Új privát üzeneted érkezett!

Ajaj!

Az egeremnek köszönhetően laptetős lettem! Bocsi lányok! Tényleg eldugulok!
Vendég

Halihóóó!

Nézzétek meg aköv oldalt!!!

http://hoppa.ltime.hu

Üdv.
maci1981

Jó reggelt,

Vikike, Levinek nagyon boldog 1. szülinapot kívánok!!
Ünneplés után majd jöhetnek a képek!!

Chrissy, jól látom Martinkának a szemét? be volt vérezve?? Vagy csak a kép mmiatt láttam pirpsnak?? :roll:

Nati,. gratulálok Mütyürke eredményeihez!! Gondolom most megnyugodtál!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jó reggelt,

Chrissy,

Nagyon édesek a képek Martinkáról. Milyen gyorsan nődögél! Nagyon tetszik nekem az a játszószőnyeg, ezt én is tuti venni fogok, már láttam is, de még nem akarom megvenni, mert még egy csomó mindent be kell szereznem. :lol:

Nati,

Gratulálok az eredményekhez, kicsi babód tökéletesen fejlődik, és lassan már a nemét is meg fogja mutatni. :lol: :lol:

A görcsöket valszeg a takarítás okozta, magne b6 és fürdő után jobban lettem. Amugy szerintem joslófájások voltak.

Andesz,

Akkor te is kapsz sms-t. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vikike,

BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNOK KICSI VŐMNEK

Kép

Képeket majd várjuk. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Vikike Nagyon Boldog Szülinapot Levikének!!

Judy
Örülök hogy már jobban vagy,most már azért remélem pihensz is kicsit..sajnálom hogy Bazsi megint beteg,jobbulást neki!!
Olyan játszószőnyeg most 5000ft-ért van az "Osanban" benne..most babadolgok vannak ott akciósan..ágyneműk,ágyak stb.

Ildi

Köszönöm szépen nagyon aranyos vagy...
A védőnő majd mindent elmond neked, hova mikor kell menned!:)Melyik dokinál voltál amúgy?
Már akartam írni hogy irigyellek hogy óvónő vagy én is mindig az szerettem volna lenni de nem vettek fel a fősulira sajna:(

Kriszti
Nagyon aranyos Martinka,szépen növöget!

Nati
Én mindig jegyzettömbe írom először és onnan másolom át így nem tűnik el.:)Örülök hogy jól vagytok és szépen fejlődik a picikéd..kiváncsi leszek bejön-e a te álmod is a nemét illetően:)

Szép hétvégét mindenkinek pihizzetek és vigyázzatok magatokra!!!
Vendég

Levike, boldog első szülinapot kívánok!!! Sok puszi! :D

most szétkapom a gépet és csak a 7vége végén rakom össze, szóval nem leszek, bocsi. Hétfőn jövök, jó hétvégét mindenkinek!!!
Vendég

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK LEVIKÉNEK!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ja még vmi: picit számmisztikás lett a topik! :shock: tegnap 01.11-én 111, ma 112.oldal. Tök jó! :D na tényleg szerelek, pussz mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

A Kis Levinek boldog születésnapot!!!!!

Köszi lányok az iwiw jelölést, visszajelöltem, meg megnézegettelek. Szépek vagytok!

Krixta! Szerintem is nagyon szép pálya az óvodapedagógusi(ha a keresettől eltekintünk). Nekem ez az első csoportom akiket végig is vittem. most nagyok, májusban elballagnak. Nagyon a szívemhez nőttek, de hét ez az élet rendje. Majd jönnek az új picik.Bár az odébb lesz.

Ja, most UH-n a Vegera-nal voltam, de mondom, nagyon szótlanka volt. Nekem a CSNK-ba sokkal szimpibb volt az UH-s doki anno.
Jövő héten vagy legkésőbb azután héten meg felkeresem Schvarczingert is. A védőnőt meg jövőhéten elintézem ha tudom, bár nehéz lesz, mert délelőttös vagyok az oviba. De a babócáért mindent megoldok.

Judy! Vigyázz magadra, ma már csak pihenjél.
Tényleg! Igy a terhesség elején szabad kádban fürdeni? Mert én nagyon szeretek, de azt hallottam, nem nagyon jó. Valaki tud erről valamit?

