Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a válaszokat!!

Kép

Kép
nán-dorka

Köszönjük!
(Nunu nem is kopaszka akkora haja van,majd megprobálom lefotózni)

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Ma már megjártam a védőnőt. Esedékes volt már megint. Elég normális nőci. Remélem ilyen is marad! Mondtam neki a tegnapi orrvérzésemet,azt mondta semmi gond meg hogy nem a vérnyomásomtól van annak ehhez semmi köze! Mondta a hideget hogy az miatt mi minden megváltozik meg párologtatót is használjak stb.....
A vérnyomásom miatt ajánlotta a napi 1 kávét. De mondtam neki hogy ez kizárt mert soha nem szerettem és most se tudnám meginni. Akkor teázzak. Hát ezzel nincs gond mert imádom a teát. A tea és az ásványvíz amit nagyon innék mindig,de mondta hogy jó lenne ha nem bubérokasat innék. De nekem az jön be. Majd akkor egy kicsit alábbveszek!

Hát én is nagyon kíváncsi vagyok az útleveles fotókra! :lol:
Majd mutassátok!!

Bodzi olyan nagyon eltünt!! Jó lenne ha néha jönne és hozna egy két fotót nekünk!!!!!

Fio!!

Veletek is mi újság??????????? Rég nem voltál!!!!!!
csipcsab

Képzeljétek, a mai éjszakánk olyan volt, h délelőtt kihúztam minden telefont és aludtunk egy nagyot! Azt hiszem, a maradék szörcsögés napközben nem annyira zavarja, de alvásból felébreszti. A karjaimban akart csak aludni először, ahányszor leraktam, vinnny, aztán mellettem hajlandó volt elaludni.
Olyan fura, h aztán meg teljesen jókedélyűen ébred. Persze inkább így legyen!!!

Esztora, látszik, h nem kopaszka a fiad. Csak olyasmi, mint az én lányom, h nem lóg a szemébe a haja, ugye? A lényeg, h gyönyörűek! :wink:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok,

Hoztam pár képet, mai délelött készültek. :)

Kép

Kép

így fordulok:
Kép
Kép
Kép

vigyori:

Kép

Kép

Kép

visszaolvasok és jövök. :)

Kép
Kép
h@jni

No itt. :)

Visszaolvastam. :)

Minden baba, mama, apuka, karácsonyfa nagyon szép. :)
Köszönöm a dícséreteket ránk.

Esztora:
nagyon drukkolok Nektek.

Atti babának boldogot. :)

Marietta:
nagyon szép a pocid. :)

na, ennyire emlékszem. :oops:

Mi jól vagyunk. Lilla 63 cm és 6700 g.
Tegnap kapott oltást és a rota másik felét. :)
még mindig álombaba. :)

Kép
Kép
h@jni

voltunk dokibácsinál:7980 gr és 72,5 cm Nyunyi
kakigondunkra a következőt mondta: ilyenkor már előfordul anyatejes babáknál hogy több vizet köt meg a szervezete és besűrűsödik a kaki,ehet őszi-sárga barackot sütőtököt
.
jővőhéten megbeszéljük a főzelékeket.

kérdeztem hogy simán adjam őket vagy lehet keverve(ő már biztos tudta hogy nincs pl sima őszi csak pl almával )
3 részre kell elosztani 1 üveget és ugy kapja most kevesebbet kapott de ugy ette mint aki ezen nőtt fel.semmi nem ment mellé

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni, nagyon ügyes ez a kislány és édes és jókedvű! Szépek a bátyussal is! Marcus miket csinál vele, miket mond Lilláról? Én olyan jókat szórakozom a két gyerekemen együtt. (máskor meg nem, persze 8) )

Esztora, nem is tudtam, h Nyunyi ilyen nagy baba!
Jó étvágyat neki! Őszibarack van cukor nélküli, nem tudjátok véletlenül?

Doró most nyomott be egy körtét - no persze reszelve. Szereti azt is.
Írtam már, h volt egy kis válságunk kanálügyben? Még egyébként se nagyon szokott hozzá, mert a reszelt az almáról nyalogattattam vele, erre aztán jött a rhinathiolozás, hát alig akarta bevenni a szájába. De aztán a Hipp sütőtök-alma kombinációja sikert aratott és legyőztük a kanálfóbiát! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

"reszelt almát az almáról" - ezt akartam írni

Kép

Kép
nán-dorka

Van egy kérésem Hozzátok!
Anyukám nagyon szereti a szép idézeteket, frappáns aforizmákat, ilyesmit, s mivel tudom, h Ti sok szépet ismertek, megtennétek, h betesztek néhányat a kedvenceitek közül?
Szülinapjára szeretnék egy gyűjteményt csinálni.
Előre is köszönöm!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Nandorka,
igyekszem kepeket tenni,most kicsinyitgetek,de jo nagy melo..allandoan fenykepezunk :oops:
Doro de edi,jaj de kivancsi vagyok mar az utlevelkepere!!!Attilanak sincs tobb haja,mint Doronak :lol: De van,es olyan cuki,na meg szoke :lol:
Oszibarack:hat nem tudom en simat csak Kecskemetiben talaltam (nem is neztem,hoyg van-e benne cukor :oops: ),de most kerestem,hatha van fagyasztva...meg meggy,de sehol nincs!!!Ti hoyg adtatok meggyet pl?Marmint hol vettetek fagyasztottat?Sztem Anyum sem fagyasztott le iden az otthonibol..de majd megkerdem...Na meg barack....az sincs...mirelit csak malna,meg eper,meg szeder...rohej.
Sajnalom az ejszakat :( A mienk is rossz volt,reggel 5kor fel akart kelni vagy mi.....de bogott..total kivoltam....aztan negyed7kor visszaaludt.

