Új privát üzeneted érkezett!

Szijasztok!

Karmen! Örülök, hogy minden rendben veletek! Pihenj sokat!

Melinda! Jaj, de édes ez a kislány azokkal a kék szemekkelKép

Angi! Na akkor megyek és meg is nézem.

Ildianyu!Hol lövetted be Jankának a fülbevalót?
Hogy türte?

Meso! Remélem gyorsan túllesz Panka a kórházon. A képeken azért nagyon aranyos!

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Büszkén jelentem 2. helyezést ért el Lotti a babafotó pályázaton.

Enikő! Igen az Oskola utcában csinálták. Van ám 4 foga felül, de az nem látszik a képeken.

Gabi3! Nincs "csúnyán nézek" képünk.

Angi! Megyek elolvasni.

sziasztok

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!
Nagy nagy gratula Lottusnak! Hát aki szép az szép...KépKépKép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ágci, Melinda:

Áruljátok már el légyszi mivel lehet lejátszani a soothers cd-t!!!
Mondta a csaj, hogy van egy százasért valami flopijuk amin van valami lejátszó, vagy mi. de éppen nem volt most neki. Azt mondta hétfőn lesz.
Légyszi légyszi segitsetek!!!
Fizetek egy 100-astKépKépKép

Lottusnak gratula!!!
NIna
nina74

Nina! Vagy egy softveres DVD lejátszó (power DVD), vagy egy olyan media player, vagy más hasonló filmlejátszó program, ami ismeri az SVCD (super video CD) formátumot.
Internetről már le lehet tölteni pár 100 kilobájtos DVD lejátszó programokat.
Mpegav file-ban az avseg1-2 -t kell megnyitni.

Persze nem én vagyok ennyire profi, Apa mondta.

Angi! Nem egy zsebkendőt sírtam teli a történeteken. Szomorú ami veletek történt, csodálom az erőtöket, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Köszönjük a gratulákat Lottus nevében, aki már annyira ügyi, hogy kiveszi a Cd lejátszóból a lemezt.
Ja, és a hét eleje óta tud mászni, mint a gyík, de a technikája elég érdekes.

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

A Klinikán lőtték ki Janka fülét. Szegénnyel nem mehettem be, ordított, amikor kihozták. Megkérdezték, hogy nincs-e teája vagy cumija Kép, mondtam, hogy nincs, aztán szopizott egy kicsit, és már semmi baj nem volt. Kép

Ildianyu
ildianyu

Aranyosak vagytok mind, köszönjük szépen mind, amit írtatok, nagyon aranyosak vagytok. MEllesleg pedig azt gondolom, hogy bármejikőtök kibírta volna, hiszen az ember gyerekéről van szó. A gyereknek szüksége van rá, hiszen, ha mi feladjuk, mert látjuk a szenvedését, mit szóljon Ő, aki VÉGiGCSINÁLJA?
NEm, kétpetéjű ikrek voltak.
ANgi
Névtelen

Sziasztok!

Enikő: Végre lőkerültél. Már hiányoltunk.Ez nem emil útján terjed, hanem a neten. Csak úgy és csak a Windows XP-t és a 2000-t. Szerencsére nálunk nem tett nagy kárt, csak felmondta a szolgálatot.

Angi: Én is elolvastam a történetet. Hát nagyon sok erő és kitartás kellett, hogy épp ésszel kibírjátok. De most már minden rendben van. Virág is jól gyarapszik, ugye? Jó egészséget kívánok és további sok-sok erőt a baba felneveléséhez. Kép

Melinda: Gratula a 2. helyezésért!Kép Milyen ügyi az a Lotti, hogy már kezeli a CD-t. Van kedvenc lemeze?

Ildi: Mennyiért lőtték be a fülbevalót? Miért nem mehettél be vele? Én egy volt védőnővel csináltattam a Debreceni utcában lakik. Ő 1500-ért vállalta. Gyorsan meg is volt. Flóra is sírt, de csak az ilyedségtől. Ez nem fáj én tudom. Ilyet kérdezni, hogy van-e cumija, vagy teája...és ők a szakemberek, ez katasztrófa.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3(7+1)
inecsg

Sziasztok!

