam a táblában, elírtam… bocsi :oops: Ha most a műtét után helyreállnak a véreredményeim, akkor tavasszal valamikor kezdünk. Ha nem állnak addig helyre, akkor csak ősszel.

Lexi,
Válaszolok majd a prividre.

Judit,
Puszi neked. Igen, nagyjából jól írtad le, hogy mit gondolok. :)
Szerintem jót teszel, ha ilyen foglalkozásokra viszed a lányokat. Biztos nehéz lehet nézni, de gondolj bele, hogy sok mindent megelőzöl vele. Jóók a csajszis képek! :D:D

Lucia,
Olyan drága vagy ám! :D De tényleg! Remélem, hogy bejön, amit a telefonban mondtál! :D Nagyon jó a szülinapos kép a gyerkőcökről! Olyan helyesek! :D:D:D Hű, nem semmi szerelés lehetett, gondolom jól megijedtél :shock:

Lukrécia,
Annyira büszke vagyok Rád! Ügyes vagy nagyon a szopival! :D:D:D Megérte a kitartást! :D Annyira meseszép ez a Falatka lány! :D:D:D Még hogy sok kép… még-még-még! :lol:
És köszönöm a hiányolást, drága vagy! :oops:

Mot,
Nagyon jók a szülinapi képek! Édes ez a kiscsaj! :D

Chesti,
Édesek a pizsis képek! :D:D Hajrá kistesó!!! :D:D

Zuzmó drága,
Bizony a te kislányod is hamarosan 1 éves :shock: Hihetetlen komolyan… Örülök, hogy már érzed a kistesót mozogni :D:D

Gica,
Édesek lehettek, ahogy felfedezték egymást a gyerekek! :D:D

Bibike,
Annyira jók a képek! Megzabálom a kiscsajszit! :D:D

Benszike,
Nyugi drága, tudom, illetve sejtem, hogy vannak nehéz időszakok, de ettől még nem vagy rossz anya. Igaza van Elannak, ha az lennél, ezt a kérdést fel sem tennéd. Meglátod, ha túl leszel ezen a kemény időszakon, és visszanézel, akkor tök büszke leszel magadra, hogy „igen, megcsináltam” :D Szóval kitartás!

Mamm,
Örülök, h sikerült megoldani az autó-kérdést. Párod jól van már teljesen? Te meg aludj sokat amíg bent van a kislányod! :D Utána már úgysem fog hagyni :wink:

TKriszti,
Köszönöm, ari vagy! :oops:
Nagyon ügyes vagy a kilókkal! :D Drukkolok az UH-ra, de úgyis minden rendben lesz :wink: Utána gyere, és mesélj! :D

Szofi,
Örülök, hogy szépen fejlődnek a bébik! Próbálj megnyugodni, ne idegeskedj. Reméljük semmi komoly nincs, és lehet, hogy tényleg csak a cukor miatt van.

Elan,
Most elég, ha másképp fekszik még, és már nem annyira érzed Őt. Próbáld meg hanyatt fekve :wink:

Bibar drága,
Hát akkor hétfő… fura érzés lehet így előre tudni. Nagyon-nagyon drukkolok majd Nektek, és lesni fogom az oldalt, hogy mikor jön Luki majd a hírekkel! :D Ne félj a császártól, minden rendben lesz! Gondolom, hogy ideges vagy! :D Nagyon fogok Rád gondolni!!!

Hű, hát nem volt kevés idő, amíg visszaolvastam, megírtam… :shock: Bocsi a litániáért... Holnap jövök, addig is szépséges álmokat mindenkinek! :D Ja, és teszek majd táblát is! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Sharon gratulálunk Nektek!
Jó egészséget, sok tejecskét :lol:

Zsókuci, jó, hogy megvagy :lol:

Bibar!

Giga-mega drukkok Nektek!

Puszi!

Judit

jucicuki

Sharon!

Gratulálok!!!!!!!!!!!

Mamm, Estrella!

Minden elismerésem a tiétek, h még tudtok tanulni!!! Én is nagyon hamar elfáradok, és már nincs az a testhelyzet, amiben jól érzem magam :roll: De még legalább 2 hétig bent kell tartanom Somát. Hétfőn megyek dokihoz, kíváncsi leszek, mit mond. A jövő héten fordulunk célegyenesbe...

Lukrécia, Juci!

