Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Azért ne hagyjuk kihalni a topicot,OK??!! :wink:

Szal mi jól vagyunk,Olivér mocorog ezerrel,már egyre kevesebb helye van :wink: Már sokszor érzek légszomjat,mert annyira fennt van.Egyébként már befordult a drága,koponyavégű :wink:

Még mindig vacilákok hogy hol szüljek... :? Mivel kész lett a MÁV szívem szerint ott8de már sajna más a mentalitás,nem igazán baba-barát,a szülésznőm ott ,maradt),de mivel a dokim átment a SOTE II-re... ott meg állítólag sokkal baba-baráttabb a helyzet...szal kedden megyek megnézni a SOTE-t...meglátjuk....
Annyi kis apró elvárásom van...anya szokta is mondani hogy rosszabb vagyok mint egy elsőt szülő anyuka :wink: Talán épp ezért is van ennyi elvárásom mert már tudom mit várhatok el és mik az igényeim annak érdekében hogy a babaának a lehető legjobb legyen!!Szerintetek hülye vagyok ezekkel a háklis kérdéseimmel??(pl.nem akarom hogy leszívják az orrát és a torkát szülés után ha teljesen egészséges ,mert azt úgyis kiköhögi,a cső meg csak fölöslegesen felsértheti-persze más ha életveszélyben van-de ne legyen ez protokoll,meg nem akarom hogy megfürdessék meg a magzatmáz tele van vitaminnal és hagy szívja be a kis teste-anno a régi MÁV-ba így volt-,semmi mesterségest ne végezzenek rajta,és legyen velem VÉGIG!!!)

Na jó kis regényt írtam a nyűgjeimről...bocs :oops:

Edit!

Ne csüggedj,sikerülni fog!!!!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

Erika!

Jó hogy benéztél :wink:
Hát ez elég gáz ,hogy csak akkor kezdhetitek meg a beszoktatást...
Itt is elég szigorúak(tudod gyeses gyerekét fel se veszik)de azért beszoktatni már mindig előbb megengedik.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ditta

sajnálom! :(
Elevitet most nem szedem,majd tavasztol ujbol.Pedig annyira szeretnék ám babázni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Panny

amint látod jövök... :lol: :lol:
Szerintem nem nyűgök ezek amiket leirtál,csak tényleg,Te már 3.szor éled át a csodát!ÉS hát van igényed már!Nem vagy elsőszülő aki retteg vajon mi lesz??? :roll: Nem!Legyenek is igényeid,és beszéld is meg ezt jó előre a szülésznőddel!!!!
Megsúgom én is a SOTE-t választanám.Már csak a dokid miatt is...
Nézz körül!ÉS kérdezd meg a lehetőségeidet! :wink:
Te én pl. mindkét gyerekem fekve szültem(végig a vajúdás is ott volt).Nem is éreztem rá késztetést hogy sétáljak,vagy szülőszékre üljek.Még a zenét is kikapcsoltattam,annyira befele figyeltem,hogy nem érzékeltem mást!Eszméletlen egy érzés,élmény.Azoknak a fájásonak át kell adni magad és akkor könnyebb,azzal segitesz.Szoval én igy érzem,nekem igy a jó.Persze mondták,hogy ne feküdjek,inkább válasszak mást.De hát nekem ez volt a jó!Másnak meg más!Ezért vannak a különdböző lehetőségek,nem igaz?? :wink:

Bocsi hosszu lettem! :oops:
Vendég

Sziaztok!

Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek.
Ha jelentkezik nállink is a gólya én is gondba leszek, mert a dokim a Délpestibe van, hát nem hallottam túl jókat erről a korházról.
Eddig a 2 lányka születésénél mind a 2* külömböző korházban volt.
Biztos császáros lesz,így valamennyire tervezhető remélem :) .

További szép napot
Dorka2

Kép
Kép
dorka2

Sziasztok!

Panni!

Szerintem nem nyűg, amiket leírtál. Ha nekem lenne választásom, hogyan szüljek, megtenném. De itt csak egy kórház van, abban is csak annyit tehetek, hogy betartom, amit mondanak. Talán szerencsém lesz, és jó szülésznőt fogok ki. Ez a jövő titka.

Erika!