Szép hétvégét Nektek!
n.k.ildi

Judy, örülök, hogy nincsenek már görcsied. Lehet, hogy jóslófájások voltak, de azért még beszéld meg Barbival, hogy 2-3 hetet még maradjon bent!!!!

Chrissy, még mielőtt félreérted: nagyon édes Martinka, nagyon jók a képek róla!! Nehogy megbántódj, csak tényleg azt láttam a szemecskéjén, hogy piros!

Ildi, mindjárt én is jelöllek iwiwen! A fürdés meleg vízben nem jó!!

Lépek, megyünk kajálni, apa szülinapját ünnepeljük. (holnap lesz a szülcsinapja)

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Én is jegyzettömbe írom elöbb az üzit és onnan másolom be, így nem vész el. :)

Ildi, gratula a kisprücsökhöz. Képzeld (ha jól tudom) én Vegeránál születtem. :) Én egyszerüen nem talállak iwiw-en. Elküldöm privibe a nevem, kérlek jelölj már be.

Judy, megnéztem tegnap a sterilizálót, hát olyan 9000-25000-ig láttam (márkától függ). Sztem mi maradunk a kifőzésnél, hacsak valkitől nem kapunk. Köszi, biztos nagyon jó lesz hogy lesz egy drága kicsi fiam. :D Kérlek vigyázz nagyon magatokra, sajnálom Bazsit, remélem hamar meggyógyul.

Márti, én is mindenfélét álmodok és tök élethűek, na meg reggel mindig emlékszem mindenre. Érdekes.. A leendő nagyikra sajna nem tudok mit írni, ugyanis anyukám és anyósom is jobban várja Áront, mint én (egy kis túlzással). Nálunk a nagymamám (leendő dédi) szokott kiaksztani. Pl. azzal hogy minek veszek még bármit is, hogy ráérek akkor ha megszületik. Mondom neki ja, majd egy 1 hetes babával rohangálok rucikért meg pelusért. Szerencsére könnyen kezelem, egyik fülemen be másikon ki :)

Chrissy, hát igen, Te megmondtad :wink: . Amit nem is írtam még a csípőm az szinte eltünt, párom is mondta hogy milyen "egyenes" lettem. Nem csúcsossan nő a pocim hanem szétterül. Nagyon szupi a játszószőnyeg, láttam már Vikiéknél ilyet. Tényleg nagyon jó. Martin baba meg egyszerűen gyönyörű.

Kata, ha jól tudom Martin babának a szembetegsége miatt tünik olyan pirinek a szeme (a vakú miatt). Chrissy, javíts ki ha nem jól gondolom.

Tand, babakocsi témába nem tudok segíteni, mert mi is csak most kezdjük el nézegetni. Tehát csajok, én is várom az ötleteket.

Kriszta nagyon szép a pocid, és milyen nagy már. Minjár szülsz :) Drukk a diétához, csak ügyesen.

Nati, örülök hogy minden rendben van Mütyürkével. Várunk, írj!

Csajok, én kezdetektől fogva kádba fürdök, persze figyelem hogy ne legyen túl forró a víz. De gondolom ez egyén függő is, sztem az a tuti ha a nőgyógyi ad tanácsot. Nekem Karosra is azt mondta hogy kifejezetten jó pl. a pezsgőfürdő, csak a nagyon meleg vizet hagyjam ki. Persze szaunázni meg minden ilyen nagyon meleg dolgot nem lehet, de hát azt nem is akarnám.

madiani

Levikémnek nagyon boldog szülinapot kívánunk! Nem sokára eszed az első tortád.
Anita & Gábor & (Áron)

Judy, teljesen megértem az EDA-s dolgot, egyetértek veled. Ugye tudod hogy nagyon szép vejed van ám. Olyan kis édes lett az új frizurájával, és ahogy lépeget.... egyszerűen imádnivaló. Tegnap voltunk náluk, több cuccal jöttünk el mint mentünk.
Vikikém annyi babaruhát adott hogy szólnom kell a családnak nehogy vegyenek :) Mégegszer köszi Viki.

madiani

Sziasztok!