Nagyon szépek a lányok! Egész nap elnézegetném a képeket!
ballagyo

Chesti,Juci
köszönöm :wink: :wink:

Zsókuci
de jó,örülök hogy te a jobbik táborba tartozol :lol: :lol: szuper hogy nem visel meg annyira,és remélem nem lesz ,ár kritikus idöszak.nekem is mindig mondják hogy vetessem ki de én nem birom rászánni magam :oops:

bibar

Sharon, nagyon sok boldogságot kívánok a kislányodhoz! :)

Bibar, húúú, én sem bírnám ki idegbaj nélkül hétfőig, az tuti :) Ezerrel fogok drukkolni! :)

Rebe, most már két és fél napja egyáltalán nem érzem a babát :shock: Remélem, tényleg csak azért mert másfelé fordult a kis csibész. Mindenesetre alig várom a hétfői ultrahangot.

Zsókuci, mázlista vagy :) Én a műtétet hamar elfelejtettem, de az utána következő 1 hetet már nem annyira. Kapartam a falat. De nekem nem volt gondom a sebleválással, egyszer csak éreztem, hogy egy darabban lejön (ijedtemben lenyeltem :lol: ), de fájni nem fájt, és utána sem.

Tegnap este több mint 1 órán át háton feküdtem nyugiban, de sehol semmi.

Mindjárt indulok kismama-jógára, remélem, attól befordul úgy, hogy megint érezzem, annyira hiányzik...

Kép
elan

Sziasztok!

Sharon!!ISTEN HOZOTT DÓRI BABA!!Nagyon kis ügyesek lehettetek,gyos szülés lehetett!Sok tejcsit,kevés hasfájást!!

Zsókuci: örülök,hogy viszonylag jól vagy!! :wink:

Luki:Falatka csodaszép!!Olyan kis picinek nézz ki!Most hány kg.-nál jártok??

Bibar:hiper szuper megadrukk holnapra!Végre megölelheted Olit!! :lol: Csodálatos lesz!! :D

Tanulós kismamiknak minden elismerésem, nekem csak a férjem szakdogáját kellett volna írnom, de nem nagyon haladtam, most elég rendesen mérges, de mindegy ez más tészta... :?

Botond tegnap volt 3 hetes, ennek örömére csatolok a kis serdülőmről képeket!Szegényemnek az arca tiszta pötty,főleg amelyiken alszik,háton kéne, de úgy utál...meg a feneke is kipirosodott,mivel a drága állandóan pukizgat és akkor jön egy minimális kaki, éppen annyi,hogy kicsípje...remélem nem fáj neki nagyon...most bepanthennel kenegetem és mégsűrűbben cserélem a pelust...

Kép levegőzés után Kép már néha nézelődöm Kép 2 napja cumim is van!jól megnyugtat!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

ez lemaradt! Kép béka is tudok lenni:)

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Húú, lányok!!
Megint bűnös vagyok!!!

Drága Sharon- bébi azért ennyire nem volt gyors. Reggel fél 9-kor már a szülőszobán volt. Üzent is nekem, de nem voltam netközelben. Dél körül üzent, hogy a fájdalom még nem vészes, úgyhogy azért remélem tényleg a kellemetlen része volt a gyorsabb, de az objektív tájékoztatáshoz ez is hozzátartozik. :oops: :oops: Annyira büszke vagyok rá és persze nagyon irigylem is. Haláli jó fej, hogy még a szülőszobáról is lövöldözte az sms-eket. És milyen szép súllyal született a kislánya........ szuper csaj!! Nem véletlenül imádom!

Zsókuci
Örülök, hogy szépen gyógyulgatsz!!! Ugye többet már nem nőhet vissza ez a mandula????? Fagyi, madártej..... Ráadásul még finomak is.
Vendég

Lexi:ha él körül azt írta,hogy még nem vészes, akkor nem lehetett hosszú nagy-fájdalmas rész!Ugyhogy ügyesek voltak!! :lol:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sharon tiszta szívből gratulálok Dóri baba érkezéséhez,nagyon sok boldogságot kívánok,jó egészséget kívánok Nektek!Látod,hogy nem is lett kicsi Baba :wink: ?

Lexi köszönjük az infókat :) !

Bibarci nagyon-nagyon fogok Neked drukkolni hétfőn,várjuk majd a mielőbbi helyzetjelentést!