Irtatok ezt,hyog ejjel turelmetlenek vagytok,meg idegesek,ha kelni kell...hat en is :oops: :oops: Neha ugy ki tudok akadni....
Ha csak siman kel,es szopi,elalszik,akkor nem...de ha musorozik es orakon at nem alszik vissza,huuu attol nagyon ki tudok bukni... :oops: :oops: :oops: Plane,hoyg MINDENT kiprobalok,es semmi hatas :?
Reggel meg mindig lelkifurim van olyankor,hogy hoyg lehetek ilyen.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Esztora,
Nyunyi jo hosszu!!!!!!!Nem semmi!Hajra fozelekek! :wink:

Hajni,
aztaaaaaaaaaa mekkora baba Lillus!Attilam az 5hos merlegelesen volt 6700g :oops: Kivancsi vagyok mennyi lesz jovo heten.
Es hoyg fordul a kicsi lany :shock: WOW!
Attilam meg mindig nem fordul hasra,de forditva mar a tokelyre fejlesztette,olyan rutinosan fordul hasrol-hatra....de forditva nem...ugy erzem soha nem fog :roll: :roll:

Bodzi tenyleg nagyon eltunt,meg Fio is,meg Angyalkrisz is reg volt....es meg sokan masok is.....Meri,Toti...gyertek Csajok!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Először is, Porsi drágám Boldog Szülinapot Neked! :lol: :lol: :lol: Hívtalak ma többször is (Szandival akartunk Boldog Szülinapot Kívánni!), de nem vetted fel. :(:( Remélem, itt olvasod majd! :):):):)

Kép

Mi pedig megvettük ma a Lurkó járgányát. :):):):) Későbbre terveztük és csak magzatvédő biztonsági övet akartunk venni a boltba, de le volt árazva az álombabakocsink. Mondta az eladó, hogy náluk ez az uccsó darab, talán a forgalmazónál még van, de jan. 16.-án már jön az új, 2008-as színkollekció (amik szörnyűek, prospektusban láttuk) és akkor a 2007-es színeket már nem lehet kapni, a 2008-as babakocsik pedig 10-20e Ft-tal lesznek drágábbak előreláthatólag, mint az ideiek. :shock: :shock: :shock:

Meg "hánytuk"-vetettük a dolgokat Apával és úgy döntöttük elhozzuk :)

Színre, mindenre pontosan ilyen a miénk :):) Már összerakva elhelyeztük a babaszobában :)

Kép

Hajni, ez a kiscsaj nagyon ügyes már! :):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Nandorka,
ok,majd irok ilyesmit!!! :wink: Csak emlekeztess ra!Nehogy elfelejtsem! :lol:

Kép

Kép
arwen07

Porsi,
Isten eltessen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pinkine,
huuuuu nagyon szupi babakocsi!!!!Jo dolga lesz ennek a kis embernek Nalatok! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

A mi fank:

Kép

Adventi koszorunk:

Kép

Attimano karacsonyi szerkoban:

Kép

Attila teliesitve:

Kép

Egy tipikus Attila-fele koncentralas :lol: :lol: :

Kép

Szilveszteri party :lol:

Kép

Kép

Kép

Csak a polomat figyeld :wink: :wink: :

Kép

Na most elarasztottalak Titeket! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Megvagyunk mi is...csak a szabadidőmben dolgozkatok..bár nekem ez nem annyira munka inkább hobby.:)

Minden este olvastalak titeket,de írni már nem volt erőm.

Arwen!

Nagyon szuperek a képek!Attinak az a koncentráéós arcocskája tündéri!!! :lol: A pólója is csúcs! :D A fátok is szép volt,vagy még az is? :D Mi pl még nem szedtük le....

Éjjeli kelés nálunk hálaégnek csak egyszer van,de evés után rögtön vissza is alszik a kis mózeskosarában...merthogy ő Samcisága nem hajlandó a kiságyában aludni...túl messze van :D De tényleg..ha 2 méternél messzebb megyek ordítás következik...

Hajni!

Lilla nagyon ügyes és szép leányzó! Látod,és még Te izgultál,hogy nem akar megfordulni! :D
Jó súlyban van a kishölgy! :)

Porsika!

Boldog szülinapot!!!!!

Pinkiné!

Nagyon szuper a kocsitok!!!

Nán-Dorka!

Sajnálom,hogy dorka még mindíg betegeskedik...

Idézetek...hú nekem csak egy van...amit a nagyszüleim aranylakodalmára akatam adni...sajnos nem jött össze,mert a nagy rohanásban itthon felejtettük... :(

Nem hiszem,hogy pont ilyenre gondoltál,de azért leírom:

„Múlt és jövő közt, kik középen álltok,
S kiket ez ünnep, mint ezüst halom
Emel magasra, honnan messzi láttok,
Boldog látványt kíván néktek dalom.
Szép volt a múlt, várjon ragyogva rátok
Még szebb jövő, még dúsabb jutalom.
S ezek között, bár szerény fény gyanánt ég,
Szeretetünk is hadd legyen ajándék.”

Esztora!

Nyunyi nagyon helyes a képeken!:)
Jó nagy baba ő is!
Tényleg hasonlít az anyukádra,de apukájára is szerintem...:)

Fioona!

Szerintem Lilla az apukájára,Oli pedig rád hasonlít.:)

Ágota!

Jaj de édes Csongi ahogy ül a képen!:) Ügyes!

Te szilveszterre kaszinótojást készítettél(már többek között:))??
Az olyan isteni finom,csak nekem sosincs idegzetem megcsinálni...
:oops: :D

Megyek..még festenem kell...(nem falat) :D

Jó éjt!