Panka tegnap megint lázas volt, gyenge, ugyanúgy megy a hasa. Ennyit evett: 110g, 120g, 70g, 50g, 30g, 50 g (Ha jól emlékszem). Hétszer volt kakis pelusa, ennek ellenére 30 dkg-ot hízott!!!

Sajna laboreredmények csak hétfőn lesznek, addig nem sokat tudnak érte tenni.

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi:
Vanda másfél hónap alatt hizott 35dkg-tKépKép
nina74

Nina, Panka most azt hízta vissza, amit a betegség miatt lefogyott. 07.28-án 8690 g volt, é sutána mentünk nyaralni, ahol mégbiztos hízott, mert a jó levegőn rengeteget evett. A kórházba tegnapelőtt pedig 8440-el vették fel:-((((

Lányok kezdek aggódni.
Reggel megetettük Bencét, mielőtt anyu elment, s mikor felébredt, és felvettem tiszta hányás volt az ágya. Megetettem, kihányta. Megetettem cumisüvegből, azt is kihányta. És nagyon aluszékony.
Szerintetek mit tegyek???
Ha Panka nem volna a fertőzőn hasmenéssel, nem aggódnék ennyire.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő, amúgy semmi gond. Megvannak még a bogyók?
Még mindig kellenének.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi: Mérd meg van-e láza neki. Ha van akkor azonnal vigyed be az ügyeletre, nehogy kiszáradjon, ha kijön belőle minden Kép Próbáld gyakran szopiztatni, hátha az segít, de ha nincs láza és továbbra is hány, én akkor is megmutatnám egy dokinak. Hasmenése nincs? Azóta van valami változás?Írj!

A bogyókat tesóm odaadta uncsitesóm feleségének,Kép de hétfőn rendelek neked, keddre megvan.

Pussz
Enikő

ceniko
Szeged

ZSófi, ha ezt olvasod előbb, akkor id is leírom, hogy csatlakozom Enikőhöz, legalább hívd fel az ügyeletet -sajna elég hamar kiszárad egy kisbaba, és az nem túl jó dolog, úgy is mondhatnám, h veszélyes-. Tudom, h rossz, de még mindig jobb, mint otthon várni, és idegeskedni. Biztos van vki, aki be tud vinni benneteket.
Én klinikapárti vagyok, de ha a tesód a korházban van, akkor megértem, ha oda mész. Mindkettő telszámát leírom:
klinika központ: 544-000
korház ügyelet:435-600

Gabi! Igen, jó fejlődik Virág, most 3800gramm körül van, neki a korrigált korával kell mindent számolni (amikor meg kellett volna születnie), e szerint most 2,5hónapos. Ehhez képest is le van kicsit maradva, de mivel Ő 2hónapig volt lélegeztetőgépen, akkor elég volt neki azért küzdeni, h elég oxigénhez jusson. Az izomzata laza, de emiatt járunk gyógytornára, és szépen javul, lassacskán, de javul. KB 2-3éves korukra hozzák be a lemaradást, dehát nem is lóverseny ezKép))
Angi
Névtelen

JA, amúgy Virág is lázas volt este, de hamar levitte a lázcsillapító, és a hűtőfürdő. Ennek ellenére bemegyünk 5kor az ügyeletre, mert az étvágya nem az igazi, bár a közérzete nem rossz.
Angi
Névtelen

Sziasztok!

Eddig nem jött be az infacol,meg megint elkezdte az egész napos ordítást.
Zsófi: ma Dani is alig akar enni,s belőle is jön ám ki az a kicsi is.Kép

Megyek is mert hulla vagyok!
Ja. üdvözlök minden új anyukát,kismamát babát.Kép

Puszi Mindenkinek4
Erika
erika76

Sziasztok!
Crack-ja power dvd-hez van valakinek? Help.

Angi:
Hát nem tudom ki birtam volna-e ezeket a megpróbáltatásokat. Bőgés az volt.
örülök hogy Virággal minden OK.
Van róla mistani képed?