Chesti hajrá spontán kistesó :D :wink: !

Zsókuci drága nagyon örülök,hogy ilyen gyorsan regenerálódtál,millió puszi Neked!

Gomba,Réka nagyon helyesek a fiúk :D !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok,

Na, azért várható volt, hogy lesz ez kellemetlenebb is… Ma hajnalban arra keltem, hogy fáj és a fogamba sugárzik a fájdalom… Szerencsére a gyógyi hamar hatott. Aztán amikor ébredtem reggel, akkor is fájt, akkor éppen a fülembe sugárzott a fájdalom… :roll: Szóval eddig ez a legrosszabb napom. Ráadásul a műtét óta horkolok is :oops: Remélem, hogy hamar elmúlik, mert Zozó már megjegyezte, hogy férfiakat megszégyenítően nyomom, meg néha még én is felébredek rá :oops: :oops: :oops: Nagyon remélem, hogy ez nem tartós állapot!!!!!! :shock:

Bibarci,
Hogy vagy lelkileg drága? Nagyon kész vagy?

Elan,
Drukkolok, hogy semmi baj ne legyen! De nem lesz! :wink:

Réka,
Jaj, hogy Botond milyen kis drága! :D:D Nagyon helyes! :D

Lexi,
Remélem, hogy már nem nő többet vissza :roll: Fagyit nem lehet enni, sem nagyon hideget, sem nagyon meleget nem szabad enni-inni. Madártej már bejátszott :wink:

Lippa,
Sok puszi Neked! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!

Sharon, tiszta szívből gratulálok nagylányotok születéséhez!!!!

Bibarci, nagyon-nagyon szorítok és gondolok Rád hétfőn. Jajjjdenagyonjóleszneked! :D

Zsókuci, mielőbbi gyógyulást Neked!!!! Elhiszem, hogy nem kellemes, de legalább már túl vagy rajta :wink:

Minden baba csodálatos!!!!!!

Sok-sok puszi mindenkinek!
süni76

Réka
tündéri ez a babóka :wink: :wink: szegénykém jó pöttyös lett :oops: :oops:

Lippa,Süni,Elan
köszönöm :wink: :wink:

Zsókuci
jól vagyok köszi,nagyon indulnék már,nagyon szeretném már látni a manót.Ma egész nap takaritgattam,mostam,próbálom a házat szépen itthagyni,igy is mire hazaérek majd jó esetben 5 nap múlva biztos lesz káosz :wink: :wink: férjem mikor nem dolgozik bennt lesz nálunk,csak a kutyikáimat sajnálom nagyon,árvák lesznek,gondolom tudod mit érzek,te is kutyás vagy :wink: :wink: sajnálom hogy fájt a torkod,de jó hogy a gyogyira elmult,a horkolás meg csak elmúlik majd :shock: :shock:

Lexi
köszi az infókat Sharonról,puszilom őt :wink:

bibar

Zsókuci, akkor az csak kicsiknél van, hogy fagyit kell enni? Vagy régen volt, nekem három évesen vették ki és fagyit kaptam utána :lol:

Lányok!

www.lelkisegitok.blogol.hu

Remélem senkinek nem lesz rá itt szüksége, csak ha esetleg van ismerős.

Puszi!

Judit

jucicuki

Bibar,
sokat gondolok rátok: mindent bele, és csak ügyesen!!!! Holnap már a kezedben tarthatod! Vigyázz magadra! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Sziasztok,

Hát ma elég pocsékul ébredtem. Nagyon fájtak a sebeim. Szerencsére a cataflam gyorsan hatott…
Ja, de nem is írtam a jó hírt (bár félek, nehogy elkiabáljam), úgy néz ki a kézfájásom teljesen eltűnt! :D:D:D:D:D Kb. a műtét másnapjától mintha elvágták volna… Remélem, hogy nem csak átmeneti állapot :roll:

Sünci,
Drága vagy, köszönöm! :D

Bibar drága,
Gondolom mára már még jobban be vagy sózva :wink: Holnap ilyenkor már lehet, hogy Olivért a karjaidban tarthatod. Tényleg, az tudod, hogy kb. hány órakor lesz? Vagy ilyet nem mondtak előre? Kutyusok túl lesznek rajta, főleg, hogy viszed haza majd a jövőbeli nagy játszópajtit :D De persze megértem, én 1 napért is lelkizek… :oops:

Judit,
Nem tudom, lehet, hogy csak náluk van. De amúgy – mint mindennel kapcsolatosan :D – mindenki mást mond. Amúgy nem kívánom a nagyon hideget, úgyhogy nem is bánom, hogy nem lehet fagyit enni :wink:

Mamm,
Te hogy vagy?

