Hát ZSófi, kicsi a világ. Igen, Ő egy nagyon aranyos kis doki, még fiatal, lelkes. Szóval ott álltál mellettünk az alagsorbsn. De TE gyanítottad, hogy én vagyok? VAgy csak most raktad össze a képet?
Szerintem is korai ilyen diagnózist felállkítani, hogy húúú sebészeti eset, ilyenkor sem biszti, h ez diagnózis, inkább csak ki kell zárniuk, csak erről elfelejtik halálra agódó Anyukát tájékoztatni
.
Bár őszintén azt gondoltam, mikor a babusodra néztem, h miért van ez a baba így beöltöztetve? ILyen melegben egy csecsemőt sem kell, nem szokott beizzadni? De bocs, írjál be a topicomba
Most aztán kifogadatlan prókátoroztam magam
Szóval nyugi. Mondtad, h a hugod is beteg? MErt ez lehet, h nem véletlen egybeesés, a tünetek hasonlók, nem kell ugyanolyannak lenni. Remélem beszámolsz, hogy sikerült ma a folybevitel. Nálunk rosszul. Elég keveset evett (kb.400ml-t), de jó volt a közérzete,csak megint elkezdett du felkúszni a láza(37,8fok volt). ÉS dokibácsi nem talált semmit, még a fülészetre is átküldött (miattunk mindenütt paráznak, mert bármilyen betegséggel veszélyeztettebbek vagyunk). Aztán kiírt Zinnatot. De nem adjuk oda Virágnak. Ugyanis a zárójelentésén _nem hazudok- legalább 30antibiotikum van felsorolva, ezek legtöbbje széles spektrumú, erős antibigyó. NEm fogunk egy semmi miatt antibigyót adni neki. HA ma este nem lesz lázas (most nem az
) , akkor nem adjuk neki. EGész este a szabadban aludt, míg mi grilleztünk. Jó volt kicsit kikapcsolódni. Csak én is aggódom a kevés kaja miatt
ZSófi,azért őszintén szólva örülök, hogy a klinikára kell viszamennetek. Hidd el, hogy jobb kezekben vagytok. A klinikán lévő dokik szinte bármelyikében vakon megbízok szakmai tekintetben. Nem tom holnap ki lesz az ügyi, de majd figyeld a nevét, és mond el.
Bocsi a szószátyárságért.
Angi
ui. ZSófi, ugye ott álltál mellettünk egy sárgás nagyobb méretű sportkocsival, babus fehér tipegőben, kardigánban?