Ja igen..rólunk is egy kicsit :D :Samci mosolybaba lett! Szinte egész nap vigyorog! :)Pedig hogy féltem 2 hós koráig,hogy ő olyat nem is tud... :oops: :D
A fürcsi már csak a nagykádban csak velem.:) Imádja,hogy úszkálhat...ha nyűgös egy kicsit ettől tuti megnyugszik.
Ja,és átfordul minkét irányba.:)

Kép
Kép
Kép
Karácsonyi ruciban:)
Kép
Kép Kép

Bocs a sok képért... :oops:

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi, nagyon édes Samu baba! És klassz, h sokat mosolyog és forog! És dehogy sok kép, méééég! :wink:
Irtó bájos a közelkép is!
Milyen nyugodt a tesója karjában a pici és milyen szakavatottan fogja őt Domi. Gyakran felveszi?
Tényleg nem versre gondoltam, hanem olyanra, mint amiket régebben raktatok be, barátokról, ellenségekről, angyalokról stb., de nagyon örülök, h beraktad, mert nagyon szép és ha megengeded, fel fogom majd használni én is. Tudod azt is, h ki írta?

Arwen, kösz a képeket, édesek nagyon. Koncentrálás király! Meg a mosoly és a büszke ünneplő is!

Kép

Kép
nán-dorka

Vigyázz, jövök!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drágáim!
Először is köszi mindenkinek aköszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!

Dorka:D
A Kiccsajszi még mindíg tünemény! Az a "vadorzó" fej, amivel közelít ezen az utsó képen, át meg kell zabálni. Sajnálom,hogy még mindíg szörcsi, Ákosnál uez volt, hogy annyira ébren nem zavarta, de aludni nem tudott tőle.
Együtt alvás: én anno 3 hetesen pont azért kezdtem el átszoktatni a saját helyére, mert meg voltam róla győződve, hogy csak a mocorgásomra ébred fel. (Meg mindenki azt mondta,hogy külön kell aludni, én meg még nem voltam olyan talpraesett,hogy kiálljak az igazamért. :D ) Aztán rendben is volt minden a kezdeti 2-3 gázos etet leszámítva, mert akkor bevallom, gyakran gondolkodtam rajta, hogy inkább vissza az egész, mert még 3szor evett és ő nem az a típus, aki 10 perc alatt kiszívja,ami kell, akkoriban még egy óra volt a szopi, és ugye addig csak cicire csaptam és aludtunk tovább, most meg föl kellett kelni, külön megszoptatni, visszaaltatni...de akkor úgy voltam vele, hogy ha most kényelmes leszek, tuti viszaszokik. Aztán a 4 hós oltásnál beütött a krakk, az addigi álomgyerekem megint 2-3szor kelt éjjel se cic, se semmi nem kellett neki...aztén beteg lett...és akkor úgy döntöttem, egy hét után, bevallom, kényelmi szempontból, hogy magunk közé teszem, mert egyszerűbb volt, mint folyton felpattanni, és jobban is aludt köztünk. Úgy voltam vele, hogy nem érdekel, ha visszaszokik, hát visszaszokik. Kényelmes voltam,na. Aztán ahogy jobban lett, már nem köhögte fel magát éjszaka, nem kellett átvenni (mert mikor nagyon rosszulvolt, akkor is mindíg a kiságyba tettem le, csak az első ébredés után jött közénk), és (kopp-kopp-kopp) már majd egy hete megint akiságyban alszik, egyszer kétszer kell Neki cumit adni.
Az együttalvást én spec nagyon könnyen meg tudnám szokni,kifejezetten hiányzott az első pár napban, mikor jobban lett, hogy nem szuszog mellettem, de úgy vagyok vele, hogy Neki is szüksége van privát szférára, és reggel az első szopi után úgyis összebújva alszunk még 2-3 órát. Nekem kiskorában , mikor még velem aludt 3-4 óránként ébredt, de nyilván azért,mert egy pár hetes baba még ilyen időközönként eszik. Most, hogy nagyobbacska, és köztünk aludt, egyáltalán nem zavarta a mocorgás, pedig Apa nem egy nugodt alvó. Néha láttam is, hogy felemeli a kis fejét, körülnéz, majd megnyugodva szunyál tovább.
Nekem Ákos most, amikor beteg volt, eleinte tényleg töbet kért cicit (eddig úgy evett, hogy az utolsó, 9-es etetés után reggel 6-7 között volt az első szopi, amikor beteg lett szopizott 3-ko,majd 6-kor), de ahogy joban lett visszaállt a régi rend, még akkor is, amikor köztünk aludt. A legurulás ellen én mellé rakom a nagypárnát, amikor nem köztünk fekszik. Ha köztünk van, eleve nem tud legurulni. A feje nálunk mégsosem kerlt a paplan alá, valszeg azért, mert mindíg micsit feljebb teszem, mint ahogy mi fekszünk (kb az arcom magasságában van a kis háta) és így pont úgy tudom betakarni, hogy csak a lapockájáig érjen fel a takaró. Ő pedig csak felfelé kúszik álmában, teát nem csúszik be alá. Apa meg valaogy mindíg érzi, hol a Baba, pedig mondom,nem egy nyugodt alvó, de még sosem volt ebből probléma. (Pedig eleinte féltem tőle)
Huh, asszem elég kimerítő voltam:D

Arwen:D
Ati egyszerűen GYÖNYÖRŰ!!!! Az a póló csúcs, Ákinak van egy,amin az áll: My dad is stronger, than your dad , Nekem az a kedvenc (meg van egy, amin az áll: elviszem egy körre a porsche-t Ez csak azért poén, mert nekünk tényleg volt egy 911-esünk, most adtuk el egy hónapja, mert sajnáltuk, hogy csak álldogál ott árván és nem használjuk, de szerintem ha nagyobb lesz Ái úgyis visszavesszük, mert már egyszer eladtuk, majd visszavettük, és most is egy ismerős vitte el, mondta is, hogy ha bármikor vissza akarnánk venni, csak szóljunk, mert az asszony nem volt oda tőle, hogy megvette: D )
Ja, a forgásról akartam írni, hogy Áki meg pont fordítva, hátról hasra profin fordul, a másikat nem csinálja (pedig meg tudja, mert egyszer-kétszer már nagy unalmábanláttam, hogy megcsinálta, de mivel imád hason lenni, szerintem baromira nem érdekli, hogy visszaforduljon a hátára) Szóval nyugi, meglsz minden!

