Sziasztok!
Nati nagyon nődögél Mütyürke, lassan már becenevet kell váltani mert már nem is lesz olyan mütyüri
. Én is a második képen veszem ki jobban, ha jól néztem akkor az ujjacskáit is láttam
. Karácsonykor mondtátok el a jó hírt a családnak, jól emlékszem ugye? És milyen volt a hatás, ha már írtad akkor ezer bocsi
.
Judy nagyon vigyázz magatokra, pihenjél amennyit csak tudsz, biztos nem egyszerű mert neked még ott van két gyönyörűszép lurkód. Bazsinak üzenem, hogy gyógyuljon meg mihamarabb! A kis menyemnek is üzenek
: tessék még bent maradni anya pocijában, nem kell annyira sietni Levihez, ő meg vár téged
!
Anitám nem is kérdeztem, hogy sikerült helyet találni a sok bébi ruhának?
Mégegyszer köszönjük az ajándékot, nagyon szupi.
Krixta nagyon szép kismami vagy, és mekkor már a pocid
, nagyon nő a kis leányzó, mennyire mondják most a súlyát kb.?
Chrissyy ollllyaaaaaaan cuki Martinka ahogy elaludt a szőnyegén, biztos kimerítette a sok lógó kis játék
. Birom a kis száját ahogy tátva marad
.
Ildi már írtam, de bizti elkerülte a figyelmed, ismersz valakit a Napsugár oviból? Én ott dolgoztam.
Gratulálok a kis szívhanghoz! Sajnos én is voltam ilyen dokinál akiből úgy kellett kíhúznom néhány szót mert alig mondott valamit a babóról. Aztán elmentem magánba a Schandl dokihoz és vele teljesen meg vagyok elégedve, a szülésnél is nagyon kedves volt, végig bent volt velem csak akkor ment ki néhány percre ha sűrgős dolga volt. Szülés után pedig mindig meglátogatott és Leviről is érdeklődött mert sajnos ő meg lekerült a korára, de nem koraszülött volt egy csúnya bacit kapott el, de szerencsére azóta minden rendben.
Alexa kérünk képeket Martinkáról is, kíváncsi vagyok mekkorát nőtt már
. A szülinapról tettél fel képeket?
Kata előre is boldog szülinapot apának!
Istenem hogy megy az idő, mindjárt te is szülsz
, neked is nagyon nagyra nőtt a pocid? Képeket tehetnél fel.
Márti jó gépszerelést, csak óvatosan a drótokkal. Hétfőn várunk!
Na elmegyek lepihizek most már, hosszú volt a nap! Bocsánat ha valakit kihagytam, természetesen mindenkire gondolok és drukkolok amihez kell. Puszi vigyázzatok magatokra, jó éjt mindenkinek.
Upsz, a képek még hátra vannak
, gyors teszek fel egy párat. A videót majd holnap.
url=http://www.noivonal.hu/]
[/url]