Új privát üzeneted érkezett!

Benszike!

Fel a fejel, tudom nem vigasztal, de egy gyerek mellett is néha kiborul az ember. Én is voltam úgy , hogy dálután még se fogat nem mostam, se nem zuhiztam. Ha úgy érzed sírni kell, akkor menj ki a füribe és sírjál ahogy kifér. Meglátod segít, senki nem fog hibáztatni azért, ha néha kiborulsz. Erőn felül teljesítesz így is.

Lebegjen a szemed előtt, hogy ami most olyan nagyon megnehezíti az életedet, az később bearanyozza majd. Együtt nőnek fel és egymás legjobb pajtásai lesznek.
Az, hogy kiborulsz és úgy érezed nem bírod tovább, szerintem tök természetes. Továbbra is minden elismerésem a tiétek, ikreseké.
Senkinek nincs joga ahozz, hogy felülbíráljon téged, a Te gyerekeid, nálad jobbat nem kaphatnak. Senki sem tudja nálad jobban csinálni, hidd el!
Csak mindíg előre nézz, ne hátra. Az életetek már nem lesz olyan, mint volt. Hanem még szebb! Bízz benne!

Puszi és kitartás. Ide mindíg jöhetsz panaszkodni, mi melleted vagyunk, akármi is lesz!

Kép
Kép
zuzmó

Chestike!

Szerencsére Jázmin nem hagyta ki a mászást, a babatali elleste a technikát és azóta mászik. Aminek nagyon örültünk, nem lett volna jó, ha oviban kell megtanulni mászni. Szóval, ha gyorsan akr haladni akkor négykézláb közlekedik, de egyre többet áll, mert ugye így sokkal jobban el lehet érni dolgokat és ha ott vagyok mellette akkor próbálkozik az egyedül állással, egyensúlyozik.

Ami az írigy-birigyet illeti, hajrá spontán kistesó...Ha egy reggel úgy érzed, nem telhet el a nap szex nélkül akkor rajta, valszeg peteérés...nekünk bejött :D bár nem direkt.

Bibike!

Jázi sem fordult egyből vissza, öt hónaposan ment a hasra fordulás és talán egy hónap múlva a vissza, onnan már gyorsan eljön a jövés-menés így vagy úgy ( kúszva vagy mászva) :lol: készülj fel!

Kép
Kép
zuzmó

Bibar,
Hű de izgi! Mindjárt itt lesz a nagy nap! :wink: Nem félsz?

Lucia,
Boldog szülinapot az ikreknek! :D Zajlik nálatok az élet rendesen, kibontották az elektromos dobozt, hű a mindenit, nem semmi. :shock:

Zsókuci,
Csakhogy túl vagy rajta! Kitartás, nemsokára jobb lesz!

Lanett,
Örülök, hogy sikeresen túl vagy a foghúzáson. Nem fáj azóta?

Sharon,
Szorítunk!

Gica,
Én, és Gina erősítjük az ikresek táborát. De nem tudom mi lehet vele, mert már elég rég jelentkezett.
De édesek lehetnek ahogy nevetnek egymásra! :D

Bibike,
Olyan szép ez a csajszi!

Benszi,
Hű Benszi, nem lehet könnyű neked. De nem vagy rossz anya, ez biztos. Mindent megteszel amit csak tudsz. Természetes dolog, hogy kiborulsz, hiszen alig tudsz pihenni, enni. A tapasztalt anyukák már le is írták, biztos hogy jót tesz ha egy kicsit kimész és kiszellőzteted a fejed, és igenis hívd anyukádat, ha úgy érzed segít, és kicsit próbálj meg kikapcsolódni, és ne legyen lelkiismeretfurdalásod emiatt. A babáknak is jobb, ha érzik rajtad a nyugalmat. Kitartás neked!

Ma voltunk dokinál, de csak vérvétel volt az AFP és a nagylabor miatt. Jövő hét végére meg is lesz az erdmény. A babanéző uh elmaradt :oops: , mert a doki nem ért rá, de jövő hét kedden megyünk. Már alig várom, remélem rendben van velük minden!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Shron:azta ezt senki se gondolta volna,hogy túlhordod! :lol: ügyik vagytok!

Zsókuci:rmélem ma már otthon vagy és gyorsan elfeljeted a műtétet!Szegénykém, gyors gyógyulást!

Szülinaposoknak utólagos boldog szülinapot!!

Bibar:izgulsz már?? :lol: örülök,hogy jófej az új dokid!

Benszi drága!Én el se tudom képzelni hogy milyen lehet,ha kórust üvöltenek a babák, Botond is hasfájós, mondjuk nem sír ennyit, de délelőttönként szépen elmegy a nyűglődés...hopppá felébredt a drága, folyt.köv. valamikor!
mindenkinek sok pussz

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok,

Csak gyors bekukk, visszaolvasni sem volt most erőm.
Ma délelőtt értem haza :D

A műtét tényleg szörnyű volt :shock: Azóta a fájdalmam kibírható, ma már tudtam enni zsemlét is meg főzeléket is, szóval ez attól függetlenül, hogy eszem vagy nem, egyformán fáj nyelésnél... De nyáron, amikor nyaralás alatt beteg voltam, ugyanígy fájt, úgyhogy kibírható :wink:

Sokat alszom, de kell is. Holnap jelentkezem újra.

Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám, és a sok sms-t is! Nagyon drágák vagytok!

Lanett,
Látod sms-ben el is felejtettem megkérdezni, h neked hogy ment :? Ne hari. Látom, Te is sikeresen túl vagy rajta. Remélem azóta sem vészes a fájdalom. Sok puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsóka, gyors jobbulást. Egyél sok fagyit :lol:

jucicuki

Benszi:

Hááát nem irigyellek. Én épp ezek miatt nem akartam soha ikreket, mert tudtam hogy nehéz lesz. Még 1 gyerek is durva, nemhogy 2.
Bár még az enyém nem született meg, de el tudom képzelni mi vár rám. Láttam a tesóm gyerekeit felnőni, és nem egy leányálom az biztos. Tuti én is ki fogok akadni párszor, de idővel szebb és jobb lesz minden hidd el! Kitartás!
Vendég

Lucia

Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok én is a skacoknak :D
Olyan jó volt olvasni amit Chesti berakott. :D

Zsókuci

szegénykém,de jó hogy túl vagy rajta.Pihengess :P

Lanett

örülök hogy egész jól megúsztad a dolgot :D

Ballagyo

nekem meg pont hogy tilos volt meleg vizes kádba ülni a keményedésre.Tudom,hogy Benszinek bevált,én nem mernék. :shock:

Bibi :P

hát ilyen tüneményes fotókat :D :D :D
A topievős kép zabálni való,amikor meg az asztalon a lába....hááát,tud élni... :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Lukrécia!

Én sem merem bevállalni a meleg vizes fürdőt, inkább állandóan mozgásban vagyok :roll:
Ráadásul egyre többször fáj a derekam, a combomról nem is beszélve, az a klassz kis mentruációshoz hasonló érzés a lábamban... Nektek volt ilyen?
ballagyo

mentruációshoz=menstruációshoz Bocs.
ballagyo

Az én kis hátulgombolósom.... :wink: :lol:
Kép

Izmos kockahas.... :shock: :shock: :shock:
Kép

Kép
lukrécia

Ballagyo

nekem volt az a combfájás többször is.De nyugi az nem függ össze a koraszülésemmel... :wink: :wink: :wink:

Kép
lukrécia

Továbbra is köszönjük a köszöntéseket!

Zsókuci, tök jó hogy már otthon. Ügyes vagy!

Chesti, hajrá a spontán kistesó! :) :)

Luki néni, én is nosztalgiáztam ám itten a napokban. :shock: :shock: Borzasztóan ügyesek vagytok ám Falatkával, olvastam a projectet, csak nem volt időm gratulálni. Nem semmi. :wink: És Falatka tényleg FALATKA! Az izmos kockahas az meg kifejezetten gyönyörű. Mellesleg erősebb hasizmuk van mint nekünk. :wink: Zsombi üzeni, hogy ha Olivérnek más lenne az esete...

Rebe, látom nálatok is két bébi. :) :) Az AFP ne ijesszen meg, az enyém például nagyon magas lett, ha jól emlékszem 3,5. De lehet hogy 3,7. Ikreknél nem jelent semmit. Viszont voltunk genetikai UH-n külön az Istenhegyi úton.

Jó lenne ha ez a szmog már elmúlna, nem lehet nagyon kivinni a gyerekeket.

Na puszi mindenkinek, megyek játszani
Lucia

Kép
lucia1

Lucia :D

Már Bibar említette,hogy lehet,Olinak nem jönnek be az ilyen vén csajok... :lol: :lol: :lol: ...háááát,majd még beszélünk... :wink: :lol:
Köszönöm a dícséretet,nagyon boldog vagyok,már csak a Jóistent kérem hogy legyen sokáig tejcim.Volt egy visszaeső hetem és nagyon nehéz lelkileg,tényleg.Szerencsére sikerült visszahozni(egész nap fejtem :lol: )

puszi mindenkinek :P

Kép
lukrécia

Bocsi csajok,most egy csomó ideje alszik Falatka én meg marhára ráérek,így egyedül randalírozok itt a fórumon..... :shock: :lol:
Rakok még egy fotót és cserébe most sokáig nem rakok,jó???? :wink:
Ezt most csináltam,így szundizik itt mellettem ez a drága! :P :P
Kép
BOCSI :oops:

Kép
lukrécia

Luki!

nagyon cuki ez a csajszi, nem baj, ha sok képet teszel fel róla, szerintem mindenki örül neki

mindannyian szeretjük nézni a babókat, olyan látványos ahogy fejlődnek és olyan gyönyörű mind, méltán lehetünk büszkék rájuk, hisz mindegyikük egy csoda

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok Csajok!

Nagyon köszi mindenkinek a pocak dicsérőket, aranyosak vagytok nagyon! :D

Ballagyo
,
nálam volt már egyszer a védőnő, de nem volt semmi extra. Ugyanolyan volt, mint egy tanácsadás, csak éppen a mi konyhánkban. Kicsit körülnézett ugyan, de kötözködött. :D Szerintem nem gond, ha eddig nem ment hozzátok a tied, majd úgyis megy, ha megszületik Soma baba. :D

Zsókuci drága,
örülök, hogy túlvagy a műtéten, igazi kis hős vagy! Mielőbbi gyors javulást neked, és pihizzél jó sokat, amennyit csak bírsz!
Hááát, az autónk sajnos totálkáros lett, úgyhogy jó sokat izgultam, hogy pont most itt maradunk autó nélkül, de végül sikerült megoldani a problémát. Hál’Istennek. :D

Gabicsibe,
lassan félidő??? Nem semmi, hogy szalad az idő, igaz? Olyan mintha tegnap lett volna, hogy jöttél a jó hírekkel, és már közel a félidőhöz! Szuper! :D

Lippa
,
hogy vagytok? Csajszikák javulgatnak?