Én is mindig felírom a válaszaimat, de nem csak azért, hogy nehogy elszálljon, hanem mert mire visszaolvasok a felét elfelejtem, hogy kinek mit akartam írni. :oops: :? :lol:

Vikike!
Nagyon Boldog Születésnapot Levinek!!!!

Chrissy
Gyögyörű Martin baba és mekkorát nőtt! Aranyos, ahogy elaludt játék közben! :D
Nekem is tetszik az ilyen játszó szőnyeg.

Nati
Nagyon jó, hogy minden rendben Mütyürkével! Szépen fejlődik!

Lányok
Egyébként mi az a tarkóedő pontosan?

Judy
Örülök, hogy jobban vagy! Most már tényleg óvatosan a házimunkával! :wink:
Jobbulást kívánok Bazsinak!

Ildi
Megkereslek én is az iwiw-en.
bessy76

Halihó! :lol:
Bessy!
Tarkóredő:12 hetesen mérik uh-on,megvan hogy mettől-meddig jó!
Ha nem jó az érték,fejlődési rendellenességre utalhat!

LEVIKE!!!NAGYON-NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLCSINAPOT NEKED!!!!

Kata!Apának is boldog szülinapot holnapra! :lol:

Judy!
Bazsinak jobbulást!
Pár hét mulva várom az sms-t! :lol:
Ildi!
Én végig zuhanyoztam,állítólag nem a legjobb fürödni,meg ilyenkor hajlamos az ember mindenféle bacikat "ottlent" összeszedni! :?

Sterilizáló:Én sem vettem,de nézzetek körül a neten,mert használtat elég olcsón lehet venni!
Akitől a mellszívót vettem,pl.4000 ft-ért adott el avent-eset!
Szerintem az nem olyan vészes!
Na ezt most elküldöm,aztán rakok fel képeket :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
Köszi! Most már ezt is tudom. :wink: :D

Ildi
Jelöltelek iwiw-en.

Kata
Apának Boldog szülinapot!
bessy76

Lányok!
Nem tudom felrakni a képeket,mert ujra lett telepítve a gépem,és most nem ugy kicsinyítette le a képeket! :evil:
Majd este jön a segítség,és hoklnap rakom őket! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok lányok!

Köszi a tanácsot, akkor mostantól fürdés módosítva zuhanyzássá. Legalább a vízszámla is kevesebb. :)
:D

Sok boldogságot az ünnepelteknek!

További szép napot mindenkinek!
n.k.ildi

Sziasztok Lányok!

Voltunk az Auchanba,érdemes benézni,sok jó olcsó cucc van, én hosszú ujjú bodyt vettem 239 Ft volt darabja.Igazából baba pihenőszéket akartam,de az nem volt én csak olyan 3000 Ft-ot szánnék rá,nem tudom kapok -e valahol ennyiért.Majd másnem megnézem használtan.
Mi jól vagyunk,jó sokat hízott a picur most 4360 grammot mértünk,tök édi kis hurkácskái vannak már.Amúgy nagyon édes kisfiú,odavagyok érte,elrabolta a szívem teljesen!
Ja szülésről:én nem remegtem utána,inkább közben miközben nyomtam,de mikor megszületett el se jiszitek milyen frissnek és üdének éreztem magam,a lábam picit fázott fel is húztam a zokeszt,de ennyi.Minden áron le akartam szállni az ágyról,vagy legalább a szélére ülni és lelógatni a lábam amíg nem jön a beteghordó ,de nem engették,szóval én nagyon friss voltam.
Hétfőn visszük Noelt csípőszűrésre,remélem nem kell sokat várni.

Andesz,drága nővérkém!Ezerötszázháromszáz bocsika,hogy nem írtam Neked,de majd talán kiengesztellek valahogy.

Ildi!
Én nem fürödtem kádban csak zuhanyoztam,sőt nyáron se mentünk sehova,nehogy összeszedjek valami fertőzést ott lent.De ki lehetett bírni.
Ne aggódj,ha szótlanok a dokik UH közben,nálam is előfurdult,de az igazság az hogy nagyon odakoncentrálnak,nehogy valami elkerülje a figyelmüket.