Orsikám:D
Samu is csodaszép, és nagyon ügyes, hogy ennyi idősen így forog.

Hajni:D
Lilla is csodaszép, és nagyon szép méretei vannak! Édes kis mosolygós és nagyon ügyes, Marci meg még mindíg álomszép!

Esztora:D
Nyunyit meg tudném zabálni, annyira aranyos! Szerintem sem kopi,Ákos tényleg az, de nem zavar, nekem is bazi kevés hajam volt egy éves koromig, aztán úgy besűrűsüütt, hogy még...:D

Ninoka:D
Szép kocsi....ismerős valahonnan:D:D:D:D:D:D:D

puszik

porsika

Sziasztok!

Annyira édesek és szépek a babák hogy azt elmondani nem lehet!!!!!

Pinkiné!

Szuper a babakocsi!!! Őszinte leszek(mint mindig). Mi is néztünk múltkor ilyen tipusú babakocsikat és nekünk is nagyon tettszenek,de én eléggé sajnálnám rá kiadni a pénzt mert szerintem nem használjuk ki annyira. Most ezt így gondolom aztán ha eljön az idő akkor lehet mégis ilyet veszünk. Fogalmam sincs!

Képzeljétek mi történ t nálunk reggel! :lol: Szerintem a páromnak felborultak a hormonjai! Helyettem!! :lol: Ő az érzékeny nem én! :lol:
Ő nagyon rendetlen állandóan pakolok utána soha nem tudja mi hol van mit hova rakott le! Reggel a nadrágját keresi. Mondom neki hol van,erre azt mondja nekem hogy örülök hogy örülsz hogy látsz!! :shock: Miért kell velem így beszélni??? :shock: Nézek rá nem értettem az egészet, mondom most mi van???
És mielött elmegy mindig kikell kisérni a lakásajtóba ott még puszilgat meg elköszönünk.hát most úgy itt hagyott hogy a nyomát se láttam. El se köszönt!! :lol: Annyira a szivére vette hogy megmondtam hogy hol a nadrágja! :lol: :lol: Felhívtam kajaidőbe kérdezem tőle na mi van lehiggadtál reggel óta?? És hogy engem többet ne hagyj itt köszönés nélkül mert rosszul esett. Erre azt mondja ha nem tudsz velem normálisan beszélni akkor ez van!! :shock: :lol: Azóta is ezen szórakozom magamban. Már csak azért is mert ő egyáltalán nem érzelgős(vagyis csak nem mutatjaki) és ez most így megviselte! Betudom a hormonoknak!! :lol: :lol:
Nehezen viseli az állapotát biztos!!!! :lol: :lol: :lol:

Ja képzeljétek iwiwen megnéztem Bodziék kicsi fiát és annyira aranyos helyes kisfiú!!!!!!!! :D

Bocs ha untattalak Titeket!
csipcsab

Jaj a legfontosabb!!!

Porsi!

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Porsika Nagyon Boldog Szülinapot!

Marcinak Nagyon Boldog Névnapot!

Bridzsi

Kép
esztora

megjöttünk a tündéri homeos Dokinénitől.mindent kikérdezett jegyzetelt írt új fürdetőt,bőrápoló krémet.aztán 2 fajta golyócskát (ez Nyunyi alkati szere) kalcium phosph. heti 1szer kell 5 golyó,sulfur iodatum 1 hétig 1*5 golyó,a 2 héten 2 naponta,3. héten 3 naponta
meg Halicar kenőcs a foltokra.
szerencsére ezt kinővi (és miattam jött mert én allergiás vagyok) először rosszabb lesz aztán jön a javulás
1 hónap múlva kontroll

Bridzsi

Kép
esztora

Hú mennyi sok gyönyörűszép képet tettetek fel! :lol: :lol: :lol:

Porsi! Isten éltessen sokáig!!!!! :D

Marietta, ezek szerint a pasik is "menstruálnak" néha? :lol: :lol: Remélem, már szent a béke...

Dorka, Coelho és Müller Péter idézetei a kedvenceim, majd írok pár kedvencet, de előbb meg kell keresnem...

Nálunk annyi, hogy a 3. doki szerint semmi értelme a műtétnek, el se vállalná...úgyhogy most ott vagyunk, ahonnan indultunk, kevesebb a kiskatona és lassabb, de nem tudjuk, h. miért...azt meg főleg nem, hogy tudnánk megoldani a problémát.
Abban az összes doki egyetért, h. spontán is van esélyünk. Csak ebben már én nem tudok hinni, lehet, hogy bennem van a hiba...(a mostani inszemben sem hiszek, csak azért csinálom, mert elkezdtük és be kell fejezni, de ez valószínűleg a doki és a rossz élmények miatt van)

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Köszönjük a hiányolást!

Arwen! Fagyasztott meggyet és barackot is lehet kapni a tescoban. Nagyon édes Ati a képeken, de nekem főleg a téli rucis kép tetszik, ott olyan huncutul néz.
És ne legyen lelkifurdalásod az éjszakai gondolataid miatt. Én is sokszor így érzek, mármint amikor már tizedjére kelek fel hozzá, akkor már kezdek mérges lenni, persze reggel nekem is lelkifurim van.... :oops:

Nándorka! Remélem jobban van már Dorka! :wink: Nagyon édi a képen!