Sajnálom, hogy vártok tavaszig. Remélem, akkor sikerülni fog. Azért gyere gyakran, hogy tudj mesélni, mi van veletek.

Dorka2!

Neked mindkét gyermeked császárral született? Ha leírtad már, akkor bocsi, de rövid az eszem. Nekem mindegyik ugyanabban a kórházban született, és ugyanannál a dokinál. Sajnos, most nem lehet ő az orvosom, mert már nem él, amit nagyon sajnálok. Így mást kellett válasszak. De ez van.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Dorka!

És miért lett mindkettő császár??

Brigi!

Sajnálom a dokid :( idős volt már?
És szülésznőt nem választasz?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Britta

micsoda kerek szám!!! :) 100 nap mulva születik a kicsid!!!! :lol: :lol:
Jövök ám tavaszig,nem hagylak cserben benneteket,csak igy olyan nehéz lesz!!!ma vagyok a 11.napon.Látod számolom.Most vigyáznunk kell.Apa néz is nagyokat.Most meg mi ütött belém,hogy vigyázzunk??? :roll: :o
Neki mindegy ,hogy most lesz vagy kicsit később.Csak én úgy vagyok vele,hogy egy-két hónapot(bár jó lenne fél évet) dolgozni,hogy legyen gyedem rendesen.NA meg olyan hülyén érezném magam,ha egy hónap múlva odaállnék a főnökasszony elé,hogy megint elhagyom őket,baba lesz. :shock: Hülye vagyok,mi???

Dorka

nem irnál magatokról kicsit közelebbit is??Mekkorák a lányok,mióta próbálkoztok...???
Vendég

Sziasztok!

Magunkról egy kicsit részletesen a nagyobbik lánykám ovis, 5 éves lesz, mint látható a mércén is. Jellemben mint Én így néha nehéz ve tudjátok 2 dudás egy csárdában.
Most van valami dac féle korszakban. Akaratos, állandóan vitatkozik, nem fogad szó, én legutobb 12-14 évesen voltam ilyen, amire emlékszem :)
Lehet, hogy most jön ki a testvér féltékenység, így akarja magára felhívni a figyelmet. Sok türelem kell hozzá.

De egy tündéri kisasszony.

A kicsi bölcsödés, teljesen elentétje a növérével, szőke göndör haja van és állandóan mosolyog. Magyaráz, gagyog.
13 hónapos múlt, és még nem jár, magától, csak ha az asztalt , járókát fogja, de mászni mászik,néha alig tudom utolérni :D .

Mind a kettő császáros volt, és ahogy mondják, mindig rosszabb lesz, de majd csak kibirom, csak már ott tartanánk :D .

Igaziból most keztünk komolyabban foglalkozni a dologgal, már néztem a jónás naptárat is, hát kíváncsi vagyok mikorra jön össze, eddig 2-3 hónapot kellett várni a gólyára :D .

Én dolgozom, valamiből élni is kell. :D
Szeretem a munkám, jó mert gyakorlatilag itthonról is sok mindent meg tudok csinálni, így hetente csak 2 napot megyek be, a kicsi is akkor megy bölcsibe.

Szerintem megfelelő megoldás, nem maradok ki a benti dolgokból a kicsilánykám babaák társaságában is van.
A nagyobbik is így járt bölcsibe, határozottan jót tett Neki.

Most ennyi
Sziasztok
Dorka

Kép
Kép
dorka2

Sziasztok!
Nem tüntem el, csak ritkábban vagyok mostanában, mivel a párom is itthon van, igy többnyire ő uralja a gépet :?
Nekem megkellett volna jöjjön a mensim, de ugylátszik bekavart a ciklusba a veszités..., még mindig nem jött meg, de az éjszaka iszonyú méhgörcsölésre ébredtem...
Dorka2:
irigyellek a munkahelyed miatt.. :wink: , meg ahogy megoldottad a bölcsit, nekem is jól jönne egy ilyen... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ja és a vonalzóm átállitottam 32 napra, hátha adiig megjön.... :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Dorka