Beteg babáknak gyógypuszi.
Nem igazán van erőm irni, mert 3-4 napja semmit sem alszunk. Viszont több foga van a kisasszonynak mint füleKép

Melinda:
Tartozom egy százassalKép

Gabi3:
Én is szeretnék fülbevalót Vandának, csak Apa nem engedi.
NIna
nina74

Sziasztok!
Köszi a jókinánságokat!
Én már nagyon el vagyok keseredve. Semmi változás. Ma kiöklendezte a szenet, kétszer egymásután, és délutánra megint zöld nyálkás volt a kakija. Ezek szerint csak a szén tartja össze. És rendkívűl keveset eszik, 350 g ment bele ma, teával együtt. A látogatóknak nagyon örült, de egyébként gyenge.
Mikor fog már egy kicsit javulni?
meso

Rakok fel egy képet róla.
Kép
Bence volt ügyeleten, elküldték a gyerekklinikára, sebészetre, mert gyomorszájszükülettől tartanak. Ott majdnem benttartották, de végül holnap 8-ra kell visszamenni. Ja, mert már nem volt sebész.
Ez sem jó hír! :-(
meso

Meso, Zsófi: Bogi is fosizott, hányt meg láza is volt kb 1,5 hónapja. Enmlékeztek még írtam is Nektek az esetről!!! Na az is kb 1 hétig tartott és állítólag a tejtermékeben volt valami baci, vagy mi a csuda! Hogy miben azt nem tudom, mert eszik mindent minden nap (túró,sajt,tej, joghurt, birkatarhó..stb) A lényeg, hogy nem kapott semmilyen antibiotikumot csak olyasvalamit mint Mo-on a Smecta! Itt Linex a neve. Kapszula és ki kellett önteni belőle a port, kiskanállal beadni neki naponta 3x. Attól emúlt a fosi is meg minden, de a lázára Panadolt adtam, mert a hűtőfürdő csak ideig-óráig segített!! Szerintem Panka is valami ilyesmit szedhetett össze, majd a kakitenyészetből kiderül. Éjjel bent vagy nála?

Mi a jó fene az a gyomorszájszűkület?? Majd írjatok, hogy mi van!!!

Lehet, hogy a levegőben van valami, mert Virág is hányt, meg a barátnőm is mesélte, hogy mindkét gyereke fosizik.

Jobbulást mindenkinek.
Gyógypusssssssssz
Enikő és BB

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Angi, akkor veletek találkoztunk a Klinikán ugyi???

Tök rendi volt az ügyeletes doki.
Azt mondta, hogy próbáljam szoptatni, itatni ciciből, üvegből, pohárból, csak sikerüljön vmit belediktálni.
Adjak neki teát, almalevet (!!!) vagy vizet. Mind1, csak igyon.
Azt mondta, hogy szerinte csak a meleg miatt van, hogy nem eszik, de ha bármi van, rögtön a klinika.

Azt is mondta, hogy ő nem bírta kitapintani a gyomorszáj-szűkületet, de szakértőnek is látnia kell.

Nem vagyok nyugodt:-(((((

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jaja, találkoztam Gabóékkal is, hogy mekkora lett a Simci!!!
Utoljára akkor láttam mikor a bőrze volt, hát mondhatom jól megnőtt:-)))))))))

Jázmin meg amolyan igazi kiscsajszi:-)

Zsófi

Ui: Enikő bogyi jöhet.
A vasasban azt mondták, hogy nincs, és azt, hogy jöhet a következő:-(((

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hát ZSófi, kicsi a világ. Igen, Ő egy nagyon aranyos kis doki, még fiatal, lelkes. Szóval ott álltál mellettünk az alagsorbsn. De TE gyanítottad, hogy én vagyok? VAgy csak most raktad össze a képet?
Szerintem is korai ilyen diagnózist felállkítani, hogy húúú sebészeti eset, ilyenkor sem biszti, h ez diagnózis, inkább csak ki kell zárniuk, csak erről elfelejtik halálra agódó Anyukát tájékoztatniKép.