Marietta! Nagyon szép pocid van! És gratula hogy még nem híztál. Én a 20. hétnél 3 kg-nál tartottam, aztán végül 20 lett belőle. :oops: Szerencsére csak a vizesedés miatt, és a nagyja hamar lement szülés után.

Szeri! Gratula Balázsnak a felálláshoz! :wink: :D

Porsika! Boldog szülinapot kívánok így utólag is! :D

Pinkiné! Szép poci! Szuper a babakocsi! :wink:

Hajni! Milyen ügyes Lilla, hogy átfordul! Édes kis mosolygós baba! És milyen méretei vannak! Csenge 5 hósan volt 6800gr.

Orsi! Nagy aranyos Samu! Azok a kék szemek! :D

Ragota! Nekünk azt mondta a doki, hogy -10 fokig lehet kivinni a gyereket.

Viki! Nagyon szorítok neked az inszemhez! :wink:

Nálunk nem túl rózsásak az éjszakák... Mi lett az én egyszer kelős rögtön visszaalvós álombabámból???? Van 3szor 4szer eszik éjjel, persze nem azért mert éhes, hanem mert csak a cici nyugtatja meg. És csak nálam alszik el, tehát még apa sem tudna besegíteni a felkeléseknél, már ha akarna.. Talán jön a felső foga. Másra nem tudok gondolni.. :cry:
Evés: már eszi a krumplit, brokkolit, spenót, cukkini, répa, csirkehusi, csirkemáj, sütőtök (az örök kedvenc), 2 napja a rizst is eszi, meg persze a gyümik, amiből főleg a savanyú narancs a kedvenc.. :roll:

Teszek pár képet.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok! Kis életjel!

Attila baba, boldog névnapot!!!!!!!!!!! :D

Kép

Annyira édes a nózija, ismerős valahonnan. :roll:
Lilla persze, hogy tünemény, hiszen LILLA!!!!!
Dorka és Csenge meg........ :lol:

Nem igazán olvastam vissza, holnap megpróbálom.

Ma ettünk husit első alkalommal. Továbbra is csak óvatosan merek mindent adni neki! Ágota, köszi az olaj tippet, de azon is túl vagyunk (voltunk) már.
Szeri, nem tudom válaszóltak e, az olaj azért kell mert dúsitja a babakajcsit, és segíti egyes vitaminok velszívódását.

Api elesett a jégen, ezért is vagyok távol. Itthon van táppénzen. Nem tört el semmije, de eléggé sántít. Így kicsit át kell néhány feladatát vennem, ő meg bitorólja a gépet. :twisted: De persze nem panaszkodom! :wink:

Oli beindúlt, tök profin mászik már, de az elején volt pár vicces, jópofa megmozdulása. Sokat nevetünk rajta! :lol:
Próbálja kinyújtani a lábát, de a földet közben nem "engedi el". Ez is nagyon mókás, sztem felakar állni. :wink:

Ágota! Csonginak javúlt a széklete? Bika fiúk, mit várunk tőlük, nem tudják elengedni az anyagot....... Majd futnak a szoknyák után biztos4

Most bucsúzom, puszi!!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Most tudatosúlt!! Dorka mászik!!!!!!!!!!!! Gratula!!!!

KépKép
KépKép
fioona

[quote] írta:n nem vettem magamra, én elfogadom, h vkinek az a jó. Sőt, néha mi is, sőt, kérdeznék is Tőled, meg aki még szokott együtt aludni a babával.
- Hogy csináljátok, h nem ébred fel a mocorgásotokra? én mindig olyan mozdulatlan vagyok ilyenkor (azért is, h én is alhassak)
- Nem akar sokszor visszakapcsolódni ilyenkor a baba a cicire? Az enyém gyakran igen.
- Mit csináltok, h ne gurulhasson, eshessen le?
- Mit csináltok, h véletlenül se kerüljön a baba feje a takarótok alá?
- Apuka is uúgy tud vigyázni a babára, ha kettőtök közt alszik, nem féltitek a babát ilyenkor?

Dorka, én vagyok középen, Oli szélűl, mellette, közvetlen az ágy szélénél a szopipárna!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem akar cicire visszamenni, sőt, mikor leengedi, elfordítja a fejét. MIkor megmozdulok, visszateszem az ágyába.

Utlevél mennyi volt? Mi is gondolkkodunk rajat! :wink: És mi kell hozzá?

Most már tényleg jó éjt! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Halihó Mindenkinek!

PORSI, boldog SZÜLETÉSNAPoT!!!!!
Atti Babának boldog Névnapot, ahogy Marci Fiúnak is!

Nándorka: szóval először én azért feküdtem úgy, hogy ne érjen Hozzá semmim, hogy ne ébredjen fel. Nem is működött így az együttalvás, ezért nem is forszíroztam a kérdést. Aztán egyik nap úgy aludtunk, hogy hozzámért közben, és úgy egyhuzamban elég sokat aludt. Nem ébred fel a mocorgásra, sőt, akkor méginkább érzékeli, hogy ott vagy Mellette, biztonságban van.
Pont emiatt nem akar cicizni sokat.
Elmondom az ágyunk beosztását: Ha 10 részre osztom az ágyat: abból 4 Apáé. 3 Csongié (merthogy vagy úgy alszik, hogy szétteszi kezét-lábát, vagy oldalra fordul, enyém kettő, és kb. 1 rész marad Apa és Csongi között, vagy az ágy szélén. Csongi csak egy irányba fordul, az ágy belseje felé, így ha a szélén van sincs gond, de azért hagyok Neki egy testnyi helyet, ha mégis... ám ha felébred és fordul, én azonnal felébredek.
Csongi nem nagyon vándorol, de azt szoktam csinálni, hogy lecsúszom Hozzá, hogy a fejünk egy szintben legyen. Ő csak derékig, én nyakig vagyok betakarózva.
Apa is elég mocorgós fajta, de gy pici helyet mindig hagyok köztük. Ha mégis közel kerülnének egymáshoz, valahogy Benne is benne van az ösztön, még sosem volt gond (sőt, Ő várja már, hogy összebújva, a karjaiban alhasson Csongi :P )
Nahát Csongi nem az a típus, aki egykönnyen elengedi a cickót. Ha tudná, egész éjjel a szájában lenne, de azért lecuppantom róla (ekkor van az izgalom, hogy felébred -e vagy sem)