köszi,hogy irtál magatokról..
Igy könnyebb a beszélgetés :wink:
Irigyellek én is a melód miatt.Meg lehet tudni mvel foglalkozol??
JAj és tök jó hogy csak 2-3 hónapot kellett várnod a gyerekekre.Hamar megfoganós típus vagy! :wink:
Nekem is két lánykám van,a nagyobbik 11 éves,a kicsi most lesz 3.Most kezdjük az ovit.Én eddigitthon voltam vele,mert a naggyal már másfél évesen dolgozni mentem,ő meg bölibe.Akkor ugy láttam jót tett neki,de igy visszagobdolva,inkább bánom már.Ezért is voltam Petrával itthon.De mondjuk érdekes az is,hogy anno nagyon vissza akartam menni,fiatalka is voltam.Most meg 31 éves fejjel nem karaok,és babát szeretnék még...Ugy érzem most értem fel igazán a gyerekekhez...
Én ápolónő vagyok,és időseket gondozok a saját otthonukban.
Babára ápr. óta várok.Ill. most kicsit szünetelek,mert dolgozni kezdek,aztán ápr.-máj-tol belevágunk ujbol.

Márti

Nem lehetsz terhes mégis??Van már példánk rá!!Lásd. Andi! :wink:
Vendég

Sziasztok! :wink:

Na mizu csajok?Jelentkezzetek :wink:

Voltunk kedden a férjemmel a SOTE II-n előadáson,a kórház szemléletéről.Kicsit ugyan konzervatívabbnak mondja magát a klinika,de az a lényeg hogy ha az orvos ,a szülésznő és a kismama együtt tud működni,meg lehet bármit beszélni,tul.képp bármilyen alternatíva lehetséges.Nekem ez a fontos!!Úgyhogy ejtem a MÁV-at(amúgyis csak rosszakat hallok mostanában:nagy a káosz,nagy a tumultus mert központi kórház lett,tele mindenféle népekkel...)csak a szüésznőmet sajnálom... :?

Amúgy tegnap voltam a dokimnál,minden OK Olival :wink: ,már szépen befordult medencevégű fekvésbe!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Nos, jelentem kedden megkezdük az ovit. Tízórai és ebéd volt már aznap is. Alvás csak másnaptól, de így sem gond. Nagyon jól érzi magát, bár a szabályokkal még van egy kis baja. Csak annyi, hogy nem akarja betartani. Ám az óvónénik ezt megoldható problémának tekintik. Szépen eszik, alszik is. Próbál beilleszkedni a többiek közé. Hál istennek, nincsenek sokan a csoportban. Mindössze 18-an. Az óvónénik nagyon aranyosak. Igaz, az összes aranyos a mi ovinkban. Képzeljétek, állandóan repetázik az ebédből. Nevetünk is sokat, mert olyan, mintha itthon nem kapna. Pedig itthon is szépen eszik. Azt hiszem, örülhetek.
Sajnos, Gergő ma délelőtt belázasodott. Most gyógyit adok neki, meg lázcsillapítót. Mesét néz és fekszik szigorúan.
Én jól vagyok, bár az utbbi napokban állandó álmosság gyötör. Bence sokat mozog. Még mindig főleg éjjel. Eddig kerek 4 kg-ot híztam csak. Ennek nagyon örülök, meg annak is, hogy csak a pocakomra hízok.

Panni!

A dokim nem volt még idős, valami komoly betegsége volt neki. Ha jól tudom, leukémia. De ez nem biztos. Szülésznőt nem választok, mert egyelőre nem is tudom, kik vannak. Általában nagyon aranyosak. Nekem csak eggyel volt nagy gondom, aki Dani születésénél kicsit durván beszélt velem. De, ha jól tudom, ő még gyesen van. Legalábbis remélem.

Erika!

Már csak 94 nap van vissza Bence születéséig. Ha van annyi idő egyáltalán. Majd meglátjuk.

További szép hétvégét!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Panny

Olivér okos fiú,tudja merre kell kijönnie! :wink:

Britta

De jó!!Remélem Petrám is igy lesz 2 hét mulva!!!(Bár a kajával itthon sincs gond vele :oops: )
Gergőnek jobbulást!!

Márti

megjött már???
Vendég

Sziasztok!