Bár őszintén azt gondoltam, mikor a babusodra néztem, h miért van ez a baba így beöltöztetve? ILyen melegben egy csecsemőt sem kell, nem szokott beizzadni? De bocs, írjál be a topicombaKép Most aztán kifogadatlan prókátoroztam magamKép

Szóval nyugi. Mondtad, h a hugod is beteg? MErt ez lehet, h nem véletlen egybeesés, a tünetek hasonlók, nem kell ugyanolyannak lenni. Remélem beszámolsz, hogy sikerült ma a folybevitel. Nálunk rosszul. Elég keveset evett (kb.400ml-t), de jó volt a közérzete,csak megint elkezdett du felkúszni a láza(37,8fok volt). ÉS dokibácsi nem talált semmit, még a fülészetre is átküldött (miattunk mindenütt paráznak, mert bármilyen betegséggel veszélyeztettebbek vagyunk). Aztán kiírt Zinnatot. De nem adjuk oda Virágnak. Ugyanis a zárójelentésén _nem hazudok- legalább 30antibiotikum van felsorolva, ezek legtöbbje széles spektrumú, erős antibigyó. NEm fogunk egy semmi miatt antibigyót adni neki. HA ma este nem lesz lázas (most nem azKép ) , akkor nem adjuk neki. EGész este a szabadban aludt, míg mi grilleztünk. Jó volt kicsit kikapcsolódni. Csak én is aggódom a kevés kaja miattKép

ZSófi,azért őszintén szólva örülök, hogy a klinikára kell viszamennetek. Hidd el, hogy jobb kezekben vagytok. A klinikán lévő dokik szinte bármelyikében vakon megbízok szakmai tekintetben. Nem tom holnap ki lesz az ügyi, de majd figyeld a nevét, és mond el.
Bocsi a szószátyárságért.
Angi

ui. ZSófi, ugye ott álltál mellettünk egy sárgás nagyobb méretű sportkocsival, babus fehér tipegőben, kardigánban?
Névtelen

Várom, még itt vagyok! Kép
Névtelen

Nem gyanítottam ott és akkor, hogy ti vagytok, csak most jöttem rá, mikor mondtad, hogy mentek az ügyeletre, és hogy klinikapárti vagy.
Amúgy én is.
Nincs olyan földi hatalom amiért én a kórházba vinném ha nem muszáj:-))))))

Még így is hideg volt a kis teste. Elég fázós.

Igen, mi voltunk

Majd még írok, de őuraságát le kell tenni.

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bocsesz, megyek aludni. Holnap jövök.
Névtelen

Folytatás, immár nem egy üvöltő gyerekkel a kezemben:

Igen én álltam ott, s mint fentebb már írtam, hogy most jöttem rá ki vagy, mikor olvastam a beírásod.
Pankának megy a hasa, mindkét doki tudott róla, aki megvizsgálta, de azt mondták, hogy ez bizti nem ugyanaz.
Mondjuk az első doki vizsgálta meg Pankát egy hete az ügyeleten, s ő mondta, hogy nem komoly, elég, ha szopik. Most meg benn van a fertőzőn. Szóval nem tudom. Remélem nincs komoly.

Igen azért is gondoltam így utólag, hogy ti voltatok, mert hallottam ilyen beszédfoszlányokat, hogy „az ő születési körülményei miatt”, meg veszélyeztetebb mint az átlag stb.
Én nyolckor hazaküldtem Bencét anyuékkal, nekem volt egy találkám. Anya nyolckor megetette, majd mikor én hazaértem, akkor mindkettem megszoptattuk. Alig jött vissza vmi. Most nyugodt vagyok.

Holnap úgy szeretném, ha a Tornyos lenne a sebészeten az ügyeletes!
Ő ismeri a családunkat, mint a rosszpénzt

Meg fogom figyelni.
Amúgy neked ki volt a szülészorvosod?

Zsófi

Ui: 5 perc üvöltés után elaludt!
Egyre hamarabb:-)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Basszus, elveszett az üzenetem!
Ilyen még nem volt!

