Domi
áááá
dehogy érdek, csak éhes
Popsimosós képet (priviben) én is kérek..mert nekünk azt hiszem (kép alapján) pont ilyen kádunk van, s ez a popsimosás nekem nagy talány ám
Gem
Nagyon tündériek a csajok (mint mindig
) Lehet, hogy Zsófi mégsem annyira Rebekára hasonlít
mikor kisebb volt, akkor jobban úgy láttam, most én is azt néztem, hogy "világosabb tónusú" a kiscsaj, mint a nővérke
bocs, hogy elemzem a lányaidat
A pucérkodos fényképekre jó, hogy reagáltál, én is gondoltam már rá (ezért nem is teszek)
Azért nektem sem lehet egyszerű minden nemű segítség nélkül
nagyszülők nem is szoktak meglátogatni?? Ti mikor mertek elindulni a picivel Magyarországra?
Én szeretnék mielőbb menni (sajnos apum beteg lett, s bár most kijönnek egy - két hétre február elején, de utána nem tudom, hogy mikor tud majd utazni
). Gondoltam áprilisban - májusban már talán repülhetünk
Cas
szépen alszik már Csilla
Gratula!! Marci sem alszik 3 - max4 óránál többet. Tegnap pótoltam tápival a 90 ml-es szopit, de utána úgy sírt szegénykém, szerintem a pocija fájt(50ml-et evett, de valamennyi visszajött)...aztán kapott 10 perc cicit (mert sztem azt ml-ben nem lehetett mérni), s úgy aludt el a drága, mint akit fejbe vágtak. De mindez már 3/4 1-kor volt, s utána fél négykor, s negyed hétkor keltünk....majd csak lesz több is, én már annak is nagyon örülök, hogy az éjszakai (3-4 óra körüli) kelése után gyorsan kajcsizik, s már alszik is (a legtöbbször , kipp-kopp)
Réka
Nagyon nem hangzik jól a szülésed története, de a lényeg, hogy minden jó, ha a vége jó!!!! Csongos gyönyörű, egészséges baba, s nem emlékszik semmire a megrázó születéséből.
Én is szoptatok s adok hozzátápit, s mint már valaki írta az AVENT 1-es cumiját használjuk, ami mellett hál Istennek nem szokott le a ciciről. Sokszor úgy sajnálom szegényt, hogy keresi a cicit, s kapja a cumit, de ez van
annak is örülök, hogy a nagy része a kajának anyatej
Ma már ügyesebbek voltunk a Kristófért suliba menet, s még előtte voltam vele sétálni is a környékünkön. Ha így megy nem kell konditerem, mert felfelé tollni a babakocsit...húúúúúúú, az nem volt semmi, a tüdőm akartam kiköpni..pedig már jó régen nem dohányzom
Ma vagyunk kerek 1 hónaposak
olyan hihetetlen, s már van olyan ruha, amit nem tudok ráadni...jajj, én úgy sajnálom a mert elmúlt időt, s bár nem gondolom komolyan, de már néha eszembe jut, hogy de jó lenne újra átélni
...