Sziasztok Csajok!
Nagyon köszi mindenkinek a pocak dicsérőket, aranyosak vagytok nagyon!
Ballagyo,
nálam volt már egyszer a védőnő, de nem volt semmi extra. Ugyanolyan volt, mint egy tanácsadás, csak éppen a mi konyhánkban. Kicsit körülnézett ugyan, de kötözködött.
Szerintem nem gond, ha eddig nem ment hozzátok a tied, majd úgyis megy, ha megszületik Soma baba.
Zsókuci drága,
örülök, hogy túlvagy a műtéten, igazi kis hős vagy! Mielőbbi gyors javulást neked, és pihizzél jó sokat, amennyit csak bírsz!
Hááát, az autónk sajnos totálkáros lett, úgyhogy jó sokat izgultam, hogy pont most itt maradunk autó nélkül, de végül sikerült megoldani a problémát. Hál’Istennek.
Gabicsibe,
lassan félidő??? Nem semmi, hogy szalad az idő, igaz? Olyan mintha tegnap lett volna, hogy jöttél a jó hírekkel, és már közel a félidőhöz! Szuper!
Lippa,
hogy vagytok? Csajszikák javulgatnak?
Vicus,
nem semmi méretei vannak a kiscsajnak! Gratula a sok, és jó tejcsihez, irigylésre méltó!
Chesti,
Jó, hogy írtad azt a gyerektornát, bár még nem aktuális nálunk, de van a 11. kerben is, és én is szívesen mennék majd. Elraktározom az infót!
ToldiKrisztina,
ismerős ez az érzékeny időszak, nekem most kezd visszatérni. Szinte mindenen képes vagyok elbőgni magamat…
Elan,
azért ne dolgozd ám agyon magad! Csak szépen, nyugisan!
Gomba,
nagyon szép a szüléstörid, és bevallom őszintén kicsit be is ijedtem, miközben olvastam….
Mot Krisztina baba, Lucia ikrek,
nagyon boldog születésnapot!!!!!
Estrella,
milyen otthon lenni, és nem melózni? Ugye jó érzés? Te hogy viseled az utolsó heteket?
Luki néni,
gratula a cicire szoktatáshoz, nagyon profin menedzselted a projektet!
Ügyesek vagytok mind a ketten, és zabálnivaló ez a falatnyi Falatka!
Sharon,
Nem semmi csajszi vagy! Ugye nem is gondoltad volna? Szorítok nagyon, hogy most már kibújjon Törpilla, és végre a karjaidba vehesd. Elhiszem, hogy türelmetlen vagy már, KITARTÁS és drukk hegyek!!!
Lanett,
Ügyi vagy, hogy túlestél ezen a szájsebészeti mizérián. Tavalyelőtt ilyenkor én is megjártam, tökéletesen át tudom érezni a helyzetet. Nekem utána napokig akkora volt az arcom, hogy nem mertem tükörbe nézni. Most már csak vigyorgok rajta, mert persze lefényképeztem a rémisztő képemet.
Bibike,
tetszik, ahogy a kiscsaj ilyen lazán felvágja a lábacskáit az etetőszékre! Nagyon laza!
Benszi,
Remélem kicsit sikerült megnyugodnod! Én még nem tudok neked jó tanácsokkal szolgálni, de fogadd meg amit a tapasztalt anyukák mondanak, tuti hogy igazuk van! KITARTÁS!!!
Rebe,
szorítok az afp miatt, de biztos nem lesz gond!
Bibarci,
Nagyon-nagyon hatalmas drukk hegyek neked! Szuper, hogy hamarosan Te is anyuka leszel!!!
Én egyre nyűgösebb vagyok. Néha már egy mosogatástól is úgy elfáradok, hogy csak, és ehhez még nem vagyok hozzászokva.
A másik meg, hogy rajtam van az első trimeszteri álomkór. Hihetetlen, hogy mennyit tudnék aludni, de sajnos nem lehet. Tanulnom kellene, de sehogy sem kényelmes, és így nagyon nehéz koncentrálni.
Amúgy ma tudtam meg, hogy 29-én lesz az államvizsga. Hááát, egy kicsit necces, de azért még van esélyem, remélem. Szorítsatok nekem nagyon légyszi, hogy Zsófi baba addig ne akarjon kibújni, jó??? Akár már aznap délután jöhet a drága, csak előbb tudjak levizsgázni…
Puszi mindenkinek!
Mamm