Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
ibm

Remélem így már megnyitja!
Szülésfelkészítő anyaga!

1 óra múlva indulunk a 4d-re!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

ibm: köszi, nagyon hasznos a dolog, már ki is nyomtattam. :)

mia_snow

Ibm, köszi, ezt már olvastam. Azt hittem, hogy valami rosszat találtál, mostanában mindent bezárnak, átszerveznek, megijedtem, hogy valami gond van a Jánossal is!
Szurkolok az uh-ra, én is kb. a 16. héten szeretnék majd menni.

Mia: Pálmai Bálintnál fogok elméletileg szülni. (remélem gyakorlatilag is)
Te mész majd szülésfelkészítőre?

Kép
Kép
patr

igen szeretnék, de majd csak akkor fogok tudni, ha már nem dolgozom.

ez az ibm által javasolt doksi elég bőséges amúgy... ami kérdés van, a védőnőnek is feltehetem. meglátjuk, de hasznosnak tartom - csak a közlekedés ne lenne ennyire gáz.

mia_snow

Sziasztok!

Kike! Fel a fejjel! Ez a hónap nekünk sem a legszuperebb. Itt vannak a biztosítások: lakás, két autó, traktor, két pótkocsi, motor. Ez eddig kb. 70 ezer forint. Most láttam meg, hogy lejárt a jogsim (2007. 06.), szóval nem most. Az is lesz kb egy tizes. Még jó hogy nem igazoltattak, pedig minden nap vezetek. Szóval ez a hónap nem a mi hónapunk.

Wera! Nagyon szép a kontyod! Nekem is hasonló volt. TEleszórták rizzsel. Két nap után bontottam le, kb fél kg rizs volt a hajamban

Voltam ma Afp-n , két hét múlva lesz eredmény. Elmentem a fogorvoshoz is, ahol 10 perc várakozás után megmondták, hogy nincs is orvos. Már másodjára járok így! :x Majd csak kilyukad annyira, hogy már fájjon is, akkor majd megcsinálják. Még két hetet kell várni a fogorvosra. Bosszantó. Ráadásul össze kell szednem magam, hogy elmenjek, már rég túllennék rajta.

Kép
szly27

szly: tényleg, a fogorvosi ellátás ilyenkor hogy van? van vmi kedvezmény a várandósoknak? mert ha igen, akkor sztk-shoz mennék, ha nem akkor inkább magánhoz... de nekem is időszerű lenne, csak szűkös a január nekünk is. :(

mia_snow

Szerintem,mint kismamának, minden ingyenes, a fogorvos is. Persze nem a magán. Legalábbis nagyon remélem, mert még csak a szimpla ellenőrző vizsgálaton voltam, az ingyenes volt. Most mennék megcsináltatni, amit talált, de sosem dolgozik.

Kép
szly27

szly, akkor megvárom míg végzel. :D

mia_snow

Az még legalább 2 hét.

Kép
szly27

nem baj, fogorvoshoz soha nem sietek túlzottan :D

mia_snow

Sziasztok Kismamik!

Köszi mindenkinek a tanácsot, már be is jelentkeztem erre az "extra UH-ra", jövő csütörtökön megyek. Remélem, ebben nem csalódom :lol: Ha kapok valami értelmes képet/videót, majd felteszem Nektek :)

Wera, hát valami fantasztikus lett a hajad! Gyönyörű a konty!!! Gratula a sógornőnek! Ha van képetek a babáról, szerintem nyugodtan feltehetnéd, hadd irigykedjünk :wink:

Ibm, drukkolok a 4D-re! :lol: Várom nagyon a képeket!

Kike, kedden feltétlenül rákérdezek erre a dologra!

Muffin, jesszus, kiderült,h. ételmérgezés vagy járvány van a suliban?

Henka, köszi a dícséretet! :) Sajnos nem mind a babóca, van némi "tartalék" is rajta :oops: :lol:
Boldog szülinapot Domcsinak!!!

A fogorvosi vizsgálat sztk keretében ingyenes a kismamáknak, miután ez is kötelező.
Én hétfőn megyek, meg EKG-ra is végre eljutok. A doki a múltkor már nagyon húzkodta a száját, h. még mindig nincs megy :oops:
sipiné

Sziasztok!

