Sziasztok!
Magunkról egy kicsit részletesen a nagyobbik lánykám ovis, 5 éves lesz, mint látható a mércén is. Jellemben mint Én így néha nehéz ve tudjátok 2 dudás egy csárdában.
Most van valami dac féle korszakban. Akaratos, állandóan vitatkozik, nem fogad szó, én legutobb 12-14 évesen voltam ilyen, amire emlékszem
Lehet, hogy most jön ki a testvér féltékenység, így akarja magára felhívni a figyelmet. Sok türelem kell hozzá.
De egy tündéri kisasszony.
A kicsi bölcsödés, teljesen elentétje a növérével, szőke göndör haja van és állandóan mosolyog. Magyaráz, gagyog.
13 hónapos múlt, és még nem jár, magától, csak ha az asztalt , járókát fogja, de mászni mászik,néha alig tudom utolérni
.
Mind a kettő császáros volt, és ahogy mondják, mindig rosszabb lesz, de majd csak kibirom, csak már ott tartanánk
.
Igaziból most keztünk komolyabban foglalkozni a dologgal, már néztem a jónás naptárat is, hát kíváncsi vagyok mikorra jön össze, eddig 2-3 hónapot kellett várni a gólyára
.
Én dolgozom, valamiből élni is kell.
Szeretem a munkám, jó mert gyakorlatilag itthonról is sok mindent meg tudok csinálni, így hetente csak 2 napot megyek be, a kicsi is akkor megy bölcsibe.
Szerintem megfelelő megoldás, nem maradok ki a benti dolgokból a kicsilánykám babaák társaságában is van.
A nagyobbik is így járt bölcsibe, határozottan jót tett Neki.
Most ennyi
Sziasztok
Dorka