Kriszta!
Jó nagy pocid van már,ilyenkor érzi az ember igazán,hogy terhesség ez az áldott állapot.Emlékszem én is nagyon nehezen viseltem már a vége felé,főleg a derékfájást.Neked meg itt van még ez a fránya diéta is,biztos nagyon nehéz lehet,de kitartás már nincs sok hátra és akkor rendbe jön a cukrod és megint minden a régi lesz,kivéve hogy édesanya leszel és átélheted eme csodás dolgot.Milyen nevet is választottatok végül?

Judy!
Küldöm Andesszal a megígértet.És jobbulást Bazsinak!!!

Chrissyy!
Nagyon jók a fényképek!Édes a kis lurkó,és már milyen nagy!!!

Ani!
Van sterilizáló folyadék is ez olyan 1000 Ft körül lehet egy üveggel és ezzel kell átmosni a dolgokat,így nem kell kifőzni,de én ilyet se használok.

Puszi!
Vendég

Vikike!
LEVINEK KÍVÁNOK NAGYON-NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT !!!
Vendég

Egy-két kép:

Egy új élet és egy anya és apa születése (a kevésbé provokatív képek,csakhogy nehogy felzaklassalak benneteket),és ennek már lassan két hónapja: Kép Kép Kép

A babakocsink: Kép Kép

És alegújabb kedvenc képeim: Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok, gyors bekukk aztán este jövök a képekkel ha Levit lefektettem.
Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat Levi nevében is, aranyosak vagytok!

Gabi szuperek a képek, annyira jó nézni a szülés utáni pillanatokat, újra átéreztem én is mikor Levi kibújt :D, hihetetlen, hogy már egy éve. Gyönyörű baba Noel!

Ne haragudjatok, hogy most csak ennyit írtam, de este tudok majd csak jönni, akkor már nyugisabb.
Puszi mindenkinek!

url=http://www.noivonal.hu/]Kép[/url]
Kép

Kép
Kép
vikike_

Sziasztok,

Levi baba, nagyon sok boldogságot kívánok Neked első szülinapod alkalmából!!! Légy mindig ilyen kis vidám és csábító :wink:

Vikike,
jól sikerült az ünnepség?? Gondolom volt nagy torta masszázás :P

Ildi,
bár nálunk az inszem miatt, de én a 12. hétig szinte mindentől el voltam tíltva, többek között a forró zuhanytól és a kevésbé forró fürdőtől is. Biztonságosabb a zuhany, bár én azt hiszem bűnözni fogok és végre csobbanok egyet a kádban, persze csak kellemesen langyos vízben!

Kriszti,
nagyon szépen fejlődik Martinka!!! Igazi nagyfiú már, nagyon szépen fejlődik!!!

Gabi,
hűha ezek a fotók magukért beszélnek!!! Nagyon gyönyörűséges volt Noel mikor megszületett és hát persze most is aranyos!!! A sok zebra között alig találtuk meg Apával :wink: :P

Andesz,
Bence babára is kíváncsiak vagyunk!!! Gyere a képekkel!!!

Bessy,
hányadik napon leszel, mikor mentek a BMC-be? Pont újabb ciklus fog majd kezdődni? Azért spontánoztatok Apával????

Ani,
mentek megint karosra??? Szép emlékek vannak ott, igaz? Utána derült ki, hogy Áronnal állapotos vagy :P :wink:

Judy,
pihenj légyszi és kérd meg Apát hogy segítsen, különben Barbika meglep benneteket!!!! Nagyon vigyázz magatokra!!!! Bazsinak jobbulást!!!

Kata,
milyen volt a vacsi??? Boldog szülinapot Apának holnapra!!!!!! Holnap is lesz ünneplés? Vendégek jönnek?

Kriszta,
kaptál tippeket a védőnőtől?? A barátnőm még nem jelentkezett, de azt mondta, hogy ő anno mindent a védőnőtől kapott!!!
Vendég

Teszek fel képeket a mi kis ufó bébinkről :P :wink:

az első képnél pont Mütyürke alatt villant be a vaku, a másodiknál sajnos a fejecskéje alatt, így takarja egy kicsit, de szerintem azért látszik a lényeg :P :P

Kép Mütyürke 11 hetes

Kép Mütyürke 12 hetes
Vendég

Nati, nagyjából látható Mütyürke a képeken!! :wink: (inkább a másodikon látom) Jól sikerült a köszöntés, ebéd volt. Viszont szégyenlem magam, mert elfelejtettem apának tortát rendelni..... :oops: :oops: Pedig mindig szoktam.....