Eltűnt kismamik, anyucik, írjatok! :D Ne tűnjetek el, hahóóó :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, nekem is azt mondták anno a műtétem után, hogy kerülni kell a szélsőséges hőmérsékletű dolgokat... Pedig én nem bántam volna a fagyit, abból korlátlan mennyiséget le tudok küldeni :D Sajnálom, hogy még mindig fáj a torkod, de napról napra jobb lesz, és egy hét múlva már csak egy kis szúnyogcsípés marad :)

Voltam kismama-jógán, de én annyira nem voltam elvarázsolva tőle :oops: Hozzá kell tennem, hogy vagy két éve már kipróbáltam a jógát, akkor sem jött be, nem is tudom, miért képzeltem, hogy majd most. De nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ha óriási lesz a hasam, akkor majd jólesik egy ilyen könnyedebb mozgás, sok relaxációval, úgyhogy még nem írtam le teljesen. De addig maradnak a torna DVD-im, meg az úszás.

Na megyek, leszedjük a karácsonyfát :) Holnap meg remélhetően jövök az ultrahangos hírekkel ;)

Kép
elan

Mamm,Zsókuci
háááát rendesen izgulok most már,nemsokára indulunk a kórházba :D :D egyfolytában arra gondolok hogy már csak pár óra és meglátom ŐT :wink: :wink: kb 10 felé lesz a császár.Luki majd ir,.
Zsókuci
örülök hogy nem fáj a kezed,lehet hogy ez is attól a fránya mandulától volt?
na pusszantok mindenkit,jó esetben jövö hét szombaton jelentkezem :P :P :P

bibar

Sziasztok!

SHARON ÉS KICSI DÓRA!!!!!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK!!!!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!
Nagyon ügyesek vagytok, hogy így kitartottatok, meg hogy gyorsan lezajlott a szülés és a kisasszony paraméterei is csodásak! :D :D :D

Bibar! Hát eljött a Te időd is :D
Óriási drukk Nektek holnapra! Elhiszem hogy már tűkön ülsz, és izgatott vagy! :D Legyetek ügyesek, várjuk a híreket!!!!

Zsókuci drága!
Hős vagy! Napról napra jobb lesz, majd meglátod. Örülök, hogy a kézfájás is abbamaradt. Sokszor puszillak!

Most egyelőre ennyi, most jöttünk haza, elcaplattunk megnézni a kis hétvégi házikónkat. Ugye mivel csak földút van, térdig érő sárral ez az 500 m gyaloglás -felért egy súlyokkal nehezített gyalogtúrával. Bakancsomon kb. 10 kg sár. Ki akartam szellőztetni a mandzártszobát, mivel még nincs kész a betonlépcső fel kell mászni a pincetetőre, hát persze hogy lefelé jövet elcsúsztam és dobtam egy hátast, úgyhogy a dzsekim és a melegítőgatyám is egy merő sár lett, ami persze nem száradt le mert a kandallóba csak 1 óra küzdelem után lehetett csak begyújtani, így ezt vittem tovább a kocsi üléshuzatára is.Mondtam a férjemnek hogy nagy ötlet volt ez a kis vasárnapi kirándulás.... :?
De hál Isten a lányom ebből semmit nem vett észre 2 órát aludt a friss levegőn, mondjuk ebből a szempontból megérte.
Puszika mindenkinek! Este jövök!

lanett

Bibar drága,
Holnapra:

Kép

Lanett,
Jó kis hétvégi kaland :wink: Még szerencse, hogy nem lett bajod, ahogy elestél :roll:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Hú Lányok micsoda hírekre jövök!!

Sharon: Isten Hozta Dominikát! Nagyon tetszik nekem ez a név!!

Bibar!! Holnapra nagy drukk Neked, ez lesz életed legszebb napja!!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok Lányok!!

A régi ismerősök miatt kukkoltam át.