Sajnos, Gergő tegnap este még rosszabbul lett. Egész éjjel nem aludtunk szinte semmit. Nem volt elég a magas láz(39,77), még hányt is többször. A lázat is nehezen vittük le neki. Mivel nem akart semmilyen lázcsillapító használni. Megpróbáltuk a vizes törölközőbe tekerést, ami igaz, nem tetszett neki, de lassan meghozta a várt eredményt. Utána valamelyest javult a helyzet. Ma délelőtt ismét elkezdett felmenni a láza, de szerencsére nem hányt. Kopp-kopp. Holnap irány a doki. Tudom, most azt kérditek, miért nem vittük már tegnap. Az ok egyszerű, nincs gyógyszertári ügyelet egész hétvégén, és így nem lett volna értelme. De holnap minenképp meglátogatjuk a dokit, és elviszem Danit is, mert elkezdett köhögni. Igaz, ő szedi a sinupretet, mert nála nincs hányás, és láz sem. Így hát nagyon fáradtnak érzem ma magam. Gondolhatjátok. Na, befejezem a panaszkodást.

Pussz nektek:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Britta

köhög is a Gergő??Mert akkor valószinű amiatt hányt.A vizesruhánál jobb és gyorsabb a hűtőfürdő!! :wink:
Jobbulást Nekik!!!
Vendég

Erika!

Nem nagyon köhög. Inkább szinte nem is köhög. Köszi a tippet a hűtőfürdőről, de attól nagyon oda tud lenni. Az lett volna a következő próba, ha ez nem használ.
Remélem, hamar meggyógyulnak.

Lányok jól vannak?

Kép
Kép
Kép
britta

Britta

köszi jól vagyunk!kopp-kopp! :D
Amikor hűtőfürdőződ.akkor adj neki egy lázcsillapitót is.Az utóbbi fél ora mulva kezd hatni, a hűtőfürdő azonnal! :wink: Tehát rövid-, és hosszu távú is igy a csillapitás hatékonysága! :wink:

Többiek??
jol eltüntetetek!
Pocisok,és nem pocisok????
Vendég

Erika!

Talán már nem kell lázat csillapítanom, mert tegnap este óta nem volt Gergőnek. Kopp-kopp. Ma voltunk dokinál mindkettővel. Valami vírusos fertőzést kaptak el. Daninak enyhébb, Gergőnek erősebb változatban jött ki. Gyógyszert nem kaptak. Szigorú diéta a héten. Dani kapja a sinupretet, de ezenkívül semmit. Gergőnek reggel és este egy daedalonetta kúpot kell adjak a hányinger ellen. Ha rendbejönnek a héten, akkor hétfőn mehetnek oviba megint. Nagyon bízom benne. Hisz nekem is lenne egy-két fontos dolgom. Doki, labor. Meg jó lenne végre aludni éjjel, nem pedig virrasztani.

Pussz:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Vagyok én is, olvasgatni szoktam, de a melóhelyen diliház, azért apával rajta vagyunk a témán (ma vagyunk a 14.napon) szóval mozgalmas napok jönnek.... :wink:

Igérem beszámolok róla, ha lesz valami pozitív fejlemény!!!

Puszi mindenkinek!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Én mindig olvasom,úgyhogy mindenkitől várom a pozitív fejleményket :wink:

Edit!

Mindent bele :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Bekukkantottam én is. Mi túl vagyunk a "mozgalmas" napokon :) meglátjuk milyen eredménnyel.

Panni,
már a 31. héten vagy? Hihetetlen ez az időmúlás! Te, de Olivér igaziból nem terhes, ugye? :)

Brigi,
jobban vagytok már? +++++++

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Nyáriorogona!

Nagyon helyes hogy munkálkodtok apával :oops: :wink:

Persze hogy nem terhes nekem Olivér :wink: nagyon várjuk már hogy megpillanthassuk :wink: Így a végefelé valahogy nekem annyira vánszorog az idő...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Bocsika, hogy nem voltam a napokban, de történt valami szomorú dolog, emiatt nem tudtam....
Édesapámnak sulyos agyvérzése lett, összeesett az úton, és a mentő elvitte, én mire leértem, akkor indult már el a mentő. Az eséstől behasadt a feje, kb. egy 10 cm-hasadás, eltörött a jobb keze.De ez mind semmiség a súlyos agyvérzéshez képest. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
TTegnap előtt egész nap a sűrgősségin voltam. A hypotalamuszba vér van, ami nem jó és emiatt nagyon ideges vagyok...Nem beszél, nem ismer meg senkit, jobbfele lebénúlva...
Nem tudom mikor tudok jönni, de igérem amint időm lesz benézek...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti

ÓÓ,Istenem!Jöhet mégrossz nálatok??!! :(
Jobbulsát,és erőt kivánok a gyógyuláshoz!!
Amint van javulás irj,oké!!