Vicus
,
nem semmi méretei vannak a kiscsajnak! Gratula a sok, és jó tejcsihez, irigylésre méltó! :D

Chesti
,
Jó, hogy írtad azt a gyerektornát, bár még nem aktuális nálunk, de van a 11. kerben is, és én is szívesen mennék majd. Elraktározom az infót! :D

ToldiKrisztina,
ismerős ez az érzékeny időszak, nekem most kezd visszatérni. Szinte mindenen képes vagyok elbőgni magamat…

Elan,
azért ne dolgozd ám agyon magad! Csak szépen, nyugisan!

Gomba,
nagyon szép a szüléstörid, és bevallom őszintén kicsit be is ijedtem, miközben olvastam….

Mot Krisztina baba, Lucia ikrek,
nagyon boldog születésnapot!!!!! :D

Estrella
,
milyen otthon lenni, és nem melózni? Ugye jó érzés? Te hogy viseled az utolsó heteket?

Luki néni,
gratula a cicire szoktatáshoz, nagyon profin menedzselted a projektet! :D Ügyesek vagytok mind a ketten, és zabálnivaló ez a falatnyi Falatka! :D :D

Sharon
,
Nem semmi csajszi vagy! Ugye nem is gondoltad volna? Szorítok nagyon, hogy most már kibújjon Törpilla, és végre a karjaidba vehesd. Elhiszem, hogy türelmetlen vagy már, KITARTÁS és drukk hegyek!!! :D

Lanett,
Ügyi vagy, hogy túlestél ezen a szájsebészeti mizérián. Tavalyelőtt ilyenkor én is megjártam, tökéletesen át tudom érezni a helyzetet. Nekem utána napokig akkora volt az arcom, hogy nem mertem tükörbe nézni. Most már csak vigyorgok rajta, mert persze lefényképeztem a rémisztő képemet. :D

Bibike,
tetszik, ahogy a kiscsaj ilyen lazán felvágja a lábacskáit az etetőszékre! Nagyon laza! :D

Benszi,
Remélem kicsit sikerült megnyugodnod! Én még nem tudok neked jó tanácsokkal szolgálni, de fogadd meg amit a tapasztalt anyukák mondanak, tuti hogy igazuk van! KITARTÁS!!!

Rebe,
szorítok az afp miatt, de biztos nem lesz gond!

Bibarci
,
Nagyon-nagyon hatalmas drukk hegyek neked! Szuper, hogy hamarosan Te is anyuka leszel!!! :D :D :D

Én egyre nyűgösebb vagyok. Néha már egy mosogatástól is úgy elfáradok, hogy csak, és ehhez még nem vagyok hozzászokva. :? A másik meg, hogy rajtam van az első trimeszteri álomkór. Hihetetlen, hogy mennyit tudnék aludni, de sajnos nem lehet. Tanulnom kellene, de sehogy sem kényelmes, és így nagyon nehéz koncentrálni. :? Amúgy ma tudtam meg, hogy 29-én lesz az államvizsga. Hááát, egy kicsit necces, de azért még van esélyem, remélem. Szorítsatok nekem nagyon légyszi, hogy Zsófi baba addig ne akarjon kibújni, jó??? Akár már aznap délután jöhet a drága, csak előbb tudjak levizsgázni… :D

Puszi mindenkinek!
Mamm

Kép

Kép
mamm

Falatka csodaszép :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Krisztina hercegnőnek,Luca babának és Don Zsombornak nagyon boldog első születésnapot kívánok!

Bettina,Falatka,Lencsilány gyönyörűek :D !

Zsókuci drága örülök,hogy túl Vagy rajta,gondoltam Rád sokat!

Benszi drága csatlakozom a többiekhez,nem Vagy szar Anya,csak fáradt és kimerült,de hidd el a kezdeti nehézségek után,akkor is a legcsodálatosabb dolog ikres anyukának lenni(tudom,hogy most nem hiszed el)!!!!

Gomba visszamentem dolgozni,de nem teljesen csak rész munkaidőben.Persze általában akkor betegek,amikor dolgoznom kéne :? ,segítségem meg nincs,mert Anyukám 20 km-re lakik és még Ő is dolgozik,úgyhogy nem egyszerű.

Sharon nem semmi,tényleg túl jól sikerült bent tartanod a Kislányodat :wink: !

Bibar drukkok mennek ezerrel!

Köszönjük a sok jókívánságot,ma már voltunk bölcsiben.Lillával nem volt gond,viszont Petrának már kevésbé tetszett a dolog :roll: .Remélem most már egy jó darabig nem leszünk betegek!!!

Mennem kell,mert hiszti van,bocs ha v.kit kihagytam!