SHARON!!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sokszor eszember jutottak régi hsz-eid, meg ahogy a spontán babásodást hírül adtad, szóval örülök, hogy végre karjaidban tartod a pici lányodat!!!! Isten hozta őt!!!!

BIBAR
NAGYON DRUKKOLOK NEKED!!!!!!! Bár már bent vagy és nem olvasod, azért gondolok majd rád sokat holnap!!!!! Te is nagyon megérdemled a holnapi csodát!

LÁnyok!
CSodásak a picúrok!!!!! Lassan egy éve írogatok a másikba, egyszer csak átkerülök már ide!!! Úúúúúgy szeretnémmmmmm!

Sok puszi mindenkinek! Boldog babásodást és babázgatást!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Chesti Drága, közkívánatra... :lol:

Kép Kép Kép Hugicám Ramival

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Helló lányok!

Bibar nagyon nagyon szorítok holnapra!!!!!!!

eltűnésem oka, hogy én január 3-án bekerültem a kórházba és még mindig itt vagyok, lehet, hogy végig. Január 1-én elkezdtem vérezgetni, ami még mindig tart. Illetve a méhlepényem már a végét járja. a legutolsó uh-on II-III. fokozatú volt. talán holnap lesz újabb uh és akkor utána okosabbak leszünk.

most sikerült ide internetet varázsolnom, ezért vissza olvasok, hogy kivel mi történt.

Mamm, Ballagyo! remélem ti még jól vagytok!!!! én még nagyon szeretnék haza menni, nem túl jó itt a kórházban!
málna79

Drága Málna!

Örülök, h jelentkeztél, már hiányoltalak! Szegénykém, nagyon megijedtél? De most már biztosan minden rendben lesz, a kórházban jó kezekben vagy. Mit mondanak az orvosok?

Én ma megyek dokihoz, méhszáj-vizsgálat lesz, és elmondja, hogyan tovább. Remélem, minden OK lesz! Nagyon fáradtnak érzem magam, időnként már minden bajom van :oops: :oops: De legalább 2 hétig még ki kell tartanom!
ballagyo

Mindenkinek szép napot!

Málna
Sajnálom,hogy a kórházban kell lenned,de remélem minden rendben lesz veletek!

Bibar
Bár már nem olvasod,de nagyon szorítok neked!!!!
gabicsibe

Málna
Megnéztem a táblát.A Szent Imrében vagy?Mert akkor "szomszédok" vagyunk és szívesen meglátogatlak,ha egy kis társaságra van szükséged :D Csak szólj!
gabicsibe

Hű de izgi! Bibar talán már a császáron túl. Remélem minden rendben.

Zsókuci! Örülök, hogy már jobban vagy.

Vicuska! Rami gyönyörű. A kacagós középső kép különösen jó.

Málna! Nagyon sajnálom a kórház dolgot. Szorítok, hogy minden jól alakuljon. Jó, hogy sikerült megoldani az internetet, így talán egy kicsit gyorsabban telik az idő.

Kép

Kép
szofi74

Bibar,
Bár már nem olvasod, de sokat gondolok rád, talán már láthatod is a "kis" Olit!

Zsókuci,
Örülök, hogy viszonylag egész jól vagy! A horkolás meg majd elmúlik! :wink:

Réka,
Ez a békapozíció, annyira aranyos! :)

Elan,
Megy a drukk a mai uh-hoz, bizti minden ok! Én meg az aquanatalon gondolkodom, ahova Bensz is járt, mert elég sokszor fáj a derekam. Majd megkérdem a doki holnap mit mond ezzel kapcsolatban.

Lanett,
Még jó hogy nem lett semmi bajod az eséstől!

Vicuska,
Ez a csajszi, hogy mennyire mosolygós, zabálnivaló komolyan! :D

Málna,
Hát nem túl jó, hogy kórházban kell lenned, remélem minden oké lesz!

Mi holnap megyünk uh-ra, már eléggé izgulok. Lassan 4 hete nem láttam őket! :shock: :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

MEGSZÜLETETT OLIVÉR!!!!!!! :D :D

4250 gramm :shock: :shock: :shock: :shock: és 56 centi
!!!!!!!

Bibarkám hangja kicsit nyúzott volt,de nagyon boldog!!!!!!
A műtét elején rosszul lett,lement a vérnyomása és hányingere volt,azt mondta,az nagyon rossz volt,de amúgy ok.Még érzéstelen.