Szia Edit!!
Már hiányoztál.Mindent bele!!!Szoritok nagyon!!!

Nyáriorgona

örülök,hogy jelentkeztél Te is!!
Most már csak izgulni kell!!! :wink:

PAnni

nemsokára szülsz!De jó!!!!

Britta

meggyogyultatok??
Nekem most kezd fájni a torkom,remélem nem lesz rosszabb...

gira???
Andi???
Eltüntetek!!!!
Vendég

Edit!

Mindent bele! +++++++++++++++++++

Nyáriorgona!

Neked is mennek a drukkok! ++++++++++++++++++++

Panni!

Hú, de repül az idő! Már tényleg nem sok van vissza. Hogy bírod? Nem vizesedsz? Tudsz még aludni?

Márti!

Sajnálom, ami édesapáddal történt. Kívánom, hogy mielőbb épüljön fel ebből a betegségből.

Erika!

Mi gyógyulgatunk. Még nem az igazi. Szörnyű ez a vírus. Amikor már azt hiszem, minden ok, jön megint valami. Tegnap Dani lázasodott be. Délután és este is kellet kúpot adnom neki.
Űzd el a bacikat. Jobb nem lesz, valószínűleg, kicsit rosszabb. Hasmenésed, hányás nincs? Talán nem lesz. Bízom benne.

Pussz:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Erika!

Jövő héten kezditek az ovit?? :wink:

Brigi!

Bírom-bírom :wink: muszály :wink:
Nem vizesedek egyátalán(még)...
Már eléggé nyomja a tüdőma a drága,így néha elég légszomjam van... :? dehát ez édes teher :wink:

Ficánkol(már amennyi helye még akad :wink: )már útra készen befordult,de még azért van egy kis ideje bennt.

Küldök neked a vajúdás,szülés alatti homeos készítmények előnyeiről,sztem érdemes elolvasni :wink: (Persze mindenkinek! :wink: csak a Briginek aktuális utánam :wink: )

http://www.bioszerviz.hu/homeopatias-protokoll.html

Olvastátok a Palotás Petrát??Szegény :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
én már mesirattam szegényt :( Hát ez olyan fura.Miért ilyen sokára ment el???
Nem jövő héten hanem utána kezdi hétfőn,meg én is amelót!!

Britta

képzeld el,hogy nem is a torkom fáj.
A nyelvgyökömön van egy oltári nagy hólyag.Hogy mitől,hogyan ...passz...De ugy fáj,hogy beszélni alig tudok :evil:
Vendég

Sziasztok!

Rik :)
Ez nem igaz! Én is azt hittem, kezdődik a torokfájás, és képzeld, nekem is egy nagy húlyag lett ott! De olyan, hogy alig bírtam nyelni! Bevilágítottam kis lámpával, hát látom, hogy ez egy hólyag!
De ma már jobb volt!

Panny :)
Én is olvastam szegény csajt.....Ez borzasztó! De olyan idősen mitől mehet el? és ilyenkor már meg kell szülnie??
Örülök, hogy jól érzitek magatokat a babával!

Britta :)
Drukkot köszi!

Tegnap egész este, meg délután szurkált a hasam jobb oldalt, ilyen erősen még sosem éreztem! Lehet, hogy mostanra használt a málnalevél tea!! És előrébb is hozta pé-t (remélem az volt!), tegnap volt a 14.nap, korábban 17-18. napokon is volt.
És ma reggelre feljebb is ment a hőm 36,8-ra. Szóval bizakodok!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit!

És kihasználtátok,ugye?? :oops: Úgy emlékszem írtad...:oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny :)

Mi az hogy!!!! Nagyon is!!! :lol: :lol:

E.

Kép

Kép
ditta76

Panni!

Köszi az olvasnivalót. Ki is nyomtattam. Így nem kell a monitort bámulnom végig. Úgy látom, hasznos infokat tartalmaz. Örülök, hogy bírod még, és nem vizesedsz.

Erika!

Kellemetlen lehet az a hólyag. Vajon mitől nőtt oda? Kívánom, hogy gyorsan elmúljon.

