Sziasztok!
Megint irkáltatok egy keveset... de most már tollat-papírt fogtam, és jegyzeteltem, hogy képben legyek...
Isten éltesse Dominikot!
És Isten éltesse a Verákat - vagy Werákat :D
Wera, gratulálok az unokahugihoz! Milyen édes, és mennyi haja van!
A kontyod is szép lett!
Ibm, gratulálok a kisfiadhoz, meg a cuki arcocskájához
remélem, az összetört lemez anyagát sikerül pótolnotok! Hol voltatok 4D-n?
Muffin, szerencse, hogy nem ettél a sulikosztból! Vigyázz magadra, mert most indul az influenzajárvány is.
T.Maria, kívánom, hogy a légzésfigyelőtökre ne legyen szükség! És persze mindenkinek ezt kívánom!
Anno Ottó ügyében is megkérdeztük, hogy kell-e, de épp a hamis beriasztások és a készülék érzékenysége miatt mondták a kórház gyerekorvosai, hogy csak olyan babáknak szokták javasolni, akik nagyon pici súllyal születnek, éretlen tüdővel, vagy akiknek a légzésükkel, tüdejükkel van gondjuk a legelső időkben.
Bár az is igaz, hogy mostanában nagyon elterjedt, a gondos szülők mindent megtesznek a gyerekük biztonságáért. meg a sajátjukért is. Mi mindenképp megvárjuk a baba születését ezzel.
Az újraélesztésen én is elmerengtem. Pénteken az RTL-en, a csak csajokban volt egy gyerek-mentőorvos, aki az újraélesztésről beszélt, mutatott is egy-két fogást. Már régóta gondolkodom egy gyerek-újraélesztés tanfolyamon. Ti elvégeznétek?
Sz.Andi, kösz a biztatást, én is remélem, hogy Ottónak tetszeni fog az ovi. Ma, amikor ebéd után jöttünk el a párommal Anyuéktól, ő épp a sógorom kisfiával játszott (aki majdnem 7 éves, de olyan jól elvannak együtt), és amikor el akartam köszönni, simán lepasszolt, hogy ő most a Mátéval játszik. Bízom benne, hogy ha megszokja a csoporttársakat, ugyanígy ellesz velük is!
Kike, nagyon sajnálom a helyzeteteket, remélem, találtok megoldást! Neked is csak azt tudom mondani, amiben magam is gőzerővel próbálok hinni: ahova a Jóisten ad báránykát, oda ad legelőt is. (És köszönöm, hogy ebben a hitben támogattok
)
Most, hogy Kristi is ovis, nem tudnál esetleg pár hónapra távmunkát vállalni? Nagyon sok adminisztratív, bedolgozós ajánlat van a neten, ami nem kamu, és amit rugalmasan, saját beosztásod szerint végezhetsz. Ha gondolod, összeszedem azokat az oldalakat, amiket nézegettem nemrég.
Szly, mia: hmm, Eger.... én a Rádi pékségekért vagyok oda, a bécsi perecük isteni - meg minden más is! És várnegyedben ismeritek a rétesest? mmmm....