Wera!
Nekem is nagyon tetszett a frizurád!

Ibm!
(úgy irígykedem...)

Várom a fotókat!

Sipiné!
nagyon szép pocid van!

Ma vettem valamit a pindurinak!
Olyat, amivel még rettenetesen ráértem volna, de mivel nem akartam újat, így most volt rá lehetőség.
Egy Angelcare légzésfigyelőt.

Nektek volt?
Gyakorlatilag egy picivel került többe, mintha kölcsönöztem volna, ez pedig az enyém.
Ha nincs már rá szükségem, eladhatom.
Vendég

sipiné: csak a vizsgálat ingyenes a fogdokinál, vagy a lyukas fogat ingyen tömik be? nekem tudom hogy van, legalábbis 1-ben biztos vagyok... csak nem merek beállítani üres pénztárcával. :D

mia_snow

T Maria! Nekünk nem vol légzésfigyelőnk. Biztos megnyugtató ha van, de hallottam, hogy sokszor feleslegesen hozza rá a szívbajt a szülőkre. Egyébként, ha valóban baj lenne, tudnád, hogy mit kéne csinálni? Mert szerintem csak úgy van értelme.

Kép
szly27

Hát Mia, megfogtál! Sajnos azt nem tudom, h. ingyenesen be is tömik-e, ha van rossz, de szerintem elvileg igen! De hétfőn be tudok számolni róla, mert biztos nekem is van legalább egy lyukas :cry:

Szerintem is jó dolog a légzésfigyelő, majd én is szeretnék.
sipiné

Mellesleg ma egész nap nagyon fáj a fejem :cry: :cry: Lehet ezzel valamit csinálni, vagy tűrjem hősiesen amíg elmúlik?
sipiné

Azt olvastam, hogy 15mp után jelez, ha addíg nem vesz levegőt. Ekkor még nincs szükség újraélesztésre, csupán túl mélyen alszik. Fel kell ébreszteni.
Az még menne.
A többi nem.
Soha ne legyen rá senkinek sem szüksége!

Nekem megnyugtató, hogy van.
A másik két gyerekemnél is végig paráztam azt az időszakot, amíg veszélyeztetettek voltak.
Így talán nyugodtabban alszom.
Vendég

Nem alacsony a vérnyomid?
Ha szokott az lenni, nekem egy laza kávé mindíg bejön.
( a dokim javasolta.)
Vendég

sipiné: én megfigyeltem, ha fáj a fejem, a vérnyomásom 90/60 körül van. egy laza kávé és egy könnyű séta a friss levegőn jót tesz ilyenkor. NE VEGYÉL BE SEMMIT! max ha már nagyon elviselhetetlen, fél, max egy egész algopirint. nekem a védőnő csak és kizárólag ezt az egy gyógyszert engedi, ezt is csak végszükség esetén....

mia_snow

Köszi a tanácsokat! Hát gyógyszert én is csak legvégső esetben vennék be! Ezért kérdeztem,h.van-e valami megoldás rá :wink:

Vérnyomit nem tudom, nincs vérnyomásmérőnk. Viszont ma megyünk a szüleimhez, nekik van, tutira megmérem, mielőtt bármit is tennék. Azért a kávét kipróbálom, hátha bejön :)
sipiné

SZIASZTOK!!!!!!!!

Megjöttünk,minden nagyon szuper volt!
Bátran ajánlom mindenkinek a helyet!
13000 ft. volt összesen,kaptunk egy dvd-t,egy cd-t 60 db fotóval,1 nyomtatott fotót amit választottunk és egy hűtőmágnest!
Nagyon kedvesek voltak!
Az elején nem akarta megmutatni magát,főleg az arcát,de aztán csak sikerült!
Nagyon vicces dolgokat csinált!
Kis mókás pasi!
Mert mostmár biztos,hogy KISPASI!!!!!!!!! Láttuk a kukiját!!!!
Küldök nektek fotót,remélem jól látszik,később még jövök!

Kép

Kép

Kép
ibm

Szia Ibm!

NAGY GRATULA MÉGEGYSZER!!!!!

Abszolút nem drága ez a hely!
A fotó nagyon cuki és szuperül látszik rajta!