Fio, hát igen, a bikaság...sokmindenben megjelenik Nála

:lol: de az oroszlán asc is. Úgy üvölt, mint egy kis oroszlán 8) Szegény Nimródot mindig meg is ijeszti. Múltkor annyira örült Neki, hogy két kézzel megfogta, és lerántotta a térdelő Nimródot. Szegény, azóta fél Csongitól.

Szerencsére azóta nem volt ilyen nehézségünk kakiügyben.

Pinkiné, Marietta, ez a babkocsi nagyon jó, a szomszédunknak is ilyen van, ezek szerint Porsiéknak is :P , és nagyon szeretik. Szerintem jobb, mint a miénk (Ch Trio s3), legalábbis amit láttam ezeddig (még a mózest használják, de a lábtartó része sokkal kényelmesebnek tűnik. Én annyira nem szeretem ezt a Ch-t, de lehet, később jó lesz, de most pont erre a méretre, ami Csonginak van, szóval ez nem jó.
Amit szerettem benne, hogy a mózesben van biztonsági öv, így mi sokaáig úgy vittük, ha kocsival mentünk.
De valószínű, úgyis venni fogunk egy esernyő babakocsit is, amit bevásárolni viszünk maginkkal, az sokkal könnyebb. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy itt nálunk nincs út, tehát muszáj volt tömlős gumis babakocsit vennünk. No és az bazi nehéz, no és nagy.

Orsi, nagyon szép Samu, és nagyon jó képek Róla!
annyira, de annyira egyszerű a kaszinótojás, a legtöbb idő a tojások megpucolása amúgy. Én nem csináltam hozzá besamellt, tehát a fehérjére nem öntöttem rá, felesleges. Nagyon finom, de jóval többet meg tudzs enni belőle, mint egy hagyományos főtt tojásból. Nem hasonlítható a boltihoz...

Arwen, nagyon édi Atti. Ne izgulj a forgás miatt. Csongi is hason szeret lenni, ezért a visszafordulás nem nagyon akaródzik. Ha akarja megcsinálja, csak nem akarja, mer' mi a fenéért, ha úgy nem tud csinálni semmit. Atti is biztos így van vele, csak fordítva. Majd rájön az ízére, ha már elég motivációja van.

Csongi elkezdett kúszni. Nem mászik még, csak mint a fókabébik, úgy közlekedik. Épp aznap mondtam Anyuéknak, hogy Csongit nem érdeklik annyira ajátékok, hogy oda is menjen értük. erre az történt, hogy kajálni kezdtem Mellette a földön, de belenyúlt és kiszórta a rizst. Felálltam, hogy hozok valami papírt, hogy összeszedjem, jó messze tettem le Tőle a tányért. Hát úgy odament, mint a sicc. Meg is sasoltam. Azóta univerzálisan használja ezt a technikát. Rájött az ízére...

No megyek, mert Csacsika felébredt. Mostanában este alszik többet, napközben kevesebbet. Sebaj...

Pusza

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Vicky!

Mikor a páromnál is kiderült hogy bibi van én is elkezdtem neki adni az E vitamint a 400mg-at!! :lol: MIre mentünk inszemre az embriológus nőci kivolt akadva hogy miért adtam neki hisz nagyon jó az eredménye. Gondolom az e vitamin megtette hatását!!
Ja mire este hazajött a drága a melóból már levolt higgadva!! :lol: :lol: Szerintem nem menstruál hanem az ő hormonjai borultak fel az enyémek helyett és ő az érzékeny!!! :lol: :lol: Hiába ez egy másállapot!! :lol: :lol:
De nagyon aranyos mikor esténként keni a cicimet a hasamat a combomat hogy remélhetőleg ne csíkosodjak!! Ilyenkor imádom!! :D Néha meg az agyamra megy,mert olyan csökönyös mint egy szamár!!

Angyalkrisz!

Jó hogy jöttél! Sajnálom az éjszakákat!! DE CSenge olyan tündéri szép kislány!!!!!

Ragota!

Nagyon édi Csongi azzal a maszatos kis pofijával!!!! :D

Fioona!

Kitartás az ápolgatáshoz!! :D Nagyon ügyes Oli hogy már mászik!!

Szeri!

Merre vagy nagyon eltüntél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Sziasztok,mosrt gyorsan csak annyit, hogy BOOLDOG 8 HÓT CSONGINAK, BOLDOG NÉVAPOT MARCUSNAK!

Ágota, ez a Gyerek még mindíg gyönyörű!! Hihetetlen, hogy megy az idő!

Anygalka
Csenge csodás. Olyan nagylány!

Na, megyek, majd még jövök, ha tudok:D
pussz

porsika

Jajj, Porsi, köszönjük a köszöntést! 8) tényleg, csak úgy repül az idő egy gyerkőc mellett.

Még azt akartam írni, hogy Nyunyi szép nagy... na és tündéri.

Hajni, nagyon édes Lilla, az 5. képen egyazegyben Te vagy. Nagyon hasonlít Rád!!!!!