NAGYON-NAGY GRATULA A BIBAR FAMÍLIÁNAK!!!!!!!!!!

Falatkám,megszületett a férj!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

BIBAR DRÁGA,

SZÍVBŐL GRATULÁLOK OLIVÉR MEGÉRKEZÉSÉHEZ!
:D:D:D:D
Nem semmi méretek :shock: !!!! Jó egészséget kívánok Nektek, és bőséges tejcit! :wink:
Kép

Luki drágám,
Köszönjük ezt a csodás hírt! :D

Sok puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Bibar,
Hatalmas gratula! Jó egészséget, sok tejcit, sok boldogságot nektek!
:D :D :D

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bibar, aztaaaaa:)

Nagy-nagy gratula Olivérhez! Sok boldogságot kívánunk!
timy28

Hú épp most akartam írni Bibarkának, hogy gondolunk rá és erre már az fogad, hogy megvan Oli és milyen nagy baba, azta

BiBar! Óriási gratula nektek, nagyon ügyes voltál, szép nagy gyerek! Sok boldogságot és tejecskét!

Puszi!!!!

Kép Kép Kép

Kép
Kép
zuzmó

jaj, és így utólag Sharonnnak is szeretnék gratulálni és természetesen minden jókívánság őrá is érvényes

Kép
Kép
zuzmó

BIBAR:
Gratulálok Olivérhez. Szép nagy baba lett. Minden jót nektek! Puszi: Estrella :D

Csajok!
Én meg még adós vagyok egy fotóval nektek:
:shock:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Sharon férje vagyok.
mára a pici egy kicsit besárgult , ezért egy kicsivel tovább maradnak.
amúgy minden OK
Kép

Kép

Kép
sharon

Rakok fel még egy képet.
Mindjárt indulok hozzá.
Sziasztok.
és a nevében is köszönöm a sok-sok jókívánságot!!!! Kép

Kép

Kép
sharon

Bibar nagyon gratulálok!!!!!!!! remélem jól vagytok!!!!

nagyon sok tejcit kívánok én is!!!
málna79

Bibar és egész Bibar család,
szívből gratulálok a szép nagy fiúcskához!!!! :D :D :D

Sharon és Sharon család,
ez a kiscsaj valami csudaszép! Gratulálok még egyszer, és szorítok, hogy mielőbb mehessetek haza!!! :D :D :D

Estrella,

iszonyú jó ez a kép!!! Hogy csináltad??? Én is, én is akarok ilyen nagyon szépet! :oops: :D

Vicus,
Rami még mindig gyönyörűűű!!! :D

Málna,

örülök, hogy jelentkeztél! Sajnálom ezt a vérzés dolgot, de a kórházban tutira vigyáznak majd rád! Én is közel lakom a Szt. Imréhez, beugorjak (hűű, de nagyképű vagyok, mintha tudnék még ugrálni... :oops: ) valamikor? :D

Gabi,
Te is a Szt. Imre környékén laksz??

Rebe,

a 16. és a 20. hét közöt nekem is sokat fájt a derekam, de aztán elmúlt, és csak mostanában kezdődött újra. De az az úszás biztos jó lehet, próbáld csak ki! :wink:

Ballagyo,
megértelek, nekem is nehéz már, de azért nincs okom panaszra, egész jól viseltem eddig, és most is csak néha vagyok hisztis... :oops: Kitartás! Hamarosan mi jövünk! :D

Zsókuci,
tök jóóóóó, hogy elmúlt a kézfájás! Lehet hogy azt is ez a csúnya mandula okozta? Remélem most már minden akadály elhárul, és minél előbb kezdhettek!!!!! :D

Ma voltam ctg-n, minden okés, jövő hétfőn megint megyek, akkor uh is lesz. Most meg megyek tanulni... :evil:

Kép

Kép
mamm

Sziasztok,

Gil,
Ne aggódj, nemsokára Te is átkerülsz ide. És remélem, hamarosan én sem csak tiszteletbeli tag leszek itt :roll:

Vicuska,
Meseszép Rami! :D:D Kis vigyorpanka :D :D Nagyon kis ennivaló :lol:

Málna,
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! :D Sajnálom, hogy kórházban vagy, de még ha végig is bent kell lenned, pár hét csak! Kitartás! Bár tudom, hogy borzalmas egy kórházban akár egy éjszakát is tölteni, de így vagytok biztonságban, gondolj erre! Drukk a holnapi UH-hoz!