Üdv Ági
Vendég

IBM!!! Gratula mégegyszer :lol: :lol: Nagyon jó a kép is! Remekül látszik rajta :lol: Ezek szerint Áron lesz?
Jujj, de irigykedem :wink: De már csak pár hét és nálunk és kiderülnek a dolgok! :lol:
Hol voltál amúgy (helyileg)?

Hát lehet,h. már a héten nem tudok jönni, drukkoljatok a hétfői fogorvosomhoz, h. ne bántson nagyon... :roll:

Szép hétvégét!
sipiné

Sziasztok!

Ibm! Még egyszer gratula a kisfickóhoz! Nagyon jól látszik a képen! Olyan hihetetlen, hogy már ekkora az én babám is.

Kép
szly27

Köszi lányok a nagy gratulát!
A 4d genesisben voltam.(4d genesis.hu)

Nagyon-nagyon szomorú vagyok!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Mindjárt sírógörcsöt kapok!
Összetörtem Áron baba cd-jét,amin a 60 fotó volt!!!!!!!! :cry:
Apa azt mondta valahogy megpróbálja dvd-ről lementeni,de nemtudom sikerül-e!
Most akartam megmutatni a családnak,de már "csak" a a dvd-t tudom!
Úgy sajnálom!!!!!!!!! :cry:

Kép

Kép
ibm

Ibm!Gratula, ügyi vagy! De annyi baj legyen! Nekünk a dvd-n lehet látni, megáll a kép egy kicsit, azokat válogatta ki a csaj. Szóval nem nehéz leszedni a képeket. (na ez érthető volt...)
Egyébként gratula a tököshöz, irigyellek, de már kezdem beleélni magam a kislányba. Ma mentünk vásárolni és olyan édi kiscsajszis cuccok voltak. El is gondolkodtam, milyen csini is lesz. Aztán majd kiderül, hogy mégis fiú...
De Neked olyan jó!16+6 naposan voltál, tök szép a kép, teljesen kivehető, gondolom a dvd se rossz, ráadásul konkrétanm megmondták a nemét. Én elmentem 18+4 naposan és a kép sem a legjobb, plussz nem is látták a nemét. Mi van akkor, ha valami baja van, csak éppen nem látták??Most ezen parázom. De csak nincs..

Fogorvos: az tuti ingyenes, de csak ha a körzetihez mentek. Ott a tömés is ingeyenes, csak nem a lézer. De sztem én a magánhoz megyek még akkor is, ha fizetni kell. Voltam a körzetinél és betömte a fogamat. Eddig oké, de mondtam neki, hogy a többit is megcsináltatnám, erre ő közölte, hogy a többi jó, nincs vele mit csinálni. Hazamentem, kapásból láttam 2-őt, ráadásul 1 hónap múlva nagyon megfájdult az általa betömött fogam. Szóval a magánban megbízom, jól dolgozik, oda megyek. Sztem lelkiismeretesebben dolgoznak, főleg ha kapnak is érte pénzt. Mert ugye az sztk-ban mit kapnak?? Semmit, minek odafigyelni...

Jajj, megyek, mert leszakad a derekam.
Meg nagyon idegesít a tejcsi folyás. Még mindig csak egyedül vagyok, akinek folyik?? :?

sz.andi

hát igyekszem vigyázni magamra, de sosem tudni hogy mit hoznak magukkal a gyerekek. Ma még nagyobb gáz volt, volt olyan osztály, ahol 4 gyerek volt, de a 6-7 tök átlagnak számított... és még nem tudjuk hogy ételmérgezés vagy szalmonella vagy járvány... majd jövő héten kiderül. Eddig nem tudtam hogy meddig kell még dolgoznom, mert nem sikerült sehol embert találni és nem akarom se a gyerekeket se a munkatársaimat 'szarban' hagyni úgyhogy kerestem, kerestem, semmi. ERre képzeljétek, pont ma két lehetőség is nyílt. :) Az egyik lány kedden jön, a másik meg csütörtökön. Kíváncsi vagyok, hogy meg fognak-e felelni az elvárásaimnak, de legalább már van kilátás. És akkor lehet, hogy már csak négy hetet kell dolgoznom.

DOMINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!

ibm én ugyan nem a jánosban fogik szülni, de elolvastam amit felraktál. tök hasznos. miközben olvastam pl. a fürdetésről való részt arra gondoltam, hogy ezt ki sem lehet várni!!!! már annyira jó lenne ott tartani!

mia én úgy tudom, hogy a fogorvos ingyen van, de én fogorvoshoz tuti nem megyek soha sztk-ba! egyszer voltam, szar is lett!

ibm nagyon édes a kép amit felraktál. milyen édesen mosolyog a KISFIAD :)!!!!!!!!!!hogy lehet egy cd-t összetörni? mármint nem úgy kérdezem, hanem tényleg. mitől tud az összetörni? amúgy mi is ott voltunk ahol ti. decemberben akciós volt és csak 9.000-be került, úgyhogy mi az utolsó nap elmentünk. :)

andi nem semmi hogy folyik a tejed!!! de legalább tuti lesz és könnyen el tudsz majd kezdeni szoptatni!

éééééés vettem ma egy csizmát. :) már decemberben is nézegettünk de horror árak voltak. kinéztem ezt is de ez még az átlagnál is horrorabb áron volt, most meg megkaptam féláron. :) megérte kivárni :)

nekem meg ma egész nap pisilnem kell!!! már megint mehetek... tök fárasztó... de remélem éjszaka nem ez lesz!

KépKép
muffin

Muffin! Én amikor Rolival voltam terhes, szülés előtt 20 nappal hagytam abba a tanítást. Utána még bejártam bizonyítványt gyártani, meg pakolni. Nálunk a tetvestől kezdve, a rühesen keresztül a bárányhimlősig minden volt. Kicsit tartottam a bárányhimlőtől, mert még nem voltam. Én szerettem várandósan is dolgozni. A gyerekek is nagyon figyelmesek voltak (2. osztály). Szerencsére nem kaptam el semmit, de azért olyasmi nem volt, mint most nálatok.

Kép
szly27

én is valamilyen szinten szívesen csinálnám tovább, csak:
nagyon sok magánórám van és iszonyat fárasztó a kettő együtt. namost nyilvánvaló a magánórákat választom mert azzal tudok keresni és így legalább a suliban nem kell órákat tartani és akkor nem kell reggel 8-tól délután hatig órát tartani és fél hétkor elindulni itthonról... akkor elég 10-11 fele felkelni és mondjuk csak hat órát dolgozni... :) a másik meg az hogy nekem mivel nem fix osztályom van, folyamatosan mászkálni kell (négy emelet... a legtöbb órám a negyediken van, a tanári meg az elsőn, de van órám a harmadikon is, büfé meg ebédlő a földszinten szóval az pl. elég fárasztó. meg a felsősök őrült mód rohangálnak a folyosón és tartok tőle hogy az egyik letarol. szóval sokminden van... meg iszonyat sokat dolgoztam az elmúlt években és totál elfáradtam!!! szeretném magam kipihenni mire jön a bébi. :) SZóval nagyjából ennyi. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Ibm, gratula a kis kukishoz!!! :wink: Ha nem sikerül lementeni újra a képeket, hívd fel szerintem a 4D Genesist. Nekik szerintem biztos megvan.

Kike, sajnálom hogy ilyen rosszul alakultak a dolgok! :cry: De ezt ne hagyd annyiban! Kérdezd meg a védőnőt is. Ők azért elég tájékozottak.

Henka, Boldog Születésnapot Dominiknak! :lol:

Wera, nagyon szép a kontyod! :lol:

Kísértésbe estem. :roll: Vettem ma 3 bodyt. De annyira boldog lettem tőle!!! :lol:

Jó éjszakát!

Kép
sziszka82

Ibm: hívd fela helyet ahol csinálták, mert egy ideig tárolják. Legalábbis ahol mi voltunk. Mi sajna nem mentünk vissza amikor kiderült, hogy véletlenül letöröltök a videókazit amire fel volt véve a 4d. Így csak egy képünk maradt.
Bocsi, de kicsit negatív leszek. Ha tudtok légyszi segítsetek!