Csenge is gyönygyvirág, Nagylány már Ő! Bizti a fogzás viseli meg :x

Én is megnéztem Bodzi Bencéjét. Nagyon szépséges. De vajon Bodzi miért nem jön? Hallod Bodzi????

Hajtémában hát mi sem büszkélkedünk még óriási hajkoronával, de ami késik, az nem múlik...

KépKép
KépKép
ragota

Porsi: Boldog születésnapot!!!! :D

Marcinak boldog névnapot!

Csonginak gratula a 8. hónaphoz!
szerika

Bocsi Csajok irtó elfoglalt vagyok, most meg leginkább hulla...
A hétvégén elutazunk, de utána jövök!
szerika

bal kézzelm pötyögök, jobban Oli.

Marcus, Ágota! Boldog névnapot!

Csongi, Porsi! Boldog szülinapot!

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Ragota: BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :D :D :D
szerika

Ágotának, Marcinak, a névnaposoknak
és Porsinak és Csonginak, mint nemrég szülinaposoknak:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Tartozom egy helyesbítéssel: a "mászós" kép és felirata kicsit félreérthető volt. De egyszersmind azt akartam vele elmesélni, h négykézlábra emelkedik már Dorka. Szabályos mászás még nincs. A kúszás sem olyan még, h huss :wink: , hanem megközelít egy-egy játékot. És van egy hernyózás nevű jelenség is (én neveztem el), amiről nem döntöttem el, h kúszás v mászás. Összegömbölyíti kicsit magát (néha fejét is behúzza, ekkor teljesen hernyócska :lol: ), aztán kifeszíti, és ebből egy kicsit halad is.
Szóval szaladni még nem kell utána :D , de zuhanyozni már nem tudok nyugodtan, ha a nappaliban kint hagytam és nem minden gyerekbarát, ami szanaszéjjel van. Pl. egyetlen másodperc alatt a másik irányban van a feje, mint előtte, így olyat nem lehet, h "irányba rakom".

(Ezek miatt is aggódom az együttalvással, bár ágyban, zsákban nem csinál ilyeneket. Csak a mi ágyunkról körben mindenhol le tud esni. KÖSZ a részletes válaszokat, Doró is nagyon hálás lesz, h segítettetek. :wink: )

Kép

Kép
nán-dorka

Ágota Nagyon Boldog Névnapot!Csonginak Boldog Hófordulót! Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Köszönjük Nyunyi nevében a dicséreteket!
Küldjük mi is!!

Pinkiné szuper babakocsit vettetek!
nekünk chicco van 6wdtech én nagyon szeretem,meg a nyári járgányt is.hétfőn azt visszük

látom mindenhol sikere van a habtapinak fontolgatom hogy mi is veszünk Nyunyinak

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Suru napunk van,meg a hetvegenk is az lesz,ugyhogy csak gyorsan:

Agota,nagyon boldog nevnapot!

Kép

Marcusnak is boldog nevnapot igy utolag!

Csonginak is gratula a 8 hohoz!

Jovok,amint tudok,meg visszaolvasok! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Drága Lányok!

Arwen:D
Atinak nagyon BOLDOG FÉL ÉVETígy két nap késéssel!

Ágota:D
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!
Igen, nekünk is ez a kocsink van, mint Pinkinééknek, csak grafitszürke-kék, és én is nagyon szeretem, ez az egyik azon kevés dolgok közül, amit soha nem bántam meg, hogy megvettünk, mert nagyon jól használható!
Csongi hihetetlen édes! Mit evett? Meggyet?

Napról napra több drukkot, angyalkát küldök, remélem eredménnyel!

Tündérkicsajnak millió csók a bucójára, annyira szép! Idézet: most csak gyorsan ideszúrok egy örökérvényűt, aztán majd küldök priviben többet, de nem akarom beteríteni az oldalt:. Ez egy nagy kedvencem, Romain Gary :Előttem az élet c. regényéből, ami egy muzulmán kisfiú szemszögéből mutatja be a világot, aki Párizs szegénynegyedében él egy kiöregedett prostinál, aki más prostik gyerekeire vigyáz havi fix juttatásért . Tehát: "Az öntudatlanságot három-vagy négyéves koromban hagytam abba, és néha hiányzik."
No comment:D

Szeri:D
Remélem nincs semmi baj! Jó piizést hétvégére, és gyere, ha lesz egy kis időd, erőd!

Adri:D
Remélem minden rendben Veletek! Hiányolunk ám!

Merikém:D
Mi van Veletek? Néha ha van egy kis időd, adj vmi életjelet!
Olyan kíváncsi vagyok, milyen volt a karácsonyotok a Házatokban!

Bodziákám:D
Tényleg rég voltál! Remélem minden rendben!

puszi mindenkinek!

porsika

Felhívtam a ct labort és ma müködött a gép!!
Hétfőig eextra szorítást kérünk hogy így is maradjon!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Ezer drukk!

Majd légyszi szólj, hogy megkaptad-e a privit, mert nem látom a kimenő üzik közt, és attólfélek, hogy nem ment el, mert túl sok volt... :oops: Ha télleg nem ment át, szólj, és újra bepötyögöm részletekben:D

porsika

Sziasztok Lánykák! :lol:

Esztora, nagy-nagy szorítás Nektek hétfőig! :)

Arwen, utólag is Boldog Névnapot Attinak! :)

Ágota! Neked is Nagyon Boldog Névnapot! :)

Kép

Jaj Vicky, akartam írni, hogy abban a hónapban amikor megfogant a Manó, én is adtam apának napi 2x 100mg E-vitamint. Mondjuk neki eleve nem volt baj a spermaképével, de gondoltam rásegítek kicsit :) A spontánságra való reményt pedig ne add fel! Az én dokim is már azzal ijesztgetett minket, hogy ha tavaly nem sikerült volna, januárban inszemre küldött volna.