Lányok, aki még babaágyat akar venni:
http://www.expressz.hu/baba/butor/showA ... ,52,1.html

Gabi, nagyon édes a kisfiatok!! A nagy ágyikóban szinte elveszik!! :wink: Nem semmik a szülőszobás képek! nem látdzik ,hogy bármiféle fájdlmat átéltél volna! Gondolom ez már a földöntúli boldogság arca rajtad!! :lol:

NA, mára lépek... Akit érdekel, holnap a Vizivárosi Általános Iskolában BABABÖRZE LESZ!!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Nati nagyon nődögél Mütyürke, lassan már becenevet kell váltani mert már nem is lesz olyan mütyüri :D . Én is a második képen veszem ki jobban, ha jól néztem akkor az ujjacskáit is láttam :D . Karácsonykor mondtátok el a jó hírt a családnak, jól emlékszem ugye? És milyen volt a hatás, ha már írtad akkor ezer bocsi :oops: .

Judy nagyon vigyázz magatokra, pihenjél amennyit csak tudsz, biztos nem egyszerű mert neked még ott van két gyönyörűszép lurkód. Bazsinak üzenem, hogy gyógyuljon meg mihamarabb! A kis menyemnek is üzenek :D : tessék még bent maradni anya pocijában, nem kell annyira sietni Levihez, ő meg vár téged :lol: !

Anitám nem is kérdeztem, hogy sikerült helyet találni a sok bébi ruhának? :D Mégegyszer köszönjük az ajándékot, nagyon szupi.

Krixta nagyon szép kismami vagy, és mekkor már a pocid :shock: , nagyon nő a kis leányzó, mennyire mondják most a súlyát kb.?

Chrissyy ollllyaaaaaaan cuki Martinka ahogy elaludt a szőnyegén, biztos kimerítette a sok lógó kis játék :D . Birom a kis száját ahogy tátva marad :D .

Ildi már írtam, de bizti elkerülte a figyelmed, ismersz valakit a Napsugár oviból? Én ott dolgoztam.
Gratulálok a kis szívhanghoz! Sajnos én is voltam ilyen dokinál akiből úgy kellett kíhúznom néhány szót mert alig mondott valamit a babóról. Aztán elmentem magánba a Schandl dokihoz és vele teljesen meg vagyok elégedve, a szülésnél is nagyon kedves volt, végig bent volt velem csak akkor ment ki néhány percre ha sűrgős dolga volt. Szülés után pedig mindig meglátogatott és Leviről is érdeklődött mert sajnos ő meg lekerült a korára, de nem koraszülött volt egy csúnya bacit kapott el, de szerencsére azóta minden rendben.

Alexa kérünk képeket Martinkáról is, kíváncsi vagyok mekkorát nőtt már :D . A szülinapról tettél fel képeket?

Kata előre is boldog szülinapot apának!
Istenem hogy megy az idő, mindjárt te is szülsz :D , neked is nagyon nagyra nőtt a pocid? Képeket tehetnél fel.

Márti jó gépszerelést, csak óvatosan a drótokkal. Hétfőn várunk!

Na elmegyek lepihizek most már, hosszú volt a nap! Bocsánat ha valakit kihagytam, természetesen mindenkire gondolok és drukkolok amihez kell. Puszi vigyázzatok magatokra, jó éjt mindenkinek.

Upsz, a képek még hátra vannak :oops: , gyors teszek fel egy párat. A videót majd holnap.

Kép

Kép
Kép
vikike_

Kép Íme a kis szülinapos:-)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szép babás álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
vikike_

Sziasztok,

Először is köszönjük a jókivánságokat Bazsinak. Tegnap nem ment 38 fölé a hője, így lázcsillapítás sem kellett, a legmagasabb 37,8 volt. Adom neki a bioparox-ot meg sok teát. Ma délután azért megmutizom a dokinknak. Csak a biztonság kedvéért.