Képzeljétek, kezdem azt hinni, hogy Olivér hiperaktív. Kezdek kipurcanni. Egész nap meg sem áll pörög egyfolytában. Ugrál, rohangál, sikitozik, stb.. Időnként eljátszik magában is, de az a ritkább. Játék közben szerepjátékot jétszik beszél közben vagy énekel esetleg mindokákat mond amit a bölcsiben tanult. Nagyon könnyen tanul, szinte már folyékonyan beszél. 1-2 szavát néha még nem értem, de a többit mindenki megérti. Elég választékosan felyezi ki magát és olyan kifelyezéseket, szavakat használ (helyesen) amiket mi ritkán vagy egyáltalán nem használunk. Gondolom a bölcsiben hallja. Egyszerre több dologra is oda tud figyelni.(pl. játszik és közben beszél és meghallja amit körülötte mondunk) Igazából az aggaszt, hogy nagyon akaratos és nem tágít az elképzeléseitől. Egyszerűen nem hallja meg ha rászólunk valamiért. Nem akar szótfogadni. Ma is ugrált az ágyon, amitől frászt kapok és rászóltam, hogy ne udráljon, mert leesik vagy megüti magát. Erre tovább udrált és jól lefejelt. Sírt 2 percig aztán nevetve folytatta az ugrálást. Hiába üti meg magát úgy, hogy gfáj neki, nem tanul a dologból.
Már arra gondoltam elviszem nevelési tanácsadóhoz, hogy szerinte mit ronthattam el és hogyan tudnék rá hatni. nagyon ki vagyok. Főleg, hogy sokszor nagyon fáradt vagyok és legszívesebben pihiznék. Biztos bennem van a hiba, de nem tudom mit tegyek. Sajna nem tudtam most pontosan leírni nektek a helyzetett, csak hozzávetőlegesen, hogy egy kis képet kapjatok, hátha van valakinek valami jó tanácsa vagy ötlete.
Már az is eszembe jutott, hogy el kéne vinnem valahová hetente legalább 3x, hoyg kitombolhassa magát. Még nem tudom, hogy hova lehetne vinni egy ekkora gyereket, úgyhogy várom az ötleteket, tanácsokat.
Lehet, hogy túlreagálom, csak az egészet, de kivagyok. Ha tudtok légyszi segítsetek!!! :roll:

Ma csak erre telt. Bocsi, hogy sok és negatív voltam.

A hétvégén lehet nem tudok jönni.
Jó éjt s jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Titanilla:Az ekkora gyerkőcöknél az a természetes ha akaratosak,ez életkori sajátosság,most próbálgatja az erejét.Ha nem járna bölcsibe azt mondanám hogy hiányzik neki a gyerektársaság.Én is meg tudnék bolondulni mikor ezek az ágyon ugrálnak,és persze meg se hallják ha rájuk szólok.Néha nem elég csak szólni hanem oda kell csapni egy kicsit,főleg ha még sose vagy csak ritkán kapott ki,akkor be fog válni.Az akaratosságának meg nem kell mindig engedni,ha hisztizik hogy nem teheti meg amit akar,rá kell hagyni,egy ekkora kisgyereknek nem igazán leht elmagyarázni hogy ezt,és ezt miért nem szabad.Veszélyérzetük még nem igazán van,ezért nem is értik meg hogy miért ne ugráljanak az ágyon.És ami a legnehezebb :következetesnek lenni,ha valamit egyszer nem engedünk meg,abból ne tágítsunk,akkor se ha százszor kell elmondani neki hogy nem.És persze az is lehet hogy tudat alatt kezd féltékeny lenni a Pocaklakóra.Próbálj vele még többet foglalkozni,játszani,szinezni együtt-ilyenek.És akkor talán megnyugszik.Nincs más ötletem,talán azért tudtam segíteni.

Kép
Kép
Kép
kike

Ibm, gratulálok én is.

Titanilla, az is lehet, hogy a bölcsiben nagyon jó, és elfárad az alkalmazkodásban, azt vezeti le otthon, ahol nem kell annyira megfelelni. AMúgy télen mozgáshiányuk is van. AMit a játékáról mondasz, abban semmi kóros nincsen. Ekkora gyereknek amúgy az anya személye a legfontosabb, a bölcsőde önmagában stresszforrás. Nem rosszértelemben. Nyilávn van olyan helyzet, amikor ez a jó megoldás, de hozhat ilyne tüneteket.

