Sziasztok,
Na, itt vagyok én is.
Hihetetlen, de egész jól vagyok. Ahhoz képest, hogy tegnapelőtt volt a műtét alig fáj, szinte mindent tudok enni, amit lehet. Mondjuk azt írja a szakirodalom, hogy a műtétet követő 5-8. nap lesz a legfájdalmasabb, mert akkor esik le a sebtakaró. Na, majd kiderül. Sokat beszélni még nem tudok, meg tök fura a hangom is, de javulok
Csomó mindent nem lehet csinálni (emelni, hajolni, erőlködni, hajat mosni és hajat szárítani…), ez nem a legjobb. Hétfőn megyek az első kontrollra. Az éjszakáim teljesen jól telnek, simán tudok aludni, néha felébredek inni, de ennyi. Nem rosszabb tényleg, mint egy erős torokfájás. De csatlakoztam egy fórumba, ahol szintén felnőttek írnak, akik mandulaműtéten estek át, és úgy tűnik a szerencsésebbek és a gyorsabban gyógyulók közé tartozom (kopp, kopp, kopp).
Na, és most visszaolvasok rendesen
Gomba,
Gyönyörűen írtad le a szülésedet, nagyon megható. A dátumot javítottam a táblában, elírtam… bocsi
Ha most a műtét után helyreállnak a véreredményeim, akkor tavasszal valamikor kezdünk. Ha nem állnak addig helyre, akkor csak ősszel.
Lexi,
Válaszolok majd a prividre.
Judit,
Puszi neked. Igen, nagyjából jól írtad le, hogy mit gondolok.
Szerintem jót teszel, ha ilyen foglalkozásokra viszed a lányokat. Biztos nehéz lehet nézni, de gondolj bele, hogy sok mindent megelőzöl vele. Jóók a csajszis képek!
:D
Lucia,
Olyan drága vagy ám!
De tényleg! Remélem, hogy bejön, amit a telefonban mondtál!
Nagyon jó a szülinapos kép a gyerkőcökről! Olyan helyesek!
:D:D Hű, nem semmi szerelés lehetett, gondolom jól megijedtél
Lukrécia,
Annyira büszke vagyok Rád! Ügyes vagy nagyon a szopival!
:D:D Megérte a kitartást!
Annyira meseszép ez a Falatka lány!
:D:D Még hogy sok kép… még-még-még!
És köszönöm a hiányolást, drága vagy!
Mot,
Nagyon jók a szülinapi képek! Édes ez a kiscsaj!
Chesti,
Édesek a pizsis képek!
:D Hajrá kistesó!!!
Zuzmó drága,
Bizony a te kislányod is hamarosan 1 éves
Hihetetlen komolyan… Örülök, hogy már érzed a kistesót mozogni
Gica,
Édesek lehettek, ahogy felfedezték egymást a gyerekek!
Bibike,
Annyira jók a képek! Megzabálom a kiscsajszit!
Benszike,
Nyugi drága, tudom, illetve sejtem, hogy vannak nehéz időszakok, de ettől még nem vagy rossz anya. Igaza van Elannak, ha az lennél, ezt a kérdést fel sem tennéd. Meglátod, ha túl leszel ezen a kemény időszakon, és visszanézel, akkor tök büszke leszel magadra, hogy „igen, megcsináltam”
Szóval kitartás!
Mamm,
Örülök, h sikerült megoldani az autó-kérdést. Párod jól van már teljesen? Te meg aludj sokat amíg bent van a kislányod!
Utána már úgysem fog hagyni
TKriszti,
Köszönöm, ari vagy!
Nagyon ügyes vagy a kilókkal!
Drukkolok az UH-ra, de úgyis minden rendben lesz
Utána gyere, és mesélj!
Szofi,
Örülök, hogy szépen fejlődnek a bébik! Próbálj megnyugodni, ne idegeskedj. Reméljük semmi komoly nincs, és lehet, hogy tényleg csak a cukor miatt van.
Elan,
Most elég, ha másképp fekszik még, és már nem annyira érzed Őt. Próbáld meg hanyatt fekve
Bibar drága,
Hát akkor hétfő… fura érzés lehet így előre tudni. Nagyon-nagyon drukkolok majd Nektek, és lesni fogom az oldalt, hogy mikor jön Luki majd a hírekkel!
Ne félj a császártól, minden rendben lesz! Gondolom, hogy ideges vagy!
Nagyon fogok Rád gondolni!!!
Hű, hát nem volt kevés idő, amíg visszaolvastam, megírtam…
Bocsi a litániáért... Holnap jövök, addig is szépséges álmokat mindenkinek!
Ja, és teszek majd táblát is!