Krixta,

Köszi az infót az Auchan-ról, azt hiszem kinézek, ugyis régen voltam már.

Ildi,

Milyen néven talállak meg iwiw-en???
Amugy a fürdést tényleg nem ajánlják a terheség alatt, de azért a végén már lehet bűnözni. :lol: :lol: :lol:

Kata,

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK APÁNAK.

Ani,

Húúúú...azt hiszem ennyi pénzt nem adok ki sterilizálóra, vagy nézek használtan, vagy maradok a jó öreg kifőzésnél. Majd még meglátom. :lol: :lol:
Tehetnél fel képeket a rucikról amiket Vikikétől kaptál.

Gabi,

Köszi a cuccokat előre is. :lol:
4360 gr :shock: :shock: Hát hallod nagyon szépen fejlődik a kis Noel baby.
Tök jók a képek, nosztalgiáztam egy kicsit. Alig várom, hogy újra átéljem azt a pillanatot amikor a kisbabámat a pocakomra teszik közvetlen születés után. Ez a világ leggyönyörűbb és legmeghittebb pillanata. :lol:

Nati,

Igyekszem pihenni és apa is segít amiben csak tud.
Nagyo édes a kép mütyürkéről. Mondjuk az elsőn nem igen látom amit látni kellene, de a másodikon igen. :lol:

Vikike,

Elbeszélgetek Barbival, hogy csak legyen nyugiban. Levi nem lesz hűtlen hozzá, szóval még várhat a kijövetellel. :lol: :lol:
Nagyon édesek a képek. Tipikus 1. szülinap, nyakig a torkában. A mienk is ilyen volt. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!

Kata, nagyon boldog szülinapot Apácskának!

Andesz, köszi az infót a sterilzáról.

Gabi, gratulálok a súlygyarapodáshoz. Én is néztem az auchan-es szórólapot, de mivel Vikitől annyi cuccot kaptunk, így már nem mentünk ki. Bizti minden rendbe lesz a csípőszűrésen, drukkolok hogy minnél elöbb bejussatok. Köszi az infót a sterilizál folyadékról. Nagyon jók a képek.

Nati, igen jövőhét pénteken megyünk ismét Karosra. Emlékek azok vannak doszta. Többször voltunk már, Levi baba is utána jelentkezett elösszőr (teszten lévő csíkként), és Áron is. Más (a mi ismerőseink közül) nem volt még olyan ott aki babássan tért haza, de ami késik nem műlik. Talán Levi tesó.... :) Sajna én is csak a második képen látok valamit, de azon se sokat. Nincs makró üzemmód a f.gépen (általába virággal jelzik), azzal tudsz közelre fotózni. Na meg próbáld meg most nappal, és akkor nem kell vakú.

Kata, köszi az infót a bababőrzéről. Kéne mennem körülnézni mik vannak, de olyan lusti vagyok (tegnap egész nap melóztam)

Viki, jók a képek. Még nem találtam helyet a ruciknak, ma összeírom őket és csak utána rakom el.

Judy, drukk ma dokinál Bazsival. Ha nagyon szeretnél sterilizálót, ahogy a többiek is mondták, nézd meg a neten. Ma regisztrálom a rucikat és fotózok is párat, de nem mindet mert nagyon sok van. Ma megtervezem a gyerekszobát és ha jön az asztalos megkérdezem mennyiért csinálná meg. Az tuti hogy kell sok rucinak hely, viszont a szoba nagyon, de nagyon picike (kisebb mint a ti hallotok).

Csajszik, én végig fürödtem :oops: , remélem nem lesz gond (bár ha eddig nem volt).

madiani

Csajszik,

nekem még nem írt Zsu, de nagyon gyanús! Ahogy Márti is írta 5.én volt utóljára iwiw-en is.

Ildi, van a kismamikon kívül is közös ismerősünk :) Te vagy az első ilyen kismami.

Ronikám forgolódik, mint egy halacska. :)

Tényleg Kriszta, Szilvi, nevekkel hogy álltok?

Nati, ti gondolkodtatok már rajta?

madiani

Sziasztok!

Gabi! Gyönyörű a kisfiad!! Jó baba egyébként?