Mindenkinek puszi!
Lippa

Köszö

lippa

Luki hát ez a Falatka kislány... ááááááááááááááááááá hát valami gyönyörűség! Néztem a kiságyban a kis hátulgombolost... :) oooooooooo hát Niki sosem nem is voilt ilyen picike. :) Istenem, de gyorsan megnőnek. Élvezd minden pillanatát, amig ilyen kis picurka. :)
Örülök, h végre megkaptad, használjátok csak nyugodtan. :) Puszi :)

Képet még még még. :) Ez egy babás topic a képek bizonyítják milyen szépséges babáink vannak! Az lenne furi ha nem raknánk fel képeket, én bevallom keveslem is. :oops: Imádom nézegetni! :lol: :lol:

Bibike hát lassan már fél éves a kis Bebe :) Már répát eszik! :) Meg kell zabálni. :)
Ahogy rágja a lábát... :lol: :lol: Kis szépséges combik. :)

Juci köszi a mondokásat nem ismertem. :)
Lányok hogy vannak? Képek? :)

Viszont most kaptam egy új linket, ez is izgi:

http://www.okosbaba.hu

Gabicsibe nem sokára a Te babád fotóit rakosgatod majd fel.,és mi gyönyörködünk :)

Lucia drága, nem bánom, hogy ilyen kis eleven. :) Csak amikor foglalkozásokra megyünk akkor látom, Te jóó ég. Minden baba nyugisan anyucival, az enyém meg pörög ezerrel a babakocsik, és a cipők közt. :) Két percre le nem ülne, és sajnos etetőszékben sem hajlandó enni, mert neki sűrgős mennivalója van. Szóval jön-megy, Én meg néha nyomok egy kanál kaját neki. :roll:
Ház ezek az ikrek hallod....nem semmi miket szerelnek szét, el tudom képzelni mennyire megijedtél. :shock:

Zuzmó :)

Lanett tök jó, hogy túl vagy rajta, nem semmi hallod e! :shock:

Rebe hajrá hajrá kedd. :) Lehet akkor megtudjátok kik laknak a pociban. :)

Rékaróka képet képet :) :)

Zsókuci bármi msn-en beszéltünk, de ide is leírom, egy hőőőősssss vagy! :) Most már semmi sem állhat az utadba, remélem most már meggyógyulsz, és jöhet a babuka. :)

Ballagyo nekem is a végefelé voltr ez a comba sugárzó mensis érzés. Azért pihizz.

Mamm raktározd csak. :) Amugy mi is a 11-be járunk. :)
Az álomkór természetes, hát drukkolok, hogy Zsófi még maradjon a vizsgádig. :)

Lippa hát Te a csajokról nem is raktál képet. :) Remélem nem lesznek betegek mostanság az angyalkák. :)

Mi leszoktunk a ciciről hajrá hajrá kistesó :) Semmi nyüglődés, és lekopogom azóta végig alukálja az éjszakát 8-8-ig. Kiiirrááááály :)
Jaa és az Én tüneményes nyugi babámból egy irtó akaratos kiscsaj lett. :lol:
Viszont most már 1 hete minden reggel, és este magához ölel és kapok egy nagy nyálas puszit. :lol:
Kapok napközben is hébe-hóba, de imádom a reggeli, és esti rituáléinkat. :lol:
Ma reggel pl apa vette ki a kiságyból és kiakart szabadulni a karjai közül, mert jött volna hozzám bújni pusziszkodni. :) Háát baromi jól esett, :lol: :oops: apának kevésbé, szegénykém. AZtán persze apa is kapott. :) Ennyit rólunk. Kedődik a helyszínelők!! :)

chesti

Mamm:

Elvagyok, sokat takarítottam, de most már alakulunk. És azért jó érzés hogy itthon lehetek. Most tanulok a nyelvvizsgára. :?
És már kicsit kezdek parázni a szüléstől.
Legyetek jók, vigyázz magadra! (hiányzik ám G. doki nagyon)
Vendég

Chesti!

Lányok jól vannak, Lili 547g, Dorka 487g, de hála az égnek végre elkezdett rendesen enni. Ééés elhagytuk a bimbóvédőt. A kórházban azzal szopiztunk, mert azt mondták, könnyebb nekik, itthon próbálkoztam elvenni, de nem igazán értették, hogy miért tömködöm a szájukba a csupasz cicit. Lilus pár napja nyüglődött, ha mellre tettem, már féltem, hogy abba akarja hagyni a szopit, erre tegnap annyira ficánkolt, hogy leesett a cickóvédő, hát abban a pillanatban rácuppant a pucér mellre. Azóta Dorka is anélkül eszik :lol:

Képeket mindjárt teszek fel.
Majd este kerülnek fel a honlapra is masszázsos képek, szigorúan 18 éven felülieknek :wink:

Judit

jucicuki

Kép Lili mosoly

Kép Huncut Dorka

Kép Dorka nevet

Kép séta után

Kép együtt

Kép nézelődünk

Elég lesz?

Puszi!

Judit

jucicuki

Zsókuci
Jobbulást kívánok neked, nagyon ügyi csajszi vagy.

Egyre szebbek a babák, nem lehet betelni a képekkel.
Szerdán voltam védőnőnél és megdicsért mert december hónapban nem híztam, sőt fogytam 1,5 kg-ot. Meghallgattuk a baba szívhangját, hát az nagyon klassz volt, nem sok kellett hogy elbögjem magamat. Jövőhéten csütörtökön megyek genetikai ultrahangra, remélem ott is minden rendben lesz. Nagyon kiváncsi vagyok megmutatja e a nemét, bár ha nem az se baj, csak minden rendben legyen vele.
toldikrisztina

Mindenkinek szép napot!