potyka

Tita - szerintem akkor lenne baj ha Oli nem lenne ilyen aktív. Csak néhány megnyugtató péda elsőkézből: én 1 évesen teljesen érthetően és folyékonyan beszéltem + hisztis és akaratos voltam. (Ez túl sokat nem változott azóta sem :shock: :lol:) Az öcsém pedig 1,5 éves korától napi 10 órában :!: :!: köröket futott a lakásban. (egybe voltak nyitva a szobák, így "körforgalom" volt) Ez kb öt éves koráig tartott. Nem túloztam a 10 órával, de hagytuk, mert ha leállítottuk lecsillapíthatatlanul ordított!
Szóval szerintem ahogy Kike is írta, ez abszolút életkori sajátosság, és meg kell próbálni olyan dolgokat találni amik lekötik. Biztos nem lehet könnyű és a pocaklakó sem segít a helyzeten, hiszen neked meg több pihenésre lenne szükséged. Szerintem nem ciki nevelési tanácsadóban sem tanácsot kérni, vagy más hasonló helyzetben lévő anyukáktól. Ha tudod, néha bízd rá valakire hogy tudj egy kicsit pihenni Te is!

Ami - örülök hogy ilyen jól sikerült az UH! De tényleg hogy lehet egy ct-t összetörni?! :shock: Bocsi Drága, nem akalak cukkolni, ez amolyan rohadt Murphy törvény - annyira vigyázni akar rá az ember, hogy jusztis összetörik... Sajnálom. Tényleg jó ötlet visszamenni, hátha még megvan nekik!
Mi most az Istenhegyire megyünk, de sok jót hallottam erről a 4D Genesisről is úgyhogy azt tervezem még a 30. hét környékén oda is ellátogatunk majd.

Ma megyünk be megnézni a sógornőm babáját. Visszük a fotómasinát is, úgyhogy ha minden jól megy holnap jövök a fotókkal.
Tegnap szülinapi buliban voltunk éjfélig, úgyhogy most hulla vagyok. Olyan szmog volt hogy csak szipla levegővétellel elszívtam legalább fél csomag cigit. Ezt leszámítva jól éreztem magam, de többet nem vállalok be ilyen helyet. Amúgyis utálom a túl füstös helyeket.
Babuci úgy rúgdos mint a gép, imádom! :lol: JÓ hogy már így érzem, ezt vártam 18 hete!! :D

Mai menü: töltött pipicomb krumplipürével és meggybefőttel. Nyamiiii. Kivételesen nem este főzök, mert ma hamar kajcsizunk. Megyek is, szerintem már kész! Pusziiiiii
Vendég

Titanilla: szerintem sincs semmi gond a gyerkőccel. az öcsém igazán hiperaktív volt, volt vele gond az oviban és aztán az iskolában is, és ne aggódj, Olivér meg sem közelíti a mi esetünket. ;)

a barátnőm kisfia kicsit idősebb, mint Olivér, viszont dettó úgy viselkedik. az egyetlen jó megoldás, ha órákra kiviszik a szabadba még ilyen latyakos időben is, kismotorral seder mindenfelé, futkározik, ugrál, mindenhová felmászik, minden pocsolyába beleugrik, de akkor aztán este nincs is vele semmi gond. ha egész nap esik az eső, akkor viszont szinte kezelhetetlen, ha épp nem alszik, akkor aztán 100%-ban le kell kötni, egyedül max negyedórákra van el. nem könnyű eset, de egy gyerkőc tényleg ilyenkor próbálgatja a saját határait, és a szülők tűrőképességét, szóval most kell megfogni, ahogy Kike is mondta: csak következetesen.

... hú de nagy a szám... még... :D

mia_snow

Sziasztok!

Képzeljétek, ma annyira megkívántam a 'mekis' kaját, hogy hozattam sógornőmékkel Egerből. Épp ott volt dolguk. Megettem két sajtburgert, meg egy kis adag krumplit. Nyami, nagyon fincsi volt. És ez most történ nyolc óra után.

Wera! Várjuk a fotókat a bébiről!

Kép
szly27

szly: nálam tegnap volt mekis hangulat... viszont az egri meki mellett van egy kürtőskalácsos. na azt sosem hagyom ki. igaz, 1 évben csak 1-szer járok arra. :D

én ma friss buktát ettem vacsorára. még meleg volt, anyukám csinálta. most bezzeg... felállni sem bírok. :D

mia_snow

Sziaszotok Csajok!