Viki! Hát Levente is egy kis angyalka! És már rgy éves...
Lasssan már csajozni is elkezd... :)

Nem ismerek senkit a Napsugár oviból sajnos.

Judy! Némethné Kertész Ildikó néven vagyok fenn(szfvár)
Ja, és pihizz ám!!

Ti meddig dolgoztatok a terhességetek alatt(aki már előbbre van)
Én úgy terveztem, hogy május 31-ig, akkor leszek kb 6hós. Az jó? Vagy mikor kéne abbahagynom a munkát?
Aki nem olvasta óvodapedagógus vagyok. hát nem egy stresszmentes a munka a mai gyerekek mellett.
Lécci írjatok véleményt!

Sziasztok!
n.k.ildi

Madiani!
:)

A nevekre én is kiváncsi vagyok!
n.k.ildi

Ildi, bocsi kihagytalak. Nevek?
Pont most csinálom a táblit. Mikor mész legközelebb dokihoz, vagy bárhova?

madiani

Gyermeketek van már a kis pincurin kivűl? De ha jól emlékszem nincs. Hol tartasz hét+nap (utcsó mensi első napjától számold)? Vonalzód nem lesz?

madiani

Vikike!
Nagyon édi Levi baba! :D
Nati!
a második képen,én is jobban látom Mütyürkét! :lol:
Na rakom a képeket! :D
Aztán megyek,mert Gabiék nemsokára jönnek! :D
Ja,és képzeljétek,Bencus az elöbb,úgy összekakálta magát,a háta közepéig,hogy meg kellett fürdetni! :shock:
Most édessen alukál! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Ani,

Ha eddig nem volt gond a fürdéssel, akkor már nem hiszem hogy lenne, de azért inkább jobb ha zuhizol.

Már én sem tudom hova rakni a rucikat, annyit kaptunk megint. Azt csináltam, hogy ami még nagy Barbira azokat eltettem egy szatyorba és be a beépített szekrénybe a folyosóra. Aztán majd ahogy nő bele folyamatosan cserélgetem. Az elején attól féltem, hogy kitől fogok rucikat kapni, most meg nem fér el. :lol: :lol:

Ildi,

Jelöltelek iwiw-en és megnéztem az esküvői képeket is, nagyon szépek vagytok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Ildi!
A nővérem is óvónő,és neki az a véleménye,hogy ebben az infulenzás időszakban,nem ártana otthon maradnod,mert ilyenkor a legveszélyesebb a babóra nézve,ha elkapsz valamit,legalább a 12. hétig!
De végülis döntsd el,annak fügvényében,hogy mennyi beteg gyerek van a csoportodban!
Amúgy nyugodtan dolgozhatsz,ha egészségileg semmi gond,és bírod!
A tesóm a legvégéig dolgozott,szinte onnan ment szülni!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Madiani!
Mi holnap leszünk 7hetesek(illetve jövő héten lesz a hetedik hetem) Hogy pontosítsak 5+2hét. A baba 5hetes, én 7. Tesó nincs.
Jövő héten hívom fel a védőnőt, hogy mikor mehetek, mint írtátok ő mondja meg, mikor milyen vizsgálatokra kell mennem. Akkor többet tudok mondani.

Andesz! Hát most elgondolkodtam. Nem tudom mit csináljak. Van betegünk. 26ből 4-5-6 beteg mindig van az oviban. Most ez a lázas időszak van jelenleg. Az immunrendszerem erősítem folyamatosan, de ez semmit nem jelent.
A 12.hetemig mondjuk még van 5hét. Az több,mint egy hónap. Én szeretnék itthon maradni, de nem tudom hogy tudom ezt megoldani. De nehéz...

Köszi a tanácsot mindenesetre!
n.k.ildi

Ja igen!

Édesek a fiúk nagyon!!!
n.k.ildi

Madiani!

Egy másik netes oldal számításai szerint szeptember 2.-án fogunk gyarapodni!
n.k.ildi

Vikike,
most már értem miért kell fél éves kora után szoktatni a hazai táplálékhoz a babákat :P :P Imádni való Levi, ahogy majszolja a tortát!!! Nagyon édes!!!!

Ani,
még nem is hallottam, hogy Roninak becézték volna Áront!!! Nagyon klassz!!!