Juci
Ilyen gyönyörő,nevető babákból sosem elég :D

Luki
Elvagyok olvadva falatkától és rengeteg képet kérünk :D

Chesti
Igen lassan én is tehetem a képeket :shock: úgy szalad az idő,lassan majd a párom fog bejelntkezni helyettem :D

Kriszti
Hogy csináltad a fogyást :shock: ,karácsonykor fogyni :roll: A lényeg hogy jól vagytok és a babuci jól fejlődik!Majd kérünk képet!!!
gabicsibe

Mindeninek, aki a napokban ünnepelt szeretnék utólag nagyon bolgog születésnapot kívánni.

Zsókuci! Végre túl vagy rajta! Sajnálom, hogy ennyire kellemetlen volt, jobbulást kívánok.

Sharon! Ügyi vagy, hogy ilyen sokáig bírtad. Én is nagyon türelmetlen lennék már a helyedben.

Benszi! Kitartás és ne ostorozd magad! Biztos, hogy mindent a lehető legjobban csinálsz, nekik meg főleg te vagy a legtökéletesebb anyuka a világon. Remélem sikerül egy kicsit pihenni és megnyugodni.

Luki! A hátulgombolós fotótól kész vagyok! És nem jó! Mi az hogy sokáig nem raksz fel képet?! Kérünk még!

Judit! Ez a kacagás hihetetlenül aranyos!

Mi tegnap voltunk dokinál a szokásos havi kontrollvizsgálaton. Hát egy kicsit izgulok. A babák szépen fejlődnek koruknak pontosan megfelelő méretűek, jól fekszenek, nem kizárt a természetes szülés, zárt méhszáj, de.... kicsit sok a magzatvizem. Állítólag még pont belefér a normál tartományba, de ahhoz már elég sok, hogy elkezdjük kutatni az okát. Most ismételni kell a terheléses cukrot, mert azzal is a normál tartomány felső határánál voltam (7,6) és egy kezdődő cukorbetegség is lehet az ok. Szóval 21-én immár harmadszor kell meginnom a cukros löttyöt és akkor UH-n is újra megnézi, hogy mi a helyzet. A mai délelőttömet azzal töltöttem, hogy utánaolvastam a neten az átlagosnál több magzatvíz témának. Hát lehet, hogy nem kellett volna, nem lettem nyugodtabb. Próbálok nem idegeskedni előre, de nagyon hosszú lesz a következő másfél hét. Volt valakinek hasonló problémája?

Kép

Kép
szofi74

Sziasztok!

Lukrécia, hát én kész vagyok Falatkától! Istenem de szép és édes!
És képeket még, még még!!!!!

Juci, a lányok is annyira cukik! Olyan kiegyensúlyozottak!

Benszike! Én még 1 babával is kész voltam. Ugyanezt éltem át! De pár hét és hidd el elmúlik!!! Bár személyesen nem ismerlek de szerintem szuper csajszi vagy, és becsülendő, hogy így leírtad az érzéseidet!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

GyOrs bekukk!

Juci azok a nevetések.. :lol: :lol: tüneményesek. :)

Vicuska hát Ramiról hol vannak a képek? :lol:

Szofi reméljük semmi komoly a pindurokkal!

TKriszta nem semmi vagy! :shock: Hogy csináltad? :)

Hirtelen ötlettől vezérelve csináltam egy újabb topicot. :lol: :lol:
kicsit lejjebb van, de már intézkedtem, hogy közvetlen alánk kerüljön.

Topic címe: Budai meddőségi babások kedvenc oldalai (linkjei)
Remélem jó ötlet volt! Nézzétek meg. :) Puszi

chesti

Mindenkinek szép Kép-ot lányok!

Lukrécia,
Falatka annyira gyönyörű kiscsajszi!
És dehogy baj ha képeket teszel fel, még, még! :wink:

Lucia,
Igen, azt már hallottam hogy ikreknél eleve magasabb lehet az AFP, és hogy annyira nem is fontos. Az Istenhegyire mi is megyünk genetikai uh-ra 23-án, már borzasztóan várom!

Mamm,
Én már most elfáradok mindentől! Le a kalappal előtted, hogy van energiád tanulni! Én tuti nem tudnék.

Juci,
Hogy mennyire drágák ahogyan nevetnek! Jaj kész vagyok tőlük! :D

Szofi,
Remélem nem lesz semmi gond, és megtalálják az okát hogy miért több a magzatvíz.

Tkriszta,
Ügyi vagy, hogy még fogytál is! Én mondjuk fogyni nem fogytam, de meg vagyok elégedve egyenlőre magammal :oops:, mert eddig 2,5 kg-t híztam, és az talán nem olyan rossz.

Chesti,
Hát ez baromi jó ötlet! Nekem nagyon tetszik. Eddig én mindig betettem a kedvencek közé a linkeket, hogy ha majd aktuálisak lesznek, tudjak mihez nyúlni. De ez így még jobb! :P

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ja, még azt akartam kérdezni tőletek, hogy mennyire normális az, ha a hüvelyemtől felfelé apró szurkálásokat érzek, most kb. 2 napja. Nem állandóan, és nem vészes, csak kicsit fura nekem, mindentől parázok! :oops: A hasam egyébként nem görcsöl, vagy fáj.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Nálam is volt hasonló és én is izgultam miatta. Nekem mindig azt mondja a dokim, hogy amíg csak szúr semmi gond. Ha görcsölök, akkor hívjam, de olyankor sem kell feltétlenül megijedni.