Látom tombol a hétvégi csend! :)

Szly - hát... egészségedre (pffff) :lol:

Képzeljétek! Tegnap voltunk meglesni a kis Emmát és nagyon édi volt! Délután jövök a képekkel.
Nem semmi reakcióm volt! Ugyebár ha valaki meglát egy újszülöttet, egyből azt gondolja/mondja, hogy hűű, de piciii. Egészen eddig a pillanatig én is így voltam ezzel, de most, hogy közeleg nálam is ez a dolog, az volt az első gondolatom hogy BASSZUS MEKKORA NAAAAGY! :lol: :lol: :lol: :lol: Na, mondanom se kell, ezen az egész család kidőlt a röhögéstől, nagy sikerem volt. Nem nagy baba egyébként, 2,9 kg és 52 centi...

Ma egy egész hadseregnyi vendég jön hozzánk, úgyhogy megyek is készülődni. Szerencsére tegnap már puccba vágtam a lakást, ma már csak magamat kell összekapnom. Na ennyit rólam! Most Ti jöttök! :D

Ami! Te hétvégén sem szoktál ennyire eltűnni!?!? :shock:

Puszi
Vendég

Wera! Gondoltam, hogy lesz valami hasonló reakciód. De én nagyon szeretem és gondolom ez pont azért van, mert nálunk nincs meki, így elég ritkán tudok enni. Ha mondjuk ott dolgoznék, már tuti utálnám.

Ma lebontottuk a fát, mindjárt takaríthatom a tűleveleket. Aztán megyünk ebédre. TEsóm ma 21 éves.

Kép
szly27

Szly - igen, tudod hogy sosem hagynám ki! :lol: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:26-kor.
Vendég

szeretnék én is ilyen gyönyörű babát!!!!!!!!! félelmetes ez a hajmennyiség!!!!! :)

KépKép
muffin

jaj, nagyon gyönyörű ez a kicsilány... és tényleg rengeteg haja van. szerintem több, mint nekem most... :D

mia_snow

Sziasztok!

Ha mekis kajára vágytok v. épp Egerben jártok, szóljatok mindenképp :lol: !

Wera, de tündéri kisbaba!

Ibm, nagyon jó a kép Áron babáról! Sajnálom a cd, de biztosan sikerül újra megszerezni tőlük. Drukkolunk! Én is megnézem a honlapjukat.

Muffin, nekem az éjszakák is folyamatos wc-re járással telnek. De csak néha, ha pont úgy helyezkedik (vagy rajta ugrál :shock: :D )

Én szerdán megyek dokihoz, de már előre félek, mit mond. Annak idején Toncsival ekkor kezdtem nyílni. Remélem, most jobb hírekkel fogad!

Megyek tanulni, még mindig tart ez a nyomorult vizsgaidőszak :? .

Jó pihenést!
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Köszi szépen a tanácsokat és ötleteket. Sokat segítettetek!
Igyekszem összekapni magam és a sarkamra állni. Mióta terhes vagyok nehezen viselem, ha Olivér sír.

wera: nagyon édes ez a kiscsajszi. A negyedik kép olyan mintha azt mondaná, "már megint ki zavar azzal a fényes izével. " :D :D :D
Ja még az jutott az eszembe, hogy Olivrrel mi is a 30. hét környékén voltunk 4D-n és alig tudtu megnézni az arcát mert vagy a méhlepénybe fúrta a fejét, hol a lábát tette az arca elé...
így mi a 25. hét környékén megyünk most. (Ez csak egy észrevétel.)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera! Nagyon édes a kis Emma. Milyen sok haja van! Majd biztos felállítják neki a csecsemősök. Nálunk mindig azt csinálják, úgy hozzák ki a nagyhajú babákat.

Kép
szly27

Wera: nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Megint irkáltatok egy keveset... de most már tollat-papírt fogtam, és jegyzeteltem, hogy képben legyek... :oops:

Isten éltesse Dominikot!

És Isten éltesse a Verákat - vagy Werákat :D

Wera, gratulálok az unokahugihoz! Milyen édes, és mennyi haja van!
A kontyod is szép lett!

