Samu tán szomjas volt kicsit????
nagyon cukipofa!!!!!
Egyébként a 4D számitások és méreteink szerint énis április 20-ra lennék.... tehát egy napot siet a vonalzóm.... de most már nem javitok rajta....
úgyhogy egyidősek vagyunk Zsófi, Kata!!!!
Kata! Én meg gyalog megyek a terhelésesre, az sem jobb, villamos-busz, ahol néha még leülni sem lehet! Főleg éhgyomorra reggel, aztán kétóra múlva meg csak egy zsömi meg tej lesz bennem.... én meg nem tudok enni büfében meg ilyen helyen, én csak itthon tudok kajálni, ez ilyen hülye heppem
úgyhogy viszek vagy másfél liter teát magammal, hogy legalább a vérnyomim ne essen majd le nagyon és felhajtom a 2. vérvétel után!
Szeretnék már túl lenni rajta!!!!
Én sem szedek semmit, csak a magneb6-ot a keményedéseim miatt, de most át fogok térni a magnézium citrátra (remélem jól irtam) mert a doki azt mondta, az nagyobb dózis és igy nem kerül annyiba sem, mert a magneb6-ból már a napi 3x2-t szedtem és az kész anyagi csőd...
igy felirta ezt a másikat...
A vérképem nekem is tökéletes egyébként... meg a cukrom is
igy nem is izgat a terheléses eredménye.... anya szokta mérni nekem mikor náluk vagyok és a múltkor is egy egész délelőttös csoki-süti-somlói zabálás után koradélután tökéletes cukrot mért...
édesszájú lesz a csajszi, mint az anyja meg az apja