Bízz abban a Babónak, jönni fog hozzátok! S mekkora lesz akkor az egész fórum öröme! :):):):)

Ma egészen hatékony kislány voltam :) Kimostam (több részletben teregettem :)), kiporszívóztam, kitakarítottam a fürdőt (szigorúan vegyszermentesen) :).
Most már csak azt kell kitalálnom mit főzzek vacsira magunknak, meg vasalni kéne. De lehet, hogy ezt holnapra halasztom :) Meg a felmosást is :)

Tegnap voltam védőnőnél. Megint rájöttem hogy egy iq bajnok. :) Mondtam neki, hogy a hányás után mindig kipattogzik az arcom, tele lesz bevérzésekkel. Nincs-e ellene valami kenőcs? Erre magabiztos mosollyal közölte, hogy a hányással együtt el fog múlni. :):):):):) Kérdeztem, hogy tényleg és a hányásnak mikor lesz vége? Bölcs válasz: Majd ha már érzem a magzatmozgást. :shock: :shock: Köszi :):):)

Megjegyezte, hogy a 13. héthez képest nagy a pocim. Mondtam, hogy hát lehet, de már a 16. hetet töltjük. Felkiáltás: Ja, akkor nincs gond! :roll: :roll:
Nagyon jókat mosolyogtam rajta magamban :)

Viszont legalább kiderült, miért fáj mostanában sokat a fejem. Alacsony a vérnyomásom. Tegnap is valami 85/x volt. Mondta, hogy igyak tejeskávét, teát, esetleg kis mennyiségben kólát, hogy feljebb menjen. Megdícsért a fogyás miatt is.

Lányok, nektek volt megérzésetek a baba nemét illetően mielőtt uh igazolta volna hogy lány/fiú?
Én a 12. heti uh óta halálosan meg vagyok róla győződve hogy egy kissrác rejtőzködik odabent. Nem tudom miért, így érzem :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Vagyok én is ám, csak kicsit ki...
Lilla babám elromott. :shock:
Eddig:
kaja este 10, alvás, kaja reggel 6körül és alvás fél10-10ig.

Tegnap és ma:
kaja fél10 után, alvás, 3tól nyüszi, cumi, nyüszi...
ez ment tegnap fél7ig, ma negyed7ig és végleg felkelt!!!
Mitől lehet ez????? :shock: :shock:

Én meg belázasodtam, csak tudnám, h mitől.. Amugy semmi baom, csak szétmegy a fejem...

Köszönjük a köszöntéseket. :)

Ragota:
Boldog névnapot!
Biztos, h az 5. képre gondoltál? :oops:

Nándora:
nagyon ügyes. :)

Esztora:
drukkkkk ++++++++++++++++++

Pinkiné:
a védőnőd nem semmi. :)
Én Marcinál 100 %-ra éreztem, h fiú. Lillánál is, h lány, de ezt nem mertem/akartam elhinni, így bebeszéltem, h biztos fiú. Nagyon lányt akartam, így nem akartam csalódni. :oops:
Szval a kérdésedre a válasz, igen, én éreztem. :)
Mi lesz a neve?

Kép
Kép
h@jni

Pinkiné!

Jó kis védőnő!! :lol: És gondolom milyen elégedett magával!
Én az elejétől kezdve úgy érzem hogy fiunk lesz! Nem tudom miért de ezt érzem és a párom is! Pedig neki is mindegy hogy lány vagy fiú a lényeg hogy egészéges legyen!!
csipcsab

Sziasztok!

Állatira szégyellem magam, hogy nem jöttem egy csomó ideje. Karácsony előtt be voltam havazva, mert én csináltam az ajándékokat, aztán egy csomó vendég, meg nem is nagyon volt kedvem bekapcsolni a gépet. De az újévi fogadalmaim között benne volt, hogy igyekszem idén nem elhanyagolni Titeket :)

Bocsánat, nem sok mindenhez tudok hozzászólni, mert nem olvastam vissza, de igyekszem mostmár bekapcsolódni.

Ág,
Neked boldog névnapot!

Pinkiné,
én nem éreztem, hogy fiú lesz a lurkóból.

Hajni
jobbulást!

A babákat megnézegettem, még mindig gyönyörű mind :)

Mi nagyon jól vagyunk. Beleszerelmesedtem a fiamba. Annyira jó baba!! Napközben sokat fennt van, de nem sír, elnézeget "beszélget" magában vagy velem. Este meg 9-10 felé alszik el és csak 4-5 felé kel először. Teljesen egyedül alszik el, nem kell altatni. Hát remélem, marad is ez az eszményi állapot, nem csak átmeneti.

Kép
bodzi

Bodzi, de jó, h itt vagy! Lesz majd kép is Bence babáról?
Kezd már mosolyogni?

Hajni, gyors gyógyulást!!! +++ Nem lehet, h a picidnek is uaz a baja, mint Neked? nálunk gyakran így van. ha fáj a torkom, tudom, h nemsoká a fiamnak is lesz nátha, ilyesmi.

Esztora, ezer drukk a gépnek, de csillagnyi a Kisfiadnak! ++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pinkiné, én nem éreztem, de pl megszerettem a világoskéket a fiamnál.
A lánynál meg reménykedtem, h sikerült jól időzíteni...
Olyan jópofán írtad le a védőnőt, jót vigyorogtam. hát tényleg nem fogadnék rá, ha indulna a Legyünk mi is milliomosokban... :lol:

Porsi, köszönöm, megkaptam, gyönyörűek!!!
Egyet hadd tegyek ide, mert ráadásul ide is illik a topikunkba.

"Nem arról van szó, hogy az élet tele lenne csodákkal. Az élet maga a legnagyobb csoda, s ahogy megszűnünk ezt magától értetődőnek venni, rögtön meg is látjuk."

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?