Na mind1.
Azt írtam le az előbb, hogy mit szólnátok, ha csinálnék babás és kismamás táblázatot???
Akkor mindenkiről tudnánk minden naprakész infót.
Persze csak annyit,amennyit elárul:-)))

Én nagyon szeretek ilyesmivel bíbelődni, szívesen megcsinálnám!!!

Más:
Leírtam a történetemet. Bencéről, az apjáról, és a (volt) vőlegényemről.
Aki szívesen elolvasná, és tudna tanácsot adni, kérem adja meg a mailcímét, mert nem akarom esetleg olyanvkinek elküldeni, akit nem érdekel.

Puszi Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi!Én már olvastam Meso "tollából" a történetedet, de szivesen elolvasnám a tiédben is. Címem a profilomban Kép
Pussz
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Mostanában nem nagyon van időm netezni, mert szeptembertől dolgozom, de azt azért vettem, hogy Gabi3-éknál megnőtt a család. Gratula! Most kivel fogom összehasonlítani magunkat? (Mert két babó az már nem olyan, mint egy!)
Nagyon sajnálom Pankát, borzasztó lehet neki egyedül.
A nagy problémám, hogy Kitti most már stabilan jár, viszont amikor tegnap nmegpróbáltunk szandált próbálni rá, üvöltött, mint a sakál, mé a lába közelébe se engedte azt az ismeretlen valamit. Nagyon dühösek voltunk magunkra, amiért nem ismertettük meg vele korábban a lábbelit, járás ide vagy oda.
Nincs valakinek ELADÓ HASZNÁLT MÁRKÁS (Siesta) 20-as szandálja? Kb. 2000 FT-ra gondoltam érte...
Méri
méri

Sziasztok! Védönöm azt mondta, lehet menni genetikai UH-ra 18 héttöl, erre én kértem is idöpontot 18,5 hétre. Most a a terhes tanácsadáson kiakad a doki, minek olyan korán, menjek csak a 20. héten. Igen, de könyörgöm ha baj van, akkor még ott a magzatviz vizsgálat, több hét mire meglesz az eredménye és csak a 24. hétig lehet dönteni a babáról.

Szerintetek is korai a vizsgálat? A neten is azt olvastam egy dokitól, hogy a 17-19 hét között már lehet. Ideges vagyok, mert félek utána meg kevés az idö.

Zsófi! Szia, vagyok újra, bocs, de nem tudtam bemenni hozzád bár igértem, sajna végül 1 hónap kórház lett belöle.

Köszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

ZSófi, én szívesen elolvasnám: angimailja@freemail.hu
Névtelen

Karmen!
SZiiiiaaaaaaaaa!
De jó,hogy ujra itt vagy!!!
Sajna nem tudok segiteni uh időponttal kapcs. Nekem annakidején kért a védőnőm időpontot. De most meg nem mondom hanyadik héten volt.
A babóval meg tuti nem lesz semmi!!!!!

A babócák gyogyuljanak minál hamarabb.

Van kérdésem:
Honnan tudom, hogy Vandánal megy-e a hasa?
ugyanis neki még mindig ugyanplyan a kakija mint ujszülött korában.Mert még mindig csak szopizik.
Abból hogy egy nap soxor van. Gondolom.

A kakijában még mindig emésztetlen tejcidarabkák vannak. Olyan túrós rögök:
Akkor-még mindig nem elég fejlett a hozzátápláláshoz?
-mindig tuleszi magát?
-vagy egyszerüen ilyen és kész?