Edit!

Összebeszéltetek Erikával, hogy mindkettőtöknek hólyagja van? Hál istennek nekem még nem volt ilyenem. Talán nem is kell megismernem.

Jobbulást!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Panni,
lehet hogy félreértettél, csak a vonalzódra az van írva, hogy Olivér terhes, és nem te. Arra utaltam. Én is vágyom már erre az "édes" teherre, lassan ott tartok, hogy bármit elvisélnék már... Igaz, pl. tegnap is nagyon szédültem, hányingerem volt, meg égett a gyomrom, vajon mitől? (mert babától bizti nem)

Márti,
nagyon szomorú ami veletek történt. :(
Kitartás! +++++++

Edit,
lehet hogy ezeknek a teáknak van valami hatása, mert én is iszom és mostanában iszonyatos fájdalommal járnak a peteérések. De legalább megérzem, hogy mikor van (hőmérőzés meg ovuteszt nélkül is) Remélem legalábbis hogy azt érzem.... Bár nem használt eddig semmi.

Erika,
hajrá ovi és munka! Nekem is rohamosan közeledik a gyes vége!

Mindenkinek jobbulást mindenféle bajra! ++++++

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorogona!

Basszus.... :oops: De égő :oops:

Felsőfokú angol nyelvvizsgám van.... :oops:
Kösz hogy szóltál... :wink:
Valszeg figyelmetlenség lehetett,mert csak a névre koncentráltam...de kijavítottam.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Edit

na akkor együtt szenvedünk.Iszonyat!Se enni,se inni,kinszenvedés!! :evil:

Britta

a herpes virus okozza ezt is.Akinek egyszer volt annak lesz máskor is.Nekem mindig a szájnyálkahártyámon szokott lenni,hát most jó helyre fészkelte be magát! :evil:
Vendég

Sziasztok!!!!

Újra itt! Túl vagyunk a költözésen, van végre netünk, lassanként visszaolvasom, hogy mi történt veletek.

Voltak izgalmak ez alatt a pár hét alatt, és sajna net hiányában nem is tudtam tájékozódni. 6 és fél hetesen elmentem dokihoz, aki 5+0 nak nézte :( Tudtam, hogy annyi biztos nem lehet, mert nagyon erősen kimutatta a teszt pont 4 hetesen. Elszomorodtam... olvastam előtte itt a neten azt a sok negatív tapasztalatot, igyekeztem nem beleélni magam az egészbe, főleg, hogy után kaptam egy tüszősmandula gyulladást (azért átvészeltem gyógyszer nélkül), de reményveszetten mentem 8 hetesen az ultrahangra. És láss csodát, akkor 9+3 nak datálták, 2,5 cm mozgékony kis pöttöm :) :) :) Szóval ezidáig minden rendben van :) A rosszulléteim is múlóban (kopp-kopp)

Remélem ti is babásodtatok... igyekszem a hétvégén visszaolvasni.
Vendég

sziasztok
meg vagyunk és bocsi hogy most jelentkeztem csak :oops: növögetünk szépen lassan .

Kép
e.andrea

Szia Andi!

Látom már te is lassan félidőnél jársz :wink:
A neme kiderült már?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

szia Panny a neme még nem derült ki mert egy kicsit szégyenlös :oops: . hogy vagytok szépen növögetek ?

Kép
e.andrea

Ma este 8/kor elaludt orokre edesapam.... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

öszinte részvétem Márti :cry:

Kép
e.andrea

Márti!

Én is kívánok Őszinte Részvétet... :cry: :cry: :cry:

Andi!

Igen növögetünk mindketten :wink:
Olivér pontos mérteiet majd febr.04-én tudom meg,akkor lesz egy nagyobb,mindenre kiterjedő UH.A hasam már most óriási :wink: Aludni már nehezen bírok(pedig még 2 hó van hátra :? :wink: )

Akkor lehet ,hogy kiscsajszi van a pocidban ha ilyen szégyenlős,nem?! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Márti: Részvétem, ez nagyon szomorú, nem is lehet szavakat találni. :( :(
Dorka2

Kép
Kép
dorka2

Megint Én...