Judy,
örülök, hogy Bazsi jobban van és hogy te sem görcsölsz már!!! Azért vigyázz ám magatokra!! Holnap lesz már suli Bazsinak vagy otthon marad?

Ildi,
írtam privit!!! A születés dátumát én se tudtam kiszámolni, ahány oldal, annyi eredmény, de a védőnő és a doki kiszámítása alapján júli 26, de ez 282 nap 280 helyett, no de majd meglátjuk. Szóval nehéz ilyenkor kitalálni, úgy is a pocaklakónk mondja majd meg, mikor szeretne jönni :wink:

Andesz,
Bencus nagyon cuki baba!!! És ahogy a tesójával alszik - hát nagyon zabálnivalók!!!!

Szilvi,
minden rendben??? Mi ez a sok vizsgálat, ami ilyen sokáig távol tart tőlünk???? Remélem jól vagytok!!!!

Andi,
sokat gondoltam Rátok a hétvégén!! Végre sütött a nap, gondolom így azért biztonságosabb volt a vezetés a Zalába.

Kata,
ritkábban jössz mostanában!!! Minden rendben???

Én elkezdtem redukálni a hormonokat, kicsit izgulok, hogy minden rendben legyen, szerencsére eddig nem volt semmi :wink: Azt hiszem ma este elkezdjük Apával az elmúlt két hónap pótolnivalóját :oops: :shock: :P
Holnap sajnos már munka van..... ahhhh. de legalább emberek között leszek és végre elmondom a kollégáimnak, hogy nemcsak a főnököm, hanem én is babát várok - lesz ám meglepetés, azt hiszem :shock: :wink:
Vendég

Tnati! Írtam én is privit!
Jó pótlást :oops: :D

Ja, és majd gyere mesélni hogy fogadták a kollégák a bejelentést!
n.k.ildi

Mediani! A hét + nap ha holnap(hétfőn) olvasod: 7+0

Az előbb hetekben írtam.
szijja
n.k.ildi

Sziasztok!

Gabi
Csodásak a szülőszobás képek! Tetszik, ahogy Noelt meg kell keresni a zebrák közt. Tök jó képek :D

Nati
20. napon leszek, amikor megyünk. De ez még nem hiszem, hogy számít, először úgyis konzultáció meg vizsgálatok lesznek. Hát persze, hogy spontánozunk :oops: RL azt mondta, így is összejöhet, de én mondtam, hogy már nem hiszek a csodákban. :roll:
Én nem sok mindent látok az UH-os képen, nem igazán tudom még, hogy mit kell nézni :oops:

Vikike
Ez egy igazi első szülinap volt! :D A mi családunkban egyik gyerek se merte széttúrni a tortát, pedig az az igazi!

Andesz
Bence baba is nagyon szépen fejlődik. Szép baba! :wink: :D

Andesz Gabi
Nagyon tetszik mindkét babakocsi. :D

Ani
nekem is nagyon tetszik ez a becenév. :wink: :D
bessy76

Hahó

Judy, én is aggódtam a rucik miatt, de mindjárt meglátod a képeket és te is azt mondod majd hogy felesleges volt.

Andesz, nagyon jók a képek, tündériek a fiúk.

Ildi, javítom a táblit.

Nati, köszi. Igen a Roni sokaknak furcsa, de nekem is nagyon tetszik (és különben csak kicsit szertjük Harry Pottert, bár ott nem is Roni hanem csak Ron) Innen jött az ötlet. Várom én is hogy mik voltak a reakciók a melóhelyeden.

Bessy, még jó hogy spontánoztok is :) furin is néznék rád ha nem :)

Olyan gyorsan elment a hétvége. Megterveztük a gyerekszobát, remélem hamarossan jön az asztalos. Ha olyan lesz ahogy terveztük nagyon jól fog kinézni.

madiani

Ja, csak a becézésre jött a Harry Potterből az ötlet. Az alapnév (Áron) Apa szerzeménye. Anno a fiú neveket ő választhatta a lány neveket meg én.

madiani

Hát.....nem igazán adja vissza az első kép hogy mennyi ruhácskája van, de sebaj bizti el tudjátok képzelni. :)

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?