AFP: nekem 2,7 lett, de semmi jelentősége az értéknek, hiszen ikreknél nincs is megállapított referenciatartomány. Egy értéket tudnak megadni a véredből a két babára, és azt nem lehet tudni, hogy az miként "oszlik meg" köztük, ezért nem igazán van információértéke. Nálunk a genetikai UH a meghatározó. Ott alaposabban átnézik őket, és ha mindent rendben találnak - nálad természetesen így lesz- akkor nem kell izgulni.

Kép

Kép
szofi74

Lányok! Fontos kérdésem van (mármint nekem fontos) szoptatással kapcsolatban. A következő a helyzet, Benedek éjszaka egyhuzamban alszik 7-8 órát, ilyenkor a cicim szét akar robbani mire szoptatom, aztán kiszipogja az egyiket és a másik ott van szétdurranás előtt. Ilyenkor mit érdemes csinálni, hagyni hagy folyjon, kifejni egy kicsit vagy lefejni az egészet? Félek ha lefejem akkor a következő szopizásra nem termelődik még elég (kb 3-4 óra telik el addig) ha meg nem fejem le akkor meg egy idő után talán ezért nem lesz elég? Mit csináljak?

Mamm! Szép kis utolsó heteid vannak ezzel az államvizsgával. Szorítok neked! Nekem úgy volt, hogy a 39. héten védem a doktorimat, aztán sikerült kijárnom, hogy a 36-ra előrehozták és végül a 42 hét kezdődött mire szültem. Szóval kiszámíthatatlan.

Zsókuci! Gyors gyógyulást és használd ki azt a pár napot pihenésre amit úgyis otthon kell töltened.

Juci! Nagyon édesek a lányok! Király az az óriás játszószőnyeg meg az a sok játék.

Rebe! Nekem végig fájdalmaim voltak, az elején szúrkált és görcsölt, aztán később késszúrásokat éreztem, aztán nyomott, a végén meg majd leszakadt és visszatértek a szúrkálások, az orvosom végig azt mondta ez normális és hogy nő a méhem. Én végigparáztam az egész terhességet szépen csendben, aztán minden rendben volt. Ha erősen görcsöl vagy vérzik (picit is) hívd az orvost amúgy no para. Ja az Istenhegyi UH nagyon nagy élmény volt nekünk is, hozzál majd képeket :)

Lucia! Nagyon boldog születésnapot az ikreknek!!!

Estrella! Már csak egy pár hét...

Lukrécia! Gratulálok a cicire szoktatáshoz, nagyon ügyes vagy, ehhez azért kell egy jó adag önbizalom is. Tényleg elismerés :)

Sharon! Én is túlhordtam Benedeket nem is kevéssel (10 nap) és csak annyit tudok neked tanácsolni, hogy kapcsold ki a telefonod, hogy ne hivogasson állandóan valaki, hogy na egyben vagy még, a szülőkről nem is beszélve, mert én már ettől voltam teljesen kikészülve a végére. Én takarítottam, főztem, bevásároltam, vezettem, még gombászni meg kirándulni is voltunk, meleg fürdő hideg zuhany, szex mindent kipróbáltunk, de semmi. Persze végül úgyis az indítja be amit utoljára csináltál, egy ismerősünk szerint a Don Pepés pizza a tuti. Szerintem nincs hatásos módszer hogy mi indítja be, ha be akar indulni beindul, ha nem nem.

és végül néhány kép:

Kép 7 hetesen pontosan 5560 grammot nyomok
Kép csúszda
Kép Mikor nagyon álmos vagyok így szeretek aludni
Kép Kismackó:)

Kép
gombahölgy

Sziasztok Anyukák, Kismamák!

Benszi!
Bár már sokan leírták, de kitartás! Nem vagy rossz anya, ezt jól vésd az eszedbe!!!! Azt hiszem nincs is olyan anyuka, aki soha ne borult volna ki. Ez ikreseknél meg főleg így van. Mert ha az egyik gyerek rendesen viselkedik, attól még a másik cirkuszolhat és fordítva és egyszerre és külön külön is. Nálunk Gergő akaratosabb és többet kiabál, Zsu csendesebb, de ha egyszer bedühödik, akkor aztán ember legyen a talpán, aki megnyugtatja... Ha mindez egyszerre történik, akkor én is csak nézni tudom őket, vagy együtt sírok velük. Ilyenre is volt már példa. Ha nagyon üvöltenek, próbáld elterelni a figyelmüket. Ilyenkor próbálok például csörgőzni nekik, zacskót zörgetni, megkongatni a csillárjukat... Persze ezek csak egy-két percre segítenek, amíg erőt gyűjtenek. De hála Istennek azért ilyen egyszerre sivalkodás igen ritkán fordul elő.

Rebe!
Az AFP ikreknél én is úgy tudom, hogy nem lényeges. AZ én eredményem el is veszett az eü. útvesztőjében... :roll:

Szofi!
Látom Te is ikreket vársz! Örülök neki! :)
Ne aggódj, nem hiszem, hogy probléma lenne a magzatvíz mennyisége miatt. Nyugi, szépen fejlődnek a gyerkőcök!

Juci, Luki!
Nagyon édesek a gyerekek!

Lucia!
Aranyosak lehettek, amikor végre felfedezte egymás Zsomzsom és Luca. :) És utánna is gyakran foglalkoztak egymással? Mert én most szomorúan tapasztalom, hogy ma már nem nézegettek egymásra. :(
A kocsit nagyon szeretjük, bár így télen nem nagyon mászkálok vele sokat. Inkább csak az erkélyre teszem ki benne őket.Mert itt van ám fenn a lakásban. Olyan jól össze lehet zárni, hogy tökéletesen elfér (a sok lomunk mellett... :oops: )
Tényleg, Lucia, Ti hogy jártok ringatóra? Már úgy értem, egyedül mégy a gyerekekkel és megosztoznak rajtad? És mennyi idős koruktól jártok?

Zsókuci!
Remélem hamar a rendbejössz!!
Nem tudom egyébként anyukák hogy vagytok vele, de nálunk Gergő állandóan cirkuszol, amikor kifele készülünk és elkezdünk öltözködni. Alig bírom felöltöztetni. Zsuzskával nincs különösebb gond, de Gergő.... Kész küzdelem, mire az overált ráadaom.. Lehet, hogy nem szeret öltözközdni?

Chesti!
Tök jó ötlet az új topic!
Niki édes lehet a reggeli pusziajival!!!

Gabi!
Tényleg most nézem, már mindjárt félidős vagy! Hogy repül az idő!

HÁt, ööööö még mindig tartozom a képekkel. Na, majd elcsípem Apa grabancát és jól feltöltünk néhányat. Talán még meg is unjátok... :)

Lassan ébrednek a gyerekek, mennem kell.

Puszi
Gica

Kép
gica1

Nagyon drukkoljatok Sharonnak. Szülőszobán van. Oxy-t kapott, és a legutóbbi sms-nél még azt írta, hogy még nem annyira vészes a fájdalom.
Vendég

Lexi:
De jóóó, mennek a drukkok Sharonnak. Ha bármi van, üzenj!
Kitartás neki!
Estrella
Vendég

Na itt a péntek, kicsit vissza tudtam olvasni :)

Lukrécia, gratula a projekthez, igazán kitartó vagy! Falatka nagyon édes :)

Sharon, szorítok!

Bibar, jövő hét? Hű! De azért megvárják, hogy magától beinduljanak a dolgok, ugye?

Gombahölgy, Naposoldal, az EDA-t a dokim javasolta, hogy ne erőlködjek annyira a szemem miatt... már ha egyáltalán szülhetek majd természetes úton...

Lanett, örülök, hogy nem volt annyira kellemetlen a fogászat... akkor sem fájt, amikor kiment az érzéstelenítő? Remélem, azóta már el is felejtetted.

Zsókuci, nagyon sajnálom, hogy ennyire kellemetlen volt :( A lényeg, hogy most már gyógyulhatsz, és utána indulhat a babaprojekt :)

Lucia, így utólag én is boldog szülinapot kívánok az ikreknek! Nagyon szépek :)

Zuzmó, nagyon klassz, hogy már érzed a kistesót :D Azóta is előfordult?

Benszi, nem is tudom mit mondjak... nagyon együttérzek Veled, iszonyú lehet ilyen kimerültnek lenni. Olyan eszedbe se jusson, hogy nem vagy jó anya! Ha az lennél, fel sem merülne benned ez a kérdés, hidd el.

Gica, édesek lehettek az ikrek, ahogy kacagtak egymásra :) Most már biztosan egyre gyakrabban felfedezik majd egymást!

Bibike, ez a lábkajálós fotó óriási :D

Jucicuki, mit mondtak, meddig kell a csajszikat tornára hordani? Sajnálom, hogy ilyen fájdalmas nekik :( Viszont a nevetős képek fantasztikusak :)

Mamm, nem csoda, hogy nem tudsz tanulni, én már most sem tudnék. Egyszerűen nem fog az agyam. A álomkór meg pláne nem segít a dolgon... de azért tuti meglesz az a vizsga!!!

Chesti, wow, kívánom, hogy minél előbb sikerüljön az a tesó ;)

Toldikrisztina, nem semmi, hogy fogytál :-o Az az igazság, hogy nem már most vissza kell fognom magam, már 6 kilót híztam :( Kiváncsi vagyok az UH eredményre, mármint tuti jó lesz, most arra gondoltam, hogy megmutatja-e magát :)

Szofi, sajnos nem tudok segíteni, de a lányok biztosan mondanak valami okosat!

Rebe, nekem más második napja szurkál, és tegnap a derekam is húzódott kicsit. Én sem vagyok felhőtlenül nyugodt, de görcsöknek nem nevezném a fájdalmakat, úgyhogy talán csak a méhszalagok nyúlnak.

Ami jobban aggaszt, hogy olyan másfél napja egyáltalán nem érzem a babát, pedig már naponta többször "jelentkezett". Remélem, nincs vele gond, csak lustálkodik kicsit, vagy most másképp fekszik, és emiatt nem érzem annyira.

Mi hétfőn megyünk ultrahangra, a Jánosba. De gondolkodom rajta, hogy a 20. héten elmegyünk 4D-re is...

Azon túlmenően, hogy elsősorban az a fontos, hogy minden rendben legyen vele, azért nagyon izgi, hogy kiderül-e a neme :) Bár, szerintem fiú...

Kép
elan

"Fél 4 előtt 5 perccel megszületett Dóra Dominika. 3300 gr, 53 cm. Mindketten jól vagyunk." Sharon

Sok boldogságot Nektek!!!!
Vendég

Sharon drága,

Szívből gratulálok Dóra Dominika érkezéséhez! Jó egészséget és sok tejcit kívánok! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sharon! Gratulálok. Szép nagy baba. Örülök, hogy mindketten jól vagytok.

Kép

Kép
szofi74

Sharon:
Gratulálok!
Ez gyors volt! :)
Kép
Vendég

Sharon!
Gratulálok! Tökéletes méretű bébi! :)
Puszi
Gica

Kép
gica1

Sharon
oriási gratula :P :P :P :P nagyon ügyik vagytok,sok tejcit kivánok neked :P :P

Zsókuci
örülök hogy túlvagy rajta,most már minden rendben lesz :wink: :wink:

lányok én hétfőre kérem a drukkokat,mert akkor lesz császárom,és meglátom végre a várva várt bébikémet :wink: :wink: azt mondta az orvos hogy már nagy a baba és a májamat nyomja,és a vérvétel eredményemen ez látszik,elég magas egy két értékem,igy nem várja meg a kiirt időpontot.na nekem meg fülig ért a szám.sógornőm tegnap szült ugyanott igy vele leszek egy szobában/foglaltattam/szóval szuper lesz.vasárnap este megyek,Luki majd hétfőn hozza a hireket :wink: :wink: :wink:

Luki néni
tünci a kis hátulgombolósod :P :P :P

Gombahölgy
hú milyen nagyfiú,nem semmi,nagyon aranyos képek :wink: :wink:

bibar

Juhéjjj!!!!

De szuper, egy újabb babácska!!!!

Sharon,
szívből gratulálok a kislányod érkezéséhez!!!

Bibarci,
TE JÖSSZ!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Na tessék, hogy ráéreztem!

Bibarci,
hatalmas, mega-giga drukkok neked hétfőre!!! Végre megérkezik Oli baba! :D :D :D Várjuk nagyon a híreket!

Kép

Kép
mamm

Bibar,
tökéletesen meg tudom érteni az izgatottságotokat! Akkor is izgi a dolog, ha az ember lánya nem tudja mikor jön el a nagy nap, de így, hogy tudjátok, hogy már csak 2 nap.... :wink: :D De jóóó!
Tényleg, még a Bakáts térre kell menned, vagy már nem ott székel a Schöpfi?

Kép

Kép
mamm

Sharon
Gratulálok és nagyon sok boldogságot,egészséget kívánok!!

Bibar
Húúúúúú én nagyon be lennék sz...va és megbolondulnék hétfőig ezzel a tudattal!!Sokat gondolok majd rád hétfőn és megy majd a drukk!!!!

Rebe
Nem a picúrok mozgását érzed?

Szofi
Biztos nem lesz semmi gond!A lötty miatt pedig nem irigyellek!
gabicsibe

Lányok, köszi a válaszokat! :wink:

Gomba,
Szép, formás pasi Benedek! :D

Gica,
Már tényleg nagyon várjuk a képeket!

Elan,
De jó neked, hogy már érzed a babót!

Sharon,
Gratulálok, jó egészséget, sok boldogságot kívánok nektek!
Kép

Bibar,
Hű, azta mindenit! Hétfőre hatalmas drukkok mennek!

Gabi,
Hát nem hiszem hogy a picurok mozgása lenne, mert ez határozottan szurkálás. Bár fogalmam sincs mit kellene éreznem! :oops: Már annyira várom hogy érezzem őket.

Kép
rebe
Dunaharaszti

SHARON

NAGYON-NAGY GRATULA NEKTEK,ANNYIRA ÜGYES VAGY!!!!!!!!!!!

Bibarkám

hát csak Te jártál az eszemben ma,olyan jóóóóóó!!!ki gondolta volna,amikor tavaly nyáron egymást támogattuk,hogy egyszerre leszünk anyukák!!!!!Nagyon szorítok nektek,vasárnap csörgök!!!!!!

Gomba

Olyan nagy már Benedek,a közös képetek meg gyönyörű!
A reggeli problémád nálam is fenn áll,én mindig fejek a másikból is,hogy ne durranjon szét,de csak annyit,hogy megkönnyebbüljön és ha igényelné,még legyen bőven benne.

Puszi mindenkinek :P

Zsókuci,merre vagy???

Kép
lukrécia

Mamm
még nem költöztek el,maradtak a Bakátson.igen nekem is ez a fura hogy most már tudom mikor látom őt,már azt várom hogy vasárnap indulhassunk a korházba :wink:

Gabicsibe
én nem vagyok beszarva :P :P inkább valami hihetetlen boldogságot érzek és tele vagyok energiával :wink: :wink: hétvégén mindent rendbevágok itthon,aludni szerintem nem sokat fogok,az agyam az már ott van :wink: :wink:

Rebe
én a 17. hét környékén éreztem,és én is türelmetlenül vártam az első igazi mozgást :wink: :wink: eljön az nagyon hamar hidd el :wink:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?