Méri:
Pont ebből az elgondolásból kapott szandit a mult héten Vanda.
Szerintem megéri új cipőt venni, mert a használt az már valakinek a lábához igazodott.
Főleg első cipőcske. Fontos, hogy kényelmes legyen.
A B.B. téren 30%-kal olcsóbbak a siesta szandálok.
Nekem is ZSófi deritette fel.(Köszi mégegyszer)

Meso:Kérdeztem Zsófitól emilbe, csak nem tudom el ment-e?
Hogy-hogy nincs labor hétvégén??
Én ezt nem értem. És ha valami sürgős eset fut be? vagy hétvégén nem operálnak? fontos kérdésekről nem döntenek?
Habár emléxempár éve mikor Robi unokahuga bekerült, met jól a fejére esett, vele sem csináltak hétvégén semmit.
Hanem az ágy fölé ragasztottak egy cetlit"Szigorú ágynyugalom" szöveggel.
Hát ezt a másfél éves kiscsaj nem tudta elolvasi, ezért nem is haragudtunk rá amiért nem tartotta be.
Zsófi: csinálj táblicskut. Történetet meg szivesen elolvasom.
Nina
nina74

Hello!

Meso:Daninak már 1 hete zöld a kakija s kicsit nyálkás is a védőnénik szerint nem baj.anyatejes babánál megengedett a zöld szín is.Nekem ezt mondták mert én is aggódtam.
Nektek mit mondtak a székletre?

Zsófi:Nekem is írd meg a történetet,érdekel.köszike.Látom nem sokat aludtál te sem.Hogy vagytok most?Panka?Bence?

Nina:ICQ hoz kell egy behívószám.Amikor betöltődik az első feltelepítés után akkor az ablak tetején van egy számsor azt küld el nekem e-mailba :jimko@tvnetwork.hu okés?

Enikő:Kicsit jobban vagyunk már köszi kérdésed.dani nagyon nehezen bírja az 5. emeleti hőséget.Kép

Krisztina,hogy vagytok,írj ha neked van időd,már nagyon hiányzol!Kép

Nina:power dvd-hez serial kód van,mindjárt apuka megkeresi.

pussz Mindenkinek!

Erika
erika76

POWER DVD SERIAL NUMBER:DX96742126897829
erika76

Sziasztok!

Előszöris: a beteg babucik minél előbb gyógyuljanak meg!!!

Kérdésem: a terhesség első harmadában levő kismamiknak szabad kerékpározni szerintetek?

Zsófi: szívesen elolvasnám (ksgabi@freeweb.hu)

Gabici (7+0)
gabici

Sziasztok!

Történet eklküldve annak aki kérte.

Voltunk a gyereklinikán, Bence jól meg lett kínozva, a sebész nem érezte, hogy lenne gyomorszáj-szűkülete, csütörtökön kontroll.
Ma eddig jól evett, nem bukott ki sokat, de többet mint szokott.
Megmértem a lázát, ennek hatására kakilt, szép hígat:-((((((

Nem tudom mi lesz belőle.

A táblázathoz kellenének nekem az adataitok:
Babásoknak: Baba neve, születési ideje, helye, szülészorvos, szülésznő neve, szül. súly, és hossz, hazaadási súly, Aki olyan nagy annak a három, hat, kilenc, stb súly, és hosszméretek, fogak száma, táplálék, testvérek száma
Ha van még vmi ötleteitek, várom!

Kismamáknak: Utolsó menzesz ideje, szülés várható ideje, szülés helye, szülészorvos neve, A baba neve(i), testvérek száma.

Puszi Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gabi szerintem nem!

Legalábbis nekem anya megtiltotta az első perctől fogva, így én kutyagoltam:-))))

Panka ma reggel sírt és lázas volt, viszont rendesen evett: 120g, 40 g, 50g (8-12 h)
Most jó kedve van, a széklete azonban még mindig híg.

Bence sokat evett, elég sokat bukott, de bőven maradhatott benne.

Nina, cipőt még mindig szívesenKép, leveled nem kaptam meg.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kép
Névtelen

?

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi:
Majd este megprobálok mailt irni.
nina74

Sziasztok!

Hazajöttünk a tengerpartról, nagyon jó volt! Mostanában nincs túl sok időm írni. Csüt.-ön Pesten voltunk, tegnap esküvőn voltunk, elég zsúfoltak voltak a napjaink.

Gabici!
Én mindkét terhességem alatt bicikliztem, én az orvosomat s megkérdeztem, és ő sem tiltott el a bicajozástól.

Zsófi!
Én is elolvasnám a történetedet!
Jobbulást Bencének és Pankának!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!
Lányok ezennek örömmel bejelentem, hogy Bogi tök egyedül eszik, már nem kell neki segítség!!! A levest is egyedül ügyesen bekanalazza!KépKép Másodiknak marhapörit evett galuskával, csak kisebb kockákra kellett vágnom, de nem engedte, hogy hozzá nyúljak a kanálhoz KépKép De azért a kaja eltűnt, ezek szeint megette Kép Imádja a kovászos uborkát!!! KépKép Kétpofára tömte!

Remélem a kis betegek hamar meggyógyulnak!!! Gyógypuszika!

Most megyek aludni, holnaptól ismét suli!!!

Zsófi küldtem adatokat mailbe!Kép

Pussz!
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Enikő!
Nem, éjszaka nem vagyok bent, nem is bírnám, hisz csak egy szék van az ágya mellett. Bár, amikor olyan rosszul volt, felajánlottam, de szopni sem akart, így nem volt értelme.
1 hétig mi sem aggódtunk, de ez már több, és nem virusra utal a kaki milyensége.
Gratulálok az ügyes lányodhoz!
Angi!
Fertőző osztály csak egy van, nem? Én úgy tudtam.
Én is klinika párti vagyok amúgy, de itt a fertőzőn nagyon rendesek a nővérek.
Méri!
Én is javaslom az új szandált, első cipőnek. Ha kicsit is félre van taposva, lehet észre sem veszed, és tönkreteheti a lábát egy életre.
Nina!
Egész egyszerűen nem dolgozik a labor vasárnap.
Széklettenyésztéshez úgyis két nap kell.
Egyébként meg az a baj, hogy nem javul.
Ha már jobban lenne, akkor lenne sűrgős, mert a negatív eredménnyel jöhetne haza, de így is-úgyis marad. :-(
Erika!
Olyan picúroknál, amilyen a tied, még lehet zöld kaki, az anyatejtől. És nem csak a szín az érdekes. Az egészséges kakinak van állaga. A kórósnak, mint Pankájé nincs, szinte mindet beissza a pelenka, csak a nyálka marad, illetve most a szén.
Szóval garantálom, meg fogod ismerni, ha kóros.

Mindenkinek köszönjük a jó kívánságokat!
Sajnos a helyzet változatlan. Ma 320g anyatej, és 120g tea ment bele. A hője 38-38.2 egész nap. 6 kakis pelenka, ugyanolyan, és megint fogyott tegnap óta 16 dekát.
Nagyon ki vagyok már miatta! :-(
meso

Zsofi

En azt hiszem nagyabol ismerem a torteneted, darabjait, de ha nem tartod pofatlansagnak akkor szivesen elolvasnam a te osszegyujtott irasodat is.

Pankanak gyors javulast es gyogyulast, Bencenek meg hogy ne legyen komoly beted.

Napocska
napocska

Szia Napocska!
Köszi!
meso

Sziasztok!

Történet a jelentkezőknek elküldve:-))))

Nina, három mailt kaptam, amit estére ígértél nem jött meg? vagy még nem írtál.

Enikő, tőled sem kaptam még meg.
Remélem többiek is el fogják küldeni az adatokat!
Puszi belétek:

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Az első próba:
<!--attachment: T_bl_zat-30525.doc*mime_msword.gif*application/msword*21.0*Bab%e1sok+t%e1bl%e1zata*T%e1bl%e1zat%2edoc --><center><pre>
KépBabások táblázata
Táblázat.doc (21.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Persze még sok baba jelentkezését várom, és még a színeken is fogok finomítani:-))))))
Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Az első próba:
<!--attachment: T_bl_zat-30527.doc*mime_msword.gif*application/msword*21.0*Bab%e1sok+t%e1bl%e1zata*T%e1bl%e1zat%2edoc --><center><pre>
KépBabások táblázata
Táblázat.doc (21.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Persze még sok baba jelentkezését várom, és még a színeken is fogok finomítani:-))))))
Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi!
Én is szivesen elolvasnám!
Nóri
norcee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?