Ibm, gratulálok a kisfiadhoz, meg a cuki arcocskájához :) remélem, az összetört lemez anyagát sikerül pótolnotok! Hol voltatok 4D-n?

Muffin, szerencse, hogy nem ettél a sulikosztból! Vigyázz magadra, mert most indul az influenzajárvány is.

T.Maria, kívánom, hogy a légzésfigyelőtökre ne legyen szükség! És persze mindenkinek ezt kívánom!
Anno Ottó ügyében is megkérdeztük, hogy kell-e, de épp a hamis beriasztások és a készülék érzékenysége miatt mondták a kórház gyerekorvosai, hogy csak olyan babáknak szokták javasolni, akik nagyon pici súllyal születnek, éretlen tüdővel, vagy akiknek a légzésükkel, tüdejükkel van gondjuk a legelső időkben.
Bár az is igaz, hogy mostanában nagyon elterjedt, a gondos szülők mindent megtesznek a gyerekük biztonságáért. meg a sajátjukért is. Mi mindenképp megvárjuk a baba születését ezzel.

Az újraélesztésen én is elmerengtem. Pénteken az RTL-en, a csak csajokban volt egy gyerek-mentőorvos, aki az újraélesztésről beszélt, mutatott is egy-két fogást. Már régóta gondolkodom egy gyerek-újraélesztés tanfolyamon. Ti elvégeznétek?

Sz.Andi, kösz a biztatást, én is remélem, hogy Ottónak tetszeni fog az ovi. Ma, amikor ebéd után jöttünk el a párommal Anyuéktól, ő épp a sógorom kisfiával játszott (aki majdnem 7 éves, de olyan jól elvannak együtt), és amikor el akartam köszönni, simán lepasszolt, hogy ő most a Mátéval játszik. Bízom benne, hogy ha megszokja a csoporttársakat, ugyanígy ellesz velük is!

Kike, nagyon sajnálom a helyzeteteket, remélem, találtok megoldást! Neked is csak azt tudom mondani, amiben magam is gőzerővel próbálok hinni: ahova a Jóisten ad báránykát, oda ad legelőt is. (És köszönöm, hogy ebben a hitben támogattok :) )
Most, hogy Kristi is ovis, nem tudnál esetleg pár hónapra távmunkát vállalni? Nagyon sok adminisztratív, bedolgozós ajánlat van a neten, ami nem kamu, és amit rugalmasan, saját beosztásod szerint végezhetsz. Ha gondolod, összeszedem azokat az oldalakat, amiket nézegettem nemrég.

Szly, mia: hmm, Eger.... én a Rádi pékségekért vagyok oda, a bécsi perecük isteni - meg minden más is! És várnegyedben ismeritek a rétesest? mmmm....

Kép
Kép
bondi

Magamról meg jól nem írtam, bár semmi izgalmas nincs igazából...

Épp folyik belőlem a megfázás, de tömöm a C-vitamint rendesen... remélem, babácska ennek ellenére jól van.
Holnap meg megyek a munkaügyibe a munkanélkülit elindítani. Kike, majd azért ott is megkérdezem őket az esetedről, hátha több szem többet lát.
Aztán meg az ekg-leletemért a kórházba, és lehet, hogy üvegen keresztül megkukkantom a barátnőm ikreit is :)

Szép estét/napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat, arik vagytok! :) Ha tegnap este nem hív fel a nagyanyám, nekem eszembe se jut. De ez sajnos minden téren így van velem mostanában... :oops: :lol:

Csilla - jó tanulást, és kitartást kívánok! (nekem nem volt sajna) Már nemsokára vége a fránya vizsgáknak! :wink:

Bondi - Megfázás? :( Az nem jó! Jobbulást! Igyál sok teát igazi citrommal!! Én is azt csinálom, megelőzés céljából.

Sajna nekem az orromban lett egy jó nagy herpesz, ahogy minden télen ebben az orrcsorgós időben. Nem vagyok megfázva, de ha ki-be mászkálok, fújom rendületlenül. Szerintetek lehet ilyenkor használni a ZOVIRAX krémet??? Nekem csak az szokott használni (vagy az sem), de most még csak 1x mertem bekenni. Nemtom nem árthat-e esetleg ennek a kis igző-mozgónak odabenn...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?