Ballagyo,
Drukk neked is a mai vizsgálathoz.

Szofi,
Te hogy vagy?

Rebe,
Remélem is, hogy elmúlik… bár Zozó azt mondta, hogy most éjjel már javult a dolog :wink: Drukk a holnapi UH-hoz! Remélem, hogy kapsz képet :wink:

Estrella,
Jó nagy már a pocid. Jó a kép :)

Sharon férj,
Nagyon szép a kislányotok! :D Milyen kis husi! :D:D Köszönjük a képeket!

Mamm,
Igen-igen, tuti a mandula okozta a kézfájást is. Remélem én is, hogy most már semmi akadálya nem lesz, hogy hamarosan én is anyuci lehessek :oops:
Örülök, hogy minden rendben volt a ctg-n! :D Jó tanulást :roll:

Hamarosan rakom fel a táblát… :oops:

Kép

Kép
zsókuci

És itt a frissített táblácska!

Gica,
Boldog hófordulót a bébiknek! :D

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Először is hatalmas gratula Bibarnak! Mekkora baba!!! :shock: Szuper :)

Most sajnos nincs időm rendesen visszaolvasni, munkából írok.

Csak beugrottam elmesélni, hogy voltunk reggel a 18. heti ultrahangon, és egyrészt minden a legnagyobb rendben van, másrészt kiderült, hogy fiúnk lesz :D Hozzáteszem, lánynak is legalább ennyire örültünk volna (sőt, az apja jobban :) ), most azért vigyorgok ennyire, mert ezek szerint van valami a megérzésekben ;)

Kép
elan

Elan,
Nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek! Gratulálok a kispöcsöshöz! :D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

ISTEN HOZOTT OLIVÉR!!![/b]Gratulálok [b]Bibarci!! :lol: Szépen megnövesztetted ezt a Falatka férjet!! :wink: Végülis hogy nézne ki,hogy az asszonyka nagyobb,mint a férj... :wink:
Sharoncsalád!Jaj de édes hajababa Dóri!Nagyon szép,remélem van tejcsi és gyorsan elmúlik a sárgaság...minket anno a karácsony mentett meg,lehet,hogy ha nem 24.-e van,akkor minket is bentfognak...de végülis hazajöhettünk és nem lett semmi baj (bár én nem éreztem rosszul magam a kh.-ban sem)

Zsókuci:dejó,hogy elmúlt a kézfájás!hihetetlen,hogy milyen összefüggések vannak a szervezetben...(ja a táblicskuba átírnád,hogy már 29 éves vagyok? :? Köszi)
Elan:gratula a fiúcskához!Nálunk is Apa szeretett volna kislányt...de majd a tesó (a minap azt álmodtam,hogy megszületett a tesó és lány volt!! 8) )
Esrella:hú azta ez aztán nem szokványos pocak fotó :!:
Mi megvagyunk,éppen alszik, főztem egy iszonyatrossz gríz levest... :x Botond nő,mint a gomba, reggel lepisílte a ruháját,így teljes csere volt,ezért kíváncsiságból lemértem és már 3750 g!! :wink: ráadásul pár napja de.2 óránként éhes,nem tudom hol fogunk tartani a hófordulónknál!
no megyek írom Apa szakdoliját meg konyhát kell rendben tennem...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sharon Család:
Nagyon szép Dóra baba, gratulálok mégegyszer!
Elan:
Örülök, hogy minden oké veletek. Vigyázzatok magatokra!
Zsókuci:
Szia :D
Vicuska:
Továbbra is csodaszép a kiscsajszi.
Mamm:
Küldtem pü-t.
Vendég

Estrella,
Szép vagy! A képet profi fotós csinálta, nem?!

Sharon,
Nagyon édi ez a kiscsajszi! :wink:

Zsókuci,
Köszi, drága vagy! :D

Mamm,
Kitartás a tanuláshoz, bár ezt mondani könnyebb, mint kivitelezni!

Elan,
De örülök, hogy minden rendben van, és persze gratula a fiatokhoz! Már mi is nagyon kíváncsiak vagyunk!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bibar!

Isten hozta Olivért ezen a világon!

Kép

Szép nagy baba :lol: Kép

Judit

Estrella!

Csodaszép a kép :!:

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak