Sziasztok Drágáim!
Először is köszi mindenkinek aköszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!
Dorka:D
A Kiccsajszi még mindíg tünemény! Az a "vadorzó" fej, amivel közelít ezen az utsó képen, át meg kell zabálni. Sajnálom,hogy még mindíg szörcsi, Ákosnál uez volt, hogy annyira ébren nem zavarta, de aludni nem tudott tőle.
Együtt alvás: én anno 3 hetesen pont azért kezdtem el átszoktatni a saját helyére, mert meg voltam róla győződve, hogy csak a mocorgásomra ébred fel. (Meg mindenki azt mondta,hogy külön kell aludni, én meg még nem voltam olyan talpraesett,hogy kiálljak az igazamért.
) Aztán rendben is volt minden a kezdeti 2-3 gázos etet leszámítva, mert akkor bevallom, gyakran gondolkodtam rajta, hogy inkább vissza az egész, mert még 3szor evett és ő nem az a típus, aki 10 perc alatt kiszívja,ami kell, akkoriban még egy óra volt a szopi, és ugye addig csak cicire csaptam és aludtunk tovább, most meg föl kellett kelni, külön megszoptatni, visszaaltatni...de akkor úgy voltam vele, hogy ha most kényelmes leszek, tuti viszaszokik. Aztán a 4 hós oltásnál beütött a krakk, az addigi álomgyerekem megint 2-3szor kelt éjjel se cic, se semmi nem kellett neki...aztén beteg lett...és akkor úgy döntöttem, egy hét után, bevallom, kényelmi szempontból, hogy magunk közé teszem, mert egyszerűbb volt, mint folyton felpattanni, és jobban is aludt köztünk. Úgy voltam vele, hogy nem érdekel, ha visszaszokik, hát visszaszokik. Kényelmes voltam,na. Aztán ahogy jobban lett, már nem köhögte fel magát éjszaka, nem kellett átvenni (mert mikor nagyon rosszulvolt, akkor is mindíg a kiságyba tettem le, csak az első ébredés után jött közénk), és (kopp-kopp-kopp) már majd egy hete megint akiságyban alszik, egyszer kétszer kell Neki cumit adni.
Az együttalvást én spec nagyon könnyen meg tudnám szokni,kifejezetten hiányzott az első pár napban, mikor jobban lett, hogy nem szuszog mellettem, de úgy vagyok vele, hogy Neki is szüksége van privát szférára, és reggel az első szopi után úgyis összebújva alszunk még 2-3 órát. Nekem kiskorában , mikor még velem aludt 3-4 óránként ébredt, de nyilván azért,mert egy pár hetes baba még ilyen időközönként eszik. Most, hogy nagyobbacska, és köztünk aludt, egyáltalán nem zavarta a mocorgás, pedig Apa nem egy nugodt alvó. Néha láttam is, hogy felemeli a kis fejét, körülnéz, majd megnyugodva szunyál tovább.
Nekem Ákos most, amikor beteg volt, eleinte tényleg töbet kért cicit (eddig úgy evett, hogy az utolsó, 9-es etetés után reggel 6-7 között volt az első szopi, amikor beteg lett szopizott 3-ko,majd 6-kor), de ahogy joban lett visszaállt a régi rend, még akkor is, amikor köztünk aludt. A legurulás ellen én mellé rakom a nagypárnát, amikor nem köztünk fekszik. Ha köztünk van, eleve nem tud legurulni. A feje nálunk mégsosem kerlt a paplan alá, valszeg azért, mert mindíg micsit feljebb teszem, mint ahogy mi fekszünk (kb az arcom magasságában van a kis háta) és így pont úgy tudom betakarni, hogy csak a lapockájáig érjen fel a takaró. Ő pedig csak felfelé kúszik álmában, teát nem csúszik be alá. Apa meg valaogy mindíg érzi, hol a Baba, pedig mondom,nem egy nyugodt alvó, de még sosem volt ebből probléma. (Pedig eleinte féltem tőle)
Huh, asszem elég kimerítő voltam:D
Arwen:D
Ati egyszerűen GYÖNYÖRŰ!!!! Az a póló csúcs, Ákinak van egy,amin az áll: My dad is stronger, than your dad , Nekem az a kedvenc (meg van egy, amin az áll: elviszem egy körre a porsche-t Ez csak azért poén, mert nekünk tényleg volt egy 911-esünk, most adtuk el egy hónapja, mert sajnáltuk, hogy csak álldogál ott árván és nem használjuk, de szerintem ha nagyobb lesz Ái úgyis visszavesszük, mert már egyszer eladtuk, majd visszavettük, és most is egy ismerős vitte el, mondta is, hogy ha bármikor vissza akarnánk venni, csak szóljunk, mert az asszony nem volt oda tőle, hogy megvette: D )
Ja, a forgásról akartam írni, hogy Áki meg pont fordítva, hátról hasra profin fordul, a másikat nem csinálja (pedig meg tudja, mert egyszer-kétszer már nagy unalmábanláttam, hogy megcsinálta, de mivel imád hason lenni, szerintem baromira nem érdekli, hogy visszaforduljon a hátára) Szóval nyugi, meglsz minden!
Orsikám:D
Samu is csodaszép, és nagyon ügyes, hogy ennyi idősen így forog.
Hajni:D
Lilla is csodaszép, és nagyon szép méretei vannak! Édes kis mosolygós és nagyon ügyes, Marci meg még mindíg álomszép!
Esztora:D
Nyunyit meg tudném zabálni, annyira aranyos! Szerintem sem kopi,Ákos tényleg az, de nem zavar, nekem is bazi kevés hajam volt egy éves koromig, aztán úgy besűrűsüütt, hogy még...
Ninoka:D
Szép kocsi....ismerős valahonnan:D:D:D:D:D:D:D
puszik