Olyan ideges vagyok jan 13.-án kellett volna megjönni, még mindig nem jött meg 6 napja, Terhes nem vagyok, sajnos 2 tesztet próbálta, igaz az egyiken 1 csik se lett a msikon csak 1 :( .
A hasam lent jobb oldalt nyilalgat, más semmi bajom.

Most azon parázok, nehogy méhenkívüli terhesség legyen.
Most elküldtem a párom terhességi tesztet venni, mégegyszer megnézni hátha, de bem hiszem, eddig mindig kimutatta már a mensi késése után 1 napon, most meg 5 nappal néztem utána.
Mi a fene legyen, jelentkezzek be a dokihoz, vagy várjak. Egyáltalán milyen jelek lehetnek, ha baj van?

Kérnék tanácsot!
Jó éjszakát
Dorka

Kép
Kép
dorka2

Márti

nagyon sajnálom!Fogadd őszinte részvétem!! :(

Dorka

hát én nem tudok sokmindent tanácsolni.Várj még.Talán nézd a hődet is,hogy fent van-e még?
Aztán ha nem jön meg akkor doki!!

Andi,Gira

örülök,hogy jelentkeztetek!!
Vendég

Sziasztok!

Márti!
Itt is mégegyszer fogadd őszinte részvétem!

Dorka!
Hát én is azt tanácsolom, mint Rik, nézd meg a hődet, aztán 1-2 nap múlva teszt, ha még fent van.

Lányok!
Nézzétek már meg a hőmet.........
NOOOORMÁLIS ez a ciklus.hu???Betette a pé-t 9. napra... :shock:
Sose szokott ekkor lenni, és most is 100% hogy a 14. napon volt, mert akkor volt szurka, meg tojcsi is, és másnap a 15. napon ment fel a hő is...
Hogy ezt mi alapján tette be???????
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a ... 87200_.png

Tegnap este Kárpátia koncerten voltunk, nagyon jó volt, Veronika végig táncolta, énekelte. Kicsit nem vittük, túl hangos lett volna neki szerintem!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Megnéztem a görbéd,szetm azért tette a 9.napra mert akkor volt a leglenntebb,valahogy a cikk-cakk alapján én is oda tenném,ha nem mondanád melette hogy a 14.napon voltak a tünetek...hát nem tudom......Végülis a 9.nap után is szépen felment.És lehet hogy a 14.napon már beágyazódási leesés volt..???nem tudom....De látom azért a 9.napon is" munkálkodtatok",úgyhogy... :oops:
És szépen fennt van a hőd :wink:

Dorka!

Sztem is 1-2 napot váárj,tesztelj és ha semmi, a bizti kedvéért menj el dokihoz.A barinőmnek kétszer is volt méhenkívülie,de neki mindkétszer csont erős kétcsíkos volt a teszt.Csak megnyugtatásképp írtam.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny köszi!!
Lesz ami lesz, majd pár hét múlva kiderül!

Ti jól vagytok??
Képzeld, kedden visszük Atikámat a gyermeksebészetre a fütyije miatt!!
Már úgy izgulok, hogy mi lesz! De ha megcsinálják neki, már mondtam a páromnak, hogy én bent sem leszek, majd ő!

D.

Kép

Kép
ditta76

Márti!

Őszinte részvétem. :( :(

Többieknek szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Márti,
nagyon sajnálom, ami apukáddal történt... :cry:

Ditta,
szerintem a 14. napon volt a pé a hőd alapján is, előtte a coverline alatt van, utána meg szépen fölötte, és nem is esett le. Nem tudom a ciklus.hu miért oda tette, lehet hogy később majd átírja? Ha hosszabb lesz a görbéd... Mindenesetre nagyon szép görbe! :)

Dorka,
nem tudod, mikor volt a peteérésed? Mert ha később, akkor tolódik az egész ciklus. Én úgy tudom, hogy a méhen kívüli terhességnél is pozitív a teszt, meg akkor azért fájni/görcsölni kell a pocaknak is, hiszen "baj" van. Reméljük, hogy csak késik egy kicsit a hormonszint emelkedése... :)

Gira,
jó erős kisbabátok van! Sokmindent ki kellett bírnia mostanában, de most már kicsit nyugi lesz, nem? A végleges lakásotokban vagytok vagy átmenetiben?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Megcsináltam afertin is a görbém, és naná, hogy a 14. napra tette a pé-t! Ennek hiszek!

Chart Graph

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?